2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok be canım saç kesilmesiyle ilgili söylenen bence tamamen batıl çünkü şöyle düşünürsek : Allah herkese sayılı nefes veriyo dimi ne zaman doğacağımız ne zaman öleceğimiz belli annesi hamileliğinde saç kestirdi diye Yüce Rabbim bebeğin ömrünü kısaltırmı hiç:uhm:

kızlar ben temizlik yapıcam bugün öptüm hepinizi evi bi dezenfekte edeyimopuyorumnanaktan
kolay gelsin canımm
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın canım sana da hayırlı cumalar
inşallah canımm sağlıkla kucağmıza alırız inşlah
çok güzeller bir bolerosu eksikti cimcimenin

nurem dün bueradaydı diye hatırlıyorum

sizi bilmemde benim saçımda beyaz var ya çok rahatsız oluyorum renk değiştirmek değil benim sorunum,bende dr a hint kınalarını falan sorucaktım kahverengi zaten saçım boyaya güvenmiyorum ben ya ne bilicem bitkiselmi öyle yazıyo ama saç kesilmesini bende duydum batıl biliyorum ama kestirmeyi düşünmüyorum bende ama mantıksız geliyo kaş alıyon tüy alıyon saç niye kesilmesin diyorum bi yandanda

Kızlar sabah yazıcaktım kaçırdım.Kim zeytin yağı sürüyorum kaşıntı yapıyo demişti.Ben 1 aydır her sabah ve her akşam saf zeytin yağı sürüyorum.Kollarım ve dizkapağından aşağısı kalıyo bitek yağsız kaydirigubbakcemile3 Kaşıntı yapmıyo ama.Memnunum.Saf mı sürdüğün senin marketten mi aldın.Belki başka bişeydir kaşıntı yapan

ben çıkıyorum kızlar gün içinde gelmeye çalışırımm kendinize bebeklerinize iyi bakın

benim saçlarım omuzlarımın altındaydı dahada uzadı şimdi doğumu beklersem eğer belden aşağı iner bende kararsızım bazen sıkıntı basıyor kestireyim diyorum.Tararken çok sıkılıyorum. Büyükler kestirme diyor offff kimsenin haberi olmadan kestiriversem:jeyyar:

bende 3 ay bitsin saçlarımı boyatcam valla, hint kınasınıda araştırmıştım oda çok doğal masum bişe değilmiş yani ve hint kınasıyla boyadıktan sonra saçlar çok kötü oluyomuş tekrar renk değişimide zor oluyomuş. ıçinde amonyak olmayan boya çıkarmış wella, internette bi yerde okumuştum bazı kimyasal maddelerin zararlı olduğunu bu boyalardaki, kuaförde wellanın o boyasının içeriğine baktım hiçbiri yoktu. beyazlarım acayip uzadı kendimi yaşlı hissediyorum.

bugün sessiz sakiniz sanki sengözlerimebaksanab

yine de doktoruna sor canım

Yok ya z.yağı kaşıntı yapmıyo göğüslerim karnım büyüyo diye kaşınıyo sanırım onu demek istedim sizin kaşınmıyomu hiç biyeriniz

merve, endlight+, etelane, kelebek01, müge1980, nidah+, NSA, ozlemmm0606, SCHATZı+
nerdesünüz kızlar işleri mi toparlıyosunuz

zeytinyağı sürmeye üşenirim ben ya maş. kızlar size:ecrin_bebek:

zeytinyağı sürmeye üşenirim ben ya maş. kızlar size:ecrin_bebek:

bende eşime zorla aldırdım diyoki millet yemeğe yağ bulamıyo bizimki vücuduna sürüyo kaydirigubbakcemile3
ama şimdide üşeniyorum kaşındığı zaman aklıma geliyo birden korkuyla kalkıp sürüyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…