2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kocana ilknurr eş dediğin öyle olmalı zatenn benim epeybi dinlenmem lazım çok yoruldum çünküü 2.çocuk su an için hayal gibi yinede allah korusunn tabii

nerlerdesin kız sen özledim valla. meseneye gelsene totoşumkaydirigubbakcemile

Amanınnn... daha durun birinciler yeni gelmişken ikinci muhabbeti açılmış :))))) Ben daha düşünmedim hiç bu konuyu... Önce Ege' yi biraz büyütelim...
Arkadaşlar bu BPA olayı kafama takılıyor. Bazen sütümü sağığ biberon ile veriyorum. Doğal akış ve memeye en yakın diye Dr. Brown almıştım. Onun da tütkiyedeki ürünleri BPA lı imiş. Kim ne kullanıyor? napıyor? Çocuklarımız sağlıklı olsunlarrr

tatlım naap et hayatından tüm plastikleri çıkart. hele ki bebeğin eşyaları kesinlikle organik olmalı. bpa lı yada değil plastik=kansorejen. cam biberona geçmelisin hemen.lmaz:

slm kızlar nasılsınız..arada bır gıryorum ama yazamaıyorum vakıt olmuyo..bır hafta once abımlerınde bebegı oldu mınnacık bı kız 2250 gr kuzum..
erkek bebegı olanlar testıslerınız ındımı caganın sol testısı hala ınmedı bır yasına beklıcez ınmezse amelıyat olcak kuzum sızde boyle bır durum varmı..
bende gecen gun adet oldum aman allahım orkıt dayandıramıyorum valla su gıbı akıyor..saate kalmadan doluyor.. umarımkarnım bıraz ınerde deger yanı..
bırde sutum cok azaldı cagan zatem mamayla doydugu ıcın yavas yavas bırakıyo sankı cok uzuluyorum..neyaptıysam sutum olmuyo bırakmasını hıc ıstemıyorum..daha cok kucuk..

ben emziriyom canım ama biberon cam aldım ama hiç kullanmaımm
benaz oldumm çok olman iyi ama daha çabuk zayıflarsın işte inş sütün azalmaz önceki sayfalarda önerilervar canım oku istersenn

tubacım okudum canım ama hepsını denedım ne care..sutum bıtıyormafoldumben
caım bak sütüm bitiyo diye düşünme moralinibozma çünkğ en önemlisi moral canımm oğluşunun çişi kakası iyiyse sütün yetiyodur bana ilk ay doktorun söylediği bu oldu sen sürekli emzir sütün gelir canımm işallahh yetmiyo diye sakın düşünme

hulka mamayla doyduğu için yazmışsın oorayı yeni okudum canım önce memenden emzirip sonra mama versen sütün azalmaz canımm

benım sutum basından berı az zaten mamaya baslatmıstı doktorumuz malesef cagan mamayla doyuyor anne sutunu oylesıne alıyor zorla verıyorum gogsumu ben vermesem hıc aramıyor ınan annesının gogsunde uyuyanlara ımrenıyorum..

hulka mamayla doyduğu için yazmışsın oorayı yeni okudum canım önce memenden emzirip sonra mama versen sütün azalmaz canımm

bende oyle yapıyorum mamadan once emzırıyorum ama emmesı daha bes dakkayı gecmedı..zorla emıyo..hem uzuluyorum hemde buyuyo bı sekılde mamadada vıtamınler var deyıp tesellı edıyom kendımı..

:)ayyy çok güldüm,aman hiç özenmeyin bize,kolum kopuyor artık taşıyamıyorum,sanırım bel fıtığı oldum,şaka değil sol bacağımda uyuşma var,son 2ayak parmağımıdamı hissetmiyorum

Devrimim, özelden yazdım doktorumuzu...
abinlerin bebeği de hayırlı uğurlu olsun inşallah...

benimde kafama çok takılmıştı Bpa aventin ürünlerinde yok diye biliyorum birde nubbynin bir modelinde yok
bende bir tane biberon var oda su için çok küçük gerek yok diye henüz almadım biberon ama avent alacağım kesinlikle

bu arada 2. bebekler konuşulmuş Durudan önce hep kesinlikle 2. çocuğu yapacağım kardeş çok önemli diyordum ama artık eşim konuyu açtığında uzunnnnn yıllar olduğunu söylüyorum çünkü bu zamanda gerçekten çok zor maddi açıdan değil Allah rızkını verir ama çevre insanlar ne bileyim henüz yeni diye belki ama ben korkuyorum:kedi::kedi:

selamlar, doktorumuz haftaya izinde olacagi icin 3 gun once 3 ay kontrolumuze gittik (bugun yani)

zaturre asisi olduk, ve biz de 750 gr. almisiz, doktor cok iyi dedi bana biraz az geldi neyse :)

Pancake sen ne diyorsun bu BPA konusunda? Ben kullandığım biberondan çok memnunum. DR. Brown kullanıyorum. Gel gör ki BPA içeriyormuş.... Sen ne kullanıyorsun?

selamlar, doktorumuz haftaya izinde olacagi icin 3 gun once 3 ay kontrolumuze gittik (bugun yani)

zaturre asisi olduk, ve biz de 750 gr. almisiz, doktor cok iyi dedi bana biraz az geldi neyse :)

maşallah cnm bizde aşı olduk bugün
bir kol iki bacak..ecrin öyle cok ağladıki gözlerinden yaşlar süzüldü resmenmafoldumben
5200 olmusuz bizde..

zamanla azalıo canım aldıkları kilolar, gayet güzel kilosu. emziriyorsan sakın mamaya felan başlim deme, hareketlendiler zıpırlar, daha çabuk yakıolar artık.

maşallah oğluşuna beni 4. ayda çağırdılar farklımı bu aşı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…