- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
hamileyken milupa stil tea yollamışlardı promosyon. şimdi onu deniyorum bakalım süt fışkırtçakmı? okadar reklamını yapıyorlar. gerçi içeriğine baktım anason (uyutur) rezene (gaz söktürür) kimyon (iştah açar kan yapar) melisa ve bilmediğim bir bitki daha. bu çay beni uyutursa bebişe kim bakçaaaak? uykusuz ya gündüz 2saat uyusa yeter bana kafamı toplarım ama elleri ayakları sürekli oynuyo bıraksak uççakkaydirigubbakcemile3
benimki pek kusmuyor ama şu çiş banyosu sorunu devam ediyor :)) ne kadar dikkat edersek edelim aradan dereden bizi gençleştirp güzelleştiriyor bayanssulusmile bir de salya problemimiz var kimi bulsa omzunu yalıyor. geçen gün 2 kız arkadaşımla birlikteydik ikisinin de omuzlarını yaladı bolca, biri ben daha 2 aylıkken kızların omuzlarını yalıyordum dersin ileride dedi, diğeri de aman söyleme biz o zaman yaşlı oluruz çocuk tiksinir dedi :))
canım bende steel tea içtim ama bende pek faydasını görmedim açıkçası...ama humana daha etkili gibi geldi bana..dereotu roka türü yeşillikleri mutlaka dene.ben çok faydasını gördüm..ve tabiikii bol su..bu arada bu gece sütyensiz yattım sanırım oda işe yaradı:)
bez koyduğum halde heryer süt olmuştu:)
kızlar bende musluk suyuyla yıkıyorum ama dtirek duştan değilde kovasına doldurup yıkıyorum akışı sert gelebilir diye
neden kıyafetlerini ütülemiyorsunuz ki ben onu anlamadımCADIARZU ben çoraplarını bile ütülüyorum hala
valla ben de utuluyorum herseyini :) corap giymiyoruz zaten artik...
cunku 30 derecede yikaniyor, bari utuleyeyim diyorum.
kızlar bebekle eşinizin arasındaki ilişki nasıl?bizde durum,bebeğim gün boyu bende babası gelince ona veriyorum beş dakika dolmadan bu bebek seni istiyor,biraz dolaştır diyorum,yürü oğlum annen seni istemiyor veya sabah uykumu açmaya çalışıyorum biraz bak diyorum,annen uykusuna doymamış seni istemiyor yürü biz gidelim,beş dakika buraya baksam kadınlar kulübüne annen internette doymamış sana bakmak istemiyor ve sürekli şikayet.eşime öyle söyleme diyorum sanki beş yaşında çocuk ne anlıycak diyor .bende birbirimizi kötülersek şu hayatta kimse kendisini sevmiyor zanneder hiç kimseye güvenci kalmaz diyorum.bilmiyorum çocuğun sağlığı için yirmi dört saat elimdemi tutsam.arada nefes almak gerçekten suçmu,yoksa eşim vicdanmı yapıyor dayanamıyacağımı bildiği için ve rahat etmek için.biraz önce bir saat emzirdim,çocuk ağladı başladı seni emzirmek istemiyor,ya ben ne yapmalıyım.
ben ütülemiyorum ,güneş ışığında gündüz kuruduğu için mikrop kalmaz diye düşünüyorum,sadece ilk ay ütüledim...ütülesemmi acaba???gerçi hemşire bir tanıdığım gerek yok açık havada gün ışığında kuruması yeterli demişti...bebekler zaten evde ne kiri mikrobu olabilir demişlerdi.
kızım ıkı gundur dönmeye bşladı önce kollarıı yana atıyor sonrada bacaklarını erkenmi sizin bebekler dönmeye başladımı?
peki, banyo konusu gecti ama sormadan edemeyecegim, benimki banyodan cikip kurulanirken sinirleniyor, cildiriyor resmen, cok agliyor, ciglik atiyor. var mi boyle bir durum ?
gerçektende kızlar ,memlekette ne yapacağız bu konuda bilmiyorum.bebek uyanıkken bizde uyanığız ,uyurkende ailemiz sohbet etmek isteyecek,hepten uyku kaçacak.birde benim kötün bir huyum var herkesi memnun etmek.aslında biliyorum herkesi memnun edemeyiz ama çok yufka yürekliyim kıramıyorum kimseyi.
merhaba kızlar,
biz de her akşam 21:30 gibi banyo yapıyoruz, her gün sabunlanıyor ama günaşırı şampuan kullanıyoruz genelde, banyodan sonra mışıl mışıl uyuyor 4 e kadar falan final kalkışını da 7 gibi yapıyor genelde. kıyafetlerini bazen ütülüyorum bazen ütülemiyorum :)) önce emzik emiyordu sonra eller parmaklar son favorisi de bilekleri :)) tam bir omuz kuşu, kucağa alınmak yetmiyor illa omuz olacak... bu arada çok olmasa da sütüm gelmeye başladı dün akşam Allaha çok şükür... beni üzen bir olay olmuştu, sütümün ondan kesildiğine karar verdim, dr sütüm azalıyor bazen dediğimde moralin çok önemliolduğu söylemişti doğruymuş demek ki, öyle çok fazla olmasa da hiç olmamasından iyidir tabi.. dün bir komşu geldi misafirliğe, alt komşun bebek çok ağlıyor diyor dedi, ben de kedisi ağlıyor odur dedim dedi, benim kedim aylardır kızışık vaziyette, o durumda da bebek gibi bağırıyor resmen, çok güldüm :)) çünkü sarp ağlayınca ben balkondan bile zor duyuyorum ve Allaha şükür çok ağlayan bir bebek değil... benim eşim de Sarp la biraz ilgilense hemen emmek istiyor galiba falan diye beni çağırıyor, neyse ki omzunda gezdirmeyi seviyor :)) sıkıştırılmış bir mesaj oldu kaç günlük konu tek mesajda :)))
hamileyken milupa stil tea yollamışlardı promosyon. şimdi onu deniyorum bakalım süt fışkırtçakmı? okadar reklamını yapıyorlar. gerçi içeriğine baktım anason (uyutur) rezene (gaz söktürür) kimyon (iştah açar kan yapar) melisa ve bilmediğim bir bitki daha. bu çay beni uyutursa bebişe kim bakçaaaak? uykusuz ya gündüz 2saat uyusa yeter bana kafamı toplarım ama elleri ayakları sürekli oynuyo bıraksak uççakkaydirigubbakcemile3
canım bende steel tea içtim ama bende pek faydasını görmedim açıkçası...ama humana daha etkili gibi geldi bana..dereotu roka türü yeşillikleri mutlaka dene.ben çok faydasını gördüm..ve tabiikii bol su..bu arada bu gece sütyensiz yattım sanırım oda işe yaradı:)
bez koyduğum halde heryer süt olmuştu:)
merhaba kızlar,
biz de her akşam 21:30 gibi banyo yapıyoruz, her gün sabunlanıyor ama günaşırı şampuan kullanıyoruz genelde, banyodan sonra mışıl mışıl uyuyor 4 e kadar falan final kalkışını da 7 gibi yapıyor genelde. kıyafetlerini bazen ütülüyorum bazen ütülemiyorum :)) önce emzik emiyordu sonra eller parmaklar son favorisi de bilekleri :)) tam bir omuz kuşu, kucağa alınmak yetmiyor illa omuz olacak... bu arada çok olmasa da sütüm gelmeye başladı dün akşam Allaha çok şükür... beni üzen bir olay olmuştu, sütümün ondan kesildiğine karar verdim, dr sütüm azalıyor bazen dediğimde moralin çok önemliolduğu söylemişti doğruymuş demek ki, öyle çok fazla olmasa da hiç olmamasından iyidir tabi.. dün bir komşu geldi misafirliğe, alt komşun bebek çok ağlıyor diyor dedi, ben de kedisi ağlıyor odur dedim dedi, benim kedim aylardır kızışık vaziyette, o durumda da bebek gibi bağırıyor resmen, çok güldüm :)) çünkü sarp ağlayınca ben balkondan bile zor duyuyorum ve Allaha şükür çok ağlayan bir bebek değil... benim eşim de Sarp la biraz ilgilense hemen emmek istiyor galiba falan diye beni çağırıyor, neyse ki omzunda gezdirmeyi seviyor :)) sıkıştırılmış bir mesaj oldu kaç günlük konu tek mesajda :)))
Ben çamaşırları doğduğundan beri 60 derecede hacı şakir granül sabunla yıkıyorum, çift durulama yapıyorum. Ve her bir kıyafetini ben de ütülüyorum. Hem düzgün oluyorlar, hem de hijyenik...
Babası ile Ege' nin arası iyi bence, şimdilik. İşten gelior. Çok özledim ben oğlumu diyeÜstünü değiştiriyor, elini yüzünü yıkayıp alıyor oğlunu, O sırada ben sofrayı falan hazırlıyorum, onlar sevişiyorlar bir süre, arada ben de katılıyorum. Sonra gününe göre sitede tura çıkıyoruz, Puset genelde babada, bizimki cilve yaptıkça baba mest oluyor... Gelince ben küvetini hazırlıyorum. Baba üstünü çıkarıyor, beraber yıkıyoruz. Ben besliyorum ve şanşlı günümüzdeysek Ege uyuyor. Baba 21:30 gibi yemek yiyor, biz haa besleniyorsak. Sonra ben işim bitince yiyorum... Alt değiştirme, ben doyurunca alıp yerine koyma işini falan biz de baba yapıyor... Bakalım umarım böyle sürer giderrr
Bebekler hep evde değil ki, çıkıyorlar gezmeye :)))
Benimki de sırt üstü yatarken yana dönüyor bir kaç hamlede :))
Çok ağlıyor çok, hiç çıkmak istemiyor. Sakinleştirip masaj yapana kadar çatlıyorum. Babasıyla kan ter içinde kalıyoruz...
Uyanıkken edin tatlım, olabildiğince...
Üzgün günlerimiz az sütümüz bol olsun. Çok sevindim :)))
Ben her gün humana still tea içtim ve vita malt içiyorum. Faydasını gördüm. Gündüz hiç uyumuyorum. Gece de Ege 10 gibi uyuyor. Ben 11:00. 4 saat kadar sonra uyanıyor, emiyor, yine uyuyor. 6 gibi tam uyanıyor... Onun dışında cin gibiyim :))
Yeşillikler faydalı mı cidden??
kızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?
canım ben başta devrimi kendi odasında yatırdım,sonra başedemedim her gece 100kez kalk gitgel,odasını da bozmak istemedim,park yatak aldım odama,hem tatildede rahat ederizcanım yatağı sizin odada mı yoksa ayırdınmı odaları_? karyolasına yatırmak istiyorum bende artık ama ayrı odaya koymak da istemiyorum. bizim odamızdaki bambu beşiğe de sığmıcak gibi yakında..
markete nasıl gidiyosunuz canım ya ben arabasıyla gidiyordum ama tek başına indir kaldır arabayı falan zorlanıyorumbilmiyorumkismile
günaydınnnnnn
evet tesadüf değil sanırım :)canım kesinlikle tesadüf değil benim bebişim uykusu geldiğinde kendi kendini eeeeeeliyor ilk duyduğumda çok şaşırdım baktım her uykusu geldiğinde yine aynı şekilde hatta az önce yine eeeeeee dedi bende uyuttum çok şirinler ya
benim kızımda öyle özellikle sabahları uyandığında yüzüne gülüyorum ağzı açılıyo hemen kocaman bı gulucuk atıyo bazen seslı çok tatlı oluyo
aynen kocaman gülücükler bizde de var ve kocaman dil çıkarmalar:=)
:) cok tatlilaarrrrr
can agzini kocaman acarak gulmeye basladi yapan bebis var mi boyle ? sanki kahkaha atiyo konustukca ben kocaman agizla
benim kızımda öyle özellikle sabahları uyandığında yüzüne gülüyorum ağzı açılıyo hemen kocaman bı gulucuk atıyo bazen seslı çok tatlı oluyo
aynen kocaman gülücükler bizde de var ve kocaman dil çıkarmalar:=)
Cilveleşmeler bizde de başladı :))
masallah hepsine :))
kızlar oğluma bi haller oldu hafif karanlık bi oda vardı orda emzirirken uyumuştu öğlenden beri nerdeyse 4saattir uyuyo gece sandı galba yaaa doğduğundan beri ilkkez gündüz böyle uyudu:)) gece nöbeti beni bekliyo galbaa..
kızlar şu sitedeki küçük havuzu almak istiyoruz,sizce henüz erkenmi böyle birşey için?
☞ ntex Kabarck desenli havuz top ve simit 3'l set : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, Giyim, ocuk giyim, ocuk Kyafetleri, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?