günaydın arkadaslar gecenlerde bır arkadas bebegı ıcın bakıcı tuttugunu ıse basladıgını soylemıstı eger sakıncası yoksa fıyat ne acaba yada bakıcı dusunen arkadaslar fıyatlar ne durumda ben de ablama parayla baktırıcam da ondan soruyorum
canım bizde konak olmuştuk karbonatlı su yaptım ben pamukla sürdürdüm başına sürerkende biraz bastırdım kadarsınlar die çok değil tabii .. geçti hemengünaydın herkese.geçmişi okudum.7 kilom kaldı daha da gitmiyo.insanların yorumları can sıkıyo kesinlikle.ya ben gazdan dertliyim 2 gündür.3 ayı dün doldurduk.ilk 3 ay pek gaz sorunu yaşamadım hiç ilaçta kullanmadım açıkçası ama 2 gündür sürekli gaz benim oğlum.yediğimden mi ki anlamadım.ya konağı var oğlumun zeytinyağ sürüyorum hiç geçmedi.başka tavsiyeniz var mı?
kaç kilosunuz canımmgünaydınn, sağlık ocagından geldim şimdi verem aşılarını sağlık ocakalrından toplatmışlar zayi oluyomuş:)
verem hastanesinde yapılcakmış pazartesiye kaldı kızım pek kilo almıyo boyumuz ıyı sütümmü yaramıyo ddim yok gayet iyi 2 aylık bebek daha nekada olabılır dedi bende dedımkı mesela devrım gibi olabılır:)))) hehe kim dıyo:))
bizim de kakamiz genellikle yesil. doktorumuza gore ve nette arastirdigim kadariyla normal. annanelerin dusundugu gibi yesil kakanin usutmeyle ilgisi oldugunu da sanmiyorum. zira 28-30 derecede bebisler nasil ususun :)
benim oglumun da bazen ayaklari ve elleri terliyor tarif ettigin gibi, onemsemiyorum biz de ter icindeyiz bu havalarda
günaydın kızlar
yeşil kakanın doktor normal olduğunu söyledi
bende devrimi içine koyabilceğim üzeri kapalı bir deniz simidi arıyorum,nerde olur bilginiz varmı
kızlar adet olmaktan bahsetmişsiniz ben kırkımın içinde oldum hatta 2. adetim yeni bitti..ama heveslenmeyin adet olunca karın iner falan palavra.hiçbir değişiklik yok bende...9 kilo fazlam var...
günaydın kızlar
yeşil kakanın doktor normal olduğunu söyledi
bende devrimi içine koyabilceğim üzeri kapalı bir deniz simidi arıyorum,nerde olur bilginiz varmı
günaydınn, sağlık ocagından geldim şimdi verem aşılarını sağlık ocakalrından toplatmışlar zayi oluyomuş:)
verem hastanesinde yapılcakmış pazartesiye kaldı kızım pek kilo almıyo boyumuz ıyı sütümmü yaramıyo ddim yok gayet iyi 2 aylık bebek daha nekada olabılır dedi bende dedımkı mesela devrım gibi olabılır:)))) hehe kim dıyo:))[/QUOTE
çok alemsiin çok güldüm valla :)) kaç kilo bebeğin ? benimki de küçük ama yapı meselesi diye düşünüyorum bir de Devrim e maşallah süt çok yaradı oburixe :)
kızlar ben 62 kilodan hala düşemedim,haftaya memlekete gidiyoruz,neden ya, 42 bedenden 38 bedene inemedim.:bbo:eskiden aldığım hiç bir kıyafetim olmuyor .yeni bir kaç kıyafet aldım,zayıflarım umuduyla pek fazla birşey almayı düşünmüyorum,öte yandan ailemizin sevdiklerimizin yanında bir kaç kıyafetle tüm tatili geçirmekde,hint fakiri babında olacak.:sinifsinif:henüz regl olmadım.ay onun sıkıntısımı var üzerimde bilmiyorum.8,9 seansdır sivilcelerim için ozon terapi görüyorum,tam geçti derken hormonlardanmıdır nedir yeniden canlandı.:sinifsinif:
ben de veremiyorum kiloları 7 kilo yapıştı üstüme.. önce ben de vereceğim diye bir şey almıyordum ama umudu kestim başladım alışverişe :)
vayyy be bır zamanlar nasıl dogurcaz konusu vardı sımdıyse masallah bebıslerımız ıle ılgılı konusuyoruz cokk guzell bır duygu :)
hoşgeldin canım a.s.
merhaba ;
İPEKNİL canım bende regl oldum gerçi 2-3 gün sürdü ama karnımda pekbir değişiklik olmadı(((6 kilo fazlam var,gerçi iyide yiyorum hergün ...emziriyorum diye yememezlik yapamıyorum,artık 6. aydan sonra yavaş yavaş diyet ve jimnastikle eriteceğim karnımı
kızlar okuyorum ama cevap yazamıyorum kızım gündüzlerihiç uyumuyo deli olcam nerdese sabah 5,tan beri ayaktayız uyuyo 5 dakkada kalkıyo sıcaktan diyorum bir badiyle yatıyo çıtçıtlılardan offf çok zor annelik millet lohusalıkta bunalım geçirir ben şimdi evimi çok özledim sağ salim evime varsam çok sıkıldım memlekette benim eşimde çok anlayışlı değil hep yardımcı olcam diyo ama annesini düşünüyo hep yoruluyomuş ona ysrdım ediyo saanki ben çok dinleğimm raporda alamıyorum 9unda başlıcam kızımı nasıl bırakacam bilmiyorumm oda çok zor veriyorr çok karışık duygularımm çok bunaşdımm kimseye tahammülüm kalmadıı(((
kızlar okuyorum ama cevap yazamıyorum kızım gündüzlerihiç uyumuyo deli olcam nerdese sabah 5,tan beri ayaktayız uyuyo 5 dakkada kalkıyo sıcaktan diyorum bir badiyle yatıyo çıtçıtlılardan offf çok zor annelik millet lohusalıkta bunalım geçirir ben şimdi evimi çok özledim sağ salim evime varsam çok sıkıldım memlekette benim eşimde çok anlayışlı değil hep yardımcı olcam diyo ama annesini düşünüyo hep yoruluyomuş ona ysrdım ediyo saanki ben çok dinleğimm raporda alamıyorum 9unda başlıcam kızımı nasıl bırakacam bilmiyorumm oda çok zor veriyorr çok karışık duygularımm çok bunaşdımm kimseye tahammülüm kalmadıı(((
sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulursun inşallah... benim eşim de pek anlayışlı değil
bu arada neden rapor alamadın? ben 2 defa aldım şimidye kadar. işyerinden mi sorun çıkarıyorlar?[/QUOTE
evet canım oda arkadaşımın annesi hasta onunla ilgileniyo iş yeriçok karışıkmış başlayıp alabilirsem ozaman almayı düşünüyoru çünkü kızımı benden başkası susturamıyo annem bile ağlayıp susmazsa dahada artırıyo allah yardım eder inşallah bize çok gerginim
merhaba, ben de sütüm iyice azalmasın diye iyi yiyorum, dediğin gibi daha sonra sporla falan hallederiz artık olumunekankayizsmile
evey çünkü en tatlı zamanları çok masumlar ama bazen sabrım tükeniyoo uyutuyorumn düşün ölüyo uykudan yerine yatırıyorum 5 dakka gözlerini açıyo gülümsüyooo o gülüş olmasa içim eriyo ozaman sevilmeseler kendilerini sevdirmeseler çok zormuş canımm ya belki burda bunaldım ondanmı bilmiyorummevine dönünce rahatlarsın canım,insan tek başına olunca kendine daha fazla zaman eyırıyor daha rahat oluyorsun,işe başlayınca da zamanla alışırsın sıkma canını ,herşey zamanla yoluna girer,bebeklerin sorumluluğu çok fazla ,anne olmakta çok zor ama tadını çıkarmaya bak,onlar büyüyünce ah keşke şöyle oynasaydım,şunu yapsaydım demektense her anın tadını çıkar bebeğinle,yoruluyoruz ama bu zamanla geçecek...
elvan gece uyuyodu şimdi annemdeyim sıcaktanmı ne şimdi gece 2 kere kalkıyoz zaten yorgunumm hiç halim kalmıyoo şu an kucağımda düşün müzik eşliğinde dans ediyoz bide kucağa çok alıştı bu sıcaktada hiç çekilmiyo evede önümüzdeki hafta içi gitmek istiyorumm 9 unda başlıcam çünküüzülme canım sabret, uykusuzluğa gelince gece uyuyorsa şanslı say kendini dedi bizim ebe. bencede insanın evi gibisi yok. ne zaman dönceksiniz?
kaç kilosunuz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?