benim de bitti, ucretsiz izindeyim, soyle yapiyorsun arkadasim,
- 32. hafta calisabilir raporu
- is goremezlik raporu (37 de ciktiysan o tarihte verilen ) ben 35 te cikmistim mesela
- is basi yapacagin tarihli rapor (dogumdan sonra ssk hastanesinden aldigin )
- dogum belgesi
-guncel vizite kagidi
bunlarla beraber isyerinin bagli bulundugu sigorta mudurlugune gideceksin, vereceksin bunlari, sonra, sgk.gov tr den takip edeceksin yatmis mi ptt ye diye, sonra benim gibi bekleyeceksin :)
canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için kaydirigubbakcemile5
her akşam kızım 9 da uyurdu şimdi ise 5 te bi yattı 7de emdi tekrar uydu ve hala uyuyo gece yandık:)))
benim oğlan ana kucağında çizgi film seyrediyo bağıra çağıra ,sizce kaç dakika kalsın nasıl yapayım bi fikriniz var mı tvyle ilgili
merhaba kızlar
ecoşumu banyo yaptırdık uyuyor şimdi..çarşıya gittik beraber..ben saçlarımı kestirdim oda iyce yoruldu oynadı teyzesinin kucağında..
bu arada biz artık ecrinin beşiğini alıcaz nasıl bişy önerirsiniz?park yatak kullanan varmı?
ana dizine sığmıyor artık kuzum
merhaba arkadaslar uzun zamandır giremedım dılerım herkesler ve bebısler ıyıdır..ben anne sutu devam edıyorum ama arada sıraada kızımın kakasında yesıllık oluyor panık oluyorum usttukmu dıye,,bebıslerın kaka renklerı hakkında bılgısı olan var mı?
kızlar benim oğlumun ayakları terliyor bazen bakıyorum elimle dokunuyorum elime ıslaklığı geliyor ayrıca soğuk oluyor internetten araştırdım vitamin eksikliğinden olabiliyormuş ama net bilgi alamadım dr kontrolümüzede var daha sizin bebişlerde de var mı?
evet canım ben kullanıyorum önce çok ince bi yastık kullandım şimdi daha kalının kullanıyorum çünkü başının biraz yüksekte olması gerekiyo.birde kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanmaya başladınız mı?
bide soğan kürü vardı kızlar hamileyken okumuştum rahmi temizliyomuşkızlar yarın anjelina jolienin sarımsak çayı tarifime başlıcam. güya kadın bu çayla doğum sonrasında 3 haftada 11 kilo vermiş. benim 4 kilo fazlam var .onu versem bile kafiiiiizemuszemus
kızlar benim oğlumun ayakları terliyor bazen bakıyorum elimle dokunuyorum elime ıslaklığı geliyor ayrıca soğuk oluyor internetten araştırdım vitamin eksikliğinden olabiliyormuş ama net bilgi alamadım dr kontrolümüzede var daha sizin bebişlerde de var mı?
günaydın kızlar
yeşil kakanın doktor normal olduğunu söyledi
bende devrimi içine koyabilceğim üzeri kapalı bir deniz simidi arıyorum,nerde olur bilginiz varmı
evet canım ben kullanıyorum önce çok ince bi yastık kullandım şimdi daha kalının kullanıyorum çünkü başının biraz yüksekte olması gerekiyo.
bide soğan kürü vardı kızlar hamileyken okumuştum rahmi temizliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?