kızlar günaydın ben felaet hastayım grip öksürük derken şifamı iyi buldum topiğede giremiyorum beni affedin bu arada mide bulantımda cabası...
limon ve bal haricinde tavsiye edebileceğiniz bişiler varmı ballı limon içiyorum ama nafile galiba...
kızlar günaydın ben felaet hastayım grip öksürük derken şifamı iyi buldum topiğede giremiyorum beni affedin bu arada mide bulantımda cabası...
limon ve bal haricinde tavsiye edebileceğiniz bişiler varmı ballı limon içiyorum ama nafile galiba...
hoşgeldinnna.s.kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalarrrr işlerim çok yoğun buğünn uğrayayım dedim nasılsınız biraz geçmişi okudum yarım yamalak ama okuycam şulecim ve nidahcım geçmiş olsunnnn çokk başkalarını atladıysam kusura bakmayın geçmişşe bakıcam tekrarr
ahhh eşim kısa seviomu desem:sinifsinif: malesef annem eşimin yanında söledi eşimde bende uzun seviyorum anne merak etme izin vermem dedi. şuleee benimde saçlarım gür kestirince kabarır biliyorum ama en azından şöle omuzlarımda kestirsem yaaa. annem diyo havan bu saçlar senin evet daha havalı tabi ama gelsinler onlar yıkasınlar beeeelmaz: her zamanda düzleştiricimle yapamıorumki düzleştirincede kalçalarıma gelio ay kezbanlar gibi oldum yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:
:lepi: aynen doğumdan sonra bir kuaför paklar beni :lepi:
anaaa hakkaten yaaa bide işin o faslı var dimi. ay hihihihkaydirigubbakcemile3 aklıma bişe geldi. ben apandist ameliyatı olcaktım gittim fön çektirdim saçlarımakaydirigubbakcemile3 babam ne kızmıştı biz ne derdindeyiz hanımefendi süs peşinde diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 akıllanmam ben:roflol:
kaydirigubbakcemile3köy yanar deli taranır misali:roflol::roflol:
selam kıssslar :icecream:
Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem
buna bayıldım
İnşallah...
yaaaaaaa çok güzellerrrr içim geçti vallahiiiiiii
Kızlar doktorum ikinci trimestıra girdin sayılır artık saçını boyayabilirsin bitkisel boyalarla demişti ama eşim ben razı değilim boyamana diyor...
Ama kendimi geçirdiğim bu 3 aydan olsa gerek acayip bitkin buluyorum ayna karşısında ve değişiklik yapmak istiyorum...En azından saçımı kestireyim diyorum ama bununla ilgili de hamileyken saç kesilmez, çocuğun ömründen çalarsın gibi birşeyler duydum...Siz ne diyorsunuz, hamileyken saç kestirilir mi?
Yok ya z.yağı kaşıntı yapmıyo göğüslerim karnım büyüyo diye kaşınıyo sanırım onu demek istedim sizin kaşınmıyomu hiç biyeriniz
ben n eyapıcam acaba beni kuaförlerde almaz kezsem kesemem düzleştiremem
ablam doğuma fönleyip gitti fotoğraflarda bayağı bi de süslü
ben tam papara kafa giderim heralde bide normal doğum yaparsam o sancıyla saçımıda jöleleyemem
bende fotoğraf çektirmem:jeyyar:
Ben güzel gözlü kadınları severim
Birde küçük ayaklı,
Uzun boyunlu kadınları,
Hem nasıl severim öyle severim işte.
Terler avuçlarım,
Kesilir soluklarım,
Ben mahzun kadınları severim,
Hüzünlü bakanları,
Yavru ceylanca kadınları ürkekçe,
Hem nasıl severim,öyle severim işte.
Bilemezsin ne güzeldirler öpüştükçe,
Ben akıllı kadınları severim,
Düşünen az konuşan çok bilen,
Her yerde her zaman nazı çekilen,
Hem nasıl severim, öyle severim işte. ..
İÇİMDE BÜYÜK SONSUZ ATEŞLER YANMALI,
ÖLÜMÜM BİLE O KADIN YÜZÜNDEN OLMALI..
ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN
(Aşkı memnudaki Adnanın Bihtere okuduğu şiir)
kızlar benim ayaklarım donuyo iş yerinde ya
şu anda ayağımda 2 tane çorap var ama banamısın demiyo
hissetmiyorum resmen soğuktan acaba karın ağrımın sebeplerinden biride bu olabilirmi
kızlar benim ayaklarım donuyo iş yerinde ya
şu anda ayağımda 2 tane çorap var ama banamısın demiyo
hissetmiyorum resmen soğuktan acaba karın ağrımın sebeplerinden biride bu olabilirmi
Yemektenn geldimmmmmmm işlere veremiyorum ben kendimi bi türlü kızlar iyice salladım he..:dilcikar:
napıyonus maden suyuna dadandım 3 gündür ben , içiyom da şimdi sölemesi ayıp:ecrin_bebek:
canım tabiki olur çorap giymezsem benimde karnım ağrır hep, yere elektrikli ısıtıcı felan koyma imkanın yok mu ?
şuleciğim masa başındaysa işin mutlaka ayağının altına dizinin 90 derece açı yapacağı şekilde tahta koy hem üşümez hemde belini ağırtmaz bu çok önemli
Yemektenn geldimmmmmmm işlere veremiyorum ben kendimi bi türlü kızlar iyice salladım he..:dilcikar:
napıyonus maden suyuna dadandım 3 gündür ben , içiyom da şimdi sölemesi ayıp:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?