2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hergün şampuanlamıyorum...2 gün sadece su 3. gün şampuan kullanıyorum..bu arada dalin şampuan kullanıyorum ama memnun değilim..sebamedi deneyeceğim bakalım
Bende dalin kullanıyorum canım memnunum sen neden memnun kalmadın?

bizimki de gündüzleri 2-3 saat uyanık kalıyo sonra 40-50dk uyku uyuyo.tekrar 2saat uyanık tekrar uyuyo tabi sallayarak uyutuyorum ancak.uyumazsa çok huysuzlanıyo.ama gel gör ki geceleri ayaktayızz ıkınmalar sağolsun..sempatiksalakcinni

kızım ıkı gundur dönmeye bşladı önce kollarıı yana atıyor sonrada bacaklarını erkenmi sizin bebekler dönmeye başladımı?

evet bizimki de bugün döndü çok mutlu oldum aynen önce kollar sonra popoyu çeviriyorkaydirigubbakcemile2
 
peki, banyo konusu gecti ama sormadan edemeyecegim, benimki banyodan cikip kurulanirken sinirleniyor, cildiriyor resmen, cok agliyor, ciglik atiyor. var mi boyle bir durum ?
 
peki, banyo konusu gecti ama sormadan edemeyecegim, benimki banyodan cikip kurulanirken sinirleniyor, cildiriyor resmen, cok agliyor, ciglik atiyor. var mi boyle bir durum ?

benimkide öyle canım..suya bayılıyor çok seviyor..ama kurulayıp giydirmeye başlayınca basıyor çığlığı..giyinmekten hiç hoşlanmıyor..yandık biz bu kızla:))
 

tatlım yazdıkların beni gülümsetti. bendeki bizdeki durumu anlatayım gerçi bizim babamız çok ilgili.akşam geliyor bi veriyorum kucağına sürekli gezdiriyor.eşim şimdi izinde ben sadece emziriyorum diğer herşeyi ile o ilgileniyor. bazen yoruluyor anakucağına koyuyor o zaman kızım ağlıyor.bende alıyorum hemen kızım susuyor tabi.sonrada allah iyki anneleri yarattı diyorum eşimde gülüyo ama fena bozuluyor.kızımı azıcık ağlatsam oda hemen allah iyki babaları yarattı gel kızım sen diyor :) böyle geçiyor günler.. sende öyle yap al kucağına allah iyki anneleri yarattı ben sana akşama kadar bakıyorum baksana babalar 5dk dayanamıyor de :)
 

tatlım belirtmeyi unutmuşum sabahtan akşama kadar kucağımda gezdireyimmi demişsin tabiki öyle olmaz.ama akşamları en azından babasınında biraz ilgilenmesi ve onunla temasta bulunması gerekir. benim doğumdan sonra belimde ağrı kaldı.kızımı beşiğine koyarken ve alırken bile güçlük çekiyorum. gündüzleride kucağımda çok gezdiremiyorum. başlarda ağladı ama şimdi anakucağına alıştı.ağlayınca oturuyorum yanına konuşuyorum,kağıtla ya poşetle hareketler yapıyorum hemen ağlamayı kesiyor dikkat kesiliyor.akşam babası gelince ona veriyorum gezdirsin diye.onada ihtiyaç duyuyor.etrafa bakıyor hem sırtı havalanıyor çocuğun.sabahtan akşama kadar yat birde gece yat çocuğa acımasızlık yani. hadi kızım babanın güçlü kollarına diyorum.tabi gezdirmek babaların görevi. madem üzülüyorsun ciddi şekilde eşinle konuş bence uzlaşabilirsiniz. moralini bozma sakın. bebeğin bunu hisseder. kolay gelsin sana tatlım..
 
günaydınnnn kızzlarrr
devrim her sabah 6da uyanıyor,altını açıyorum,emziriyorum ve babasına veriyorum,genelde 7gibi tekrar uyuyor ama bazende uyumuyor,oyun istiyor 6 7 arası,babasıda sohbet ediyor,oynuyo oğlumla,sonra ağlayınca getiriyor,bi emzirsem ne olur sanki,sıkıldım ben emzirmekten diyorum :)bugun 8e doğru uyudu,babası uyutup getirdi :))ilk kez.akşamlarıda devrimin huysuzluk saatlerine denk gelirse ben ilgileniyorum,eşim yemek yapıyor,yok devrim rahatsa babadaa,anne mutfakta :)
banyoyuda hergün yaptırmaya çalışıyoruz ve hergün sabunluyoruz
ütülemiyoruz giysilerini,makinemde hijyen diye bir program var,zaten 90da yıkıyorum günlük giydiklerini,dışarı giysilerini 30da yıkayıp ütülüyorum
devrimin dönme yönünde bir eğilimi yok :)o koca popoyu nasıl kaldırıp dönsün ki :)
ıkınmalar ve gazımız 3 4 gündür yok,bir daha da geri gelmesin :)
benim doktorum d vit değil polivit verdi,madem kimyasal alıcak polivit alsın hem hepsi bir arada dedi,
son olarak bebekleri sadece beziyle korunmasız günde 4 dakika güneşe çıkarmak gerekiyormuş,badiyle çıkarmak istiyenlerde şapkasız 7dakika çıkarmalımyış
 
uyandı paşam yatağında dönencesini izliyor,2gecedir saat 4de uyanıyor ve uyumak istemiyor,bu gece salladım felan baktım uyumuyo,yatırdım yatağına,ben uyuya kalmışıım,oda uyumuş :)
 
günaydın kızlar benim oğlum da dönüyor ama daha çok sol tarafına dönüyor sağla pek işi yok:) birde sürekli hophop yapmak istiyoruz biz. bu arada ne kadar normal bilmiyorum ama 2 aylık old. beri oğlum dik tuttuğumda adımlar atıyor :) bazen korkuyorm yaptırmıyorum çığlık çığlığa bağırıyorr :))
 
canım ,benim bebeğimde dönmeye çalışıyor,babasıda onu dik tutmak değilde oturtmaya çalışıyor ben yapma omiriliği zarar görebilir, kalça çıkıklığı yaşayabilir diyorum.daha hazır olmadıklarını düşünüyorum.onun dışında cee oyunları yapın diyorlar bizde daha çok dolap kapaklarını açıp kapatıyoruz,görmeyince arkadaki cismin kaybolmadığını öğrenebilsin diye.jaluzinin ipini kaldırıp indiriyoruz arkasındakileri görsün diye.evde pek fazla oyuncak yok ,kitap dersen çok,anlıycan biz evi oyun haline getiriyoruz.kaşıklarla tabaklara vuruyoruz birde,değişik sesler ilgisini çok çekiyor.birde akşam üstleri çarşıya çıkarıyorum.ışıklar ,ayrıca ay ışığı ,insanlar ,eşyalar bu arada anlatıyorum bunlar çanta bunlar ayakkabı bunlar düüt düüt diye.tabi bunları kucakta yapabiliyorum yüzü dışarıya dönük vaziyette kucakta gitmeye bayılıyor beyfendi.bugünlerde en çok oynadığımız oyunlar bir o yanaktan öpücük bir bu yanaktan.birde emzirirken elini tutuyorum yakaladım öptüm işte diyorum o da uzatıyor elini bazende çekiyor yakalayamadım öpemedim diyorum gülüyor.işte böyle.yakında memlekete gideceğiz,hayırlısı bakalım.
 
Günaydın güzel anneler kızım dün ilk kez saat 22:00 de uyudu. normalde 00:30 civarı uyurdu sonra sabah 6 da kalkardı.Çok istiyordum erken saatte uysuun diye ama saat 4 de şap şup sesine uyandım parmaklarını yiyordu emzirdim sonra ne uyku ne bişi yanıma aldım o sırad dalmışım tırnaklarını koluma geçirince uyandım:) sabah 8 e kadar tek gözüm açık teki kapalı onunla oynadım konuştum sonra markete gittik bişeler aldım. yarım saat öncede uyudu fena yorgunum ya
 
bizim uykumuz doruk yapmışken afacanların uykularının açılıp cin gibi old. saatler oluyor nedense en tatlı zamanları uykularını aldıkları zaman ama benimde gözlerim açılabilseee sevicem ama zar zorr bakıyorumm
 
kızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?
 
gerçektende kızlar ,memlekette ne yapacağız bu konuda bilmiyorum.bebek uyanıkken bizde uyanığız ,uyurkende ailemiz sohbet etmek isteyecek,hepten uyku kaçacak.birde benim kötün bir huyum var herkesi memnun etmek.aslında biliyorum herkesi memnun edemeyiz ama çok yufka yürekliyim kıramıyorum kimseyi.
 
kızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?
tesadüf değil canım bizimkide babası agu agu agu diyor oda hızlı bir şekilde aynen yapıyor bende gülüyorum,bugünlerde aynada kendisini gördümü basıyor çığlığı,annem süt isterken bile bu kadar sevinmedin bayıldınmı kendine diyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…