2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeği yanına yatırm kokuna alışır sonra senı hiç bırakmaz dıyolar bana
ama şimdi nasıl bırakırım odasına yanlız odama yatak koucak yerımde yok siz odasında yatırıyomusunuz bebişleri?

ben bir haftadir odasina aldim geceleri, cok daha rahat etti bebek genis yataginda kucuk sepetten acikcasi, telsiz kullaniyorum bir sorun yasamadim.
zaten onceden de ilk 3 ay yeterli diye dusunuyordum

:) cok tatlilaarrrrr
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

can agzini kocaman acarak gulmeye basladi yapan bebis var mi boyle ? sanki kahkaha atiyo konustukca ben kocaman agizla

benim kızım yaklaşık 15 gündür gülücükler atıyo hatta ses bile çıkarıyo..

canım benimki gündüz 4 saat bi kesin uyuyo sonrada kesik kesik uyuyo
6.aydan sonra kızımı odasına geçirmek istiyorum ama kış olacak ev doğalgazlı değil..nasıl ısıtabilirim odasını?fikri olan var mı?
ufo alabilirsin canım duvara monte edebilirsin emniyetli olur.

maş. gündüzleri 4 saat uyuması süper olsa gerek işini gücünü rahat yaparsın. benimkinin ilk defa böyle oldu son olmaz inş:)

aynı durumdayız sepet beşikte rahat değil artık odasına alsam gece rahat edemem ben nolcak bilmiyorum..birde yatağımda yanımda yatarken gerçekten güzel uyuyor uykusundn uyandırmadan yatarak emziriyorum ,öbür türlü çabuk dağılıyo uykusu..

Ben doğduğu günden beri odasında yatırıyorum telsiz kullanıyorum çok rahat ayrıca markete giderken baby sling aldım onu kullanıyorum süper bi icat bebeğimde çok seviyo bazen evde bile onunla dolaşıyoruz

kızlar bu arada oğlumu sünnet ettirdik 50. günlükken çok çabuk iyileşti hiç sıkıntı olmadı düşünenlere tavsiye ederim.

canımya seni okadar iyi anlıyorum ki bende 3 gündür aynısını yaşıyorum inşl düzelirler biran önce

sumyy maş. oğluna erkek oldu desene) biz de düşünüyoruz eylül-ekim gibi bakalım.

telsize güvenemiyorum ben ya bilmiyorum ki illa gözümün önünde olcak çocuk:)

sumyy maş. oğluna erkek oldu desene) biz de düşünüyoruz eylül-ekim gibi bakalım.

telsize güvenemiyorum ben ya bilmiyorum ki illa gözümün önünde olcak çocuk:)

butun gece uyumuyor musun sekerim, nasil sesine uyaniyorsan kulaginin dibindeki telsizden gelen sese de oyle uyaniyorsun, tecrubeyle sabittir :))

Ben doğduğu günden beri odasında yatırıyorum telsiz kullanıyorum çok rahat ayrıca markete giderken baby sling aldım onu kullanıyorum süper bi icat bebeğimde çok seviyo bazen evde bile onunla dolaşıyoruz

oh ne güzel, sünnet derdinden kurtulmuşsunuz, darısı başımıza :) ben de baby sling aldım, cidden çok rahat ettik, ana kucağı ağır geliyor, arabayla da yalnızken olmuyordu, böyle eller de serbest hem :) benimki de sevdi...

Selin, Ant., Sinem, Özlemco, Bebekkokusu çok sağolun kızlar...

Son düzenleme:
selam kızlaropuyorumnanaktan
bizim kerata da dillendi son günlerde, hatta belki inanmayacaksınız ama anne diye acayip sesler çıkartıyor, hatta öyle ki N'lerin üstüne basa basa anne diyor. bunu eşim ve annemle 3 kere duyduk, kalakaldık öyle.:1shok: tesadüfi elbette ama ben ona hep annecim diye sesleniyorum şimdiden kulak aşinalığı oluştu zaar. bide dilinin ucu sivri benim oğlenin, köşe yazarı yapcem ben onu sivri dilli oğlum benim.:roflol::roflol:

dışarı çıkarken ben kanguru kullanıyorum, çok memnun kaldım. geçen gün ilk kez alışveriş merkezine gittik kanguruyla, amanın ne bayıldı, renkler, ışıklar, insanlar bak bak doyamadı. dönüşte de uyuyakaldı kanguruda eşşek. baby slingleri amerikada toplatmaya başlamışlar diye duydum aslında ben de ondan alacaktım ama içime bir kurt düşürdüler işte. kanguru kolaylık kızlar markette falan rahat oluyo, tavsiye ederim. KANZ ve Wenice indirime girmiş kanz %50 wenice %70, kanz'dan bi dolu çıtçıtlı body topladım, en çok giydiğimiz şeyler bodyler valla. eve geldim etiketleri kesip yıkıcam bir de ne göreyim hepsinde made in india yazıyor. sinir oldum, kanz da indirim var ama sakın meyletmeyin derim ben. aldıklarımı da giydirmicem hepsi kansorejen boyalarla boyanmış kumaşlar, allah esirgeye. ama wenice 10 numara. başından beri wenice'den giyiniyoruz biz, hem türk malı hem de çok kaliteli kızlar. türküm malımdan şaşmayın.a.sturkbayragi

bu arada biz henüz dönemiyoruz ama geri geri gidiyoruz desem?
:uhm::roflol:

günaydınlaaaar
oğlum öğle uykusuna daldı çok şükürr. babasına çekmiş yüzüne deycek şekilde yastık koyuyorum koklayarak uyuyor. ama 30dk uyursa ne alaaa. o uyurken ben evi toplayım ara ara bakıyorum öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…