maşallah kocana ilknurreş dediğin öyle olmalı zatenn benim epeybi dinlenmem lazım çok yoruldum çünküü 2.çocuk su an için hayal gibi yinede allah korusunn tabii
Amanınnn... daha durun birinciler yeni gelmişken ikinci muhabbeti açılmış :))))) Ben daha düşünmedim hiç bu konuyu... Önce Ege' yi biraz büyütelim...
Arkadaşlar bu BPA olayı kafama takılıyor. Bazen sütümü sağığ biberon ile veriyorum. Doğal akış ve memeye en yakın diye Dr. Brown almıştım. Onun da tütkiyedeki ürünleri BPA lı imiş. Kim ne kullanıyor? napıyor? Çocuklarımız sağlıklı olsunlarrr
ben emziriyom canım ama biberon cam aldım ama hiç kullanmaımmAmanınnn... daha durun birinciler yeni gelmişken ikinci muhabbeti açılmış :))))) Ben daha düşünmedim hiç bu konuyu... Önce Ege' yi biraz büyütelim...
Arkadaşlar bu BPA olayı kafama takılıyor. Bazen sütümü sağığ biberon ile veriyorum. Doğal akış ve memeye en yakın diye Dr. Brown almıştım. Onun da tütkiyedeki ürünleri BPA lı imiş. Kim ne kullanıyor? napıyor? Çocuklarımız sağlıklı olsunlarrr
benaz oldumm çok olman iyi ama daha çabuk zayıflarsın işte inş sütün azalmaz önceki sayfalarda önerilervar canım oku istersennslm kızlar nasılsınız..arada bır gıryorum ama yazamaıyorum vakıt olmuyo..bır hafta once abımlerınde bebegı oldu mınnacık bı kız 2250 gr kuzum..
erkek bebegı olanlar testıslerınız ındımı caganın sol testısı hala ınmedı bır yasına beklıcez ınmezse amelıyat olcak kuzum sızde boyle bır durum varmı..
bende gecen gun adet oldum aman allahım orkıt dayandıramıyorum valla su gıbı akıyor..saate kalmadan doluyor.. umarımkarnım bıraz ınerde deger yanı..
bırde sutum cok azaldı cagan zatem mamayla doydugu ıcın yavas yavas bırakıyo sankı cok uzuluyorum..neyaptıysam sutum olmuyo bırakmasını hıc ıstemıyorum..daha cok kucuk..
caım bak sütüm bitiyo diye düşünme moralinibozma çünkğ en önemlisi moral canımm oğluşunun çişi kakası iyiyse sütün yetiyodur bana ilk ay doktorun söylediği bu oldu sen sürekli emzir sütün gelir canımm işallahh yetmiyo diye sakın düşünmetubacım okudum canım ama hepsını denedım ne care..sutum bıtıyormafoldumben
caım bak sütüm bitiyo diye düşünme moralinibozma çünkğ en önemlisi moral canımm oğluşunun çişi kakası iyiyse sütün yetiyodur bana ilk ay doktorun söylediği bu oldu sen sürekli emzir sütün gelir canımm işallahh yetmiyo diye sakın düşünme
hulka mamayla doyduğu için yazmışsın oorayı yeni okudum canım önce memenden emzirip sonra mama versen sütün azalmaz canımm
:)ayyy çok güldüm,aman hiç özenmeyin bize,kolum kopuyor artık taşıyamıyorum,sanırım bel fıtığı oldum,şaka değil sol bacağımda uyuşma var,son 2ayak parmağımıdamı hissetmiyorumgünaydınn, sağlık ocagından geldim şimdi verem aşılarını sağlık ocakalrından toplatmışlar zayi oluyomuş:)
verem hastanesinde yapılcakmış pazartesiye kaldı kızım pek kilo almıyo boyumuz ıyı sütümmü yaramıyo ddim yok gayet iyi 2 aylık bebek daha nekada olabılır dedi bende dedımkı mesela devrım gibi olabılır:)))) hehe kim dıyo:))
Mehtap hayallerimi yıktın aşk olsun :)) ben adet olacağım ve karnım hoop inecek diye kendimi mutlu ediyordum...
Sarp küçük olduğu için simit almadım ama Devrim e simit olur sanırım, geldiğinde burada daha kolay bulursun bence, kayınvaliden bir baksa Turgutreis te...
nilüfer,ben aslında simit değilde şöyle gölgelikli bebek botları var onlardan alıcam,birde mayo bezler varya onlardan kullanayım diyorum,birde canım senin doktorunun numarasını yollarmısın,ne olur ne olmaz
merhaba, ben de sütüm iyice azalmasın diye iyi yiyorum, dediğin gibi daha sonra sporla falan hallederiz artık olumunekankayizsmile[/QUOTE
sorma ya,bende hiç doğum kilosu klmamıştı,şimdi tartılmaya korkuyorum,ne bulsam yiyorum
6,350 olmuşuz ayda 1.buçuk kılo almayı başaramadık, sütüm yaramıyo herhalde kalitesi düşük... sağlık olsun
bu arada ızlar bişey sorucam ıkıncı bebekleri nezaman düşünüyosunuz vya düşünüyomusunuz bıraz erken oldu bu soru ama merak ettım:))))
canım çok iyi kilonuz,siz bizi referans almayın :)daha normalleri referans alın kendinize
maşallah vallahahahhaa en sevdiğim konu konuşuluyor, şimdi bişi dicem herkes şaşırcak; ben yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum! :kedi:
güzel bir hamilelik dönemi geçirdim, eşim de çok şükür her bakımdan en iyi yardımcım. yaş da olmuş zaten 31, ikinci çocuk neden olmasın? şimdilik korunuyoruz amaa olur ya kaza felan olursa üzülmem aksine sevinirim. beraber büyür oğlumla bebiş, hem çocuklarda kıskançlık dürtüsü 2 yaşından sonra ortaya çıkıyor. oğlan bişey anlamadan iki çocuk sahibi oluveririm.içimden bir ses ikinci çocuğumun da erkek olacağını söylediği için oğluma en iyi oyun arkadaşı kardeşi olur işte diyorum. :ecrin_bebek: hoş kız olsa da harika olur zira kardeşimle biz çok güzel bir çocukluk geçirdik o erkek olmasına rağmen; hala en özel dostum, sırdaşım kardeşimdir benim. kardeş gibisi var mı yaaa? :1hug: oğlum biz gidince yalnız kalmamalı, inşallah oğlumun bir kardeşi olur hatta belki kardeşleri..olumunekankayizsmile:içelim::1hug: delikafadulden
slm kızlar nasılsınız..arada bır gıryorum ama yazamaıyorum vakıt olmuyo..bır hafta once abımlerınde bebegı oldu mınnacık bı kız 2250 gr kuzum..
erkek bebegı olanlar testıslerınız ındımı caganın sol testısı hala ınmedı bır yasına beklıcez ınmezse amelıyat olcak kuzum sızde boyle bır durum varmı..
bende gecen gun adet oldum aman allahım orkıt dayandıramıyorum valla su gıbı akıyor..saate kalmadan doluyor.. umarımkarnım bıraz ınerde deger yanı..
bırde sutum cok azaldı cagan zatem mamayla doydugu ıcın yavas yavas bırakıyo sankı cok uzuluyorum..neyaptıysam sutum olmuyo bırakmasını hıc ıstemıyorum..daha cok kucuk..
bizimkide inmedi,doktorda bişey demedi
bende öyle duydumHaklısın, ancak cam biberon da anne sütündeki vitaminleri tutuyormuş diyorlar. Kafam karıştı resmen...
biz 2.bebeği düşünmüyoruz,başından beri kız erkek farketmez tek çocuk istiyordum
bu arada abimin 3.oğlu oluyor,yengem bugun öğrendi cinsiyetini :))yazık kız istiyordu,neyse devrimin giysileri ile büyür,biz zaten fazla giyemeden büyüyoruz,bu arada annemle babamında 8.ERKEK torunu,hiç kızımız yok :)
Amanınnn... daha durun birinciler yeni gelmişken ikinci muhabbeti açılmış :))))) Ben daha düşünmedim hiç bu konuyu... Önce Ege' yi biraz büyütelim...
ben sunnybaby nn park yatağını almıştım. bebe yatağı ile birlikte 200 liraya .kampanya vardı. çok memnunum. kaydirigubbakcemile5
selamlar, doktorumuz haftaya izinde olacagi icin 3 gun once 3 ay kontrolumuze gittik (bugun yani)
zaturre asisi olduk, ve biz de 750 gr. almisiz, doktor cok iyi dedi bana biraz az geldi neyse :)
selamlar, doktorumuz haftaya izinde olacagi icin 3 gun once 3 ay kontrolumuze gittik (bugun yani)
zaturre asisi olduk, ve biz de 750 gr. almisiz, doktor cok iyi dedi bana biraz az geldi neyse :)
maşallah oğluşuna beni 4. ayda çağırdılar farklımı bu aşı acabaselamlar, doktorumuz haftaya izinde olacagi icin 3 gun once 3 ay kontrolumuze gittik (bugun yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?