2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bakalım oğlanı dr.a götürdüm bıgındağımızda sorum yokmuş..normal dedi zaten ayına göre epey iri dedi e 6 aylıkta olmuş zaten 10-12 ayda kapanırmış endişe etme dedi devit i 3 günde bir ver dedi..demir ilacı için kan sayımı yaptırdık kuzumun kanı çok düşükmüş..sabah 8 akşam 8 16 damla vericem kan ilacını bide çorbasına dana eti falan koy dedi..ve artık kahvaltıyada nbaşlıcaz bizden bukadarr

gözünaydın canım ayrıca kansızlık ıcın degecmıs olsun ılacla düzelir merak etme bizimki ne alemd ebılmıyo zölçen eden yok

gözünaydın canım bizde yarın doktora gidiyoruz bakalım ne olucak offff offf bu oğluşumun kilo alma sorunu olmasa ne kadar iyiydik neyse çok şükür sağlığımız yerinde minyon olucak kuzum galiba :)

3 ay 30 gunluk yaziyo nette.7 30yatnca kacta uyaniyoki

sanah 5 gibi kıpırdanmaya başaladı mamasını içti yine uykuya devam sabah 7.30 uyandı amma 9 gibi dr. için evden çıkmaya hazırlanırken gözlerini kpanıyodu yine uyku konusunda maşallahı var paşamın allah nazarlardan saklasın..darısı uykusu az olanların başına

gözünaydın canım ayrıca kansızlık ıcın degecmıs olsun ılacla düzelir merak etme bizimki ne alemd ebılmıyo zölçen eden yok

saol canım..ben dr.a kan damlası vericekmisiniz dedim önce bi kan sayımı yapalım ona göre verelim dedi..iyikide yaptırmışım kuzunun kanı çok düşükmüş ilaca ek olrak pekmez et mercimek falanda ver dedi çorbalarda..

cnm senin zaten 1 aydır bu damlayı kullanıyo olman gerekirdi o yüzden düşmüş olmasın

merhaba kızlarrrgeliyorum okuyorum ama yazamıyorum her zaman
benim kuzu iyi ek besinlere başlıyoruz yavaştan 4 ay 3 haftalık olduk.geçen çok az kilo almıştık bir mama vereyim dedim almamıştı.bu ay yine şok az almışızzz...( o kadar üzülüyorum ki ama dışarıdan görüntüsü çok iyi sağlıklı hareketleri çok iyi yüz üstü dönüyor 1 aydır ellerinin üstüne kalkıp başınıda kaldırıp yorulmadan dakikalarca izliyorr....az kilo alınca yine doktorumuz başlayın dedi meyve suyu ile sonra yoğurt sonra sebze çorbası 1 hafta ara ile şimdi biz emiyoruz sık sık sabah on buçuk gibi elma suyu,4 gibide yoğrt yiyoruz haftayada sebze çor. başlayacağız seviyor allahtannnn...kan damlası başlamadık bizde 6. ayda kan değerlerine bakıp verecek doktorumuz...........

slm ,nasılsınız bugün,kızlar genel olarak bebekle günü nasıl geçiriyorsunuz,geçen gün sormuştum bebekli ailelerle görüşüyormusunuz veya bebeğinizin, bebek arkadaşı varmı diye pek ses çıkmadı.bu arada sizin bebeğinizinde ayakları buz gibi oluyormu?

canım herkesin günü farklı geçiyodur emiinim kimininki uyur kimininki uyumaz kimine anne bakar kimi çalışır anane babanne bakıcı bakar .... bebek arkadaşımız yok ama abilerimiz var üç tane büyük yeğeni var oğlumun biz büyük bi aileyiz onlarla yuvarlanıp gidiyo seneye inşallah peşlerine düşer... bebeğimin ayağı üşüyodu buz gibi oluyodu içine çorap üstüne ayaklı pijama giydiriyorum bazen iki kat pjama giydiriyorum ısınıyo o zaman daha bi damlacık kanları var üşüyolar hemen...

ant maş. oğluna ya ALlah nazardan korusun. darısı başımıza uyku babında:)

ömürr yeni yazabiliyorum bizim haylazdan ancak.. biraz huysuzdu bugün paşam burnu dolmuş pompayı da kaybettim çocuğun burnunu temizleyemiyorum kaldı öle:)

slece bizim günümüz 6-7 gibi başlıyo oyuncaklarıyla dönencesiyle oyun halısıyla, ayna karşısında ellerimle şebeklik yaparak , şarkılar söyleyerek, emekleme egersizleri yaparak, hop hop diy zıplayarak ve dah abissürü şeyyyle geçiyo. yaklaşık 2-3 saatte bir ayağımda sallayarak uyuyo.bazen 1 saat bazen 30dk uyuyo. 3saatte bir emiyo. öyle işte..

ayağı bazen buz gibi oluyo bazen sıcak.. genelde çorap giydiriyoum uyurken çıkarıyorum..

ömür bi ticker yapsana bebişinee görelim kaç aylık olmuş beyazıt:)

canım aynen benimde bu şekilde,bebişim hiç bir şeye salmıyo,bendede mükemmeliyetçilik anlayışı var,titizlik konusu ayrı bir mevzu,şimdilik takılıyoruz bakalım,yeni şeyler öğrendikçe hep daha fazlasını istiyor,yaşlı kadınlar görünce maşaaallah çok cenik olacak,hareketli bu diyorlar,yakında tığ gibi olursun diyorlar.

arkadaşlar herkese slm ben 18 mayıs annesiyim hep takp ediyorum sizi benim oglumun elleri yumruk şeklinde zaman zaman açıyo oyuncaklarını veriyorum tutuyo açık duruyo ama bazen yumruk yapıyo hala. sizlere sormak istedim bebeklerinizin elleri zaman zaman yumruk yapıyomu tşk. ederim

canım bu konuda şanslısın 5. ay sosyalleşme ayıymış.bebeğin çok sosyal bir bebek olacak anlaşılan,bu yönünü ihmal etmemişsin ne güzel.

ömürrr ha şöölee:)) yakışmış tickerr
defne hoşgeldin arada yapıyo yine ama nadiren genelde elleri açık ağzına sokmakla meşgull:)

defne korkma canım bebek boynunu tutabiliyosa tepki verip gülüyo laflarını dinliyosa gerisi düzelir bazı bebek erken gelişiyo bazısı geç hiç önemli diil önemli olan şeyler var boş bakmıycak boynunu tutucak cevap vericek öyle saatlerce uyumuycak bunlar varsa mutlaka doktora git derim mevlam herkesten ayrı dert vermesin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…