maş. oğluna canım biz 1 kilo alıyorz her ay bence iyi kilosu.6,350 olmuşuz ayda 1.buçuk kılo almayı başaramadık, sütüm yaramıyo herhalde kalitesi düşük... sağlık olsun
bu arada ızlar bişey sorucam ıkıncı bebekleri nezaman düşünüyosunuz vya düşünüyomusunuz bıraz erken oldu bu soru ama merak ettım:))))
ay bugünde kimse yok şansıma zaten bende şans olsa c tesi günü işde ne işim var dimi:) 2 senedir c tesi çalışmayan biz ben geldiğimden beri iş yoğunluğundan dolayı çalışıyoruz kahretsin
selam kızlar ya ben 2. cocugu ıstemıyorum ama esım ıstıyo.tek cocuk ısteyenler eslerını nasıl ıkna ettıler yada eslerının ıstememe sebeplerı neler bende esımı ıkna etmem gerek bu kunuda gercekten cok kararlıyım ben 2.yı ıstemıyorum
ben de 2. çocuğu istemiyorum ama eşim istiyor....kızımız olduğu için 2.yi istiyor aslında erkek olsaydı eminim 2.yi düşünmezdi....çocuğa kendibakmıyo nasılsa...ona göre bir şey yok....
ben de 2. çocuğu istemiyorum ama eşim istiyor....kızımız olduğu için 2.yi istiyor aslında erkek olsaydı eminim 2.yi düşünmezdi....çocuğa kendibakmıyo nasılsa...ona göre bir şey yok....
ben büyük konuşmak istemiyorum ama Allah Sarp a uzun ömür versin başka çocuk düşünmüyorum. Eşim de düşünmüyor. Kız da olsa erkek de olsa tek istiyorduk. Ben geldim 35 e Sarp büyüdü etti derken 38/39 olurumherşeyin hayırlısı zaten ... Haklısın relax ben de herşeyin en iyisini vermek istiyorum oğluma maddi manevi... Hem birbiriyle hiç görüşmeyen nice kardeş var...
evet canım ya ama esımı ıkna etmem gerek gercı bu sekılde anlatınca oda bana hak verıyor.evet allah uzun omurler versın cocuklarımıza.allahtan esımın erkek cocuk takıntısı yok hep kız ısterdı cok sukur oldu.
Merhaba kizlar, Turkiye tatilimin sonuna geldim, yarin donus yapiyoruz. Bugun disraida bir gun bebeginiz ne kadarlik diye sordu ben de neredeyse 3 aylik dedim. O da "Aaaa ben 40i cikti sandim dedi" Moralim bozuldu. Kilosu 5.800kg. Doktora gidecem. acaba sutum mu yetmiyor
3100 dogdu simdi 5800. yaklasik 3ayda 2700g aldi. Cok da iyi degil galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?