2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende steel tea içtim ama bende pek faydasını görmedim açıkçası...ama humana daha etkili gibi geldi bana..dereotu roka türü yeşillikleri mutlaka dene.ben çok faydasını gördüm..ve tabiikii bol su..bu arada bu gece sütyensiz yattım sanırım oda işe yaradı:)
bez koyduğum halde heryer süt olmuştu:)

çapkınlığa erken başlamış işteee. yandın demektir yerimseniben

sütyen takmayı hiç sevmem zaten. cücücük memişlerimi terletiyor. evde yalnızım meme pedi yapıştırıyorum badilere öyle dolaşıyoruz. hatta emzirirken üstümü komple soyup öyle yapıştırdığım oluyor. bebişler kendilerini güvende hissediyorlarmış. ten teması yani. sütüm fena diildi ama buay kalitesi mi düştü noldu. az kilo almış. önceleri 1kiloyu geçerdi. bu sefer 800 almış. sağlıklı olsunlarda. bu arada rota aşısını yaptırdım dün. hafif ishal yaptı. aklınızda bulunsun.

valla ben de utuluyorum herseyini :) corap giymiyoruz zaten artik...

cunku 30 derecede yikaniyor, bari utuleyeyim diyorum.

Ben çamaşırları doğduğundan beri 60 derecede hacı şakir granül sabunla yıkıyorum, çift durulama yapıyorum. Ve her bir kıyafetini ben de ütülüyorum. Hem düzgün oluyorlar, hem de hijyenik...

Babası ile Ege' nin arası iyi bence, şimdilik. İşten gelior. Çok özledim ben oğlumu diye Üstünü değiştiriyor, elini yüzünü yıkayıp alıyor oğlunu, O sırada ben sofrayı falan hazırlıyorum, onlar sevişiyorlar bir süre, arada ben de katılıyorum. Sonra gününe göre sitede tura çıkıyoruz, Puset genelde babada, bizimki cilve yaptıkça baba mest oluyor... Gelince ben küvetini hazırlıyorum. Baba üstünü çıkarıyor, beraber yıkıyoruz. Ben besliyorum ve şanşlı günümüzdeysek Ege uyuyor. Baba 21:30 gibi yemek yiyor, biz haa besleniyorsak. Sonra ben işim bitince yiyorum... Alt değiştirme, ben doyurunca alıp yerine koyma işini falan biz de baba yapıyor... Bakalım umarım böyle sürer giderrr

Bebekler hep evde değil ki, çıkıyorlar gezmeye :)))

kızım ıkı gundur dönmeye bşladı önce kollarıı yana atıyor sonrada bacaklarını erkenmi sizin bebekler dönmeye başladımı?

Benimki de sırt üstü yatarken yana dönüyor bir kaç hamlede :))
peki, banyo konusu gecti ama sormadan edemeyecegim, benimki banyodan cikip kurulanirken sinirleniyor, cildiriyor resmen, cok agliyor, ciglik atiyor. var mi boyle bir durum ?

Çok ağlıyor çok, hiç çıkmak istemiyor. Sakinleştirip masaj yapana kadar çatlıyorum. Babasıyla kan ter içinde kalıyoruz...

Uyanıkken edin tatlım, olabildiğince...

Üzgün günlerimiz az sütümüz bol olsun. Çok sevindim :)))

Ben her gün humana still tea içtim ve vita malt içiyorum. Faydasını gördüm. Gündüz hiç uyumuyorum. Gece de Ege 10 gibi uyuyor. Ben 11:00. 4 saat kadar sonra uyanıyor, emiyor, yine uyuyor. 6 gibi tam uyanıyor... Onun dışında cin gibiyim :))

Yeşillikler faydalı mı cidden??

canım çok sevindim süt konusuna sütün en büyük faktörü moral kesinlikle ben o nedenle sordum işe başladın mı diye belki ondandır diye düşünmüştüm Maşallah.Tüm annişlere Allah dan bol sütlü günler dilerim:)) Bende Kasımda işe başlayacağım şimdiden stress oldum. Bakalım herşeyin hayırlısı.

taze soğanı tavsiye ederim çaylardan da humana still tea kesinlikle

kızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?

canım kesinlikle tesadüf değil benim bebişim uykusu geldiğinde kendi kendini eeeeeeliyor ilk duyduğumda çok şaşırdım baktım her uykusu geldiğinde yine aynı şekilde hatta az önce yine eeeeeee dedi bende uyuttum çok şirinler ya

canım ben başta devrimi kendi odasında yatırdım,sonra başedemedim her gece 100kez kalk gitgel,odasını da bozmak istemedim,park yatak aldım odama,hem tatildede rahat ederiz

evet tesadüf değil sanırım :)

:) cok tatlilaarrrrr

can agzini kocaman acarak gulmeye basladi yapan bebis var mi boyle ? sanki kahkaha atiyo konustukca ben kocaman agizla

benim kızımda öyle özellikle sabahları uyandığında yüzüne gülüyorum ağzı açılıyo hemen kocaman bı gulucuk atıyo bazen seslı çok tatlı oluyo

aynen kocaman gülücükler bizde de var ve kocaman dil çıkarmalar:=)

:) cok tatlilaarrrrr

can agzini kocaman acarak gulmeye basladi yapan bebis var mi boyle ? sanki kahkaha atiyo konustukca ben kocaman agizla

benim kızımda öyle özellikle sabahları uyandığında yüzüne gülüyorum ağzı açılıyo hemen kocaman bı gulucuk atıyo bazen seslı çok tatlı oluyo

aynen kocaman gülücükler bizde de var ve kocaman dil çıkarmalar:=)

Cilveleşmeler bizde de başladı :))

masallah hepsine :))

maşallah tatlışlara. benimki de ağzını açarak gülüyor hatta bazen kahkaha atıyor

kızlar oğluma bi haller oldu hafif karanlık bi oda vardı orda emzirirken uyumuştu öğlenden beri nerdeyse 4saattir uyuyo gece sandı galba yaaa doğduğundan beri ilkkez gündüz böyle uyudu:)) gece nöbeti beni bekliyo galbaa..

hehe:))) kolay gelsin sana canım, ama korkma uyur ıkına ıkına:))

6.aydan sonra kızımı odasına geçirmek istiyorum ama kış olacak ev doğalgazlı değil..nasıl ısıtabilirim odasını?fikri olan var mı?

guvenli elektrik sobalari var canim, devrilince sonen, elektrigi kesen sobalar. dikkatli biryere yerlestirirsen kullanabilirsin..

bebeği yanına yatırm kokuna alışır sonra senı hiç bırakmaz dıyolar bana
ama şimdi nasıl bırakırım odasına yanlız odama yatak koucak yerımde yok siz odasında yatırıyomusunuz bebişleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…