2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız güzel anneler v tatlı bebekler bugün fazla kişi yok herkes tetilde galiba biz unuttuk tatili falan 1 aydır ne hafta içi ne hafta sonu biyere gidemiyoruz arkadaşta yok artık sıyırmanın eşiğindeyiz kış olsa neysede yazın insanın içi kaynıyo

kızlar ben bişey soracağım gecen sormuştum ama arada kaynadı heralde kızım iki günde acayip kucak delisi oldu kollarım kırıldı kanguru almak istiyomkullananlar hangi marka ve kaca aldıklarını yazarsa sevinirim ben çif taraflı istiyorum çünkü hanımefendi kucakda yüzü dışa bakacakki dursun ben ucuz bişey arıyorum evde ve kapını önünde kullanmaya acele fikir verirseniz sevinirim

selam hepınıze kızlar bende gecen bu ıkıncı cocuk mevzusunu acıcaktım sıze fırsat bulamadan konu acılmıs.bende ıkıncı cocugu kısmetse cok ara vermeden ıstıyorum.ama once su fazla kılolardan kurtulmak lazım dün işe başlıycam dıye carsıya cıkıp bıseyler aldım ama hıc yakıstıramıyorum gıydıgımı kendıme yaa.neyse hayırlsı bakalım
benım arkadasım var bu arada ocak 2010 annesı o da su anda 1,5 aylık hamıle arkadaslar

selam kızlar ya ben 2. cocugu ıstemıyorum ama esım ıstıyo.tek cocuk ısteyenler eslerını nasıl ıkna ettıler yada eslerının ıstememe sebeplerı neler bende esımı ıkna etmem gerek bu kunuda gercekten cok kararlıyım ben 2.yı ıstemıyorum

ben de 2. çocuğu istemiyorum ama eşim istiyor....kızımız olduğu için 2.yi istiyor aslında erkek olsaydı eminim 2.yi düşünmezdi....çocuğa kendibakmıyo nasılsa...ona göre bir şey yok....

maş. oğluna canım biz 1 kilo alıyorz her ay bence iyi kilosu.

ay bugünde kimse yok şansıma zaten bende şans olsa c tesi günü işde ne işim var dimi:) 2 senedir c tesi çalışmayan biz ben geldiğimden beri iş yoğunluğundan dolayı çalışıyoruz kahretsin

selmacım bende çalışırken ctesileri işe gitmek acaip zor olurdu, hele şimdi kızın varken daha da zordur Allah kolaylık versin tatlım.

ben de 2. çocuğu istemiyorum ama eşim istiyor....kızımız olduğu için 2.yi istiyor aslında erkek olsaydı eminim 2.yi düşünmezdi....çocuğa kendibakmıyo nasılsa...ona göre bir şey yok....

aynen bende düşünmüyorum eşim istiyo. gerçi her konuda yardımcı bir baba sağolsun bu sabah 3buçukta gazımız başladı bizim sağolsun babamız aldı omzunda gezdirdi falan uyudum bende. ama o yokken gün içinde bazen sancıları tuttumu öyle ağlıyorki kuzum ,çok yoruluyorum şimdilik düşünmüyorum 2.yi . tabi ilerde nolur bilmem henüz doğru düzgün korunma yöntemi de bulamadık spiral taktırabilirim..
oysa önceden 2.yi de hemen yaparım beraber büyürler derdim aman yok Allah isteyene versin..eyvahedigeldismile

dün akşam avm ye gittik burda bilenler vardır via-port a. arabasında 20dk falan zor dayandı oğlum kucakt gezdik. şu arabasını bi sevemedi yaa.. acele acele alışveriş yaptık çıktık.
bu arada 4 numara bezini aldım primanın elimdeki bitince 4 e başlıcam baya iz yapmaya başladı bezleri.

birdee su vermeyi düşünüyorum artık oğluma terliyo gün içinde çok sıcaklıyo belki rahatlatır..

bızımde kızımız var ama esım kız oldugu ıcın deıl 2 kardes olsun dıye ıstıyo kardessız olmaz dıo ama ben ıstemıyoruuuuuum cok zor bebek bakımı omur boyu bakmakl a yukumlusun cok zevklı ama bı o kadar zor

ıkıncıyı dusumeyen arkadaslar bıraz bencıl davranmıyorlar mı sankı sırf cocuk bakımı zor dıye bencede b 2-3 kardes yapmak ısterdım ogluma ama bende zor oldugu ıcın 2ncıyı oda ara sogumadan ıstıyorum.kardessız olmaz bencede

ikinciyi dusunmek icin bence erken, bir sure sonra su an dusunmeyen arkadaslar da isteyebilir bence.

ben de kardes cok onemli diye dusunuyorum ama sartlar da cok onemli

cocuk gercekten cok zor maddı manevı.suan bıle tek cocugun oyle cok masrafı varkı.2.cı olunca bu cocuktan kısıp ıkısıne paylastırmak zorunda olacagız.bu benı uzuyo cunku her ıkısınede cok ıyı sartlar en ıyı okullar en ıyı ımkanlar sunmak zor.ama tek olursa daha ıyı sartlarda buyutebılırım.
ben cok ıyı hatırlıyorum ılkokula gıderken ablam ortaokula kardesımde ılkokula gıdıyodu 3 kardestık ben bı pastel boya ıstemıstım bılırsınız su cantalı olanlardan ama o hıcbı zaman bana alınamadı cunku 3 tane alınması gerekıyodu.hep ıcımde kalmıstır o pastel boya kızım boyle seyler yasasın ıstemıyoruuuuuum

ben büyük konuşmak istemiyorum ama Allah Sarp a uzun ömür versin başka çocuk düşünmüyorum. Eşim de düşünmüyor. Kız da olsa erkek de olsa tek istiyorduk. Ben geldim 35 e Sarp büyüdü etti derken 38/39 olurum herşeyin hayırlısı zaten ... Haklısın relax ben de herşeyin en iyisini vermek istiyorum oğluma maddi manevi... Hem birbiriyle hiç görüşmeyen nice kardeş var...

Son düzenleme:

evet canım ya ama esımı ıkna etmem gerek gercı bu sekılde anlatınca oda bana hak verıyor.evet allah uzun omurler versın cocuklarımıza.allahtan esımın erkek cocuk takıntısı yok hep kız ısterdı cok sukur oldu.

çocuk büyütmek çok zor heryönden..mesela ben evlenmeden önce 4 çocuk istiyorum derdim..amma velakin lafla kaldı zor bi hamilelik doğum derken çok yıprandım..e masraflarda had safhada..eşimçalışıyo kira şu bu derken kısa sürede kardeş yapmak çok uzak bize..elbette oğlumu yanlız bırak istemem ama tek baktığım için önce onun büyüyp kendi ihtiyaçlarını karşılar hale gelmesi gerek buda bi 4-5 seneyi bulur ..tabaiki büyük konuşmak istemiyorumm..allah herkesin gönlüne göre versin..

benim kocaya kalsa oğlu tek büyücek..ne şanslısın aslında..ciddi ciddi düşünmeye başladığında güzelce konuşup ikna edebilirsin bence..sonuçta onu taşıyon doğuran bakan sensin

Merhaba kizlar, Turkiye tatilimin sonuna geldim, yarin donus yapiyoruz. Bugun disraida bir gun bebeginiz ne kadarlik diye sordu ben de neredeyse 3 aylik dedim. O da "Aaaa ben 40i cikti sandim dedi" Moralim bozuldu. Kilosu 5.800kg. Doktora gidecem. acaba sutum mu yetmiyor

canım bosver sen mılletı .ayda 800 gr alıyorsa normal zaten.dogum kılosu ne kadardıkı ve ayda ne kadar kılo aldı o onemlı.bazı bebekler zaten 4.5 kılo falan dogdugu ıcın buyuk oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…