eczaneden almıştık canım çok güzel kokuyo ayrıca bebiş rahatsız olmaz
dalininmiş canım çok teşekkürler babama sipariş verdim bile
özgeeee duruya maaşallahhhAllahım güzel yazılar yazsın inşallah:Saruboceq:
bunu yaşanlardan birisi de benim galibaakannehirmafoldumben duruyla ilgili gelecek kaygısı yaşamanın yanı sıra dünya ile ilgili de kaygılar yaşamaya başladım duru benim yaşıma gelebilecek mi , temiz denize girebilecek mi , piknik yapabilecek mi gibi ve önceden savsata olarak gördüğüm 2012 yalanı benim psikolojimi bozmaya başladı duru 4 yaşna geldiğinde tarzında cümleler kurulduğunda acaba gelebilcek mi ? gibi saçma sapan düşünceler sarıyor beynimimafoldumbenmafoldumben
bir çeşit anksiyete bozukluğu mu oluşmaya başladı acaba bende bilmiyorum biraz da bu korkular yüzünden 2. çocuğa uzak bakıyorum eyvahedigeldismile ve sürekli dua ediyorum kızım da en azından bizim yaşadıklarımızı yaşabilsin gençliğin heyecanını, denize girmenin keyfini, ormanın mis gibi kokusunu içine çeke çeke yürümenin zevkini hatta aşk acısı çekebilecek yaşa gelsin:2: ne bileyim büyüdüğünü görmek istiyorum acaba kafayı mı yiyorumbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
canım,bu düşünceler yerine anne ve babaların duası hemen kabul olur,dua etsen.mesala ben hep kaderi güzel olsun yavrumun derim.hayat tecrübesi olarak şunu anladımki önce insanı kaderi güzel olucak şu hayatta.sonra şunu düşünürüm,yavrumun esas sahibi rabbim,ben onun dünyadaki koruyucu meleğiyim,o kulunu benden daha iyi korur bilirim.bu nedenle rabbim bizi inşaallah kendisine anne ve baba seçti,büyüdüğünüde gösterir diye düşünüyorum.
eğer hala bu düşünceleri atamıyorsan aklından,bir arkadaşımız benzerini yaşadı doktora gitti ,iyileşti. hatta ne oldu dediğimde o karamsarlıktan eser kalmamıştı,gayet iyiyim demişti,çok şaşırmştım.
tubiii nasılsınnnn cnmmmmsositososito
canım,bu düşünceler yerine anne ve babaların duası hemen kabul olur,dua etsen.mesala ben hep kaderi güzel olsun yavrumun derim.hayat tecrübesi olarak şunu anladımki önce insanı kaderi güzel olucak şu hayatta.sonra şunu düşünürüm,yavrumun esas sahibi rabbim,ben onun dünyadaki koruyucu meleğiyim,o kulunu benden daha iyi korur bilirim.bu nedenle rabbim bizi inşaallah kendisine anne ve baba seçti,büyüdüğünüde gösterir diye düşünüyorum.
eğer hala bu düşünceleri atamıyorsan aklından,bir arkadaşımız benzerini yaşadı doktora gitti ,iyileşti. hatta ne oldu dediğimde o karamsarlıktan eser kalmamıştı,gayet iyiyim demişti,çok şaşırmştım.
nasıl olayım bitik haldeyim banyo yapmaya bile zor fırsat buluyorum sen de aynısındır tek başına çocuk büyütmek zor bi eve iki kadın şart :roflol:eşime diyorum gülüyo
çok duygulandım ben onun koruyucu meleğiyim sözüne:gitme: ne kadarda doğru aslında
ben gitmeyi düşünüyorum doktora umarım banada iyi gelirolumunekankayizsmile
çok duygulandım ben onun koruyucu meleğiyim sözüne:gitme: ne kadarda doğru aslında
ben gitmeyi düşünüyorum doktora umarım banada iyi gelirolumunekankayizsmile
kesınlıkle haklısın canım ya 2 kadın gercekten cok gereklı bısey:)
yalnız buyutmek hakketen coooook zor bısey
nasıl olayım bitik haldeyim banyo yapmaya bile zor fırsat buluyorum sen de aynısındır tek başına çocuk büyütmek zor bi eve iki kadın şart :roflol:eşime diyorum gülüyo
kadere inanılmaz inanan birisiyim ve sürekli dua ediyorum ve yavrum için hamileykende şu anda da hep şöyle dua ettim Rabbim bütün güzellikleri bahşettiğin bir evlatver bana bahtı, aklı , imanı, kalbi, ruhu, kaderi güzel olsun ...
ama insan gerçekten de anne olunca anlıyormuş bazı şeyleri
mel gibsonun yönettiği bir filmi var hz. isanın çilesi diye izlediniz mi kızlar? orada hz isa çarmıha gerilmeye giderken düşüyor ve meryem ana ağlıyor ve küçükken düştüğü zaman nasıl koştuğunu çocuğunu dizlerini temizlediğini hatılıyor oradaki yüz ifadesi beni inanılmaz etkilemişti annelik gerçekten böyle birşey galiba demiştim evlat kaç yaşına gelirse gelsin onun canı acıyınca seninkide acıyor ve Rabbim anneliği bana da kısmet etti bunu bin kat daha fazla anladım 12 yaşında kardeşim var ve Allahım ona acı yaşatma ona gelen bana gelsin derdim duru için çarpı yüzbin diyorum
ama kayınvalideme sorsan şimdi çocuk büyütmeye ne var der,başlar eskilerden dem vurmayalaelaelaelaelae demez biz eskiden çocuğu boğazına kadar sarardık salıncakta sesem edip bütün gün uyuturduk :roflol:
ya evet birde sıcaklar bi yandan ter akıo resmen hareket bile etmek istemiyorum. ramazanda geliyor ne yapıcaz bilmemeyvahedigeldismile çocuğa bakmaya bi kadın lazım bencede. ya ikiz olanlara Allah sabır versin gerçekten 1 taneye zor bakıyoruz yahuueyvahedigeldismile
benim ki ikizi bastırır valla allah bi ses vermiş ibrahim tatlıses mübarek :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?