2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu altta çıkan göğüs reklamını görmekten böğ geldi,zaten tüm gün memeler açık geziyoz ,orda meme burda meme bu ne canım :))))))

ben bir yazzı okudum canım 6 aya kadar uyalnız anne sütü verömenin öenmiyle ilgişli anne sütü tüm yaşamı boyunca bebeği koruyacak eğer yedirirsek o koruyuculuğu azalacak ememk istemeyecek çünkğ ama tattırmaktan değil yedirmekten bahsediyodrum bende tattırdıydım ama sağlık ocağında ebe sağlıklı gerek yok dedi sütüm yetiyomuş ama tabi sütü olmayıp mecbur mama yedirenlere bşey diymzsin bebek aç kalcak değil tabiim allah sütümüzü artırsın hep
kızlarya kasıklarımda ağrı var bikaçgündür bugün artt idrar yolları olbilir gibiı..ürolojiyemi gitmem lazımyoksa kadın doğumamı
yanma varmı canım diye sorcaktım ama cevaplmışsın sonra gçmiş olsun zamanın varsa git doktoraa

evet çalışmak çok zor evdeyim kızımla daha çok vakit ayırıyorum evimledeönceden çok dağınıktı yetişem,yorum keşke imkanım olsa da çalışmasamboshayallersmile
şu altta çıkan göğüs reklamını görmekten böğ geldi,zaten tüm gün memeler açık geziyoz ,orda meme burda meme bu ne canım :))))))
:roflol::roflol:
yok canım yanma yoksa sürekli ayıptır sülemesi çişim varmış gibi hissediyorum ve kasıklarım ağrıyo..çok saol

evet canım. cam rendede rendeleyip veriyorum. elma püresi hatta pek sulu değilmiş mama gibi oldu. içine acık su ekleyip verdim. lifleri ağzına gelince ööö yaptı ama yine de gülümseyerek yedi tatlı oğlum. şuanda da uyuyor fırsat bu fırsat ben de acık uzanayım görüşürüz bye

şeymacım mopaş açıldı terminalin karşısında prima bezler 15 lira canım çok uygun haber verim dedimm

herkese merhaba sürekli giremiyorum yazılanlara pek yorum yapamıyorum kendimi bencil hissediyorum ama vakit bulamıyorum okuyup çıkıyorum herkesten özür diliyorum...

enemmmmm nere gidiyonuz evdeim ya uyuayasım yok işte olsam ah ah nasıl yoruluyomuşum meğer

son zamanlarda egemen çok emmek istiyodu uzun uzun memede kalıyodu bende sıkılıp memeden alıyodum sütüm yetmiyo diye düşnüyodum kaşık maması aldım gece yatarken bi d öğlen uykusunda onu veriyordum yine emmek istiyodu ama o kadar iştahlı değil pazar günü sağ göğsum bir şiştş taş gibi oldu ağrıdan emziremiyorum gecede pek emzirmedim dü s.ocağına gittim doktor sütün birikmiş sıcak su torbası koy elinle sağ dedi eliimle sağdım 10 dk bile olmamıştır 80 milim süt çıktı arkadan bide emzirdim memeden hiç almadım çocuk 3 saat uyanmadı yarım saat uyuyan oğlum 3 saat uyudu hata bendeymiş
[/QUOTE]mafoldumben

biz yarın tatile gidiyoruz umarım oğluşum durur ben de dinlenirim pazartesiye kadar yokum acele çıkarsam kendinize iyi bakın tabi bebeklere de

ömür benimkininde çorapları ayakları hep ıslak sürekli ağızda şapur şupur emiyo:)
maş kuzularaa

yattığımızda ayaklarımız hiç ilgimizi çekmiyor onlar yukardan bağımsız sürekli havadalar sadece oturma denemelerinde ulaşmaya çalışıyoruz onda da tembelliktn ayak kaldrmak yerine kafa ayaklara doğru gidiyor e haliyle mümüknü olmuyor
mafoldumben[/QUOTE]

canım geçmş olsun hata değil sadece tecrübesizlk bizimkiler

mafoldumben[/QUOTE]
ne bileceksin canım geçmiş olsun
biz yarın tatile gidiyoruz umarım oğluşum durur ben de dinlenirim pazartesiye kadar yokum acele çıkarsam kendinize iyi bakın tabi bebeklere de

iyitatillerrr:teytey:

yok canım yanma yoksa sürekli ayıptır sülemesi çişim varmış gibi hissediyorum ve kasıklarım ağrıyo..çok saol

bendede aynısı oluyodu, tuvaletten çıkarken bile varmış gibi hissediyodum, ihmal etme hemen git, bi sonraki adım idrar yaparken feciiii yanma ağrı hissi Allah vermesin, bu arada bol su iç, sık çamaşır değiş ıslak kalmasın hiç, çok geçmiş olsun canım

hahaha puhaha zuhaha çok güldüm sırnaşık şey

selam kızlar
biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk, oğuzhan şimdi uyuyor bakalım kalkınca ölçücem ateşi var mı yok mu? bu gece uzun olacak gibime geliyor. :uhm:bu arada biz de yarın tatile çıkıyoruz, valla bu havada nasıl olcaksa artık bilmiyorum.
:1no2:

sen yine ölç ateşini ateşi olan bebeğin elleri ayakları soğuk vücudu sıcak oluyo sık sık ölçmektense o şekildede kontrol eddebilirsin inşallah yapmaz ateş

sen yine ölç ateşini ateşi olan bebeğin elleri ayakları soğuk vücudu sıcak oluyo sık sık ölçmektense o şekildede kontrol eddebilirsin inşallah yapmaz ateş

az sonra kalkar bakalım ölçerim kalkınca. inşş cnm.

tubiiiiiiiii hadi iyi uykular..

ilknur canım geçmiş olsun yarında biz yicez iğneleri mafoldumben
hayırdır organiklikten sakarlığa terfi etmişin lülülülülülü

1 Saat uyuduk oğluşumla oh be bu bile yeter banaaa:)

ilknur ateşsiz geceler canımm;=)

şeymacım mopaş açıldı terminalin karşısında prima bezler 15 lira canım çok uygun haber verim dedimm

tam olarak nerde tuğba yani hangi terminalde burda 2 tane var sanırım devlet hastanesini geçince olan terminal mii

iyi tatiller hanımlarr

saol canım yarın mutlaka gitmem lazım hava iyice bozmazsa çünkü gece ağrıyla uyandın feciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…