benimkilerde mahveder beni valla annem kendını sağlama al bak deyip duruyor sürekli zatenbende hala regl olmadım kızlar yamenapozamı girdim acep:hulya: neyse olmiim daha iyi ama çok terliyorum askılıyla geziyorum evde sonra da üşüyo memecikler beyazıt gazman oluyo....ya bana spiral takmadı doktor iki sene içinde bi çocuk daha yap dedi o zaman niye böyle diyo demiştim ama sonra safrakesemi aldırdığımda hastanede tüm ultrasonum çekildi orda ultrason uzmanı miyom var sende dedi
heralde doktor onu gördü onun için takmadı diye düşündümbi an önce bi bebiş daha yapmam lazım ama bu döt döbekle ıı ıh yapamam bide annem beni vurur arkasından kaçıp köye yerleşir hahahahah
tabi bakabileceğine inanıyorsan aralarında yaş farkı olmaması iyi ama ben bakamam herhalde zaten babaanneyle anneanne de bakamazlar iki taneye birden :)) hepimiz birere huni takar dolanırız herhalde delikafaduldenValla biz 2nci cocugu fazla ara vermeden yapmak istiyoruz yoksa bırdaha ben göze alamam ama kilo vermeden de hamile kalmak istemiyorum
tabi bakabileceğine inanıyorsan aralarında yaş farkı olmaması iyi ama ben bakamam herhalde zaten babaanneyle anneanne de bakamazlar iki taneye birden :)) hepimiz birere huni takar dolanırız herhalde delikafadulden
cnm sabah ve akşama birer kase nesfit yiyorum bir bardak sütle ıslatıp,öğlen ne yemek varsa ondan ama genelde ton balığı yada tavuk bunlar yoksa haşlanmış yumurta gibi protein ağırlıklı yiyorum ekmek bi tek öğlen bi dilim,aralarda meyve mutlaka yiyorum böyle cnm ,zaten nesfit çikolatalı olunca canım tatlı istemiyo gayet doyurucu bi diyet yani,reklamlarda dediği gibi iki hafta iki öğün iki kase :))))
evet ben 2 kaşıkla başlayalım dedim anneme o daha fazla vermiş ama istedi napayım diyor kaydirigubbakcemile3 nasıl ister vermeseydin dedim ama kıyamamış anneannesi ama bir sıkıntı olmadı bakalım olmaz inşallahta bizde sizleri büyüttük birşey yapmadık diye kızdı birde bana... hafif suluydu canım tam püre değildi çorba gibi kıvamı
kızlarya kasıklarımda ağrı var bikaçgündür bugün artt idrar yolları olbilir gibiı..ürolojiyemi gitmem lazımyoksa kadın doğumamı
kızlarya kasıklarımda ağrı var bikaçgündür bugün artt idrar yolları olbilir gibiı..ürolojiyemi gitmem lazımyoksa kadın doğumamı
hıım ben doymam sanırım ama sana aferim
hiç kıyamıyolar canım.
kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya çok saçma. ben de sadece anne sütü veriyorum ama az önce 1dilim elma rendeleyip verdim. ona da alışması lazım çünkü 6. aydan sonra anne sütünün besleyici özelliği bitiyor sadece koruyuculuğu kalıyor. 6. aydan sonra ek gıdaya başlasan 1kaşık denemelerle çocuk nasıl doycak?
Valla biz 2nci cocugu fazla ara vermeden yapmak istiyoruz yoksa bırdaha ben göze alamam ama kilo vermeden de hamile kalmak istemiyorum
ben oğluşla bıcı bıcı yapim kucağımda yıkamak daha kolayıma geliyo görüşmek üzere
Merhaba kızlar,
artık hiç giremiyorum buraya. işe başladım, ilk başlarda çok zor oldu. hala tam alışabilmiş değilim. iş tempom yoğun, kafamı toparlamam zor. uykusuzluk ta eklenince bayağı bir zorlanıyorum. oğlumu çok özlüyorum.
bizde öyle yıkandık:) teni tenime değerekten oyy mis kokulu oğluluş uykuya daldı şimdi kızlar ben da uyumaya çalışayım inş uzun uyur da kendime gelirim. görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?