bebeği yanına yatırm kokuna alışır sonra senı hiç bırakmaz dıyolar bana
ama şimdi nasıl bırakırım odasına yanlız odama yatak koucak yerımde yok siz odasında yatırıyomusunuz bebişleri?
:) cok tatlilaarrrrr
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
can agzini kocaman acarak gulmeye basladi yapan bebis var mi boyle ? sanki kahkaha atiyo konustukca ben kocaman agizla
canım benimki gündüz 4 saat bi kesin uyuyo sonrada kesik kesik uyuyokızlar oğluma bi haller oldu hafif karanlık bi oda vardı orda emzirirken uyumuştu öğlenden beri nerdeyse 4saattir uyuyo gece sandı galba yaaa doğduğundan beri ilkkez gündüz böyle uyudu:)) gece nöbeti beni bekliyo galbaa..
ufo alabilirsin canım duvara monte edebilirsin emniyetli olur.6.aydan sonra kızımı odasına geçirmek istiyorum ama kış olacak ev doğalgazlı değil..nasıl ısıtabilirim odasını?fikri olan var mı?
benim kızım yaklaşık 15 gündür gülücükler atıyo hatta ses bile çıkarıyo..
canım benimki gündüz 4 saat bi kesin uyuyo sonrada kesik kesik uyuyo
ufo alabilirsin canım duvara monte edebilirsin emniyetli olur.
bebeği yanına yatırm kokuna alışır sonra senı hiç bırakmaz dıyolar bana
ama şimdi nasıl bırakırım odasına yanlız odama yatak koucak yerımde yok siz odasında yatırıyomusunuz bebişleri?
canım yatağı sizin odada mı yoksa ayırdınmı odaları_? karyolasına yatırmak istiyorum bende artık ama ayrı odaya koymak da istemiyorum. bizim odamızdaki bambu beşiğe de sığmıcak gibi yakında..
markete nasıl gidiyosunuz canım ya ben arabasıyla gidiyordum ama tek başına indir kaldır arabayı falan zorlanıyorumbilmiyorumkismile
günaydınnnnnn
slm kızlar..bugün kendimi çok yorgun hissediyorumtek başımabaşa çıkamıyorum artık oğlumla..çocuk okadar değiştiki anlatamam geceleri uykuya geçme sorunu yaşıyoruz bugün gündüzde başladı..kucağımda sebepsiz bağırıyo ağlıyo mızmızlanıyo..çok sinirlendiriyo beni sonrada üzülüyorum elkadar bebeğe sinirleniyorum niye..yanlız bakmak ne kadar zormuş birine bırakıp nefes almak istiyorum..zorla uyudu az önce oda memede..zaten sütüm az kesilince nasıl uyucak bu çocuk böyle alısırsa offffffffff delirmek üzereyim
sumyy maş. oğluna erkek oldu desene) biz de düşünüyoruz eylül-ekim gibi bakalım.
telsize güvenemiyorum ben ya bilmiyorum ki illa gözümün önünde olcak çocuk:)
markete nasıl gidiyosunuz canım ya ben arabasıyla gidiyordum ama tek başına indir kaldır arabayı falan zorlanıyorumbilmiyorumkismile
Ben doğduğu günden beri odasında yatırıyorum telsiz kullanıyorum çok rahat ayrıca markete giderken baby sling aldım onu kullanıyorum süper bi icat bebeğimde çok seviyo bazen evde bile onunla dolaşıyoruz
:) cok tatlilaarrrrr
can agzini kocaman acarak gulmeye basladi yapan bebis var mi boyle ? sanki kahkaha atiyo konustukca ben kocaman agizla
günaydın kızlarrr
onu düzeltmek aklıma geldi ama nasıl yaptığımı unutmuşum açıkcasıı ben :)))tatlım şu tickerına bir el at istersen 51 haftalık hamile gözüküon içeriye doğurdun sanırsam sen.:roflol::roflol::smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?