2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkilerde mahveder beni valla annem kendını sağlama al bak deyip duruyor sürekli zaten

tuğba canım bende de var o sıkıntı ateş basıyo ara ara bunalıyorum sanki menopozlu gibi ben doğumdan 2 ay sonra 15 gün süren regl oldum ama bırdaha tık yok yınede sıkıntılıyım bakalım ne zaman düzene gircek.birde ben 3 aylık iğneyle korunuyorum o yüzden de düzensiz olabilir

Valla biz 2nci cocugu fazla ara vermeden yapmak istiyoruz yoksa bırdaha ben göze alamam ama kilo vermeden de hamile kalmak istemiyorum

Valla biz 2nci cocugu fazla ara vermeden yapmak istiyoruz yoksa bırdaha ben göze alamam ama kilo vermeden de hamile kalmak istemiyorum
tabi bakabileceğine inanıyorsan aralarında yaş farkı olmaması iyi ama ben bakamam herhalde zaten babaanneyle anneanne de bakamazlar iki taneye birden :)) hepimiz birere huni takar dolanırız herhalde delikafadulden

tabi bakabileceğine inanıyorsan aralarında yaş farkı olmaması iyi ama ben bakamam herhalde zaten babaanneyle anneanne de bakamazlar iki taneye birden :)) hepimiz birere huni takar dolanırız herhalde delikafadulden

Canım aslında öyle diyomama bakıcı bollugundan degıl ogluma bıle tasınınca buyuk ıhtımal ablam bakamıycak uzak cunku ıdare etcez ıste kardessız kalmasın dıye bi şekilde büyütücez

hıım ben doymam sanırım ama sana aferim

hiç kıyamıyolar canım.

kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya çok saçma. ben de sadece anne sütü veriyorum ama az önce 1dilim elma rendeleyip verdim. ona da alışması lazım çünkü 6. aydan sonra anne sütünün besleyici özelliği bitiyor sadece koruyuculuğu kalıyor. 6. aydan sonra ek gıdaya başlasan 1kaşık denemelerle çocuk nasıl doycak?

aaayyy alıntı yapim geçmişten oku oku bitiremedim ne çok konuşmuşsunuz
nidah canım istiyosan bi kere dene istersen içinde kalmasın mama ama sütün yetiyosa verme bence, bende sadece süt veriyorum 5 saat uyuduğu oluyor ama o uyuduktan sonra sağıyorum sütümü akşam yatmadan hem emzirip hemde o sütü içiriyorum iyce tok oluyor

bizimki uyandı babası çıngıraklı çorap almıştı erken diye takmıyodum ,geçirdim ayağına yakalamaya çalışıyo :)) iyi oldu valla

kızlarya kasıklarımda ağrı var bikaçgündür bugün artt idrar yolları olbilir gibiı..ürolojiyemi gitmem lazımyoksa kadın doğumamı

ikiside idrar tahlili isteyip bakar ama kadın doğuma git istersen, gerekirse ürolojiye gönderir o, geçmiş olsun bu arada

canım tattırıyosun ama açken değil, öğün olarak vermeye 6 aydan sonra başlıyosun süt yetiyosa kilosu iyiyse acele etmenin bi anlamı yok bence

hülya 5 saat uyusa memeler de baya dolar keşke uyusa yaa.maş. oğluşuna.
mamayı bi kere deneyeyim diyorum.aslında aç değil, aç olsa kilo almazdı maş. iyi kilo almış bu ay.paşam gececi galba huy edindi.

elvan cam rendede mi rendeliyosun suyunumu yoksa püresini mi yiyo. meyve sıkacağında sıktım elmayı verdim 2 çay kaşığı hiç sevmedi sıpammm

bu arada bencede saçma 6 ay anne sütü sadece diye tutturmuşlar 6 aydan sonra 2-3 kaşık neyine yetsin kuzuların. alıştırmak lazım da ara ara tattırıyorm ben. dün yoğurt yapmştım bugün yiordum baktım bakıyo nasıl ağzıma azcık tattırdım yüzünü buruşturdu:)) bide yanlış biliyorum ama pudingli pasta yiyodum sölemesi ayıp onun pudinginden yalattım:)) çok mahzun bakıyo ben emek yerken dayanamıyorum ya:)

Merhaba kızlar,
artık hiç giremiyorum buraya. işe başladım, ilk başlarda çok zor oldu. hala tam alışabilmiş değilim. iş tempom yoğun, kafamı toparlamam zor. uykusuzluk ta eklenince bayağı bir zorlanıyorum. oğlumu çok özlüyorum.

ne güzel ya hiç gözüm yemiyo benim tek çocuk yeter desem de vicdanım el vermiyo

ben oğluşla bıcı bıcı yapim kucağımda yıkamak daha kolayıma geliyo görüşmek üzere

bizde öyle yıkandık:) teni tenime değerekten oyy mis kokulu oğluluş uykuya daldı şimdi kızlar ben da uyumaya çalışayım inş uzun uyur da kendime gelirim. görüşürüz

bizde öyle yıkandık:) teni tenime değerekten oyy mis kokulu oğluluş uykuya daldı şimdi kızlar ben da uyumaya çalışayım inş uzun uyur da kendime gelirim. görüşürüz

cnm ben hiç gündüz yıkamıyom bebişi hemen yatırmadan önce yıkıyom,bence öyle yapmak daha iyi gece uykusu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…