2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.nasılsınız bebişler nasıl..ben oğlan az önce uyudu bende kahve keyfi yapıyorum..uykusuz ve yorgunum ama gündüz uyuyamıyorum bi türlü..benim velet 5.30 da uyandı erken yatınca doyurdum dolandırdım baktım uyumuyo attım yatana bende yattım güya uyumıcaktım bakcaktım napcana uyumuşkalmışım tabi kuzumda uyumuş kendi kendine artık 3 aylık oldu alıştırmaya başlasammı erkenmi yoksa

bazı arkadaşlar ek besinlere yavaş yavaş başlamış bende 4. aydan sonra yavaş yavaş verecem bakalım.
oğlum 3 ayı bitecek pazartesi son bir ay:))

hoşgeldin canım oh negüzel iyi ediyosun bende uyuttum takılıyorum burda ne güzel seninki kendi kendine uyumuş benim oğlan asla öyle uyumuyo yaaa neye alıştırıyosun anlamadım bide:))

ben geldim mi kimse konuşmuyo ya bir bakıyorum ardarda ben yazmışım aşkolsun kızlar

bende kaçtım kendinize ve bebişlere iyi bakın

erken falan değil canım,benimde oğlum sabah 6da falan uyanıyo eşim işe gitmek için kalkıyo zaten o arada oğlumun karnını doyoruyorum,altını değiştiriyorum yanıma yatırıyorum arada uyanmalarıyla beraber o şekilde sabah 9buçuğa kadar uyuyoruz,hem ben uyumuş oluyorum hemde oğlum kendi kendine uyumuş oluyo :teytey:

canım benim bildiğim anne sütü alan bebek kabız olmaz.nerden anladın kaç gündür yapamıyor . Ayazında 2 gün yapmadı zamanlar oluyor ama ben normal diye biliyorum

canım benimde oğlum 2 gün yapmadı kakasını ben ona kabız diyorum işte. doktorumuz her gün kakasını yapmalı yapamazsa gelin fitil verelim dedi. normal yazıyor nette de dediğin gibi. valla neye inanacağımı şaşırdım.CADIARZU

hoşgeldin canım oh negüzel iyi ediyosun bende uyuttum takılıyorum burda ne güzel seninki kendi kendine uyumuş benim oğlan asla öyle uyumuyo yaaa neye alıştırıyosun anlamadım bide:))

kendi kendine uyumaya alıştırsam mı diyorum canım..aslında benim oğlanda pek uyumaz ama bu sabah uyudu..

ufak ufak başlıyım bari..araştırdımda alıştırmaya başlayınca ara vermemek gerekiyomuş..a alılana kadarda ağlamalar olucak ben oğlumun ağlamasına alışık değilim oyüzden çok geriliyorum önümüzdeki ay ailemin yanına gidicem 1 aylına orda tam olarak başlarım...bu arada maşalla oğluşuna

bende noamal diye biliyorum canım karnında sertlik yoksa kabız değildir..ilk başlarda 1 hafta 10 gün bile normal sayılıyo ama bebişler büyüdükçe bağırsaklarının tam çalışmaya alışması gerekiyomuş..biraz zeytinyağı içir belki işe yarar hemen fitil verme

Tiff sen boyle endiseli degildin sanki... gunde 6 kaka da, 6 gunde 1 kaka da normal, rahat ol :)

bu arada oğluşum sanırım yavaş yavaş beni tanımaya başlıyooo:sm_cool: bu sabah dolmuşta bi bayana vermiştim tutması için bana baktı baktı almayınca öğle bi ağladıkiiii...çok hoşuma gitti..zemuszemusopuyorumnanaktan

tatlım ağlatmadan da kendi kendine uyumayı öğretebilirsin. yedirip doyurduktan sonra 1-1,5 saat sev oyna yorulsun. sonra yatağına götür. ağladığı an kucağına al pış pışla sustuğu an gene yatır. her ağladığında kucağına alıp sustuğu an yine yatırıcan. böle böle derken yavaş yavaş senin onu bırakmayacağından emin olup rahatlıyor ve uyumaya başlıyor. bu sistemi oturtmak için 15 gün uğraşmak gerekiyor, ben de başlıcam ama tembellikten hep erteliyorum. bi başlasam hep rahat etcem ama işte.:sm_confused:

aynen kız benimkide dün hemşirenin kucağına verdim aşı için, dudağını büktü büktü koyverdi ağlamayı. ben de çok bi sevindirik olmuştum dün. anne olmak harika di miopuyorumnanaktan

Tiff sen boyle endiseli degildin sanki... gunde 6 kaka da, 6 gunde 1 kaka da normal, rahat ol :)

normal kızlar di mi yaa? offf pancake canım ben ne pimpirikli biriyim bi bilsen, anne olunca çift kat arttı endişelerim. benden hiç anne olmazdı yaa oldu işte naapalım çekeceği var benim oğlanın:roflol:

normal kızlar di mi yaa? offf pancake canım ben ne pimpirikli biriyim bi bilsen, anne olunca çift kat arttı endişelerim. benden hiç anne olmazdı yaa oldu işte naapalım çekeceği var benim oğlanın:roflol:

normal normal meraklanma :)
hepimiz oyleyiz aslinda ama bazilarimiz daha cok disa vuruyor sanki. ben sakinan goze cop batar diye dusunenlerdenim, en cok dikkat ettigim hijyen o da hastalik derecesinde degil, evde kopegim de var mecbur dikkat etmeliyim zaten

cuk cuk pamak emiyoruz artik, elleri yikiyorum surekli hersey yapisiyor bu sicakta minik parmaklara pamuklar, kendi saclari hehe

sorma canım yaa benimki sadece parmağını emse iyi, komple elini ağzına götürüo artık allah ne verdiyse.:roflol: geçen ben de bezinde saç buldum yoksa dedim saç mı yuttu bu çocuk. eşim yok yaa beze düşmüştür yutmamıştır falan diyerek teskin etti beni ama eller çok fena çokkkk.kaydirigubbakcemile3

kizlar ben haftasonu bebegi esime birakip 1.5 saat, bir guzel kuafore gidip geldim :)

sorumluluk verince cok da iyi beceriyor erkekler bence, gitmeden iyice emzirmistim, oynatmis, omzunda gezdirmis, sonra da arabasinda uyutmustu inanmazsiniz :)

kizlar ben haftasonu bebegi esime birakip 1.5 saat, bir guzel kuafore gidip geldim :)

sorumluluk verince cok da iyi beceriyor erkekler bence, gitmeden iyice emzirmistim, oynatmis, omzunda gezdirmis, sonra da arabasinda uyutmustu inanmazsiniz :)

afferim babişe. iş başa düştü mü neler yapıo valla erkek milleti. accık sorumluluk vermek lazım.

kızlar bugün emzirme önlüğü aldım mycey in daha oğlanla denemedim ama takıp baktımda yinede gözükcek gibi memeler yaaa..bizim arabamız yok ben zaten dolmuşta takmak için aldım oğlanın krizi tutuyo hep ama biri ayakta olsa görücek gibi..nasıl iş anlamadım..

bende p.tesi bırakmıştım.. durup durup oğlumda başbaşa geçirdiğim 1 sa.ti unutmıcam hiç diyip duruyo çatlak adam

bende p.tesi bırakmıştım.. durup durup oğlumda başbaşa geçirdiğim 1 sa.ti unutmıcam hiç diyip duruyo çatlak adam

ben de kullaniyorum mycey, yakasini biraz geriye atarsin ayakta biri varsa :)

haha esine de guldum cok haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…