2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhh iyi yapmışsın ,dün ben de yıkadım yalnız ama artık gündüz yıkamıycam gece zor uyudu akşam yıkayıp yatırmak daha hayırlı olcak galiba

slm kanguru kullanan varmı markası ney benim kız kucak delisi oldu iki günde bende kol kalmadı daha dayanamıyorum evde kullanmak için alacağım ama çiftaraflı istiyorum yüzü dışarı dönük olcak illa kucakda zillinin

Alıntı:
tubatubatubatuba kullanıcısından alıntı
kızlar adet gördünüz mü ben hala olmadım da

kızlar bende olmadım ,3 ay olmasına bir kaç gün kaldı ama tık yok.
bende hala olmadım.. birde ben spiral taktırdım acaba diyorum ondan mı ya korumuyorsa yandım walla kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba,
benim kucak delisi oğlum yaklaşık 2 haftadır kendi kendine daha çok vakit geçirmeye başladı. özellikle tek başıma yapmam gereken işler olduğunda yatağa ya da kanepeye yatırıp oyuncağını koyuyorum tepesine; playskoolun ikili egzersiz arkadaşımı aldık. tepesinde aynası var. ordan kendini gördükçe gülüyo konuşuyo. aletlere de dokunmaya başladı bi iki gündür. bebeişlerine bu tür bişi almayı planlayan annelere tavsiye ederim.
ışıklı dönenceyi hiç sevmedi benim oğlum da aynen. sesine bile gıcık. halen beni emerek uyuyor.
ve muteşem bi tavsiyem daha var. bugün oğlumu anneannesiyle 12 gibi yıkadık. yıkadıktan sonra johnson johnsonun bedtime lotion kremiyle masaj yaptım heryerine 3 gibi uyandı emdi yine uyudu. şuan hala uyuyo! gündüzleri çok uyumayan oğluşum... bilmiyorum tesadüf mü yoksa kremin marifetimi. paylaşayım dedim.

bir de ben hala göğüs koruyucu aplikatör ile emzirebiliyorum. normal emzirince acıyo hala göğüslerim. kullanma kılavuzunda çok uzun süre kullanılırsa süt azaltır diyo. kullanmasam yine yara olur diye korkuyorum. varmı göğsü yara olan hala

herkese sevgiler:)

ya birde benim oğlum sürekli birşeyi emmeye çalışıyor ellerimiz zaten hep ağzımızda emzik almıyor kesinlikle.. üztelik kollarını emiyor o kadar dikkat ediyorum ama gece uyurken yapıyor sanırım kolları sanki, işkence görmüş gibi mosmor yaptı kaç yerini biri geçmeden diğerini morartıyor... normal mi acaba sizin bebeklerinizde var mı bunu yapan?? baktıkça kollarına içim sızlıyor ama adamın umrunda değil birde gözüme bakıyor sırıta sırıta hemen kolunu yakalıyor biliyor çektiğimi oyun sanıyor galiba bunu

benim normalde olmadı göğüslerim yara .. ama kulladığım manuel pompa değilde elektrikli almıştım daha ii çekiyor die o yara yaptı göğüslerimi acayip sızlıyor garmastan diye bir merhem kullanıyorum dr. önermişti baya işe yaradı diyebilirim..

garmastan, mustela, purelan.. fayda etmedi.ş uan yara değil ama kalkansız emzirince pembe pembe oluyo uçları, etim inceliyo ve hassaslaşıyo

merhaba kızlar
ecoşumu banyo yaptırdık uyuyor şimdi..çarşıya gittik beraber..ben saçlarımı kestirdim oda iyce yoruldu oynadı teyzesinin kucağında..
bu arada biz artık ecrinin beşiğini alıcaz nasıl bişy önerirsiniz?park yatak kullanan varmı?
ana dizine sığmıyor artık kuzum

ben kullanıyorum parkyatak ve şimdilik çok menunum kuzeyde çok seviyor yatağını üstelik öyle bir alıştıki annemlere gittiğimde zorlanıyoruz ilk 2 gün uyumakta..

pancakee maşallah CAN a
TIFF aynı çiçekten bende var bende çıkartayım bakalım benim oğlanın tepkisi ne olucak
bu arada selamlarrrr

Pancake, maşallah Can a, küçük adam çok yakışıklı :)

tesekkur ederiz teyzeleri :))

e-bebek cok guvenilir bence, en buyuk magazalar zinciri diyebilirim. tesekkur ederiz hepsine masallah. ben tek kat giydiriyorum cocugumu hep, t-shirtun altina birsey giydirmiyorum, evde zaten sirf citcitli atlertle, sort bile giydirmiyorum. ayaklar hep acik disarda gorenler corap giydir diyor, dinlemiyorum kimseyi ayaginin soguk olmasi normal. kendime gore ayarliyorum ben usuyorsam uzerine hafif birsey ortuyorum disarda o kadar.
hareketi arttikca gazi azalacak azicik daha sabret canim..

kızlar adet gördünüz mü ben hala olmadım da

ben de gormedim adet canim

kızlar benim doğum iznim bitti şuanda yıllık izin ve toplu süt iznimi kullanacağım Kasımda işe başlayacağım kısmetse bebeğim 6 aylık olacak bakıcı bulup evimde baktıracağım doğum izni biten arkadaşlarım varsa sigortaya gidip neler yapmamız gerekiyor işlemler çok uzun mu. Benim maaşımı şirket ödedi sigortadan ücreti alıp işyeri hesabına aktaracağım bir size danışayım dedim öpüldünüz sevgiler..

benim de bitti, ucretsiz izindeyim, soyle yapiyorsun arkadasim,

- 32. hafta calisabilir raporu
- is goremezlik raporu (37 de ciktiysan o tarihte verilen ) ben 35 te cikmistim mesela
- is basi yapacagin tarihli rapor (dogumdan sonra ssk hastanesinden aldigin )
- dogum belgesi
-guncel vizite kagidi

bunlarla beraber isyerinin bagli bulundugu sigorta mudurlugune gideceksin, vereceksin bunlari, sonra, sgk.gov tr den takip edeceksin yatmis mi ptt ye diye, sonra benim gibi bekleyeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…