valla tatlım bizimki zaten gazlı bi çocuk olduğu için gece uykularım çorba ben artık kendiliğimden nerdeyse saat başı uyanıyorum bebeğe bakıyorum ıkınıyor sürekli. gaz olayı falan bitse belki telsizle rahat ederim inş..bilmiyorumkismilebutun gece uyumuyor musun sekerim, nasil sesine uyaniyorsan kulaginin dibindeki telsizden gelen sese de oyle uyaniyorsun, tecrubeyle sabittir :))
Sarp da sürekli avizelere lambalara bakıp gülüyor , gözü yükseklerde :))
ebebek ten mi aldın canım bende almayı düşünüyorum da bu site güvenilir mi acababilmiyorumkismileFisher Price Deniz Yıldızı Projectör - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bende bu var canim, geceleri bununla uyuyoruz, muzigi yaklasik 12 dk suruyor, can 2 kere istiyor sonra parmak emerekten uyuyor. tabi bazen agliyor kucagima alip sakinlestirip birakiyorum..
kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..
kızlar bebişler kime benziyorr..benim oğlanı herkes babaya benzetiyo ama ben bi süredir kaş göz kısmını kendime benzetiyorum..tabi sadece ben benzetiyorum o ayrı..
kızlar adet gördünüz mü ben hala olmadım da
bi olsak ta rahatlasak 50 gr bile veremiyorum ,çok sıkıldım bu durumdan
ben de daha olmadım, olunca karnın iner dedikleri için hevesle bekliyorum :))
bu arada sınavın nasıl geçti, çok iyidir umarım...
bende olmadım ve her görenin aa şişmişsin bıran önce ver, göbek kalmış, çok kilo kalmış demelerınden sıkıldım bırıne bı gun ters cevap verıcem de sabredıyom şimdilik 6 kılo kaldı veremıyorum :1no2:
bi olsak ta rahatlasak 50 gr bile veremiyorum ,çok sıkıldım bu durumdan
bende olmadım ve her görenin aa şişmişsin bıran önce ver, göbek kalmış, çok kilo kalmış demelerınden sıkıldım bırıne bı gun ters cevap verıcem de sabredıyom şimdilik 6 kılo kaldı veremıyorum :1no2:
sorma deli ediyolar insanı ortalık manyak kaynıyo ,daha alma falan diyenler var yani düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?