2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun gurbetten cnm

kızlar benim kız deli gibi emiyor..memeyi hiç bırakmak istemiyor 24 saat versem emecek..
memede uyuyor zaten..tmm emmesi iyi bişey ama bu kadarısa fazla..feryat figan aglıyor memeyi alınca susuyor napıcam ben..dışarda parkta sokakta komsuda heryerde memeye yapışık..yaka iğnen bu senin diyolar
acaba yalancı meme gibimi kullanıyor diyorun lıkır lıkır içiyor süt geliyor o emdikçe..6 ayas bi gecsek ek gıdalaraaslasak bir an önce

bu oğlanı taşımaktan boyun fıtığı olcam yaaaa sürekli tepemde:))

farbetter maş. meme canavarına olsun ya emmemesinden iyidir:))

selamlar,tüm taziyeler için alıntı yapamadım,dostlar saolsun,bugun 4ay kontrolüne gittik,aşılandık,kan alındı birde bilek filmi çekildi,doktorumuz bizi profuna götürdü,tıp litaratürüne geçeceğiz :)şaka bir yana,kan vs verdik,kilosuna sebep olan bişey varmı diye,malesef eklere geçemiyoruz,pztesi belli olucak sonuçlar,prof 4aylık oduğumuzu inanmadı,bilekden film çekilip,bilek yaşına bakıllcak,kan aşı felan derken devrim kıyamati kopardı,4ayrı doktor muane etti,birde film çekildi,tam 1saat ağladı,benimde içim parçalandı,bende ağladım oğlumla

geçmiş olsun çokmu kilolu bebeğin hayırdır

devrimim inş prob yoktur maş. kaç kilo olmuş bu ay? kocaman abi olmuş resimlerde de valla:)

inşallah esracım,gerçi dr dediki,sorun olsa bile bişey yapamıycağız,anne sütü alıyor,bekliyceğiz dedi,birde eklere 4aydan daha geç başlnınca,katılarda bayağa sorun oluyor muhtemelen başlama diycekler,ama ben çay kaşığıyla hergün bişey vericem,tadlarını alsın

maşallah devrime canım allahın izniyle bişeyciği yoktur....endişelenme..bu arada ben atladım sanırım kimin vefat ettiğini bilmiyorumama başın sağolsun

başınsağolsun devrimim....devrimin de inşallah bir şeyi yoktur...

saolun kızlar dostlar saolsun,ant teyzemin oğlu,35yaşındaydı,beyin kanaması geçirdi,1ay önce,26gün yattı,27.gün vefat etti

oyyy devrimim inşallahbişeycği yoktur tombik oğluşun korkma ya iri bebiş işte nazar değicek tombişe ya maşallah maşallah tütütü

kızlar ek gıdaya 6.ayda geçince zorlukmu yaşanıyorr ?bunu mart annelerine sorsam daha mı iyi olcak ne:)
ben tam olarak 6.ayı bekliyorum doktor beyimiz öle dedi ..

devrimim hastaede karsını kovuyo felan diyodun o diilmi ya bilincimi kapandı sonradan nooldu yaa başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin çcuğu varsa ömrünü ona uzun ömür versin inşallah

kızlar ek gıdaya 6.ayda geçince zorlukmu yaşanıyorr ?bunu mart annelerine sorsam daha mı iyi olcak ne:)
ben tam olarak 6.ayı bekliyorum doktor beyimiz öle dedi ..

Ahahah beyazıt brokoliiye geçmekistemedi çorbalarıhiç sevmiyo çocuk alıştı dana anasının şekerli sütüne tatsız geliyo herşey meyve pürelerini sevdi ama tatlı yaakaydirigubbakcemile3

hadi size iyi akşamlar kızlar kocişi bekliimhazırlık yapiim görüntümüz dana gibi bari soframız güzel olsun dimi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…