2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla topik cosmus bir ara neyse bize bos topik kaldi, gideyim birz uzanayim bari :)
canım bebişler sağolsun nefes aldırmıyorlar,burasıda tenefüs oluyor işte,bu arada kızlar ilgi alanlarım çok geniş olmasına rağmen dönüp dolaşıp yine bebişle ilgi konulara bakarken buluyorum kendimi,ya siz?

geçmiş olsun canım, biz de daha kan sayımı yaptırmadık, hala topuktan mı alıyorlar kanı ?
slm canım, özledik seni... maşallah kızına, benim tembel daha dönemiyor sadece yan dönüp uyumayı seviyor ama fena harketli yürümden koşacak bu çocuk diyoruz o derece:) biz bayadır başladık ek gıdaya, sağlıklı olsunlar da kilo çok mühim değil, ben de çok kilo alsın istiyorum ama minyon benimki hala...
maşallah benimkinin gece uykusu süper ama gündüz çok hareketli, bir dakika yalnız kalmak istemiyor valla çok bunalınca alıyorum Sarp ı hoop ananeye :) ilk bebek arkadaşıyla bayramda tanıştı, kendinden 2,5 ay küçük , bir arkadaşımın kızı.. yanyana koyduk foto çekmek için kıza resmen yumruk attı, eyvah dedim oğlum maganda mı olacaksın :))
bazen yapıyor benimki de... ama içini ferah tut bence, bir şey olsa doktorlar şimdiye kadar farkederdi. ama böyle kendini üzeceğine bu konuda uzman bir doktora git istersen en azından bir şey olmadığını öğrenip rahatlarsın...
slm, hoşgeldin.. valla Allah sabır versin sana, ben birine zor yetişiyorum :) bakma sen kimsenin lafına, sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.. bir de sarp ın doyduğundan eminim çünkü mama ve ek gıda yiyor ama kilo alımı çok da fazla değil, demek ki yapısal oluyor gelişim hızı... hani sadece emziriyor olsam sütüm yetmiyor diyeceğim ama öyle değil...
vay arkadaş benim oğlan böyle uyusa ahan da şuraya yazıyom amuda kalkar öyle göbek atarımmmmmm:)))
canım yaa, yazık sana... inşallah Emir tez vakitte uzun uzuuunn uyumaya başlar...
dr bana ilk mama vs gibi şeylerde kusabilir demişti, belki ondandır..
kızlar merhaba herkese,pazar günü beyin kanaması geçiren kuzenimi kaybettik,bu acının tarifi yok,allah kimseye yaşatmasın
canım Allah rahmet eylesin , başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara ve kuzeninin çocuğuna uzun ömürler versin...
valla ben 2 kez regl oldum ama göbek öyle pörtlemiş vaziyette duruyor :) inşallah seninki iner...
saol canımm çünkü ben bişey sorduğumda cevaplanmadığında üzülüyom ondan elimdn geldiğince cevağlamaya çalışıyorum a.s.
ben de üzülüyorum bir şey sorunca ya da söyleyince kimse cevap vermezse...
valla topik cosmus bir ara neyse bize bos topik kaldi, gideyim birz uzanayim bari :)
benimki gündüzler hiç durmuyor o yüzden artık ancak geceleri girebiliyorum, tabi boş oluyor. sadece annemlerdeyken gndüz girebiliyorum Sarp ı anneme satınca :))
Kizlar fena nezleyim off ogluma gecmez insallah yaaaa ne icsem gecirir

adaçayı ya da ıhlamur denesen, belki iyi gelir.. geçmiş olsun..

valla ben de genelde oyle hehe :)

Kizlar fena nezleyim off ogluma gecmez insallah yaaaa ne icsem gecirir

bol c vitamini almalisin boncuk, bir de ben taze zencefil, elma kabugu, birazcik nane falan kaynatip iciyorum

ömürr ıhlamuru dene süte de yarıyo.geçmiş olsun canım.
günaydın kabus bi gecenin ardından. yok yok mama denicem ben hatta gizliden uyku hapı koycam mamasına:)))
bugün arkadaşlarım gelcek bebiş görmelerden biri yine. ev dandiniii mutfak dağ gibii oğlum afacann ben nezaman hazırlık yapcam ALlah kerim:))

günaydın
benimde2 gecem kabus gibi oğlumun burnu tıkalı öksürüyor.
eveli gece resmen boğuluyordu allah bağışladı yavrumu.uykusunda kusmuş tıkanma sesine uyandım ama öyle böyle kusma değil resmen yatağı bile sırılsıklam olmuştu.eşimle ben çok panikledik zor açıldı nefesi.çok dikkatli olmak gerekiyor.allahtan duydum sesini ya duymasaydım diye düşünüp kahroluyorum.dün hemen sabah götürdüm dr.a genzi akıyo o birikmiş tıkamış dedi ama beni pek tadmin etmedi bi arkadaşın tavsiyesiyle başka bir dr.a götürücem bugün.

ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN MUTLAKA GÖTÜR BENCEDE ALLAH BİDAHA YASATMASIN

herkese günaydıınn zemuszemus gerçi hepimizin günü aydın olalı çook oldu :)

Müge çok geçmiş olsun...

benim gecem de iyi gecmedi, bayilacam uykusuzluktan

selam herkese, ben de sersem gibiyim. oğlum kendini yeni doğan sanıyor. son birkaç haftadır. birbuçuk saatte bir kalkıyor. hele dün gece saat 1buçukta ağlama krizine girerek uyandı meme de emmiyor. eşimle panik olduk. normalde ağzına mememi dayarım emer uyur. korkunç rüya mı gördü acaba dedik. tabi bebek için korkunç rüya ne olabilir, memesi kaybolmuş mesela akannehir neyse, reflexe bağladım ben,
acaba yatarak emziriyorum uykusu açılmasın diye gazı çıkmıyor ondan mı sürekli uyanıyor beşiğinde kıpır kıpır acaba yaaa

geçmiş olsun..

herkese günaydın güzel mayıs annleri ve bebişleri.ben temmuz annesiyim izin verirseniz aranıza katılmak istiyorum. oğlumu 2 ay sonra neler bekliyor takip etmek için :)))

Gecmiş olsun canım

günaydın kızlar markafonide uyeliğiniz varsa eğer ayakkabılarda ind. var bebeto hemen bakın derim bitmeden

geçmil olsun dilekleriniz için çok saolun kızlar rabbim hepimizin evladını bağışlasın.
gökkuşak ben kullanıyorum canım multı tabs günde 1 ml veriyorum ama oğlum tadını pek sevmiyorum çoğu zaman geri çıkarıyor.dr.a sorucam bende başka alternatif varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…