2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emirim uyandııı emdik ve banyoya gidiyoruzz bıcı bıcı yapıcazzz:) görüşürüz kızlar
kokla banyodan sonra bizimki çok terliyo merken sonrada bir kokuyoki anlatamam bebek kokusu kalmadı büyük adam gibi kokuyokaydirigubbakcemile3
amin canım hepimizin yavrusu inşallaha.s.

hehe :) nedir bu ananelerin babanelerin biz arkamizi donunce bebisleri giydirmeleri hehee

anlamış değilim bende geçen eve bir gittim hava sıcak ama kuzey bey k.çorap giymiş üzerine pijamalarını giymiş üzerinde kalın bir yelek ayakta ayakkabılar yuhh dedim yazın olmadı bu havada isilik olacak çocuk.. soydum ay nasıl sevindi yavrum fenalık basmış onada demek kaydirigubbakcemile3

ben de geldim bi baktim uzerinde yun battaniye durun dedim daha aaa cocugu bi kaldirdim uyaninca sirti sirilsiklam, terlemesi daha iyi sanki alemler yahu

ben zaten hic giydirmiyorum diyebilirim o sebepten bana yok ayaklari usuyor karni agriyor falan diyorlar, kendim nasil giyiniyorsam oyle giydiriyorum valla cocuk mutlu

bende niye zayıf diye hayıflanıyodum ama aslında zayıf değil normal bizim kuzular,eşim zaten bana kızıp duruyo böyle çok iyi atletik vücutlu benim oğlum diyo :) biz ortalamayız eşimle ne zayıf ne şiman bebiş de haliyle bizim gibi öyle düşünmek lazım,bu arada bugün rejimde 6 . günüm sütüm gayet iyi maşallah bi sorun yaşamadım perşembe tartılcam bakalım kilo verebildim mi

oyy yazık yavrucuğa benimki kıyameti koparır sıcak olunca akşam ayaklı pijamayla yatıramadım çıkardım ayaksız giydirdim daldı uykuya))

ahahah hatırladınmı nevin ikigünde 53 kişi tıklamıştı amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben göremedim :hulya:

ilk defa çorba verdiklerinde 1kaşık verilmiyor mu? doyurcak kadar mı vermişler? birde suyunu mu vermişler acaba yoksa püresini mi?

kokla banyodan sonra bizimki çok terliyo merken sonrada bir kokuyoki anlatamam bebek kokusu kalmadı büyük adam gibi kokuyokaydirigubbakcemile3

amin canım hepimizin yavrusu inşallaha.s.

büyük adam gibi diiiil, genç kız gibi kokuyoo dicen

ben de bıcı bıcı yaptırayım bakalım. bugün 11 uykusunu yarım saat uyudu belki rehavet çöker. sonra da elma rendeliiim 3kaşık veriiim kaydirigubbakcemile2

nasıl rejim yapıyorsun tuğbacım, yemek yemeyi mi azalttın yoksa tatlıyı falan mı kestin? dönünce okurum artık

maşallah tuba bende 2.ci günümdeyim ama çok fenayım yaa dahada bi acıkıyorum neler yiyosun yazarmısın

benimkininde boyu uzun kilosuda 7200 civarıydı bence çok iyi zayıf değilki niye sinir oluyosun maaşallah böylesi daha iyi bence
bencede esra iyi canımm maşallah
hehe :) nedir bu ananelerin babanelerin biz arkamizi donunce bebisleri giydirmeleri hehee
aynen canım bende anlamış değilim sıcaklarda bile üşür diyoduu bednikorkutuyodu babaanesi hasta olcak diye şimdi bir dışarı çıksak öksürüyo çocuk herşeye alışması lazım ama anlamıyoki en kötüsü telermesi bence ama ona göre üşüyo oysa benim kız sıcağı sevmez hiç gelde anlay ama
bu arada babaanne bakacakkızlar ama çok zor olacak bizim için eşim annesini babasını görünce değişiyoı hem evimizde küçük hiç rahat edemeyecem ama kızımiçin katlanmak zorundayım başkasına güvenemem çünkü

nasıl rejim yapıyorsun tuğbacım, yemek yemeyi mi azalttın yoksa tatlıyı falan mı kestin? dönünce okurum artık

cnm sabah ve akşama birer kase nesfit yiyorum bir bardak sütle ıslatıp,öğlen ne yemek varsa ondan ama genelde ton balığı yada tavuk bunlar yoksa haşlanmış yumurta gibi protein ağırlıklı yiyorum ekmek bi tek öğlen bi dilim,aralarda meyve mutlaka yiyorum böyle cnm ,zaten nesfit çikolatalı olunca canım tatlı istemiyo gayet doyurucu bi diyet yani,reklamlarda dediği gibi iki hafta iki öğün iki kase :))))

kızlar birde be çok sıcaklanıyorum öyküş kucağımda bunaldım çok regl olamıyorum ondan sanırım olsamda rahatlasam sizede oluyomu

evet ben 2 kaşıkla başlayalım dedim anneme o daha fazla vermiş ama istedi napayım diyor kaydirigubbakcemile3 nasıl ister vermeseydin dedim ama kıyamamış anneannesi ama bir sıkıntı olmadı bakalım olmaz inşallahta bizde sizleri büyüttük birşey yapmadık diye kızdı birde bana... hafif suluydu canım tam püre değildi çorba gibi kıvamı

b ende hala olmadım.. ara sıra bir damla kanamam oluyor ama spral taktırmıştım ben ondan dolayımı oluyor bilmiyorum güme gitmeyelim de allahım korusun

b ende hala olmadım.. ara sıra bir damla kanamam oluyor ama spral taktırmıştım ben ondan dolayımı oluyor bilmiyorum güme gitmeyelim de allahım korusun

sen sanırım normal doğum yaptın bana altı aydan önce takmıyoruz dedi ebeler,bi de nasıl oluyo ya ben çok tırsıyorumbilmiyorumkismile

sen sanırım normal doğum yaptın bana altı aydan önce takmıyoruz dedi ebeler,bi de nasıl oluyo ya ben çok tırsıyorumbilmiyorumkismile
evet normal doğum yaptım spral takılışını soruyorsan ben anlamadım bile takmış bitirmiş dr. um iğneyle uyuşturuyot zaten bişey hissetmiyorsun iğne vurduğunu bile farketmedim. ben acırmı dediğimde bitti bile dedi dr. o kadar kolaydı yani

bende hala regl olmadım kızlar yamenapozamı girdim acep:hulya: neyse olmiim daha iyi ama çok terliyorum askılıyla geziyorum evde sonra da üşüyo memecikler beyazıt gazman oluyo....ya bana spiral takmadı doktor iki sene içinde bi çocuk daha yap dedi o zaman niye böyle diyo demiştim ama sonra safrakesemi aldırdığımda hastanede tüm ultrasonum çekildi orda ultrason uzmanı miyom var sende dedi
heralde doktor onu gördü onun için takmadı diye düşündümbi an önce bi bebiş daha yapmam lazım ama bu döt döbekle ıı ıh yapamam bide annem beni vurur arkasından kaçıp köye yerleşir hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…