selam kızlar nasılsınız bakalım oğlanı dr.a götürdüm bıgındağımızda sorum yokmuş..normal dedi zaten ayına göre epey iri dedi e 6 aylıkta olmuş zaten 10-12 ayda kapanırmış endişe etme dedi devit i 3 günde bir ver dedi..demir ilacı için kan sayımı yaptırdık kuzumun kanı çok düşükmüş..sabah 8 akşam 8 16 damla vericem kan ilacını bide çorbasına dana eti falan koy dedi..ve artık kahvaltıyada nbaşlıcaz bizden bukadarr
selam kızlar nasılsınız bakalım oğlanı dr.a götürdüm bıgındağımızda sorum yokmuş..normal dedi zaten ayına göre epey iri dedi e 6 aylıkta olmuş zaten 10-12 ayda kapanırmış endişe etme dedi devit i 3 günde bir ver dedi..demir ilacı için kan sayımı yaptırdık kuzumun kanı çok düşükmüş..sabah 8 akşam 8 16 damla vericem kan ilacını bide çorbasına dana eti falan koy dedi..ve artık kahvaltıyada nbaşlıcaz bizden bukadarr
3 ay 30 gunluk yaziyo nette.7 30yatnca kacta uyaniyoki
gözünaydın canım ayrıca kansızlık ıcın degecmıs olsun ılacla düzelir merak etme bizimki ne alemd ebılmıyo zölçen eden yok
saol canım..ben dr.a kan damlası vericekmisiniz dedim önce bi kan sayımı yapalım ona göre verelim dedi..iyikide yaptırmışım kuzunun kanı çok düşükmüş ilaca ek olrak pekmez et mercimek falanda ver dedi çorbalarda..
slm ,nasılsınız bugün,kızlar genel olarak bebekle günü nasıl geçiriyorsunuz,geçen gün sormuştum bebekli ailelerle görüşüyormusunuz veya bebeğinizin, bebek arkadaşı varmı diye pek ses çıkmadı.bu arada sizin bebeğinizinde ayakları buz gibi oluyormu?
canım aynen benimde bu şekilde,bebişim hiç bir şeye salmıyo,bendede mükemmeliyetçilik anlayışı var,titizlik konusu ayrı bir mevzu,şimdilik takılıyoruz bakalım,yeni şeyler öğrendikçe hep daha fazlasını istiyor,yaşlı kadınlar görünce maşaaallah çok cenik olacak,hareketli bu diyorlar,yakında tığ gibi olursun diyorlar.ant maş. oğluna ya ALlah nazardan korusun. darısı başımıza uyku babında:)
ömürr yeni yazabiliyorum bizim haylazdan ancak.. biraz huysuzdu bugün paşam burnu dolmuş pompayı da kaybettim çocuğun burnunu temizleyemiyorum kaldı öle:)
slece bizim günümüz 6-7 gibi başlıyo oyuncaklarıyla dönencesiyle oyun halısıyla, ayna karşısında ellerimle şebeklik yaparak , şarkılar söyleyerek, emekleme egersizleri yaparak, hop hop diy zıplayarak ve dah abissürü şeyyyle geçiyo. yaklaşık 2-3 saatte bir ayağımda sallayarak uyuyo.bazen 1 saat bazen 30dk uyuyo. 3saatte bir emiyo. öyle işte..
canım herkesin günü farklı geçiyodur emiinim kimininki uyur kimininki uyumaz kimine anne bakar kimi çalışır anane babanne bakıcı bakar .... bebek arkadaşımız yok ama abilerimiz var üç tane büyük yeğeni var oğlumun biz büyük bi aileyiz onlarla yuvarlanıp gidiyo seneye inşallah peşlerine düşer... bebeğimin ayağı üşüyodu buz gibi oluyodu içine çorap üstüne ayaklı pijama giydiriyorum bazen iki kat pjama giydiriyorum ısınıyo o zaman daha bi damlacık kanları var üşüyolar hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?