2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım,bu düşünceler yerine anne ve babaların duası hemen kabul olur,dua etsen.mesala ben hep kaderi güzel olsun yavrumun derim.hayat tecrübesi olarak şunu anladımki önce insanı kaderi güzel olucak şu hayatta.sonra şunu düşünürüm,yavrumun esas sahibi rabbim,ben onun dünyadaki koruyucu meleğiyim,o kulunu benden daha iyi korur bilirim.bu nedenle rabbim bizi inşaallah kendisine anne ve baba seçti,büyüdüğünüde gösterir diye düşünüyorum.

eğer hala bu düşünceleri atamıyorsan aklından,bir arkadaşımız benzerini yaşadı doktora gitti ,iyileşti. hatta ne oldu dediğimde o karamsarlıktan eser kalmamıştı,gayet iyiyim demişti,çok şaşırmştım.

çok duygulandım ben onun koruyucu meleğiyim sözüne:gitme: ne kadarda doğru aslında

ben gitmeyi düşünüyorum doktora umarım banada iyi gelirolumunekankayizsmile

kızlar kendınızı rahatlatmaya calısın ya.bende 2 hafta once falan kızım cok hastalandı hastanelere gıttık ona bısey olcak dıe mahvoldum.o gunden berı kızımla yalnız kalamıyorum yıne bısey olursa yalnız ona yardım edemem korkusu var panıkleyıp oylece kamlaktan korkuyorum hep annem geldı yada ben gttım ama bıkac gundur 1 gun arayla yalnız kalıyorum bıraz rahatladım.
allah hepımıze saglık versın bebeklerımımzı bızsız bızıde onlarsız bırakmasın.hep derlerya allah analı bablı buyutsun dıe gercekten butun bebeklerın annesıne ve babasına allahım saglık versın

kadere inanılmaz inanan birisiyim ve sürekli dua ediyorum ve yavrum için hamileykende şu anda da hep şöyle dua ettim Rabbim bütün güzellikleri bahşettiğin bir evlatver bana bahtı, aklı , imanı, kalbi, ruhu, kaderi güzel olsun ...
ama insan gerçekten de anne olunca anlıyormuş bazı şeyleri

mel gibsonun yönettiği bir filmi var hz. isanın çilesi diye izlediniz mi kızlar? orada hz isa çarmıha gerilmeye giderken düşüyor ve meryem ana ağlıyor ve küçükken düştüğü zaman nasıl koştuğunu çocuğunu dizlerini temizlediğini hatılıyor oradaki yüz ifadesi beni inanılmaz etkilemişti annelik gerçekten böyle birşey galiba demiştim evlat kaç yaşına gelirse gelsin onun canı acıyınca seninkide acıyor ve Rabbim anneliği bana da kısmet etti bunu bin kat daha fazla anladım 12 yaşında kardeşim var ve Allahım ona acı yaşatma ona gelen bana gelsin derdim duru için çarpı yüzbin diyorum

nasıl olayım bitik haldeyim banyo yapmaya bile zor fırsat buluyorum sen de aynısındır tek başına çocuk büyütmek zor bi eve iki kadın şart :roflol:eşime diyorum gülüyo

kesınlıkle haklısın canım ya 2 kadın gercekten cok gereklı bısey:)
yalnız buyutmek hakketen coooook zor bısey

çok duygulandım ben onun koruyucu meleğiyim sözüne:gitme: ne kadarda doğru aslında

canım kısa sürede tüm olumsuz düşüncelerinizden kurtulacaksınız ve kendinizede inanamayacaksınız,etrafınızda pozitif düşünceli insanlar bulundur derim,hayat daha anlamlı ve güzel hale geliyor onlarla emin ol.

gıt canım dr a ıhmal etme emınım rahatlıcaksındır dogumdan sonra boyle seyler yasayan cok kadın car ama bı kac aya hıcbırımızın boyle korkuları olmıcak bence.ınsallah bebeklerımızle cok guzel gunler yasıcaz

kesınlıkle haklısın canım ya 2 kadın gercekten cok gereklı bısey:)
yalnız buyutmek hakketen coooook zor bısey

ama kayınvalideme sorsan şimdi çocuk büyütmeye ne var der,başlar eskilerden dem vurmayalaelaelaelaelae demez biz eskiden çocuğu boğazına kadar sarardık salıncakta sesem edip bütün gün uyuturduk :roflol:

nasıl olayım bitik haldeyim banyo yapmaya bile zor fırsat buluyorum sen de aynısındır tek başına çocuk büyütmek zor bi eve iki kadın şart :roflol:eşime diyorum gülüyo

ya evet birde sıcaklar bi yandan ter akıo resmen hareket bile etmek istemiyorum. ramazanda geliyor ne yapıcaz bilmemeyvahedigeldismile çocuğa bakmaya bi kadın lazım bencede. ya ikiz olanlara Allah sabır versin gerçekten 1 taneye zor bakıyoruz yahuueyvahedigeldismile

canım cok duygulandım gercekten oyle anne oomak baska bıseymıs.allah herkese nasıp etsın olmayanlarada versın ınsallah.
bende oyle kızıma bakarken bıle gozlerım doluyo en ufak bı aglama belırtısınde bıle ıcım cız edıyo

ama kayınvalideme sorsan şimdi çocuk büyütmeye ne var der,başlar eskilerden dem vurmayalaelaelaelaelae demez biz eskiden çocuğu boğazına kadar sarardık salıncakta sesem edip bütün gün uyuturduk :roflol:

ay aynen canım ya benım kayınvalıdede oyle dıo hep bunaldım dıyorum ooooo ne var sımdı dıo ne rahatsın sen dıo sınır oluyorum hıcde yardım etmıyo sınır:)

benim ki ikizi bastırır valla allah bi ses vermiş ibrahim tatlıses mübarek :teytey:

ya belkide çok yalnız kalıyorum ondan başladı bu korkular bende ee annelik içgdüleride var bi yandan tabi. bütün gün çocukla yalnızım bilmiyorumkismile çevremdede yokki bi arkadaşım çalışmayan onla görüşeyim ama yokk. varmı bana yakın olan buralardaaaa istanbul ataşehir civarındaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…