2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sarp da sürekli avizelere lambalara bakıp gülüyor , gözü yükseklerde :))

Fisher Price Deniz Yıldızı Projectör - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bende bu var canim, geceleri bununla uyuyoruz, muzigi yaklasik 12 dk suruyor, can 2 kere istiyor sonra parmak emerekten uyuyor. tabi bazen agliyor kucagima alip sakinlestirip birakiyorum..

afferim kız sana kocaman bir afferim valla. oğlana kendi kendine uyumayı öğretmişin yaa bravo valla. ben dün kendi kendine uyuyakaldı diye deli gibi sevindim. o bile yetio bana napim, memeye yabışık uyuyoz biz.kafamçokkarıştı

ya daha hala tam olmadi ama, sen de soylemistin ya cooook emek istiyor, agladiginda al kucaga pispisla, sakinlesince koy. mantik su, uyanikken koyacaksin ki kendi dalsin.. her gece olmuyor tabi ama genelde iyi masallah:) bizim sorunumuz gunduz haha illa arabasinda uyuyacakturkbayragi

kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..

kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..

bana benziyor diye babasını kızdırıyorum ama malesef bana da babasına da benzemiyor :)) teyzesine ve amcasına benziyor şimdilik...

bende eşime göz kısmı bana benziyo dedimde acayip morali bozuldu gidip gelip bakıyo bana benziyo işte benim fotokobim diyo..ama değişecek gibi geliyo bana

bence de daha çok değişirler, benim eşimin de morali bozuluyor sana benzemiyor denildikçe :))

pancakee maşallah CAN a
TIFF aynı çiçekten bende var bende çıkartayım bakalım benim oğlanın tepkisi ne olucak
bu arada selamlarrrr

dene bakalım bi tatlım haber et sonucu ama.
a.s

benim oğlanın kafatası aynı baba ama sima ben.bayanssulusmile

slmlar, benim kızım babasının kopyası, babası değilde ben bozluyorum:)) kız çocugu nasıl benzer bukadar babaya:))) el ayak vucut tipi bana benzıyor avutuyorum buyunce bana benzıcek diye bakalım:)) sağlıklı olsunlarda önemli olan o...
benim kıızm ıkı gundur değişti geceleri 3 kere kalkıyoruz sabah 6da kucak istıyo ama inatla almadım kendı kendıe mıkıdanarak uyudu tekrar sabah 11 e kadar ara ara eller onu oyandırsada tekrar dalmayı başardı şimdide emzırdım direk yatağına bıraktım uyumaz dedım ama uyumuş kalmış nekdara süere o ayrı ama çok sevındım inş hep böyle devam eder keza kollarım kırıldı artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…