2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim doğum kolay olunca hemen düünüyodum ama şimdi düşünmüyoırum çok bunaldım çünkü memleketteyim kolaylıklar yaşadığım gibi zorluklarda yaşadım ve çok bunaldım kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorumm buda epey b ir yıl demek su an

[?[/QUOTE
evet canım oda arkadaşımın annesi hasta onunla ilgileniyo iş yeriçok karışıkmış başlayıp alabilirsem ozaman almayı düşünüyoru çünkü kızımı benden başkası susturamıyo annem bile ağlayıp susmazsa dahada artırıyo allah yardım eder inşallah bize çok gerginim[/QUOTE]

inşallah işe başlayınca alabilirsin ama anlayışlı olmaları lazım daha bebeklerimiz çok küçük imkan varsa rapora müsade etmeliler, Allah yardımınız olsun...

sıcak suyu senden öğrenip uyguluyordum zaten canım, ısırgana da başlayayım.. aktardan mı aldın ısırganı, komşuların falan bahçelerine bakayım :))

tuğbaaa canım üzülmeee sıkıntını anlıyorum bende bi hafta çınarcıkta kaldım zehir oldu bana sütüm azaldı stresten yaa...bide eşim sen tatil yap diye getirdim demezmi.....ay ben evimde rahatım valla kocam beyazıtım ve benim dışımda insanların olduğu bi tatil istemiyorum yaa sinir bozucu bi durum dön evine kuzum inan çok rahatlıycaksın stres yaptıkca sütüne vurur allah korusun düşünmemeye çalış diycem ama ben yapamamıştım işte ....

[
canım Allah yardım etsin hepimze. benimki de gece 3kere kalkıyor emmek için. 3 aydır uykuya hasretiz. süt yapmak için öğle uyksuna yatmam lazım de al kızını koynuna çekil bir odaya uzun uzun emzir belki uyur.

saçmalama kız :)) yetiyordur sütün . 1kilo civarı yetiyo bebişlere. benimki hep 1300alırdı bu ay 800almış. acaba sütüm mü azaldı diyorum.
bu arada kızlar az önce adet gördüm ama üzgünüm. çünkü doktorum süt azaldığında adet görülür demişti. mafoldumben

bence gayet iyi bebeğinin kilosu, bayadır tartılmadı ama Sarp daha 6 kilo bile değil sanırım, sağlıklı olsunlar da...
Allah Sarp a uzun ömürler versin ben başka çocuk düşünmüyorum :))

canım zannetmiyorum öyle olsa ben çoktan adet görürdüm...

kızlar yeşil kaka yediklerimizden ben lahana sarması bide ıspanak yemiştim aynı gün ertesi gün kıım yeşil kaka yaptı doktorada sordum oda öyle dedi bende çok korkmuştum başta

valla ne bilim bu bebekler herşeyi düşündrüyor işte:))
ben hi bişe yapmıyorum özel ama sütüm çok her gece taş gibi oluyolar
çok emmekten kuzum kusuyo zaten:) kayınvalıdem dıyokı çok emzırme bu çocugu kusuyo aşırımı emzırıyosun aşırı emzırme nasıl oluyosa istedıkçe verıyom:))

kızlar dua edin sütünüz var yaa benim oğlum bu ay 350 gram alabilmiş süt azalması böyle oluyo ....sıcaklardan felan az almıştır sizinkiler benim oğluş çekip çekip ağlıyodu geçen ay ama sema ve ilknur sağolsun börülce dereotu salatası fikrini verdiler de biraz arttı sütüm ....

öncelikle maşallah canım bebeğine...oğlumu elbette yanlız büyütmek istemiyorum ama bi 4-5 sene çocuk düşünmüyorum ruhen ve bedenen hazır olmam lazım.tabi büyük konuşmayayım allah hayırlı zamanlarda nasip etsin...

saol ömürcüm şükür sütüm iyi doyuyo boncuğum ama ben bunalıyom işte aynen kimseyi görmek istemiyorum annem kızıyo bana ona bile bakışlarım değişmiş kayınvalidei bile görmek istemiyorum üfff kız bunaltıyo bide başkaları ekleniyo şükür ömür sizle yazışırken boynumda uyudu inş uyanmazda bende azcık kaydirigubbakcemile5uyurumm

ömürüm soğanda yiyebiliyosan ye soğandaartıyo canımm benim ilk gün öyle gelmişti birde kimsenin yanında emzirme gözleriüzerinde oluyo başkalarının bebeişaz ağlasasütünmü azderler üzülürseün bana öyle olmuştu ilk ay milletin ağzı yüzünden sütüm azalmıştı doktora götürüp 1kilo aldığını duyunca rahatladım streste önemli canımm zor biliyorumm ama sütten başkaşeylere odaklan birde her emzirmeden sonra su içiçebildiğin kadar dut hoşafıdaiyi inş sütün artar canımm

kızlar benım 7 yıldan sonra oldu bu kızım oyuzden korunmayı düşünmuyorum ama yeterincde emzırmek istıyorum ıkı çocukla nasıl başa çıkarım oda ayrı ama olursa şaşırmayın:))) yada hiç olmayacak çunkı tüp bebek denedık o bıle olmadı :1no2:

hayırlısı tatlım peşpeşe olası anneyi yıpratır ben şimdiden çok yıprandım ama her bebektebelli olmaz belki uslu olur rahat bakarsın allah gönlüne göre versin ama bari ek gıdayı bekle canımm bu normal mi oldu tüp bebekmi şöyle bişiduydum tüp bebekten sonra normal yoldan olabilirmiş herşey allahın takdiri sen allaha dua ett o geriçevirmez canımm hayırlısını o bilir

benim adam aynısından yapabilirsen üç tane daha istiyorum diyo ama kim bakcak onu demiyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni şaka biyana sezeryan yaramı daha geçen hafta attım sanırım bi sene beklerim karnım düzelsin diye tam bahtsız bedeviyim ya....

evet canım bıraz beklıyım dıyorum ama hayırlısını verir inş yaradan
aynen dediğin gibi tüp bebekten sonra 1 kez regl oldum sonnra kendılınden hamıle olumu öğrendım herşey nasip canım çok sağol...
Allah sanada kolaylık versinn

benimkide seneye diyo oldu dedimm çok yardımcı oluyolar ya sevmeyle bakmak birmi herşey kolay onlar içinn :dilcikar:

benimkide seneye diyo oldu dedimm çok yardımcı oluyolar ya sevmeyle bakmak birmi herşey kolay onlar içinn :dilcikar:

hahahhaa en sevdiğim konu konuşuluyor, şimdi bişi dicem herkes şaşırcak; ben yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum! :kedi:
güzel bir hamilelik dönemi geçirdim, eşim de çok şükür her bakımdan en iyi yardımcım. yaş da olmuş zaten 31, ikinci çocuk neden olmasın? şimdilik korunuyoruz amaa olur ya kaza felan olursa üzülmem aksine sevinirim. beraber büyür oğlumla bebiş, hem çocuklarda kıskançlık dürtüsü 2 yaşından sonra ortaya çıkıyor. oğlan bişey anlamadan iki çocuk sahibi oluveririm. içimden bir ses ikinci çocuğumun da erkek olacağını söylediği için oğluma en iyi oyun arkadaşı kardeşi olur işte diyorum. :ecrin_bebek: hoş kız olsa da harika olur zira kardeşimle biz çok güzel bir çocukluk geçirdik o erkek olmasına rağmen; hala en özel dostum, sırdaşım kardeşimdir benim. kardeş gibisi var mı yaaa? :1hug: oğlum biz gidince yalnız kalmamalı, inşallah oğlumun bir kardeşi olur hatta belki kardeşleri..
olumunekankayizsmile:içelim::1hug: delikafadulden

maşallah kocana ilknurr eş dediğin öyle olmalı zatenn benim epeybi dinlenmem lazım çok yoruldum çünküü 2.çocuk su an için hayal gibi yinede allah korusunn tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…