canım bebişler sağolsun nefes aldırmıyorlar,burasıda tenefüs oluyor işte,bu arada kızlar ilgi alanlarım çok geniş olmasına rağmen dönüp dolaşıp yine bebişle ilgi konulara bakarken buluyorum kendimi,ya siz?valla topik cosmus bir ara neyse bize bos topik kaldi, gideyim birz uzanayim bari :)
geçmiş olsun canım, biz de daha kan sayımı yaptırmadık, hala topuktan mı alıyorlar kanı ?saol canım..ben dr.a kan damlası vericekmisiniz dedim önce bi kan sayımı yapalım ona göre verelim dedi..iyikide yaptırmışım kuzunun kanı çok düşükmüş ilaca ek olrak pekmez et mercimek falanda ver dedi çorbalarda..
slm canım, özledik seni... maşallah kızına, benim tembel daha dönemiyor sadece yan dönüp uyumayı seviyor ama fena harketli yürümden koşacak bu çocuk diyoruz o derece:) biz bayadır başladık ek gıdaya, sağlıklı olsunlar da kilo çok mühim değil, ben de çok kilo alsın istiyorum ama minyon benimki hala...merhaba kızlarrrgeliyorum okuyorum ama yazamıyorum her zaman
benim kuzu iyi ek besinlere başlıyoruz yavaştan 4 ay 3 haftalık olduk.geçen çok az kilo almıştık bir mama vereyim dedim almamıştı.bu ay yine şok az almışızzz...( o kadar üzülüyorum ki ama dışarıdan görüntüsü çok iyi sağlıklı hareketleri çok iyi yüz üstü dönüyor 1 aydır ellerinin üstüne kalkıp başınıda kaldırıp yorulmadan dakikalarca izliyorr....az kilo alınca yine doktorumuz başlayın dedi meyve suyu ile sonra yoğurt sonra sebze çorbası 1 hafta ara ile şimdi biz emiyoruz sık sık sabah on buçuk gibi elma suyu,4 gibide yoğrt yiyoruz haftayada sebze çor. başlayacağız seviyor allahtannnn...kan damlası başlamadık bizde 6. ayda kan değerlerine bakıp verecek doktorumuz...........
maşallah benimkinin gece uykusu süper ama gündüz çok hareketli, bir dakika yalnız kalmak istemiyor valla çok bunalınca alıyorum Sarp ı hoop ananeye :) ilk bebek arkadaşıyla bayramda tanıştı, kendinden 2,5 ay küçük , bir arkadaşımın kızı.. yanyana koyduk foto çekmek için kıza resmen yumruk attı, eyvah dedim oğlum maganda mı olacaksın :))slm ,nasılsınız bugün,kızlar genel olarak bebekle günü nasıl geçiriyorsunuz,geçen gün sormuştum bebekli ailelerle görüşüyormusunuz veya bebeğinizin, bebek arkadaşı varmı diye pek ses çıkmadı.bu arada sizin bebeğinizinde ayakları buz gibi oluyormu?
bazen yapıyor benimki de... ama içini ferah tut bence, bir şey olsa doktorlar şimdiye kadar farkederdi. ama böyle kendini üzeceğine bu konuda uzman bir doktora git istersen en azından bir şey olmadığını öğrenip rahatlarsın...arkadaşlar herkese slm ben 18 mayıs annesiyim hep takp ediyorum sizi benim oglumun elleri yumruk şeklinde zaman zaman açıyo oyuncaklarını veriyorum tutuyo açık duruyo ama bazen yumruk yapıyo hala. sizlere sormak istedim bebeklerinizin elleri zaman zaman yumruk yapıyomu tşk. ederim
slm, hoşgeldin.. valla Allah sabır versin sana, ben birine zor yetişiyorum :) bakma sen kimsenin lafına, sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.. bir de sarp ın doyduğundan eminim çünkü mama ve ek gıda yiyor ama kilo alımı çok da fazla değil, demek ki yapısal oluyor gelişim hızı... hani sadece emziriyor olsam sütüm yetmiyor diyeceğim ama öyle değil...canım benim kızım da seninki gibi...hatta eminim benimki daha ufaktır...kaç kilo senin bebeğin...
benim kız 1 hafta sonra 5. ayı bitiriyo 6 kg 63 cm..herkes gelişmemiş deyip sıkıyorlar canımı..sağlıklı olsun yeter diyorum ama elimde değil üzülüyorum işte...
ben doktora götürmedim ama aşısında hemşire erken başlamışsın ek gıdaya dedi..4 ay olunca başladım ben..kime inanacağını da şaşırıyosun walla...
canım yaa, yazık sana... inşallah Emir tez vakitte uzun uzuuunn uyumaya başlar...vay arkadaş benim oğlan böyle uyusa ahan da şuraya yazıyom amuda kalkar öyle göbek atarımmmmmm:)))
dr bana ilk mama vs gibi şeylerde kusabilir demişti, belki ondandır..merhaba kızlar herkes iyidir umarım bebişleri öpüyorum
ya az önce kızıma milupanın muhallebsinden verdim daha ilk kaşıktan sonra kustu midesindeki emdiği sütle beraberakannehir
4. aydan itibaren olanı verdim sütlü pirinçli..
anne sütünden baska bişy almicakmı hiç bu bebe:ecrin_bebek:
canım Allah rahmet eylesin , başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara ve kuzeninin çocuğuna uzun ömürler versin...kızlar merhaba herkese,pazar günü beyin kanaması geçiren kuzenimi kaybettik,bu acının tarifi yok,allah kimseye yaşatmasın
valla ben 2 kez regl oldum ama göbek öyle pörtlemiş vaziyette duruyor :) inşallah seninki iner...tubaa regl oldun demek göbek indimii hoş sende fazla kilo yoktu. sanki regl olunca pırt diye göbeem incek gibime geliyo ne güzel hayal dimi ama:)))
hülya duanı gördüm tatlmm Allah ın merhameti büyükk acınası halimi görüyorrdu :)
ben de üzülüyorum bir şey sorunca ya da söyleyince kimse cevap vermezse...saol canımm çünkü ben bişey sorduğumda cevaplanmadığında üzülüyom ondan elimdn geldiğince cevağlamaya çalışıyorum a.s.
benimki gündüzler hiç durmuyor o yüzden artık ancak geceleri girebiliyorum, tabi boş oluyor. sadece annemlerdeyken gndüz girebiliyorum Sarp ı anneme satınca :))valla topik cosmus bir ara neyse bize bos topik kaldi, gideyim birz uzanayim bari :)
Kizlar fena nezleyim off ogluma gecmez insallah yaaaa ne icsem gecirir
canım bebişler sağolsun nefes aldırmıyorlar,burasıda tenefüs oluyor işte,bu arada kızlar ilgi alanlarım çok geniş olmasına rağmen dönüp dolaşıp yine bebişle ilgi konulara bakarken buluyorum kendimi,ya siz?
günaydın
benimde2 gecem kabus gibi oğlumun burnu tıkalı öksürüyor.
eveli gece resmen boğuluyordu allah bağışladı yavrumu.uykusunda kusmuş tıkanma sesine uyandım ama öyle böyle kusma değil resmen yatağı bile sırılsıklam olmuştu.eşimle ben çok panikledik zor açıldı nefesi.çok dikkatli olmak gerekiyor.allahtan duydum sesini ya duymasaydım diye düşünüp kahroluyorum.dün hemen sabah götürdüm dr.a genzi akıyo o birikmiş tıkamış dedi ama beni pek tadmin etmedi bi arkadaşın tavsiyesiyle başka bir dr.a götürücem bugün.
ömürr ıhlamuru dene süte de yarıyo.geçmiş olsun canım.
günaydın kabus bi gecenin ardından. yok yok mama denicem ben hatta gizliden uyku hapı koycam mamasına:)))
bugün arkadaşlarım gelcek bebiş görmelerden biri yine. ev dandiniii mutfak dağ gibii oğlum afacann ben nezaman hazırlık yapcam ALlah kerim:))
benim gecem de iyi gecmedi, bayilacam uykusuzluktan
günaydın
eveli gece resmen boğuluyordu allah bağışladı yavrumu.uykusunda kusmuş tıkanma sesine uyandım ama öyle böyle kusma değil resmen yatağı bile sırılsıklam olmuştu.eşimle ben çok panikledik zor açıldı nefesi.çok dikkatli olmak gerekiyor.allahtan duydum sesini ya duymasaydım diye düşünüp kahroluyorum.dün hemen sabah götürdüm dr.a genzi akıyo o birikmiş tıkamış dedi ama beni pek tadmin etmedi bi arkadaşın tavsiyesiyle başka bir dr.a götürücem bugün.
günaydın
hoşgeldin :)herkese günaydın güzel mayıs annleri ve bebişleri.ben temmuz annesiyim izin verirseniz aranıza katılmak istiyorum. oğlumu 2 ay sonra neler bekliyor takip etmek için :)))
birde multitabs kullanan varmı aranızda?
doktorunuz mu verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?