geldi geldi sormaa aramadım ama hiç geldiniz mi diye sinirlerimi şimdiden bozmanın anlamı yok değil mi alsanaalsanasmileiyidir tatlım uyksuzluğu saymazsak:)
sen napıyosun kayınvalide geldimi:)
geldi geldi sormaa aramadım ama hiç geldiniz mi diye sinirlerimi şimdiden bozmanın anlamı yok değil mi alsanaalsanasmile
günaydın herkeze hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
dün gittik bizde dr.geniz akıntısı varmış çok az ilaca gerek yok dedi.
en önemliside ek gıdalara başlamıştım onlar feci şekilde gaz yapmış adam şaşırdı karnını dinleyince.
2-3 gecedir çok huzursuz normalde uykusu çok güzeldi.gazdanmış sıkıntısı.birde gece o uyanmasada kalkıp sen emzir dedi ben bunu yapmıyordum mesela.eg gıdalar içinde 1 hafta daha bekle her 5 günde yeni bir şey ekle dedi listeye.verdiği listeyi diğer topiğe yazarım.
ve üzerine basa basa yüz kere söylediği şey tv izletme lütfen 2 yaşına kadar dedi.reklamlarla yedirmeye çalışma bırak 2 kaşık eksik yesin o önemli değil ileride bırakçağı hasarlar daha büyük dedi.
çok iyi bir dr.du rahat 1-1.5 saat konuştu çok dolu olduğu için akşam 8 e randevu vermişti eşim kurtlar vadisini kaçırdığı için baya bi gerildi dr.un çenesinden ama olsun :)) bilerek bu saate aldın demi fln demeye başladı :)
geldi geldi sormaa aramadım ama hiç geldiniz mi diye sinirlerimi şimdiden bozmanın anlamı yok değil mi alsanaalsanasmile
günaydın herkeze hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
Dün gittik bizde dr.geniz akıntısı varmış çok az ilaca gerek yok dedi.
En önemliside ek gıdalara başlamıştım onlar feci şekilde gaz yapmış adam şaşırdı karnını dinleyince.
2-3 gecedir çok huzursuz normalde uykusu çok güzeldi.gazdanmış sıkıntısı.birde gece o uyanmasada kalkıp sen emzir dedi ben bunu yapmıyordum mesela.eg gıdalar içinde 1 hafta daha bekle her 5 günde yeni bir şey ekle dedi listeye.verdiği listeyi diğer topiğe yazarım.
Ve üzerine basa basa yüz kere söylediği şey tv izletme lütfen 2 yaşına kadar dedi.reklamlarla yedirmeye çalışma bırak 2 kaşık eksik yesin o önemli değil ileride bırakçağı hasarlar daha büyük dedi.
çok iyi bir dr.du rahat 1-1.5 saat konuştu çok dolu olduğu için akşam 8 e randevu vermişti eşim kurtlar vadisini kaçırdığı için baya bi gerildi dr.un çenesinden ama olsun :)) bilerek bu saate aldın demi fln demeye başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?