2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
enemmmmm nere gidiyonuz evdeim ya uyuayasım yok işte olsam ah ah nasıl yoruluyomuşum meğer

yat uyu sonra ararsın evdeki günleriniii

ooyyy kızlar iyi tatilller canım tatil çekti bakkk

1 Saat uyuduk oğluşumla oh be bu bile yeter banaaa:)

ilknur ateşsiz geceler canımm;=)

biz benim meme desteklerimle 2saat uyuduk. tam uyancak oluyor mememi tıkıyorum ağzına hop yine dalıyor 4kez falan sokmuşumdur mememi. sonuç: oğlum 2saat meme kokusu ve süt eşliğinde uyudu. ben sürekli anaaam uyanıyor paniğiyle sıçrayarak uyku sersemi oldummmm ohaoldumsmile
tam olarak nerde tuğba yani hangi terminalde burda 2 tane var sanırım devlet hastanesini geçince olan terminal mii

cnm ben hiç gündüz yıkamıyom bebişi hemen yatırmadan önce yıkıyom,bence öyle yapmak daha iyi gece uykusu için

canım onu da denemiştim ama uykusuna kar etmedi. akşam kaç gibi yıkıyosun?
bide gündüz daha sıcak , akşam hasta etmyim diyorum oğlanı yağlanırken falan baya çıplak takılıyoruz :)

bende okuyup kacip cvp yazamayanlardanim benim sorum simdi oglum ay 3 ay 30 gun 5 aylik neler yapablrzemi bakmali 4 aylikmi???

kuzu uyudu canım sıkıldı yaa benim oğlan uyku sa.lerini iyice kaçırmaya başladı ne güzel uzun bi süredir 20.00-20.30 uyurdu şimdi 19.30 da mızırdanmaya başlıyo oyalamaya çalışıyorum ama dayanamıyo gözleri kapanıyo korkuyorum dahada erkene alıp gece uykusuna gitmicek diye..

mama veren arkadaslar mamadan sonra su verıyomusunuz
ben 15 gunudr mama vermeye basladımda.hıc su vermıyodum mamadan once sımdı vermem gerekırmı

selam kızlar emiri sallıyorum ayağmda biyandanda buziki çalıyo:) gece uykumuza geçiyoruz yavaş yavaş. Allah ım en az 4 saat kesintisiz uyusunnn.. amin.:)

mama veren arkadaslar mamadan sonra su verıyomusunuz
ben 15 gunudr mama vermeye basladımda.hıc su vermıyodum mamadan once sımdı vermem gerekırmı

evet mamadan sonra su verilmeli diye biliyorum ben

selam kızlar emiri sallıyorum ayağmda biyandanda buziki çalıyo:) gece uykumuza geçiyoruz yavaş yavaş. Allah ım en az 4 saat kesintisiz uyusunnn.. amin.:)

amn amin, Allah ım acı bu kızcağıza, uyku yüzü görsün :Saruboceq:

aylar oldu sanırım siteye girmeyeli hiç vakit bulamıyorum umarım tüm bebişler iyidir benimki gündüz yarım saatten fazla uyumuyor oda birkez şuan tek başımayım 2 buçuk yaşındada oğlum var anlayacağınız canım çıkıyor çalışmayada başlamadım ücretsiz izin alacağım

duam kabul oldu sayılırr 3buçuk saat kes,ntiiz uyudu sonra 2 saat sonra 1:) oh be bu bile süper şükür Allah ıma:)
ee kimse yook.. günaydın boş topic.

günaydın arcak

nerde millet yahu uyuyonusmu yoksam aah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…