2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acayip kucağa alıştı napıcam kolum kırlıyor taşıcam dıye bıraz bıraksam ağlasamı e sonrada huysuz oluyo:S

bebek uyanıkken sohbet edin canım :),gerçi ben daha devrim doğduğundan beri hiç gündüz uyumadım

acayip kucağa alıştı napıcam kolum kırlıyor taşıcam dıye bıraz bıraksam ağlasamı e sonrada huysuz oluyo:S

canım ağlatma ağlayan bebekler susarmış bir süre sonra ama niçin? aradaki güven sarsıldığı için ve bunu yetişkin zamanlarda bile düzeltemiyormuşsun.

doğru söyluyosun inş bı zaman sonra düzelir uyuturken bıle ayakta gezerek uyutuyorum dalınca oturuyorum ama belırlı bı sure kucagımda bıraksam hemen uyanıyo aslında bebekler nede uykuya geçerlerse orda uyanmaları doğru yani anne kucagında uyuduktan sonra yatakta uyanıyolar sonrada basıyolar yaygaraya ben ordaydım şimdi burdayım diye :))

slm kızlar..bugün kendimi çok yorgun hissediyorumtek başımabaşa çıkamıyorum artık oğlumla..çocuk okadar değiştiki anlatamam geceleri uykuya geçme sorunu yaşıyoruz bugün gündüzde başladı..kucağımda sebepsiz bağırıyo ağlıyo mızmızlanıyo..çok sinirlendiriyo beni sonrada üzülüyorum elkadar bebeğe sinirleniyorum niye..yanlız bakmak ne kadar zormuş birine bırakıp nefes almak istiyorum..zorla uyudu az önce oda memede..zaten sütüm az kesilince nasıl uyucak bu çocuk böyle alısırsa offffffffff delirmek üzereyim

uyandı paşam yatağında dönencesini izliyor,2gecedir saat 4de uyanıyor ve uyumak istemiyor,bu gece salladım felan baktım uyumuyo,yatırdım yatağına,ben uyuya kalmışıım,oda uyumuş :)

canım yatağı sizin odada mı yoksa ayırdınmı odaları_? karyolasına yatırmak istiyorum bende artık ama ayrı odaya koymak da istemiyorum. bizim odamızdaki bambu beşiğe de sığmıcak gibi yakında..

markete nasıl gidiyosunuz canım ya ben arabasıyla gidiyordum ama tek başına indir kaldır arabayı falan zorlanıyorumbilmiyorumkismile

günaydınnnnnn

merhaba kızlar,
biz de her akşam 21:30 gibi banyo yapıyoruz, her gün sabunlanıyor ama günaşırı şampuan kullanıyoruz genelde, banyodan sonra mışıl mışıl uyuyor 4 e kadar falan final kalkışını da 7 gibi yapıyor genelde. kıyafetlerini bazen ütülüyorum bazen ütülemiyorum :)) önce emzik emiyordu sonra eller parmaklar son favorisi de bilekleri :)) tam bir omuz kuşu, kucağa alınmak yetmiyor illa omuz olacak... bu arada çok olmasa da sütüm gelmeye başladı dün akşam Allaha çok şükür... beni üzen bir olay olmuştu, sütümün ondan kesildiğine karar verdim, dr sütüm azalıyor bazen dediğimde moralin çok önemliolduğu söylemişti doğruymuş demek ki, öyle çok fazla olmasa da hiç olmamasından iyidir tabi.. dün bir komşu geldi misafirliğe, alt komşun bebek çok ağlıyor diyor dedi, ben de kedisi ağlıyor odur dedim dedi, benim kedim aylardır kızışık vaziyette, o durumda da bebek gibi bağırıyor resmen, çok güldüm :)) çünkü sarp ağlayınca ben balkondan bile zor duyuyorum ve Allaha şükür çok ağlayan bir bebek değil... benim eşim de Sarp la biraz ilgilense hemen emmek istiyor galiba falan diye beni çağırıyor, neyse ki omzunda gezdirmeyi seviyor :)) sıkıştırılmış bir mesaj oldu kaç günlük konu tek mesajda :)))

ya benım oglumda uykusu geldıgınde uyuyana kadartekrar emme zamanı gelıyo nerdeyse.esım evdeyken elde sallıyoruz yokken kurdugumuz salıncaga koyuyorum katıla katıla aglıyor acıyorum elektrık supurgesını yavasca susuyor zorla uyuyor ama kus uykusu tık desen uyanıyo uyurken bıle sallanmak ıstıyo.bu kadar ugrasmata en fazla yarım saat uyuyor bır yol bulmam lazım basedemıyorum cunku ıse baslayınca daha da zor olucak.her yolu denedım yatagına koydum dönence actım bıraz dınlıyo yıne aglıyo kucagımda ayagımda sallasamda keza oyle yıne aglıyo bır yol onerecek olan var mımafoldumben

kızlar noluyor bu bebişlere yaa...ben de tam ıkınmaları geçti derken dün gece 2 de bi başladı..sabaha kadar yarı uyur yarı uyanık mahvolduk ikimizde...hiç bu kadar olmamıştı şimdiye kadar(3.aydan sonra herşey normale dönecek derken herşey dahada mı kötüye gidiyor ne?benim kızım hiç kucak istemezdi alıştırmamıştım..bu sabah üstümden inmiyor basıyor çığlığı...zor uyttum az önce...

kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı..malesef bi öneride bulunamıyorum canım her akşam 18-21 arası kucakta ve artık ayak bileklerm ağrıyo..allah yardımcımız olsun

hamileyken milupa stil tea yollamışlardı promosyon. şimdi onu deniyorum bakalım süt fışkırtçakmı? okadar reklamını yapıyorlar. gerçi içeriğine baktım anason (uyutur) rezene (gaz söktürür) kimyon (iştah açar kan yapar) melisa ve bilmediğim bir bitki daha. bu çay beni uyutursa bebişe kim bakçaaaak? uykusuz ya gündüz 2saat uyusa yeter bana kafamı toplarım ama elleri ayakları sürekli oynuyo bıraksak uççakkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

benım kızımda çok ıkındı bu gece, tabı uyuyamadım ona bakmaktan aradada ıhh dıye ıç geçiriyo kokruyorum...
sen nasıl uyutuyosun canım?

inşallah işe yarar, benimki de öyle sürekli eller kollar koordine şekilde çırpılıyor, diyorum bu kadar spor yaparsan nasıl kilo alacaksın :)) bu arada kusması azalmıştır inşallah bebeğinin...

valla bize de biseyler oldu, 22 de yatip 3-4 te kalkardik, sonra 7 de. dun 1 de kalkti sonra 4 te bir daha uyumadi 6 ya kadar sonra 7 de birdha kalkti ayaktayiz hala

fiskirtmiyor, uyutmuyor da :) ben iciorum hala bilmem ki etkisi var mi , bitsin almayacagim bir daha

inşallah işe yarar, benimki de öyle sürekli eller kollar koordine şekilde çırpılıyor, diyorum bu kadar spor yaparsan nasıl kilo alacaksın :)) bu arada kusması azalmıştır inşallah bebeğinin...

hehe aktivite halisinda yapiyor can deli gibi kollar ayaklar hizli hizli sallaniyor, surati da ciddi oluyor cok guluyorum

kusması bazen az oluyor ama yine hergün bir yerleri boyuyor. alıştı herkes. kucağına kim alırsa birkere süt banyosu yaptırıyor. bende tiiye alıyorum artık. oğlum sizi klopatra gibi gençleştirip güzelleştircek diyorum. sende durumlar nasıl?

biz kalça çıkığına baktırmak için Gazi Zorer diye ortopedi uzmanına götürdük,bebekleri zamanında önce kesinlikle yere bastırmayın,kucağa oturtmayın dedi,sadece kalça çıkığı değil ileride bel,omurilik ve boyun ağrılarına sebep olabilirmiş.

kızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?

sesini taklit ediyordur canım,ben konuşurken devamlı annem diye seviyorum herkes diyorki yakında annem diyecek:))))

selam hanımlar;

bizdebu sabah erken uyandık,dün gecede ge yatmıştık uykumuzu alamadık,
bu arada benim kızımda geçen haftaya kadar uyumadan önce çok bağırıp ağlıyordu,bebekler gün içinde az uyurlarsa,yorgun olurlarsa gece uykusunda önce huysuzluk yapabilirmiş birde 2 aydan 4.ay sonuna kadar günde 3 saate kadar ağlamaları normalmiş,her dönemleri farklı farklı zamanla düzenleri oturur herhalde...

benimki pek kusmuyor ama şu çiş banyosu sorunu devam ediyor :)) ne kadar dikkat edersek edelim aradan dereden bizi gençleştirp güzelleştiriyor bayanssulusmile bir de salya problemimiz var kimi bulsa omzunu yalıyor. geçen gün 2 kız arkadaşımla birlikteydik ikisinin de omuzlarını yaladı bolca, biri ben daha 2 aylıkken kızların omuzlarını yalıyordum dersin ileride dedi, diğeri de aman söyleme biz o zaman yaşlı oluruz çocuk tiksinir dedi :))

benım kızımda çok ıkındı bu gece, tabı uyuyamadım ona bakmaktan aradada ıhh dıye ıç geçiriyo kokruyorum...
sen nasıl uyutuyosun canım?

canım benim kızım ıkınıyor ama uyuyor aynı zamanda...ağlamıyor gözler kapalı öyylee ıkınıyor...ama ben huzursuz oluyorum onu öyle gördükçe..bu arada çok ıkınınca yüzüstü yatırıyorum..kızım öyle yatmayı seviyor ve gazını hmen çıkarıyor aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…