İnşallah...
Kızlar doktorum ikinci trimestıra girdin sayılır artık saçını boyayabilirsin bitkisel boyalarla demişti ama eşim ben razı değilim boyamana diyor...
Ama kendimi geçirdiğim bu 3 aydan olsa gerek acayip bitkin buluyorum ayna karşısında ve değişiklik yapmak istiyorum...En azından saçımı kestireyim diyorum ama bununla ilgili de hamileyken saç kesilmez, çocuğun ömründen çalarsın gibi birşeyler duydum...Siz ne diyorsunuz, hamileyken saç kestirilir mi?
kolay gelsin canımmkızlar ben temizlik yapıcam bugün öptüm hepinizi evi bi dezenfekte edeyimopuyorumnanaktan
günaydın canım sana da hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
inşallah canımm sağlıkla kucağmıza alırız inşlahKızlar geçen gün annem diyo ki eskiden ben Eylem'in annesi diye tanınırdım.Şimdi ablan Evrim'in annesi diye tanınıyo.Biz de son son Görkem, Sema, Şule, Gamze vs... olarak yaşayalım.Bikaç yıl sonra ...' nın annesi olarak tanıycak herkes bizi kaydirigubbakcemile3
buna bayıldım
çok güzeller bir bolerosu eksikti cimcimenin
nurem dün bueradaydı diye hatırlıyorumgünaydınnnopuyorumnanaktan
tubatubatuba bende çok merak ettim ama yok hala aklıma şu geliyo iyi ihtimal
belki işten çıkmıştır evinde de internet yoktur olabilirmi:1shok:
bu arada nuremde yok sanki dün geldimi ben yokken :uhm:
[ımg]http://img526.imageshack.us/img526/1435/babyringsgirlob0.jpg[/ımg]
nurem dün bueradaydı diye hatırlıyorum
İnşallah...
Kızlar doktorum ikinci trimestıra girdin sayılır artık saçını boyayabilirsin bitkisel boyalarla demişti ama eşim ben razı değilim boyamana diyor...
Ama kendimi geçirdiğim bu 3 aydan olsa gerek acayip bitkin buluyorum ayna karşısında ve değişiklik yapmak istiyorum...En azından saçımı kestireyim diyorum ama bununla ilgili de hamileyken saç kesilmez, çocuğun ömründen çalarsın gibi birşeyler duydum...Siz ne diyorsunuz, hamileyken saç kestirilir mi?
yine de doktoruna sor canımbende 3 ay bitsin saçlarımı boyatcam valla, hint kınasınıda araştırmıştım oda çok doğal masum bişe değilmiş yani ve hint kınasıyla boyadıktan sonra saçlar çok kötü oluyomuş tekrar renk değişimide zor oluyomuş. İçinde amonyak olmayan boya çıkarmış wella, internette bi yerde okumuştum bazı kimyasal maddelerin zararlı olduğunu bu boyalardaki, kuaförde wellanın o boyasının içeriğine baktım hiçbiri yoktu. beyazlarım acayip uzadı kendimi yaşlı hissediyorum.
ben de işten fırsat bulunca bakıyorum sayfalar ilerlemiyo seviniyorumbugün sessiz sakiniz sanki sengözlerimebaksanab
Kızlar sabah yazıcaktım kaçırdım.Kim zeytin yağı sürüyorum kaşıntı yapıyo demişti.Ben 1 aydır her sabah ve her akşam saf zeytin yağı sürüyorum.Kollarım ve dizkapağından aşağısı kalıyo bitek yağsız kaydirigubbakcemile3 Kaşıntı yapmıyo ama.Memnunum.Saf mı sürdüğün senin marketten mi aldın.Belki başka bişeydir kaşıntı yapan
ben de işten fırsat bulunca bakıyorum sayfalar ilerlemiyo seviniyorum
zeytinyağı sürmeye üşenirim ben ya maş. kızlar size:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?