2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hosgeldın canım bayadır yoktun duru nasıl nekadarlık oldu bende ılk dogumdan sonra senın gıbı genel anestezı asla demıstım oyuzden cocuk ıstedıgım halde korkuyodum hamıle kalmaya suprız bı sekılde hamıle kalınca 9 ay ruyalarımda amelıyat olmustum sonra korka korka spınal oldum ıyıkı olmusum amelıyattayken ben boyle 10 tane dogururum dedım super bı amelıyat gecırdım amelıyat masasından sedyeye gulerek gectım ama sonrasını hatırlamak ıstemıyorum mafoldumben

tesekkurler kizlar, atesi dustu simdi uyuyor oglum :)

selnacim, makalenin sahibi Dr. Kadir Tugcu cok kiymetli bir doktor, kendisi bir sitede (adiyla aratirsaniz bulursunuz) sorulara bizzat cevap da vermekte. Bagdat caddesinde sanirim klinigi var.

hoşgeldin canım,inan bugün aklımdan geçtin nerde Gamze dedim kendi kendime;
neden genel sezeryandan memnun kalmadın mı?ben çok memnun kaldımizaten bende panik atak olduğu için epidural zor olurdu

ahhh cnm benim yaaa bazen çok özlüyorum burayıopuyorumnanaktan

bu ara taşınma işlerimiz var ev arıyorum harıl harıl. çünkü şuanki evimiz artık küçük geliyor bizemafoldumben genel sezeryandan memnundum allaha şükür hiç sorunum olmadı. ama ben şu uyanma safhasından memnun değilim kolay uyandım ama o bozın kuruması nefes almada güçlük falan kötüydü yani. panik atak ... herksin gizli hastalığı sanırım bende yakalandım. ama benimki anne olduktan sonra başladı.. sürekli gelecek korkusu yaşıyorum duruyla ilgili:gitme: bu annelik gerçekten zormuş.. sizdede varmı böyle??

oh ikinci çocuk muhabbetlerine geçilmiş maşallahkaydirigubbakcemile3
ben normal doguma hazırlanıp son zamanlarda gelmek bilmeyen bebişim yuzunden spinal sezeryane girmiş biri olarak yeniden dogurmayı dusunurmuyum bılmıyorum
daha serum takılırken fenalaştım ben panikledim :))
bana sakınleştırıcı yapıcakmısınız dıye sormaya basladım
yok eger yapmayacaksanız genel anestezı yapın dedım ama drum sadece guldu bana alsanaalsanasmile
amelıyathaneye gırdıgımde bayılacaktım nerdeyse korkudan
çıkış guzeldı ama ve sonrasıda ıyıydı allahtan

ama yıne amelıyathaneye gıremem herhalde

allah isteyen herkese versin ikinci bebişi :Saruboceq:

benimerak edenlerde varmış çok mutlu oldum gerçektenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol cnmmm duru iyi ağustosun 3ünde 4 aylık oluyoruz ve katı gıdaya başlıcz yavaştanbayanssulusmile ya bak benim bi arkadaşımda spina oldu hiç memnun kalmadı demekki doktord çok önemli

selnacim, makalenin sahibi Dr. Kadir Tugcu cok kiymetli bir doktor, kendisi bir sitede (adiyla aratirsaniz bulursunuz) sorulara bizzat cevap da vermekte. Bagdat caddesinde sanirim klinigi var.

cnmmm çok geçmiş olsunnnn umarım dahada iyi olur opuyorumnanaktan

olmaz mı canım yaa,bende de var gelecek korkusu Allah evlatlarımızı sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin,
nefes almada güçlük yaşamadım,hatta çok mutlu uyandım ama öksürme isteği,öksürürken ağrı ve boğazdaki gariplik kötüydü;

evet canım bende makalesini çok beğendim,,,çok iyi bir doktor...

tesekkurler durubaby, asidandi zaten :)

ben kactim iyi geceler herkese, ikinci cocuk muhabbetine yarin bir ara katilirim simdi uykum var :)

normal bekleyip sezeryan olmak sıkıntılıydı sadece Ama çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık,Kimbilir hanımlar ikincileri sezeryan sonrası vajinal doğum yaparız belkide...

PANCAKE ;CAN bebeğede sana da iyi ve bol sütlü uykular...
GAMZE alıntı yapmadım maşallah

duru bebeğe maşallah annesi
çok guzelmiş bu fıstık

selamlar, doktorumuz haftaya izinde olacagi icin 3 gun once 3 ay kontrolumuze gittik (bugun yani)

zaturre asisi olduk, ve biz de 750 gr. almisiz, doktor cok iyi dedi bana biraz az geldi neyse :)
geçmiş olsun vee maşallah Can a

Pancake sen ne diyorsun bu BPA konusunda? Ben kullandığım biberondan çok memnunum. DR. Brown kullanıyorum. Gel gör ki BPA içeriyormuş.... Sen ne kullanıyorsun?
ben de dr browns kullanıyorum ve memnunum..

maşallah cnm bizde aşı olduk bugün
bir kol iki bacak..ecrin öyle cok ağladıki gözlerinden yaşlar süzüldü resmenmafoldumben
5200 olmusuz bizde..
Ecrin hn a da maşallah ve geçmiş olsun...

kızlar ya benim bebğim 4 kilo doğdu doğduktan sonrada hep 1.5 kilo aldı 2 aylık kontrolunde 7 kilo olmuştu maşallah oğluma da ileride obez lor mu diye korkuyorum bakalım 3 aylık kontrolumuzde kaç kilo olmuş

maşallah tombişe :)

abinlerin bebeği hayırlı uğurlu olsun... sarp ın da sağ testisi inmedi bize de dr bekleyeceğiz inmezse müdahale edilecek dedi, inşallah gerek kalmadan iner... inmediği ve içeride olduğu için vücut ısısı ileride zarar verirmiş testislere, öyle dedi..

duru hn a da maşallah, cesur kız :)

benimki de gündüz iyi uyursa gece çok güzel uyuyor..

tabi ki merak ediyoruz ve de özledik :) duru da çok tatlı olmuş maşallah...

SELİN, makale için teşekkürler.. süt arttırma için nette gezinirken ben de okuyup beğenmiştim..

herkese iyi geceler...zemuszemus

selnacım çokkk teşekkür ederim paylaşımın için ellerine sağlık:)

ay bugünde kimse yok şansıma zaten bende şans olsa c tesi günü işde ne işim var dimi:) 2 senedir c tesi çalışmayan biz ben geldiğimden beri iş yoğunluğundan dolayı çalışıyoruz kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…