bebek uyanıkken sohbet edin canım :),gerçi ben daha devrim doğduğundan beri hiç gündüz uyumadımgerçektende kızlar ,memlekette ne yapacağız bu konuda bilmiyorum.bebek uyanıkken bizde uyanığız ,uyurkende ailemiz sohbet etmek isteyecek,hepten uyku kaçacak.birde benim kötün bir huyum var herkesi memnun etmek.aslında biliyorum herkesi memnun edemeyiz ama çok yufka yürekliyim kıramıyorum kimseyi.
acayip kucağa alıştı napıcam kolum kırlıyor taşıcam dıye bıraz bıraksam ağlasamı e sonrada huysuz oluyo:S
uyandı paşam yatağında dönencesini izliyor,2gecedir saat 4de uyanıyor ve uyumak istemiyor,bu gece salladım felan baktım uyumuyo,yatırdım yatağına,ben uyuya kalmışıım,oda uyumuş :)
Günaydın güzel anneler kızım dün ilk kez saat 22:00 de uyudu. normalde 00:30 civarı uyurdu sonra sabah 6 da kalkardı.Çok istiyordum erken saatte uysuun diye ama saat 4 de şap şup sesine uyandım parmaklarını yiyordu emzirdim sonra ne uyku ne bişi yanıma aldım o sırad dalmışım tırnaklarını koluma geçirince uyandım:) sabah 8 e kadar tek gözüm açık teki kapalı onunla oynadım konuştum sonra markete gittik bişeler aldım. yarım saat öncede uyudu fena yorgunum ya
ya benım oglumda uykusu geldıgınde uyuyana kadartekrar emme zamanı gelıyo nerdeyse.esım evdeyken elde sallıyoruz yokken kurdugumuz salıncaga koyuyorum katıla katıla aglıyor acıyorum elektrık supurgesını yavasca susuyor zorla uyuyor ama kus uykusu tık desen uyanıyo uyurken bıle sallanmak ıstıyo.bu kadar ugrasmata en fazla yarım saat uyuyor bır yol bulmam lazım basedemıyorum cunku ıse baslayınca daha da zor olucak.her yolu denedım yatagına koydum dönence actım bıraz dınlıyo yıne aglıyo kucagımda ayagımda sallasamda keza oyle yıne aglıyo bır yol onerecek olan var mımafoldumben
kızlar noluyor bu bebişlere yaa...ben de tam ıkınmaları geçti derken dün gece 2 de bi başladı..sabaha kadar yarı uyur yarı uyanık mahvolduk ikimizde...hiç bu kadar olmamıştı şimdiye kadar(3.aydan sonra herşey normale dönecek derken herşey dahada mı kötüye gidiyor ne?benim kızım hiç kucak istemezdi alıştırmamıştım..bu sabah üstümden inmiyor basıyor çığlığı...zor uyttum az önce...
hamileyken humana stil tea yollamışlardı promosyon. şimdi onu deniyorum bakalım süt fışkırtçakmı? okadar reklamını yapıyorlar. gerçi içeriğine baktım anason (uyutur) rezene (gaz söktürür) kimyon (iştah açar kan yapar) melisa ve bilmediğim bir bitki daha. bu çay beni uyutursa bebişe kim bakçaaaak? uykusuz ya gündüz 2saat uyusa yeter bana kafamı toplarım ama elleri ayakları sürekli oynuyo bıraksak uççakkaydirigubbakcemile3
hamileyken milupa stil tea yollamışlardı promosyon. şimdi onu deniyorum bakalım süt fışkırtçakmı? okadar reklamını yapıyorlar. gerçi içeriğine baktım anason (uyutur) rezene (gaz söktürür) kimyon (iştah açar kan yapar) melisa ve bilmediğim bir bitki daha. bu çay beni uyutursa bebişe kim bakçaaaak? uykusuz ya gündüz 2saat uyusa yeter bana kafamı toplarım ama elleri ayakları sürekli oynuyo bıraksak uççakkaydirigubbakcemile3
inşallah işe yarar, benimki de öyle sürekli eller kollar koordine şekilde çırpılıyor, diyorum bu kadar spor yaparsan nasıl kilo alacaksın :)) bu arada kusması azalmıştır inşallah bebeğinin...
inşallah işe yarar, benimki de öyle sürekli eller kollar koordine şekilde çırpılıyor, diyorum bu kadar spor yaparsan nasıl kilo alacaksın :)) bu arada kusması azalmıştır inşallah bebeğinin...
günaydın kızlar benim oğlum da dönüyor ama daha çok sol tarafına dönüyor sağla pek işi yok:) birde sürekli hophop yapmak istiyoruz biz. bu arada ne kadar normal bilmiyorum ama 2 aylık old. beri oğlum dik tuttuğumda adımlar atıyor :) bazen korkuyorm yaptırmıyorum çığlık çığlığa bağırıyorr :))
canım ,benim bebeğimde dönmeye çalışıyor,babasıda onu dik tutmak değilde oturtmaya çalışıyor ben yapma omiriliği zarar görebilir, kalça çıkıklığı yaşayabilir diyorum.daha hazır olmadıklarını düşünüyorum.onun dışında cee oyunları yapın diyorlar bizde daha çok dolap kapaklarını açıp kapatıyoruz,görmeyince arkadaki cismin kaybolmadığını öğrenebilsin diye.jaluzinin ipini kaldırıp indiriyoruz arkasındakileri görsün diye.evde pek fazla oyuncak yok ,kitap dersen çok,anlıycan biz evi oyun haline getiriyoruz.kaşıklarla tabaklara vuruyoruz birde,değişik sesler ilgisini çok çekiyor.birde akşam üstleri çarşıya çıkarıyorum.ışıklar ,ayrıca ay ışığı ,insanlar ,eşyalar bu arada anlatıyorum bunlar çanta bunlar ayakkabı bunlar düüt düüt diye.tabi bunları kucakta yapabiliyorum yüzü dışarıya dönük vaziyette kucakta gitmeye bayılıyor beyfendi.bugünlerde en çok oynadığımız oyunlar bir o yanaktan öpücük bir bu yanaktan.birde emzirirken elini tutuyorum yakaladım öptüm işte diyorum o da uzatıyor elini bazende çekiyor yakalayamadım öpemedim diyorum gülüyor.işte böyle.yakında memlekete gideceğiz,hayırlısı bakalım.
kızar uyutcağım zaman eee eeee diye ninni söylerken devrim de ben sustukça hızlı bir şekilde eeee diye bağırıyor,tesadüfmüdür?
kusması bazen az oluyor ama yine hergün bir yerleri boyuyor. alıştı herkes. kucağına kim alırsa birkere süt banyosu yaptırıyor. bende tiiye alıyorum artık. oğlum sizi klopatra gibi gençleştirip güzelleştircek diyorum. sende durumlar nasıl?
benım kızımda çok ıkındı bu gece, tabı uyuyamadım ona bakmaktan aradada ıhh dıye ıç geçiriyo kokruyorum...
sen nasıl uyutuyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?