kızlar bebklerinizin kakası azalmaya aşladı mı benim ki hale günde 5-6 defa kaka yapıyo ayın 6 sında 3 aylık olacak
:) olmaz olmaz korkma,yani bizim doktor olmuycağını söyledikızlar ya benim bebğim 4 kilo doğdu doğduktan sonrada hep 1.5 kilo aldı 2 aylık kontrolunde 7 kilo olmuştu maşallah oğluma da ileride obez lor mu diye korkuyorum bakalım 3 aylık kontrolumuzde kaç kilo olmuş
kızlar ya benim bebğim 4 kilo doğdu doğduktan sonrada hep 1.5 kilo aldı 2 aylık kontrolunde 7 kilo olmuştu maşallah oğluma da ileride obez lor mu diye korkuyorum bakalım 3 aylık kontrolumuzde kaç kilo olmuş
slm kızlar nasılsınız..arada bır gıryorum ama yazamaıyorum vakıt olmuyo..bır hafta once abımlerınde bebegı oldu mınnacık bı kız 2250 gr kuzum..
erkek bebegı olanlar testıslerınız ındımı caganın sol testısı hala ınmedı bır yasına beklıcez ınmezse amelıyat olcak kuzum sızde boyle bır durum varmı..
bende gecen gun adet oldum aman allahım orkıt dayandıramıyorum valla su gıbı akıyor..saate kalmadan doluyor.. umarımkarnım bıraz ınerde deger yanı..
bırde sutum cok azaldı cagan zatem mamayla doydugu ıcın yavas yavas bırakıyo sankı cok uzuluyorum..neyaptıysam sutum olmuyo bırakmasını hıc ıstemıyorum..daha cok kucuk..
tatlım anne sütü alıyorsa obez olması mümkün değil.a.s
kızlar ya benim bebğim 4 kilo doğdu doğduktan sonrada hep 1.5 kilo aldı 2 aylık kontrolunde 7 kilo olmuştu maşallah oğluma da ileride obez lor mu diye korkuyorum bakalım 3 aylık kontrolumuzde kaç kilo olmuş
Pancake sen ne diyorsun bu BPA konusunda? Ben kullandığım biberondan çok memnunum. DR. Brown kullanıyorum. Gel gör ki BPA içeriyormuş.... Sen ne kullanıyorsun?
maşallah cnm bizde aşı olduk bugün
bir kol iki bacak..ecrin öyle cok ağladıki gözlerinden yaşlar süzüldü resmenmafoldumben
5200 olmusuz bizde..
zamanla azalıo canım aldıkları kilolar, gayet güzel kilosu. emziriyorsan sakın mamaya felan başlim deme, hareketlendiler zıpırlar, daha çabuk yakıolar artık.
maşallah oğluşuna beni 4. ayda çağırdılar farklımı bu aşı acaba
maşallah cana bizide 4.ayda çağırdılar,3.ay kontrolümüz yokmuş,
kızlar bu arada sağlık bakanlığı kondomla korunacaklar için sağlık ocaklarında her ay 12 tane ücretsiz kondom veriyor, bilginiz olsun.sengözlerimebaksanab
Pancakee bu arada maşallah, oğlun güzel büyümüş... bizim minnoşun bu ay doktorunu değiştiriyorum. Bakalım, bizimkinin geliimi hakkında neler diyecekler :)
selam kızlar kuaförden geldim kendime bakmamışım uzun zamandır dün kocam uyardı çok utandım:kedi: kendimi güzel hissettim uzun zaman olmuş iyiki gitmişimkaydirigubbakcemile3zemuszemus
kızlar bizde dün aşı olduk amazon kızım benim hiç ağlamadı tek bacakta biraz ağladıöyle sıkıntımız da olmadı şükür bu arada 5800 olmuş bir haftada 100 gr almış ve boyu 58 cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?