2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için kaydirigubbakcemile5

her akşam kızım 9 da uyurdu şimdi ise 5 te bi yattı 7de emdi tekrar uydu ve hala uyuyo gece yandık:)))

kızlar adet olmaktan bahsetmişsiniz ben kırkımın içinde oldum hatta 2. adetim yeni bitti..ama heveslenmeyin adet olunca karın iner falan palavra.hiçbir değişiklik yok bende...9 kilo fazlam var...

benim oğlum birkaç gündür tam emecekken birden çığlıkla ağlamaya başlıyor zor susuyor zorluyorum ama daha beter ağlıyor...en son sağarak verdim sütü içince uyudu...nie oluyor sizce..çatlıcak çocuk ağlamaktan ..(((gözünde yaşlarla ağladıkça ben mahvoluyorum..

birde kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanmaya başladınız mı?

merhaba arkadaslar uzun zamandır giremedım dılerım herkesler ve bebısler ıyıdır..ben anne sutu devam edıyorum ama arada sıraada kızımın kakasında yesıllık oluyor panık oluyorum usttukmu dıye,,bebıslerın kaka renklerı hakkında bılgısı olan var mı?

benim oğlan ana kucağında çizgi film seyrediyo bağıra çağıra ,sizce kaç dakika kalsın nasıl yapayım bi fikriniz var mı tvyle ilgili

canım hiç izletme. geçen bi doktor söyled. bebeğin gelişimin ve zekasını olumsuz etkiliyomuş. çağanda sürekl bakmak istiyo tvye ama ben önüne yastık koyuyorum bakmaması için.

ben sunnybaby nn park yatağını almıştım. bebe yatağı ile birlikte 200 liraya .kampanya vardı. çok memnunum. kaydirigubbakcemile5

kızlar yarın anjelina jolienin sarımsak çayı tarifime başlıcam. güya kadın bu çayla doğum sonrasında 3 haftada 11 kilo vermiş. benim 4 kilo fazlam var .onu versem bile kafiiiiizemuszemus

kızlar benim oğlumun ayakları terliyor bazen bakıyorum elimle dokunuyorum elime ıslaklığı geliyor ayrıca soğuk oluyor internetten araştırdım vitamin eksikliğinden olabiliyormuş ama net bilgi alamadım dr kontrolümüzede var daha sizin bebişlerde de var mı?

bizim de kakamiz genellikle yesil. doktorumuza gore ve nette arastirdigim kadariyla normal. annanelerin dusundugu gibi yesil kakanin usutmeyle ilgisi oldugunu da sanmiyorum. zira 28-30 derecede bebisler nasil ususun :)

benim oglumun da bazen ayaklari ve elleri terliyor tarif ettigin gibi, onemsemiyorum biz de ter icindeyiz bu havalarda

Son düzenleme:
günaydın kızlar
yeşil kakanın doktor normal olduğunu söyledi
bende devrimi içine koyabilceğim üzeri kapalı bir deniz simidi arıyorum,nerde olur bilginiz varmı

birde kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanmaya başladınız mı?
evet canım ben kullanıyorum önce çok ince bi yastık kullandım şimdi daha kalının kullanıyorum çünkü başının biraz yüksekte olması gerekiyo.
kızlar yarın anjelina jolienin sarımsak çayı tarifime başlıcam. güya kadın bu çayla doğum sonrasında 3 haftada 11 kilo vermiş. benim 4 kilo fazlam var .onu versem bile kafiiiiizemuszemus
bide soğan kürü vardı kızlar hamileyken okumuştum rahmi temizliyomuş

selamlaaar

benimkininde terliyor benimde terliyor genetik diye düşünüyordum. emsin diye ince bir çorap giydiriyorum

günaydın kızlar
yeşil kakanın doktor normal olduğunu söyledi
bende devrimi içine koyabilceğim üzeri kapalı bir deniz simidi arıyorum,nerde olur bilginiz varmı

daha erken simit için bence üşüyebilir. hemen sok çıkar

soğan kürünü duydum sarımsağı bilmiyorum. emziriyoruz unutmayın..

günaydın herkese.geçmişi okudum.7 kilom kaldı daha da gitmiyo.insanların yorumları can sıkıyo kesinlikle.ya ben gazdan dertliyim 2 gündür.3 ayı dün doldurduk.ilk 3 ay pek gaz sorunu yaşamadım hiç ilaçta kullanmadım açıkçası ama 2 gündür sürekli gaz benim oğlum.yediğimden mi ki anlamadım.ya konağı var oğlumun zeytinyağ sürüyorum hiç geçmedi.başka tavsiyeniz var mı?

günaydın arkadaslar gecenlerde bır arkadas bebegı ıcın bakıcı tuttugunu ıse basladıgını soylemıstı eger sakıncası yoksa fıyat ne acaba yada bakıcı dusunen arkadaslar fıyatlar ne durumda ben de ablama parayla baktırıcam da ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…