2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba herkese,pazar günü beyin kanaması geçiren kuzenimi kaybettik,bu acının tarifi yok,allah kimseye yaşatmasın

canım bu devre içinde yeterince anne sütü alıyormuydu,su veriyormuydun veya mama,çünkü sarılığın vücuttan atılması için gerekliymiş.belki bu nedenlerden uzamıştır.neyse geçmiş olsun ,merak etme annesi allah korumuştur ufaklığımızı.

canım çok duygulndım ç güzel br paylaşımdıımafoldumben
ben cevaplamıştım canım farketmedin sanırımm
her bebek farklı canım benimki ellerini açıyo ama hala dönemedi mesela yumruk t-yapıyo benimkide ama eskisikadar heo değil
csanım ben bir söz okumuştum 3 tane hayırlı kız evlat yetiştienlere cennet nasip olurmuşböyle düşün bence ve evlatların sağlıklı ne güzel her şeyde hayır vardıır allahın bir bildiği vardır canım hamişkende böyle fdüşündüğünü biliyorum anlatırdın ama herşey nasip canım benimde kızım var 3 tanede olsa doyamam ama oğlum olsa 1 kız isterdim bende
kızlar merhaba herkese,pazar günü beyin kanaması geçiren kuzenimi kaybettik,bu acının tarifi yok,allah kimseye yaşatmasın
başın saolsun canımm
kızlar daha dün diyodum çok ateş basıyo diye şükür adet oldummkıxzım durmuypo sonra grş

canım cevabını okudum teşekkürler güzel yanıtların için,bu arada herkesin gönlünü kazanıyorsun,hiç boş bırakmıyorsun yazan arkadaşlarımızı.

duam kabul oldu sayılırr 3buçuk saat kes,ntiiz uyudu sonra 2 saat sonra 1:) oh be bu bile süper şükür Allah ıma:)
ee kimse yook.. günaydın boş topic.

hadi ordan benim duamı görmedin mi, asıl benim ki kabul oldu bi kerem :umursamaz: sırnaşık şey

geçmiş olsun, ben karnı tam doymadığı zaman 50 ml suya 2 damla pekmez veriyorum, giderek artırıcam pekmez miktarını üyüdükçe, pekmez çayı diyoruz biz buna :)

canım Allah sana gerçek evlat gibi hayırlı damatlar versin inş, bana 1 tane zor geliyo, Allah kolaylık versin

canım Allah rahmet eylesin, size sabır versin, mekanı cennet olsun inş

defne hoşgeldin yanlış anladın sen arkadaşı galiba, sana değil ki o lafı, ömüre
sana sadece fazla evham yapmaya gerek yok demiş, haklı bence de, bebek bunlar normal değil mi ? bizimkide hala yumruk yapıyo, sorun olur diye hiç düşünmedim

yok canım yok o senle dalga geçermi benle şakalaşıyohepimiz kardeşiz burda olurmu öyle şey ...ben fazla konuşurum biraz da onun için dalga geçerler benle..çok geçmiş olsun tekrar ...canım eminim bişeyi yoktur çoğumuzunçocuğu sarılık oldu hatta ilkgünün oğlu bir aya yakın geçmedi sarılığı...yumruğunu hiç açmazdı bişey olsaydı bak açıyo diyosun eğer içinde yinede bişey kalırsa bi doktora göstersene için rahat eder tatlım....

devrimim başın sağolsun canım ben de kuzenimi 15 yaşındayken kaybetmiştim çok zor.. Allah ailesine eşine sabır versin

tubaa regl oldun demek göbek indimii hoş sende fazla kilo yoktu. sanki regl olunca pırt diye göbeem incek gibime geliyo ne güzel hayal dimi ama:)))
hülya duanı gördüm tatlmm Allah ın merhameti büyükk acınası halimi görüyorrdu :)

boncuk doktora götürdüğümüzde çok minikti zaten olsada anlamıyolar hoş. en iyi doktor anneymş bunu anladım. hepsi çıkar para için çalışıyo neyse tşk. ederm ilgilendiğin için

kızlar biri yazsın şu çoklu cevap nasıl oluyo diye ya akşam okurum evde yaşlandım artık teknolojiden uzak kaldım hehehe

canım cevabını okudum teşekkürler güzel yanıtların için,bu arada herkesin gönlünü kazanıyorsun,hiç boş bırakmıyorsun yazan arkadaşlarımızı.
saol canımm çünkü ben bişey sorduğumda cevaplanmadığında üzülüyom ondan elimdn geldiğince cevağlamaya çalışıyorum a.s.
inş canım göbüş accık indi ama ruhen rahatladım yani çok baskı varmış gşbiydi üzerimde şükür kuş gibiyimm birde normal doğumun faydası karnım ağrımıyo hiçç
kızlar biri yazsın şu çoklu cevap nasıl oluyo diye ya akşam okurum evde yaşlandım artık teknolojiden uzak kaldım hehehe
canım alıntı yapın yanında no varya kime alıntı yapmak istiyosan tıklıyosun ona en sonda alıntı yapmak istediğin kişiye alıntı yapa tıkla oldu bitti anlatabilmişimdir umarım

alıntı yap tuşunun yanındaki MQ mudur nedir o tuşa bas en son cevap yaz a tıkla ömürr

kızlar ilkgün şulee nilayy selmaa çiğdemm nerde millet ya

alıntı yap tuşunun yanındaki MQ mudur nedir o tuşa bas en son cevap yaz a tıkla ömürr

kızlar ilkgün şulee nilayy selmaa çiğdemm nerde millet ya
canım ilkgün iyisulenin kız gündüz durmuyomuş gece giriyoo çok az rastladım ona
çiğdemi bende merak ediyom bir kere facete gördüm kızıma yorum yaptı en son grşmedik hiçç

canım ilkgün iyisulenin kız gündüz durmuyomuş gece giriyoo çok az rastladım ona
çiğdemi bende merak ediyom bir kere facete gördüm kızıma yorum yaptı en son grşmedik hiçç

msn e mi giriyolar merak ediyom valla face niz bende yok hainlerr:) selam söle kızları görürsen ve söle uğrasınlar buraya tubaa:)
ben kalkim de yemek yapim görüşürüz kızlar

msn e mi giriyolar merak ediyom valla face niz bende yok hainlerr:) selam söle kızları görürsen ve söle uğrasınlar buraya tubaa:)
tamam canım
kızlar yemekte mısır vardı kızıma yalattı eşim daha doğrusu suyunu içine çekti kuzum neyse aldı elinden nasıl ağlıyo emmk istiyo biz bunu ek gıdaya başlatsak daha ben, emmez ben yine verömim ama çok güldük haline

kızlar bugün eşim yeşil soğanın beyaz kısmını verdi bebişe,köpek dişleri çıkıyor sanırım nasıl mutlu oldu soğanla kaşıyınca,sanırım kaygan olması rahatlattı.

sende burda nöbet tutuyon cicim, msn e de gelsene arada :)

kızlar bugün eşim yeşil soğanın beyaz kısmını verdi bebişe,köpek dişleri çıkıyor sanırım nasıl mutlu oldu soğanla kaşıyınca,sanırım kaygan olması rahatlattı.

bizimde dişlerimiz çıkarsa taze soğan turp havuç veririm eline, dişlik almayı düşünmüyorum bile

hülyaa bundan sonra msn i de takipteyim oke

yine bebeğimi sallıyorumm uykya geçmek üzereyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…