2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada dişler hayırlı olsunn bizim inciler de yolda:) kolayca atlatırlar inş bu dönemi

maşallah tatlı kızına canım bence iyi sağlıklı olsunda..incilerde şimdiden hayırlı oolsun

kendi çıkarıyo canım ben çıkarmak yerine bazen uyanmak üzereyken tekrar takıyorum uyumaya devam ediyo
:)) memeler açık uyumaktan da kurtulmuşsundurr
zira bende emzik olmayınca dayıyorum memeyi:)))

çok iyi ozaman maş. takma kafana sağlıklı olsunlar da inş..

evet cnm haklısın..saglıkla büyüsün melekler :)

maşallah tatlı kızına canım bence iyi sağlıklı olsunda..incilerde şimdiden hayırlı oolsun

sagol teyzesii:) Rabbim yavrularımızı korusun..uyandı benim cimcime:)

ahh ahh memelerin emzik olmasına razıyımda almıyo serseri oğlan..önce olur olmaz yerde meme isterdi şimdi görür görmez ağlamaya başlıyo..emme işi bitti bizde

emdiğinden değilki canım lışkanlık haline getirdi keyif yapıyo. bizdde de gündüz emmeler azalmaya başladı özellikle sol göğsü reddediyo bırakmaz inş.

yine de sağlıklı olsunlar da tatlım gerisi no problem::)

yatayım bende artık..okuyayım üfleyeyim de iyice:)) iyi geceler bol uykulu sütlüü herkesee

Kizlar beyazitin atesi cikti oglen yarim Kasik carpol vermistim simdide yarim olcek verdim cok vermedim dimi kagitta gunde dort defaya kadar yaziyo 37.8 simdi insallah cikmaz yine

bizde ateslenenlerdeniz37.8 di cook zor gecti gece bi asi nasi yapti cocugumu 0uykuyla gun basladi allah hepimizin yardimcisi olsun. Gunaydin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…