2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar..
kızlar sabah bi acıyla uyandım göğsüm taş kesmiş..hiç bu kadar olmamıştı..halbuki ecrini gece 3 defa emzirdim normalde bir defa emer..biraz sagmak zorunda kaldım göğsümü..
sonra hatırladımki dün 2 kase vişne kompostosu içmiştim..yatmadanda bir kase içtim anneme sordum o sütünü çogaltmıştır diyor..ecrin öyle güzel yorulmadan emdiki..ilk defa bu kadar uzun uyudu gündüz..sabah 11 de yatırmıştım..
yarında dr kontrolüne gidicez..bakalım ecrin hanım kaç kilo almış

butun gece uyumuyor musun sekerim, nasil sesine uyaniyorsan kulaginin dibindeki telsizden gelen sese de oyle uyaniyorsun, tecrubeyle sabittir :))
valla tatlım bizimki zaten gazlı bi çocuk olduğu için gece uykularım çorba ben artık kendiliğimden nerdeyse saat başı uyanıyorum bebeğe bakıyorum ıkınıyor sürekli. gaz olayı falan bitse belki telsizle rahat ederim inş..bilmiyorumkismile
Sarp da sürekli avizelere lambalara bakıp gülüyor , gözü yükseklerde :))

bizimki de aynen avizelere bakıp bakıp gülüyor çok tatlılar yaaopuyorumnanaktan
ebebek ten mi aldın canım bende almayı düşünüyorum da bu site güvenilir mi acababilmiyorumkismile
bu arada maş. oğluna ne kadar tatlı çıkmış. tshirt un altına çıtçıtlı body giydiriyomusun , ben çıtçıtlı giydirince, üstüne bişey giydiremiyorum pek. çok sıcaklıyo.
kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..

bizim oğlan bana göre bana benziyoo:)) ama çoğu insan babasına benzetiyo

bizimkinin kafa tası aynı babası,hatta bebeklik resimlerimize baktık,kopyası resmen ama herkes inatla bana benzetiyor :)

selam hanımlar;benim kızımda artık kendi uyumayı öğrendi,ben kraft ın otomatik sallanan beşiğini almıştım,ona yatırıyorum parmağını eme eme uyuyor.3 gecedirde kendi yatağında uyuyor,dönencesiz ve müziksiz...dönence almayı düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim,bugün gidip bakacağım...

kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..

benim kızım gitgide babaya benziyor,babası esmer ben sarışınım,sanırım beyaz tenli olacak ama yüzü aynı baba olacak,,,

parmağını emmekten parmağının ucu soyulmş(((((((((((ne bulsa emiyor yaaa,emzik,meme,parmak benim omuzum...

Kendi kendine uyuyan bebeklere kocaman bi maşşşaallahh diyorummm

vala bana hayal gib böyle duyunca oğlumla kendimi uzaylı gibi hissediyorum

benimki de hayret ya emzirdim koltuğa koydum perdeyi açtım acık esinti var perde sallanıyordu ona bakıp konuşuyodu küt gitmiş. halbuki 2saat önce de uyumuştu. ben bu çocuğu anlamıyorum ya. bazen ne yaparsam yapayım uyumuyo ki çoğunlukla gündüzleri uyumuyor. bugün biraz temizlik olayına kaptırdım kendimi ilgilenmedim oğlumla acaba ondan mı uyuyakalıyor anlamadım. ama işime geldi :)))

benim oğlan ana kucağında çizgi film seyrediyo bağıra çağıra ,sizce kaç dakika kalsın nasıl yapayım bi fikriniz var mı tvyle ilgili

bi olsak ta rahatlasak 50 gr bile veremiyorum ,çok sıkıldım bu durumdan

bende olmadım ve her görenin aa şişmişsin bıran önce ver, göbek kalmış, çok kilo kalmış demelerınden sıkıldım bırıne bı gun ters cevap verıcem de sabredıyom şimdilik 6 kılo kaldı veremıyorum :1no2:

sorma deli ediyolar insanı ortalık manyak kaynıyo ,daha alma falan diyenler var yani düşün

kızlar adet gördünüz mü ben hala olmadım da

40ım çıktığında 2 3 gün gördüm sonra birdaha tık yok

bi olsak ta rahatlasak 50 gr bile veremiyorum ,çok sıkıldım bu durumdan

adet görünce mi zayıflıcakmışız?

amaaan boşver kıskanıyolardır

sorma deli ediyolar insanı ortalık manyak kaynıyo ,daha alma falan diyenler var yani düşün

herkesin çok tatlı bebişleri yok tabi.

kızlar az önce duşu ayarladım soyundum oğlumu soydum duşta yıkadım. fıskiyeden akan suyu direk köpüklü kafasına tuttum. sabrını ölçtüm çok eğlendi. şimdi havluya sardım yatırdım. bayıldı agucuk yapıyo kendi kendine. biraz cesaret istiyor elimden kayar falan diye korkmuştum hep lavaboda yıkıyodum ama çok eylenceli. bu arada tam takım küvet setimiz var ama onu kur kaldır çok zor geliyor yeni yöntemler buluyorum böyle. evde sıkılıyorum galibaaa ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…