kokla banyodan sonra bizimki çok terliyo merken sonrada bir kokuyoki anlatamam bebek kokusu kalmadı büyük adam gibi kokuyokaydirigubbakcemile3emirim uyandııı emdik ve banyoya gidiyoruzz bıcı bıcı yapıcazzz:) görüşürüz kızlar
amin canım hepimizin yavrusu inşallaha.s.ahahahah kırar benim oğluşum kıraar ballı oğlum allahım hepimizin kuzularını korusun yarabbiiim hepsi hayırlı evlatlar olsunhiç hasta olmasınlar çook uzun yaşasınlar vatanlarına milletlerine faydalı evlatlar olsunlar inşallahhhhhh
hehe :) nedir bu ananelerin babanelerin biz arkamizi donunce bebisleri giydirmeleri hehee
hehe :) nedir bu ananelerin babanelerin biz arkamizi donunce bebisleri giydirmeleri hehee
bende niye zayıf diye hayıflanıyodum ama aslında zayıf değil normal bizim kuzular,eşim zaten bana kızıp duruyo böyle çok iyi atletik vücutlu benim oğlum diyo :) biz ortalamayız eşimle ne zayıf ne şiman bebiş de haliyle bizim gibi öyle düşünmek lazım,bu arada bugün rejimde 6 . günüm sütüm gayet iyi maşallah bi sorun yaşamadım perşembe tartılcam bakalım kilo verebildim miaslında dr.umuzda çok iyi kilosu boyu uzun old. için sana öyle geliyordur dedi. ama her gören bu çok zayıf sütün mü yetmiyor diyor onlara sinir oluyorum yoksa kilo önemli değil tabiki gayet sağlıklı maşallah oğluşumm allahım hastalık sıkıntı vermesin tabi ki
anlamış değilim bende geçen eve bir gittim hava sıcak ama kuzey bey k.çorap giymiş üzerine pijamalarını giymiş üzerinde kalın bir yelek ayakta ayakkabılar yuhh dedim yazın olmadı bu havada isilik olacak çocuk.. Soydum ay nasıl sevindi yavrum fenalık basmış onada demek kaydirigubbakcemile3
ahahah hatırladınmı nevin ikigünde 53 kişi tıklamıştı amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ben süt sağıp bırakıyorum ama artıkyetmiyor sütüm mama da takviyesi yapıyorlar ben işteyken eve geldiğimde hep emziriyorum mama vermiyorum yetiyor çünkü o zaman ama doymadığını anlarsam eğer veriyorum az bişey mama. daha dün başladık patates ve havuç haslayıp içine pirinç atıp vermiş anneannesi çok sevmiş ama öğlen yemiş bunu 1 kere sadece yavaş yavaş başlıyacağım bende çünkü sütüm azalmaya başladı iyice. bu arada kuzey 4 aylık old. gittiğimizde 7.100 gr dı kilosu ama boyu uzun old. için öyle kilolu bi bebek gibi durmuyoo sinir oluyorum ama sağlıkjlı olsunlarda
kokla banyodan sonra bizimki çok terliyo merken sonrada bir kokuyoki anlatamam bebek kokusu kalmadı büyük adam gibi kokuyokaydirigubbakcemile3
amin canım hepimizin yavrusu inşallaha.s.
bende niye zayıf diye hayıflanıyodum ama aslında zayıf değil normal bizim kuzular,eşim zaten bana kızıp duruyo böyle çok iyi atletik vücutlu benim oğlum diyo :) biz ortalamayız eşimle ne zayıf ne şiman bebiş de haliyle bizim gibi öyle düşünmek lazım,bu arada bugün rejimde 6 . günüm sütüm gayet iyi maşallah bi sorun yaşamadım perşembe tartılcam bakalım kilo verebildim mi
bende niye zayıf diye hayıflanıyodum ama aslında zayıf değil normal bizim kuzular,eşim zaten bana kızıp duruyo böyle çok iyi atletik vücutlu benim oğlum diyo :) biz ortalamayız eşimle ne zayıf ne şiman bebiş de haliyle bizim gibi öyle düşünmek lazım,bu arada bugün rejimde 6 . günüm sütüm gayet iyi maşallah bi sorun yaşamadım perşembe tartılcam bakalım kilo verebildim mi
bencede esra iyi canımm maşallahbenimkininde boyu uzun kilosuda 7200 civarıydı bence çok iyi zayıf değilki niye sinir oluyosun maaşallah böylesi daha iyi bence
aynen canım bende anlamış değilim sıcaklarda bile üşür diyoduu bednikorkutuyodu babaanesi hasta olcak diye şimdi bir dışarı çıksak öksürüyo çocuk herşeye alışması lazım ama anlamıyoki en kötüsü telermesi bence ama ona göre üşüyo oysa benim kız sıcağı sevmez hiç gelde anlay amahehe :) nedir bu ananelerin babanelerin biz arkamizi donunce bebisleri giydirmeleri hehee
nasıl rejim yapıyorsun tuğbacım, yemek yemeyi mi azalttın yoksa tatlıyı falan mı kestin? dönünce okurum artık
evet ben 2 kaşıkla başlayalım dedim anneme o daha fazla vermiş ama istedi napayım diyor kaydirigubbakcemile3 nasıl ister vermeseydin dedim ama kıyamamış anneannesi ama bir sıkıntı olmadı bakalım olmaz inşallahta bizde sizleri büyüttük birşey yapmadık diye kızdı birde bana... hafif suluydu canım tam püre değildi çorba gibi kıvamıben göremedim :hulya:
ilk defa çorba verdiklerinde 1kaşık verilmiyor mu? doyurcak kadar mı vermişler? birde suyunu mu vermişler acaba yoksa püresini mi?
büyük adam gibi diiiil, genç kız gibi kokuyoo dicen
ben de bıcı bıcı yaptırayım bakalım. bugün 11 uykusunu yarım saat uyudu belki rehavet çöker. sonra da elma rendeliiim 3kaşık veriiim kaydirigubbakcemile2
kızlar birde be çok sıcaklanıyorum öyküş kucağımda bunaldım çok regl olamıyorum ondan sanırım olsamda rahatlasam sizede oluyomu
b ende hala olmadım.. ara sıra bir damla kanamam oluyor ama spral taktırmıştım ben ondan dolayımı oluyor bilmiyorum güme gitmeyelim de allahım korusun
evet normal doğum yaptım spral takılışını soruyorsan ben anlamadım bile takmış bitirmiş dr. um iğneyle uyuşturuyot zaten bişey hissetmiyorsun iğne vurduğunu bile farketmedim. ben acırmı dediğimde bitti bile dedi dr. o kadar kolaydı yanisen sanırım normal doğum yaptın bana altı aydan önce takmıyoruz dedi ebeler,bi de nasıl oluyo ya ben çok tırsıyorumbilmiyorumkismile
evet normal doğum yaptım spral takılışını soruyorsan ben anlamadım bile takmış bitirmiş dr. um iğneyle uyuşturuyot zaten bişey hissetmiyorsun iğne vurduğunu bile farketmedim. ben acırmı dediğimde bitti bile dedi dr. o kadar kolaydı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?