enemmmmm nere gidiyonuz evdeim ya uyuayasım yok işte olsam ah ah nasıl yoruluyomuşum meğer
selam kızlar
biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk, oğuzhan şimdi uyuyor bakalım kalkınca ölçücem ateşi var mı yok mu? bu gece uzun olacak gibime geliyor. :uhm:bu arada biz de yarın tatile çıkıyoruz, valla bu havada nasıl olcaksa artık bilmiyorum. :1no2:
1 Saat uyuduk oğluşumla oh be bu bile yeter banaaa:)
ilknur ateşsiz geceler canımm;=)
tam olarak nerde tuğba yani hangi terminalde burda 2 tane var sanırım devlet hastanesini geçince olan terminal mii
cnm ben hiç gündüz yıkamıyom bebişi hemen yatırmadan önce yıkıyom,bence öyle yapmak daha iyi gece uykusu için
tam olarak nerde tuğba yani hangi terminalde burda 2 tane var sanırım devlet hastanesini geçince olan terminal mii
bende okuyup kacip cvp yazamayanlardanimbenim sorum simdi oglum ay 3 ay 30 gun 5 aylik neler yapablrzemi bakmali 4 aylikmi???
mama veren arkadaslar mamadan sonra su verıyomusunuz
ben 15 gunudr mama vermeye basladımda.hıc su vermıyodum mamadan once sımdı vermem gerekırmı
selam kızlar emiri sallıyorum ayağmda biyandanda buziki çalıyo:) gece uykumuza geçiyoruz yavaş yavaş. Allah ım en az 4 saat kesintisiz uyusunnn.. amin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?