canım bu konuda şanslısın 5. ay sosyalleşme ayıymış.bebeğin çok sosyal bir bebek olacak anlaşılan,bu yönünü ihmal etmemişsin ne güzel.
ananesine tüküren babasına bağıran arkamıza düşen hep oturmak isteyen yaramaz bi oğlumuz oldu gerçekten sosyalleşiyo bu ay bebekler:S abilerini gördükçe çıldırıyo yandım ben
hepsini yapıyor tepki veriyo kucagımda herşeye abanıyo yakalamaya çalışıyo anneyi babayı tanıyor v.s fakat elleri yumruk ciddi bir sarılık geçirdik 5. Günnü hastaneye gittik hast. Yattı falan acaba beyne zarar verdimiki diye düşünüyorum teşekkür ederim boncuk
boncuk akşam 8 de yatıyor gece 1 de mamaya kalkıyor sabah 5 e kadar güzel uyuyor fakat gündüz hiç uykumuz yok çok uyumak derken gece güzel uyuyor bunumu kastettin
merhaba kızlarrrgeliyorum okuyorum ama yazamıyorum her zaman
benim kuzu iyi ek besinlere başlıyoruz yavaştan 4 ay 3 haftalık olduk.geçen çok az kilo almıştık bir mama vereyim dedim almamıştı.bu ay yine şok az almışızzz...( o kadar üzülüyorum ki ama dışarıdan görüntüsü çok iyi sağlıklı hareketleri çok iyi yüz üstü dönüyor 1 aydır ellerinin üstüne kalkıp başınıda kaldırıp yorulmadan dakikalarca izliyorr....az kilo alınca yine doktorumuz başlayın dedi meyve suyu ile sonra yoğurt sonra sebze çorbası 1 hafta ara ile şimdi biz emiyoruz sık sık sabah on buçuk gibi elma suyu,4 gibide yoğrt yiyoruz haftayada sebze çor. başlayacağız seviyor allahtannnn...kan damlası başlamadık bizde 6. ayda kan değerlerine bakıp verecek doktorumuz...........
boncuk akşam 8 de yatıyor gece 1 de mamaya kalkıyor sabah 5 e kadar güzel uyuyor fakat gündüz hiç uykumuz yok çok uyumak derken gece güzel uyuyor bunumu kastettin
o kadar olcek annesi,ne yapsın ortam bu şekilde annecim dermiş.
yok canım yok maşallah uyusun gece tabi gündüz uykusundan bahsediyorum bak anlatiim ben bebekken bi uyurmuşum gündüz annem öldümü bu çocuk diye yanıma gelirmiş saatlerce uyurmuşum uyanıp bidaha uyurmuşum sonra tesadüfen tiroid bezimin olmadığı ortaya çıktı doktor çok nadir olur bu durum dedi bu topuktan kan davası varya işte o durum ama allahtan beynime zarar gelmemiş yada belkide gelmiştir hafif çatlağım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnişaka bi yana senin meleğin gece uyusun tabiki o diildi anlatmak istediğim korkma sen canım
PROF DR ÖMÜR HANIMMM BAŞKA SORUNUZ VARMIYDIII opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neviin pabucu yarıım çık dışarıya oynıyalııııım işler bittimi meleğim ben pes ettim hahaha:)))
kızlar çok özledim sizi...şükür okullar açıldı da hayatımız düzene girdi biraz....artık uğrarım buralara...
çok stresliyim zaten...3 çocuk nasıl zormuş anlatamam...bebek zaten küçük..ortancaya da tuvalet alıştırıyorum...daha doğrusu alıştırmaya çalışıyorum...delirtiyo beni...ara sıra girer dertleşirim sizle...bebeklerinizin fotoğraflarına da baktım....çok tatlı olmuşlar maşallah...hele erkek bebeklerinizi görünce içim gidiyo...yiyesim geliyo onları..allah bana nasip etmedi o duyguyu yaşamayı...size tuhaf gelir belki bu ama içimde çok büyük bir ukde olarak kalıcak bu herzaman...bunu da ilk defa sizinle paylaşıyorum...
Yine de şükretmek lazım tabi...allah çocuğu olmayanlara da versin...benim kızlarımı da sizin evlatlarınızı da sağlık sıhhatten ayırmasın..
Aynı dertten muzdaribiz desene :))
PROF DR ÖMÜR HANIMMM BAŞKA SORUNUZ VARMIYDIII opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?