sana yok sen kazana düştün:roflol:
10merve, aşkın bahar tomurcuğu+, dimples+, eceyas, endlight+, firstday, joker08+, kelebek01+, SCHATZİ+, selma2429, tugba
e bak yine kaçmışsın
hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çook işim var onun için akşamüstüne kadar yazamıycam hepinizi çook öptüm...
kızlar günaydın nasılız bugün ben daha iyiyim çok şükür
Suleciğim çok geçmiş olsun çoook dikkat et kendine biran önce kurtul sıkıntılardan
görkem ağlamak için bahane arama ağla gitsin içinden cıksın önemli olan rahatlamak
hepinize hayırlı cumalar herkesin gönlü normal doğumdan yana bakalım kimlere kısmet olcak.
Allah hepimize kolay ve sıkıntısız doğum nasip etsin...
günaydınn eceyas, tomurcukk hoşgeldinizzz..
kızlar verdiğim topicte normal doğum yapanlar anlatmış adet sancısı gibiydi fln diye cesaretlendirici hikayeler olmuş. inş bizde sorunsuz hayırlısıyla normal yaparız. bebeğimi ilk görenlerden olmak istiorumsırnaşık şey
şuleeeee gebeliğin balayı dönemine giriyormuşuzzzzzz yani 2. trimestraaaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gamzecim ben çıkıyo diye biliyodum ama benim zaten hani özel durumlarda (anlayın yani):kedi:
çıkıyo bayağı bi belirginleşiyo heralde bebek emerkende çıkarCADIARZU
o dediğim meme ucu çok işe yaradı ablamda göğüsleri yara olduktan sonra kullandı ama bi süre sonra bebekte alışkanlık yapıyo emerken o ucu arıyo bu seferde
şuleeeee gebeliğin balayı dönemine giriyormuşuzzzzzz yani 2. trimestraaaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canım inşallah kolay doğum yaparız bizde amerikalı ebenin dedikleri çok ilgimi çekti herşeye katlanıyoruz birnefeste kurtuluruz inşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/238205-cok-kolay-dogum-yaptim.html
kızlar şu topicte bi iki hikaye okudum gaza geldim vala arada bi bakın zemuszemus
evet canım inşallah kolay doğum yaparız bizde amerikalı ebenin dedikleri çok ilgimi çekti herşeye katlanıyoruz birnefeste kurtuluruz inşallah
kızlar yalnız başınıza banyo yapmamaya başlayın artık. ani tansiyon düşmeleri ve bayılma hissi olabiliyormuş.dikkatli olun. bide evde tuttuğunuz kapı kollarını ışıkları yaktığınız düğmeleri ,tv kumandasını hep dezenfekte edin. domuz gribine karşı.
Kızlar geçen gün annem diyo ki eskiden ben Eylem'in annesi diye tanınırdım.Şimdi ablan Evrim'in annesi diye tanınıyo.Biz de son son Görkem, Sema, Şule, Gamze vs... olarak yaşayalım.Bikaç yıl sonra ...' nın annesi olarak tanıycak herkes bizi kaydirigubbakcemile3
zemuszemusinşallah canım
senin geçtimi ağlama isteğin nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?