Bende dalin kullanıyorum canım memnunum sen neden memnun kalmadın?ben hergün şampuanlamıyorum...2 gün sadece su 3. gün şampuan kullanıyorum..bu arada dalin şampuan kullanıyorum ama memnun değilim..sebamedi deneyeceğim bakalım
bizimki de gündüzleri 2-3 saat uyanık kalıyo sonra 40-50dk uyku uyuyo.tekrar 2saat uyanık tekrar uyuyo tabi sallayarak uyutuyorum ancak.uyumazsa çok huysuzlanıyo.ama gel gör ki geceleri ayaktayızz ıkınmalar sağolsun..sempatiksalakcinniıyı akşamlar herkese benim kızım unduzleri hiç uyumuyo nerdeyse kucagımda uyuyo gezerek tabı yerıne bırakınca başlıyo ağlamaya neden bukadar hafif uykusu anlamadım halbukı guzel dalıyo
geceleri 4 saat uyuyo kesıntısız en fazla sabaha doğru bı ıkımadır gıdıyo altını açınca bişe yapmama gerek kalmadan yapıyo, ama sabah uykusu hiç yok zombıyım bende erken yatıyo ondanmı şöyle 10 kadar uyusak nolur sankim
kızım ıkı gundur dönmeye bşladı önce kollarıı yana atıyor sonrada bacaklarını erkenmi sizin bebekler dönmeye başladımı?
Bende dalin kullanıyorum canım memnunum sen neden memnun kalmadın?
ya bana sanki hiç kokmuyor gibi geliyor...o yüzden beğenmedim...daha hoş kokulu bişey istiyorum:)
peki, banyo konusu gecti ama sormadan edemeyecegim, benimki banyodan cikip kurulanirken sinirleniyor, cildiriyor resmen, cok agliyor, ciglik atiyor. var mi boyle bir durum ?
Bende dalin kullanıyorum canım memnunum sen neden memnun kalmadın?
ya bana sanki hiç kokmuyor gibi geliyor...o yüzden beğenmedim...daha hoş kokulu bişey istiyorum:)
herkese iyi geceler
ben oğluma bübchen in ürünlerini kullanıyorum ve şampuanıda banyo köpüğüde çok güzel kokuyor ayrıca bitkisel içerikli.
kızlar bebekle eşinizin arasındaki ilişki nasıl?bizde durum,bebeğim gün boyu bende babası gelince ona veriyorum beş dakika dolmadan bu bebek seni istiyor,biraz dolaştır diyorum,yürü oğlum annen seni istemiyor veya sabah uykumu açmaya çalışıyorum biraz bak diyorum,annen uykusuna doymamış seni istemiyor yürü biz gidelim,beş dakika buraya baksam kadınlar kulübüne annen internette doymamış sana bakmak istemiyor ve sürekli şikayet.eşime öyle söyleme diyorum sanki beş yaşında çocuk ne anlıycak diyor .bende birbirimizi kötülersek şu hayatta kimse kendisini sevmiyor zanneder hiç kimseye güvenci kalmaz diyorum.bilmiyorum çocuğun sağlığı için yirmi dört saat elimdemi tutsam.arada nefes almak gerçekten suçmu,yoksa eşim vicdanmı yapıyor dayanamıyacağımı bildiği için ve rahat etmek için.biraz önce bir saat emzirdim,çocuk ağladı başladı seni emzirmek istemiyor,ya ben ne yapmalıyım.
tatlım yazdıkların beni gülümsetti. bendeki bizdeki durumu anlatayım gerçi bizim babamız çok ilgili.akşam geliyor bi veriyorum kucağına sürekli gezdiriyor.eşim şimdi izinde ben sadece emziriyorum diğer herşeyi ile o ilgileniyor. bazen yoruluyor anakucağına koyuyor o zaman kızım ağlıyor.bende alıyorum hemen kızım susuyor tabi.sonrada allah iyki anneleri yarattı diyorum eşimde gülüyo ama fena bozuluyor.kızımı azıcık ağlatsam oda hemen allah iyki babaları yarattı gel kızım sen diyor :) böyle geçiyor günler.. sende öyle yap al kucağına allah iyki anneleri yarattı ben sana akşama kadar bakıyorum baksana babalar 5dk dayanamıyor de :)
canım ,benim bebeğimde dönmeye çalışıyor,babasıda onu dik tutmak değilde oturtmaya çalışıyor ben yapma omiriliği zarar görebilir, kalça çıkıklığı yaşayabilir diyorum.daha hazır olmadıklarını düşünüyorum.onun dışında cee oyunları yapın diyorlar bizde daha çok dolap kapaklarını açıp kapatıyoruz,görmeyince arkadaki cismin kaybolmadığını öğrenebilsin diye.jaluzinin ipini kaldırıp indiriyoruz arkasındakileri görsün diye.evde pek fazla oyuncak yok ,kitap dersen çok,anlıycan biz evi oyun haline getiriyoruz.kaşıklarla tabaklara vuruyoruz birde,değişik sesler ilgisini çok çekiyor.birde akşam üstleri çarşıya çıkarıyorum.ışıklar ,ayrıca ay ışığı ,insanlar ,eşyalar bu arada anlatıyorum bunlar çanta bunlar ayakkabı bunlar düüt düüt diye.tabi bunları kucakta yapabiliyorum yüzü dışarıya dönük vaziyette kucakta gitmeye bayılıyor beyfendi.bugünlerde en çok oynadığımız oyunlar bir o yanaktan öpücük bir bu yanaktan.birde emzirirken elini tutuyorum yakaladım öptüm işte diyorum o da uzatıyor elini bazende çekiyor yakalayamadım öpemedim diyorum gülüyor.işte böyle.yakında memlekete gideceğiz,hayırlısı bakalım.günaydın kızlar benim oğlum da dönüyor ama daha çok sol tarafına dönüyor sağla pek işi yok:) birde sürekli hophop yapmak istiyoruz biz. bu arada ne kadar normal bilmiyorum ama 2 aylık old. beri oğlum dik tuttuğumda adımlar atıyor :) bazen korkuyorm yaptırmıyorum çığlık çığlığa bağırıyorr :))
bence değildir. kuzeyde uykusu geldiğinde aynı şeyi yapıyor ne söylersek hemen kapıyorlarkızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?
gerçektende kızlar ,memlekette ne yapacağız bu konuda bilmiyorum.bebek uyanıkken bizde uyanığız ,uyurkende ailemiz sohbet etmek isteyecek,hepten uyku kaçacak.birde benim kötün bir huyum var herkesi memnun etmek.aslında biliyorum herkesi memnun edemeyiz ama çok yufka yürekliyim kıramıyorum kimseyi.bizim uykumuz doruk yapmışken afacanların uykularının açılıp cin gibi old. saatler oluyor nedense en tatlı zamanları uykularını aldıkları zaman ama benimde gözlerim açılabilseee sevicem ama zar zorr bakıyorumm
tesadüf değil canım bizimkide babası agu agu agu diyor oda hızlı bir şekilde aynen yapıyor bende gülüyorum,bugünlerde aynada kendisini gördümü basıyor çığlığı,annem süt isterken bile bu kadar sevinmedin bayıldınmı kendine diyorum.kızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?