bana kimse bakmıyor,yazık bana
bizimkide dönenceyle konuşuyor,durduğunda kızıyor felan :)birde tavandaki lambayla konuşuyor,kırmızıya belki ondan ilgisini çekti,dün çığlık çığlığa ağlarken,lamba susturdu onu:)
2gündür hiç sebepsiz çığlık çığlığa ağlıyo
o tavana yansıtılıan müzikli zımbırtının adı ne canım? bizim oğlan onu hiç sevmedi. arkadaşın oğlu onunla uyuyor ama bizimki aslaa! hatta müziğine bile tahammülü yok çok cins benim oğlan çokkklmaz:
Fisher Price Deniz Yıldızı Projectör - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bende bu var canim, geceleri bununla uyuyoruz, muzigi yaklasik 12 dk suruyor, can 2 kere istiyor sonra parmak emerekten uyuyor. tabi bazen agliyor kucagima alip sakinlestirip birakiyorum..
Fisher Price Deniz Yıldızı Projectör - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bende bu var canim, geceleri bununla uyuyoruz, muzigi yaklasik 12 dk suruyor, can 2 kere istiyor sonra parmak emerekten uyuyor. tabi bazen agliyor kucagima alip sakinlestirip birakiyorum..
afferim kız sana kocaman bir afferim valla. oğlana kendi kendine uyumayı öğretmişin yaa bravo valla. ben dün kendi kendine uyuyakaldı diye deli gibi sevindim. o bile yetio bana napim, memeye yabışık uyuyoz biz.kafamçokkarıştı
kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..
bana benziyor diye babasını kızdırıyorum ama malesef bana da babasına da benzemiyor :)) teyzesine ve amcasına benziyor şimdilik...
bende eşime göz kısmı bana benziyo dedimde acayip morali bozuldu gidip gelip bakıyo bana benziyo işte benim fotokobim diyo..ama değişecek gibi geliyo bana
pancakee maşallah CAN a
TIFF aynı çiçekten bende var bende çıkartayım bakalım benim oğlanın tepkisi ne olucak
bu arada selamlarrrr
kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?