2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bebklerinizin kakası azalmaya aşladı mı benim ki hale günde 5-6 defa kaka yapıyo ayın 6 sında 3 aylık olacak

kızlar bebklerinizin kakası azalmaya aşladı mı benim ki hale günde 5-6 defa kaka yapıyo ayın 6 sında 3 aylık olacak

benim oğlum geçen hafta hep iki günde bir kakasını yaptı, eyvak kabız olcak bu çocuk derken dünden beri yine zırt pırt yapmaya başladı. sanırım henüz belli bir düzenleri yok bunların canım. bağırsak florası yavaş yavaş düzene girecek.a.s

kızlar bu arada sağlık bakanlığı kondomla korunacaklar için sağlık ocaklarında her ay 12 tane ücretsiz kondom veriyor, bilginiz olsun.sengözlerimebaksanab

kızlar ya benim bebğim 4 kilo doğdu doğduktan sonrada hep 1.5 kilo aldı 2 aylık kontrolunde 7 kilo olmuştu maşallah oğluma da ileride obez lor mu diye korkuyorum bakalım 3 aylık kontrolumuzde kaç kilo olmuş

kızlar ya benim bebğim 4 kilo doğdu doğduktan sonrada hep 1.5 kilo aldı 2 aylık kontrolunde 7 kilo olmuştu maşallah oğluma da ileride obez lor mu diye korkuyorum bakalım 3 aylık kontrolumuzde kaç kilo olmuş
:) olmaz olmaz korkma,yani bizim doktor olmuycağını söyledi

tatlım anne sütü alıyorsa obez olması mümkün değil.a.s

yok canım bizimde sağ testisi inmemişti hala inmedi inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden inerler

Pancakee bu arada maşallah, oğlun güzel büyümüş... bizim minnoşun bu ay doktorunu değiştiriyorum. Bakalım, bizimkinin geliimi hakkında neler diyecekler :)

selam kızlar kuaförden geldim kendime bakmamışım uzun zamandır dün kocam uyardı çok utandım:kedi: kendimi güzel hissettim uzun zaman olmuş iyiki gitmişimkaydirigubbakcemile3zemuszemus

Pancake sen ne diyorsun bu BPA konusunda? Ben kullandığım biberondan çok memnunum. DR. Brown kullanıyorum. Gel gör ki BPA içeriyormuş.... Sen ne kullanıyorsun?

dr. browns kullaniyorum ozlemco, cok memnunum ben de ama tirsmadim degil yani aman ne bileyim yaa...

maşallah cnm bizde aşı olduk bugün
bir kol iki bacak..ecrin öyle cok ağladıki gözlerinden yaşlar süzüldü resmenmafoldumben
5200 olmusuz bizde..

masallah kuzuyaa

zamanla azalıo canım aldıkları kilolar, gayet güzel kilosu. emziriyorsan sakın mamaya felan başlim deme, hareketlendiler zıpırlar, daha çabuk yakıolar artık.

yok emziriorum doktor da devam dedi :)

maşallah oğluşuna beni 4. ayda çağırdılar farklımı bu aşı acaba

pnomokokmus (zaturre ) canim, 4. ay da yapilabiliyormus sanirim

maşallah cana bizide 4.ayda çağırdılar,3.ay kontrolümüz yokmuş,

aman ne bileyim beni her ay cagiriyorlar, 4. ay da. 2. aydakilerin aynisi dedi sanirim verem ve karma

kızlar bu arada sağlık bakanlığı kondomla korunacaklar için sağlık ocaklarında her ay 12 tane ücretsiz kondom veriyor, bilginiz olsun.sengözlerimebaksanab

12 tane bize yetmez karrrrdesim

Pancakee bu arada maşallah, oğlun güzel büyümüş... bizim minnoşun bu ay doktorunu değiştiriyorum. Bakalım, bizimkinin geliimi hakkında neler diyecekler :)

cok tesekkurler, neden dr. degistiriyorsun acaba ? ben de degistirecegim de su asilar bi bitse miydi acep...

selam kızlar kuaförden geldim kendime bakmamışım uzun zamandır dün kocam uyardı çok utandım:kedi: kendimi güzel hissettim uzun zaman olmuş iyiki gitmişimkaydirigubbakcemile3zemuszemus

hiiiiii, kocan uyarmadan gitseydin keske :) neyse canim oh kendine gelmissindir

selam;

PANCAKE canım maşallah yakışıklıya;emzirmeye devam:)))

2. çocuk konuşulmuş çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmeme ve normal diye gidip sezeryan olmama rağmen seneye bu zamanlarda 2. çocuğuma hamile kalmayı planlıyorum:))))hayırlısı bakalım...hepsi bir arada büyüsün istiyorum...

Bu arada bizde kondom kullanıyorum ama ondan da korkuyorum;ister sezeryan olsun ister normal olsun doğumlarda rahim temizlendiği ve yenilendiği için çok daha çabuk hamile kalınıyor((

kızlar bizde dün aşı olduk amazon kızım benim hiç ağlamadı tek bacakta biraz ağladı öyle sıkıntımız da olmadı şükür bu arada 5800 olmuş bir haftada 100 gr almış ve boyu 58 cm olmuş

maşallah canım kızına büyüyorlar yavaş yavaş...

selam kızlar..bugün çok misafirim vardı..ancak girebildim..kızımı yıkadım yatırdım beşiğinde uyumak üzere...
2.bebek muhabbeti olmuş aslında bende istiyorum 1 tane daha ama zor oluyormuş ya...yakın zamanda düşünemem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…