Merhaba kizlar, Turkiye tatilimin sonuna geldim, yarin donus yapiyoruz. Bugun disraida bir gun bebeginiz ne kadarlik diye sordu ben de neredeyse 3 aylik dedim. O da "Aaaa ben 40i cikti sandim dedi" Moralim bozuldu. Kilosu 5.800kg. Doktora gidecem. acaba sutum mu yetmiyor
ahhh cnm benim yaaa bazen çok özlüyorum burayıopuyorumnanaktan
bu ara taşınma işlerimiz var ev arıyorum harıl harıl. çünkü şuanki evimiz artık küçük geliyor bizemafoldumben genel sezeryandan memnundum allaha şükür hiç sorunum olmadı. ama ben şu uyanma safhasından memnun değilim kolay uyandım ama o bozın kuruması nefes almada güçlük falan kötüydü yani. panik atak ... herksin gizli hastalığı sanırım bende yakalandım. ama benimki anne olduktan sonra başladı.. sürekli gelecek korkusu yaşıyorum duruyla ilgili:gitme: bu annelik gerçekten zormuş.. sizdede varmı böyle??
bunu yaşanlardan birisi de benim galibaakannehirmafoldumben duruyla ilgili gelecek kaygısı yaşamanın yanı sıra dünya ile ilgili de kaygılar yaşamaya başladım duru benim yaşıma gelebilecek mi , temiz denize girebilecek mi , piknik yapabilecek mi gibi ve önceden savsata olarak gördüğüm 2012 yalanı benim psikolojimi bozmaya başladı duru 4 yaşna geldiğinde tarzında cümleler kurulduğunda acaba gelebilcek mi ? gibi saçma sapan düşünceler sarıyor beynimimafoldumbenmafoldumben
bir çeşit anksiyete bozukluğu mu oluşmaya başladı acaba bende bilmiyorum biraz da bu korkular yüzünden 2. çocuğa uzak bakıyorum eyvahedigeldismile ve sürekli dua ediyorum kızım da en azından bizim yaşadıklarımızı yaşabilsin gençliğin heyecanını, denize girmenin keyfini, ormanın mis gibi kokusunu içine çeke çeke yürümenin zevkini hatta aşk acısı çekebilecek yaşa gelsin:2: ne bileyim büyüdüğünü görmek istiyorum acaba kafayı mı yiyorumbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
bunu yaşanlardan birisi de benim galibaakannehirmafoldumben duruyla ilgili gelecek kaygısı yaşamanın yanı sıra dünya ile ilgili de kaygılar yaşamaya başladım duru benim yaşıma gelebilecek mi , temiz denize girebilecek mi , piknik yapabilecek mi gibi ve önceden savsata olarak gördüğüm 2012 yalanı benim psikolojimi bozmaya başladı duru 4 yaşna geldiğinde tarzında cümleler kurulduğunda acaba gelebilcek mi ? gibi saçma sapan düşünceler sarıyor beynimimafoldumbenmafoldumben
bir çeşit anksiyete bozukluğu mu oluşmaya başladı acaba bende bilmiyorum biraz da bu korkular yüzünden 2. çocuğa uzak bakıyorum eyvahedigeldismile ve sürekli dua ediyorum kızım da en azından bizim yaşadıklarımızı yaşabilsin gençliğin heyecanını, denize girmenin keyfini, ormanın mis gibi kokusunu içine çeke çeke yürümenin zevkini hatta aşk acısı çekebilecek yaşa gelsin:2: ne bileyim büyüdüğünü görmek istiyorum acaba kafayı mı yiyorumbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Kızlar albümüme durunun mevlüdünden birkaç resim yükledim bakabilirsiniz:)
malesef annelik tahmin edemediğim kadar zormuş.. bir çocukla uğraşmak ona bakmak dünyanın en ağır işi. mesaimiz hiç bitmiyor :sinifsinif: kendime bile bakamaz oldum. hiç böyle düşünmüyordum oysaki.. hamileyken gülüodum aynalara küstük vs diyenlere oysaki haklılarmış. paspal dolaşmıyorum ama eskisi kadar da değilim. buna hala veremediğim 7 kilo fazlam da dahil olunca gydiğim hiçbirşeyi kendime yakıştıramaz oldumboshayallersmile korkularım var bana bişey olursa duru ne yapar ya eşme bişey olursa.. ya hastalanırsam duruya kim bakar poffffboshayallersmileeyvahedigeldismile hep böyle düşünceler var aklımda yani psikolağa gidip konuşmayı bile düşünüyorum kızlarfisfisfis
kızlar bebeklerinize sinek kovucu tarzında ne kullanıyorsunuz??
ben annemlerdeyim ve tablete rağmen durunun başından 4 tane yemiş pis sinekler malum kuşadası inanılmaz sıcak bugünlerde ve akşam dışarı çıkacağız ve gideceğimiz yerde muhtemelen çok fazla sinek olacak bitkisel sinek kovucu varmı bildiğiniz?????
çok tatlı sevdikleriyle bir ömür mutlu olur inş
ben moustidose diye bi sinek kovucu kullanıyorum dışarı çıktığımda memnunum
gamze cümlelerin tamamen duygularımı yansıtıyor
haftada en az bir kere kuaföre giden ben doğumdan beri 2 kere gittim oda saç kestirmeye ölümden asla korkmazdım ama şimdi ya eşim ölürse çocuğum ne yapar, onu bırak babam annem ölürse kızım dede sevgisini yaşasın saçma sapan düşünceler....
arkadaşlarım kızın güçlü bir annesi olduğu için çok şanslı derlerdi ama o kadar güçsüzleştim ki
tubacım büyük marketlerde bulabilirmiyim yoksa direk eczaneden mi alacağm??
aynen özge yalnız kalmaktan bile korkar oldu evdemafoldumben Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?