2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bu konuda şanslısın 5. ay sosyalleşme ayıymış.bebeğin çok sosyal bir bebek olacak anlaşılan,bu yönünü ihmal etmemişsin ne güzel.

ananesine tüküren babasına bağıran arkamıza düşen hep oturmak isteyen yaramaz bi oğlumuz oldu gerçekten sosyalleşiyo bu ay bebekler:S abilerini gördükçe çıldırıyo yandım ben

hepsini yapıyor tepki veriyo kucagımda herşeye abanıyo yakalamaya çalışıyo anneyi babayı tanıyor v.s fakat elleri yumruk ciddi bir sarılık geçirdik 5. günnü hastaneye gittik hast. yattı falan acaba beyne zarar verdimiki diye düşünüyorum teşekkür ederim boncuk

boncuk akşam 8 de yatıyor gece 1 de mamaya kalkıyor sabah 5 e kadar güzel uyuyor fakat gündüz hiç uykumuz yok çok uyumak derken gece güzel uyuyor bunumu kastettin

sllmm kızlar bu kadar kurma bence kafanda bi dra danış en iyisi yumruk hepimizin bebeği yapıyo okadar dikkat etmedim ben açıkcası

boncuk akşam 8 de yatıyor gece 1 de mamaya kalkıyor sabah 5 e kadar güzel uyuyor fakat gündüz hiç uykumuz yok çok uyumak derken gece güzel uyuyor bunumu kastettin

yok canım yok maşallah uyusun gece tabi gündüz uykusundan bahsediyorum bak anlatiim ben bebekken bi uyurmuşum gündüz annem öldümü bu çocuk diye yanıma gelirmiş saatlerce uyurmuşum uyanıp bidaha uyurmuşum sonra tesadüfen tiroid bezimin olmadığı ortaya çıktı doktor çok nadir olur bu durum dedi bu topuktan kan davası varya işte o durum ama allahtan beynime zarar gelmemiş yada belkide gelmiştir hafif çatlağım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnişaka bi yana senin meleğin gece uyusun tabiki o diildi anlatmak istediğim korkma sen canım

canım benim kızım da seninki gibi...hatta eminim benimki daha ufaktır...kaç kilo senin bebeğin...
benim kız 1 hafta sonra 5. ayı bitiriyo 6 kg 63 cm..herkes gelişmemiş deyip sıkıyorlar canımı..sağlıklı olsun yeter diyorum ama elimde değil üzülüyorum işte...
ben doktora götürmedim ama aşısında hemşire erken başlamışsın ek gıdaya dedi..4 ay olunca başladım ben..kime inanacağını da şaşırıyosun walla...

ayy yok ya bence sen çok evhamlısın hepimizin aşağı yukarı aynı uyku düzeni iyi ritmini bulmuş maaşallah gece uyuyo çok şükür

PROF DR ÖMÜR HANIMMM BAŞKA SORUNUZ VARMIYDIII opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

düüürrrttt anca didersiin benim alanım başka ama bunlar yan alanlarım bikere biliyosunuz ek besinler topiği ele geçirmişin prof nevin hanıııım o alana bulaşmıyom bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vay arkadaş benim oğlan böyle uyusa ahan da şuraya yazıyom amuda kalkar öyle göbek atarımmmmmm:)))

merhaba kızlar herkes iyidir umarım bebişleri öpüyorum

ya az önce kızıma milupanın muhallebsinden verdim daha ilk kaşıktan sonra kustu midesindeki emdiği sütle beraberakannehir
4. aydan itibaren olanı verdim sütlü pirinçli..
anne sütünden baska bişy almicakmı hiç bu bebe:ecrin_bebek:

kızlar çok özledim sizi...şükür okullar açıldı da hayatımız düzene girdi biraz....artık uğrarım buralara...
çok stresliyim zaten...3 çocuk nasıl zormuş anlatamam...bebek zaten küçük..ortancaya da tuvalet alıştırıyorum...daha doğrusu alıştırmaya çalışıyorum...delirtiyo beni...ara sıra girer dertleşirim sizle...bebeklerinizin fotoğraflarına da baktım....çok tatlı olmuşlar maşallah...hele erkek bebeklerinizi görünce içim gidiyo...yiyesim geliyo onları..Allah bana nasip etmedi o duyguyu yaşamayı...size tuhaf gelir belki bu ama içimde çok büyük bir ukde olarak kalıcak bu herzaman...bunu da ilk defa sizinle paylaşıyorum...
yine de şükretmek lazım tabi...Allah çocuğu olmayanlara da versin...benim kızlarımı da sizin evlatlarınızı da sağlık sıhhatten ayırmasın..

aminnnn

sadece sizlerle aynı ayda oldugu için oglum sormak istedim neden dalga geçtin anlamadım sarılık oldu herkes götürme her çocuk sarılık olur dedi ve 5. günü dayanamayıp götürdüm 22 deger (en yüksek seviye) hast. yattı indi deger taburcu oldu geri çıktı geri yattı 3 ayda geçti sarılık ve altta yatan hastalık arandı neden sarrılık geçmedi diye şükür bulunmadı. neler yaşadım anne olmak korkuyla yaşamakmış şimdi anladınmı neden tedirgn oldugumu sarılık beyne zarar verip spastiik olabiliyo ve ilk beliirtiside ellerin yumruk şeklinde kalması oglumla çok büyük hedeflerimiz olucak çok beklentim var ondan böyle bir şeyin farkına ne kadar erken varırsan okadar iyi olurmuş lütfen dalga geçme yaşayan anlar halimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…