idrar yaparken yanma hissi oluyomu? geçmiş olsun cnm
ben bir yazzı okudum canım 6 aya kadar uyalnız anne sütü verömenin öenmiyle ilgişli anne sütü tüm yaşamı boyunca bebeği koruyacak eğer yedirirsek o koruyuculuğu azalacak ememk istemeyecek çünkğ ama tattırmaktan değil yedirmekten bahsediyodrum bende tattırdıydım ama sağlık ocağında ebe sağlıklı gerek yok dedi sütüm yetiyomuş ama tabi sütü olmayıp mecbur mama yedirenlere bşey diymzsin bebek aç kalcak değil tabiim allah sütümüzü artırsın hephıım ben doymam sanırım ama sana aferim
hiç kıyamıyolar canım.
kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya çok saçma. ben de sadece anne sütü veriyorum ama az önce 1dilim elma rendeleyip verdim. ona da alışması lazım çünkü 6. aydan sonra anne sütünün besleyici özelliği bitiyor sadece koruyuculuğu kalıyor. 6. aydan sonra ek gıdaya başlasan 1kaşık denemelerle çocuk nasıl doycak?
yanma varmı canım diye sorcaktım ama cevaplmışsın sonra gçmiş olsun zamanın varsa git doktoraakızlarya kasıklarımda ağrı var bikaçgündür bugün artt idrar yolları olbilir gibiı..ürolojiyemi gitmem lazımyoksa kadın doğumamı
evet çalışmak çok zor evdeyim kızımla daha çok vakit ayırıyorum evimledeönceden çok dağınıktı yetişem,yorum keşke imkanım olsa da çalışmasamboshayallersmileMerhaba kızlar,
artık hiç giremiyorum buraya. işe başladım, ilk başlarda çok zor oldu. hala tam alışabilmiş değilim. iş tempom yoğun, kafamı toparlamam zor. uykusuzluk ta eklenince bayağı bir zorlanıyorum. oğlumu çok özlüyorum.
:roflol::roflol:şu altta çıkan göğüs reklamını görmekten böğ geldi,zaten tüm gün memeler açık geziyoz ,orda meme burda meme bu ne canım :))))))
yok canım yanma yoksa sürekli ayıptır sülemesi çişim varmış gibi hissediyorum ve kasıklarım ağrıyo..çok saol
hülya 5 saat uyusa memeler de baya dolar keşke uyusa yaa.maş. oğluşuna.
mamayı bi kere deneyeyim diyorum.aslında aç değil, aç olsa kilo almazdı maş. iyi kilo almış bu ay.paşam gececi galba huy edindi.
elvan cam rendede mi rendeliyosun suyunumu yoksa püresini mi yiyo. meyve sıkacağında sıktım elmayı verdim 2 çay kaşığı hiç sevmedi sıpammm
bu arada bencede saçma 6 ay anne sütü sadece diye tutturmuşlar 6 aydan sonra 2-3 kaşık neyine yetsin kuzuların. alıştırmak lazım da ara ara tattırıyorm ben. dün yoğurt yapmştım bugün yiordum baktım bakıyo nasıl ağzıma azcık tattırdım yüzünü buruşturdu:)) bide yanlış biliyorum ama pudingli pasta yiyodum sölemesi ayıponun pudinginden yalattım:)) çok mahzun bakıyo ben emek yerken dayanamıyorum ya:)
ben bir yazzı okudum canım 6 aya kadar uyalnız anne sütü verömenin öenmiyle ilgişli anne sütü tüm yaşamı boyunca bebeği koruyacak eğer yedirirsek o koruyuculuğu azalacak ememk istemeyecek çünkğ ama tattırmaktan değil yedirmekten bahsediyodrum bende tattırdıydım ama sağlık ocağında ebe sağlıklı gerek yok dedi sütüm yetiyomuş ama tabi sütü olmayıp mecbur mama yedirenlere bşey diymzsin bebek aç kalcak değil tabiim allah sütümüzü artırsın hep
yok canım benimki tattırma sayılır. 1dilim elma yedi su içti. üzerine uyumadan önce meme emer. 90ml falan emmiştir heralde. günde sadece birkere birgün 1dilim şeftali diğer gün bir dilim elma veriyorum. arada birkaç tane üzüm sıkıyorum ağzına. dışarıdaysak su veriyorum. işte bukadar. ama 5.ayda çorbalara başlıcam. amin. süt artsın diye bir dilim tatlı yedim şimdi üzerine su içip yatçam. hem memeler süt dolcak hem de popolar yağğğğ. öpüyorum size oğlum 2saat uyusa ben de uyusam hııım güzel hayal akannehirakannehir
ömür benimkininde çorapları ayakları hep ıslak sürekli ağızda şapur şupur emiyo:)
maş kuzularaa
yattığımızda ayaklarımız hiç ilgimizi çekmiyor onlar yukardan bağımsız sürekli havadalar sadece oturma denemelerinde ulaşmaya çalışıyoruz onda da tembelliktn ayak kaldrmak yerine kafa ayaklara doğru gidiyor e haliyle mümüknü olmuyorcanım ben süt sağıp bırakıyorum ama artıkyetmiyor sütüm mama da takviyesi yapıyorlar ben işteyken eve geldiğimde hep emziriyorum mama vermiyorum yetiyor çünkü o zaman ama doymadığını anlarsam eğer veriyorum az bişey mama. daha dün başladık patates ve havuç haslayıp içine pirinç atıp vermiş anneannesi çok sevmiş ama öğlen yemiş bunu 1 kere sadece yavaş yavaş başlıyacağım bende çünkü sütüm azalmaya başladı iyice. bu arada kuzey 4 aylık old. gittiğimizde 7.100 gr dı kilosu ama boyu uzun old. için öyle kilolu bi bebek gibi durmuyoo sinir oluyorum ama sağlıkjlı olsunlarda
mafoldumben[/QUOTE]son zamanlarda egemen çok emmek istiyodu uzun uzun memede kalıyodu bende sıkılıp memeden alıyodum sütüm yetmiyo diye düşnüyodum kaşık maması aldım gece yatarken bi d öğlen uykusunda onu veriyordum yine emmek istiyodu ama o kadar iştahlı değil pazar günü sağ göğsum bir şiştş taş gibi oldu ağrıdan emziremiyorum gecede pek emzirmedim dü s.ocağına gittim doktor sütün birikmiş sıcak su torbası koy elinle sağ dedi eliimle sağdım 10 dk bile olmamıştır 80 milim süt çıktı arkadan bide emzirdim memeden hiç almadım çocuk 3 saat uyanmadı yarım saat uyuyan oğlum 3 saat uyudu hata bendeymiş
mafoldumben[/QUOTE]son zamanlarda egemen çok emmek istiyodu uzun uzun memede kalıyodu bende sıkılıp memeden alıyodum sütüm yetmiyo diye düşnüyodum kaşık maması aldım gece yatarken bi d öğlen uykusunda onu veriyordum yine emmek istiyodu ama o kadar iştahlı değil pazar günü sağ göğsum bir şiştş taş gibi oldu ağrıdan emziremiyorum gecede pek emzirmedim dü s.ocağına gittim doktor sütün birikmiş sıcak su torbası koy elinle sağ dedi eliimle sağdım 10 dk bile olmamıştır 80 milim süt çıktı arkadan bide emzirdim memeden hiç almadım çocuk 3 saat uyanmadı yarım saat uyuyan oğlum 3 saat uyudu hata bendeymiş
biz yarın tatile gidiyoruz umarım oğluşum durur ben de dinlenirim pazartesiye kadar yokum acele çıkarsam kendinize iyi bakın tabi bebeklere de
yok canım yanma yoksa sürekli ayıptır sülemesi çişim varmış gibi hissediyorum ve kasıklarım ağrıyo..çok saol
şu altta çıkan göğüs reklamını görmekten böğ geldi,zaten tüm gün memeler açık geziyoz ,orda meme burda meme bu ne canım :))))))
selam kızlar
biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk, oğuzhan şimdi uyuyor bakalım kalkınca ölçücem ateşi var mı yok mu? bu gece uzun olacak gibime geliyor. :uhm:bu arada biz de yarın tatile çıkıyoruz, valla bu havada nasıl olcaksa artık bilmiyorum. :1no2:
sen yine ölç ateşini ateşi olan bebeğin elleri ayakları soğuk vücudu sıcak oluyo sık sık ölçmektense o şekildede kontrol eddebilirsin inşallah yapmaz ateş
şeymacım mopaş açıldı terminalin karşısında prima bezler 15 lira canım çok uygun haber verim dedimm
biz yarın tatile gidiyoruz umarım oğluşum durur ben de dinlenirim pazartesiye kadar yokum acele çıkarsam kendinize iyi bakın tabi bebeklere de
selam kızlar
biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk, oğuzhan şimdi uyuyor bakalım kalkınca ölçücem ateşi var mı yok mu? bu gece uzun olacak gibime geliyor. :uhm:bu arada biz de yarın tatile çıkıyoruz, valla bu havada nasıl olcaksa artık bilmiyorum. :1no2:
bendede aynısı oluyodu, tuvaletten çıkarken bile varmış gibi hissediyodum, ihmal etme hemen git, bi sonraki adım idrar yaparken feciiii yanma ağrı hissi Allah vermesin, bu arada bol su iç, sık çamaşır değiş ıslak kalmasın hiç, çok geçmiş olsun canım
hahaha puhaha zuhaha çok güldüm sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?