2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bizde dün ankaraya geldik kardeşimin yanına
dün aşımız vardı burda misafi olarak yaptırdık ama tabi öyle olunca pek ilgilenmiyolar
bu ayki aşısında ağzına da bişey veriyolar diye duymuştum sanki yanlış mı hatırlıyorum?
kan damlasını da ben sordum 5 damla dedi hemşire kendi bişey yazdı kağıda verdi siz kan damlası olarak ne kaç damla ve ne zaman veriyosunuz?

ömür geçmiş olsun...bu ayki aşılar bizi de etkiledi baya huzursuz oldu kızım iki sonra düzeldi...

ferro sanol kullanıyoruz kan damlası olara...tok karnına veriyorum ben.......günde 6 damla verin dediler...tadı iğrenç...ben denedim de...bir de lekesi çıkmıyor bi yere damlamasın...

Ahahah beyazıt brokoliiye geçmekistemedi çorbalarıhiç sevmiyo çocuk alıştı dana anasının şekerli sütüne tatsız geliyo herşey meyve pürelerini sevdi ama tatlı yaakaydirigubbakcemile3

koca adamlar zor beğeniyo brokoliyi niye verdiniz hehhe:) ağzının tadını biliyo kuzuu

6.ayda 4 aşı varmış onu nasıl kaldıracaklar merak ediyorum...zor olur valla...ben aşıyı haftasonuna getirmeyi düşünüyorum ki çocukla ilgileneyim...bu ayki aşılardan gözümüz korktu...

kan damlasını 8 damla veriom aklıma geldikçe dün unuttum mesela:)

oyyy devrimim inşallahbişeycği yoktur tombik oğluşun korkma ya iri bebiş işte nazar değicek tombişe ya maşallah maşallah tütütü
inşallah canım

evet canım,o kuzenim,ameliyat oldu,ameliyatta 2kez daha beyin kanaması geçirdi ve ameliyttan sonra uyanamadı,hergün biraz daha beyni geriledi,en son cigerlerleri iflas etti ve kalbi durdu,1saate yakın müdahale etmişler ama kendine gelmemiş malesef

kan damlasını 8 damla veriom aklıma geldikçe dün unuttum mesela:)
bize doktor vermedi kan damlası

herkes kan damlasını az kullanıyo, benim oğlum çokmu kansızyaa..tamam dr. düşük çıkmış dedi ama bana söylemedi..biz 16 damla kullanıcaz:sinifsinif:3 ay sonra kontrol var inş. normal değerlere döner

ben geldim....opuyorumnanaktan
bi haftalık kayınvalide tatile 10 güne uzadı..çok şükür geldik evimize...Doğa uçakta çok ağladıhiç emziremedim kalkışlarda...hem gidişlte hem gelişte neredeyse 20 dakika ağladı..sonra sızdı zaten..bişey olmamıştır değil mi:gitme:

selam kızlarr bu kan damlası nedirrr doktor bize vermediiakannehir

ben dr.a kendim sordum kan damlasını oda önce kan sayımı yapalım dedi..sonuç kanı düşük çıktı oğlumun ama çoğu arkadaşa kan sayımı yapılmadan yazılmış rutin verilen bişeymiş sanırım devit gibi istersen konrolde sende hatırlat dr.unuza canım

hoşgeldinizz..bişey olmamıştır canım endişelenme edizeymende samsundan antalyaya geçerken daha ucak kalkmadan 20 dkağladı sızıp kaldı..

iğrenç bişeymiş kan damlasının tadı bugün tadına baktım da kuscaktım ıyy zavallı oğlum nasıl içiyo yaa doktora dicem kan sayımı yapsınlar belki gerek yoktur yada anne usulü pekmez veririm daha iyi yaa

hoşgelmişsiniz canım geçmiş olsunn ağlaması kötü oluyo insan çok üzülüyo ama bebek işte konuşamıyolar tek iletişimleri bu ağlamak:)) bişeycikler olmamıştır annesi..

2dk soluk alayım benim oğlan kök söktürdü daha yeni uyuduu çıldırcaktım ben yatırıyorum sallamak için kafayı kaldırıtyyooo ufffffffff zorlu bisüreçti...........

iyi geceler tatlı annişler ve bebişleri,
okul açıldığından beri sabah okul öğlen oğluşla ev derken bir türlü kk ya giremedim girince de yazamadım okuyup çıktım hep. Okul açıldığından beri oğluşun uyku düzeni acayip bozuldu, gece 1 kere kalkan oğlum şimdi neredeyse saat başı ayağa dikiyor bizi. Ne oldu anlamadım ya? Dün gece tam ben yatıcam 1.30 gibi kalktı karnını doyurdum, e uyumuyo, ben eeee eeee diyorum o bana gülüyo, dil çıkarıp tüüü diye tükürükler saçıyo, oyun yapıyo bana, sonra kalktık babasıyla oynadılar 3.30 gibi uyudu, 6.30 da kalktı emip uyudu 8.30 kadar, ben de kalkıp okula gittim Allah tan dersim 9.25 teydi. Kaç gündür böyle, okula uykusuz gidiyorum hele 7.30 derslerine giderken çok zor oluyor, inşallah eski düzenimize döneriz böyle devam ederse yandığımız resmidir.

Bize kan damlası olarak santafer verdi tadına bakmadım ama kokusu güzel çikolata gibi sanki, sağlık ocaklarının verdiğinin kokusu ve tadı kötü yan etkisi de çok dedi doktorumuz bunu verdi, Ömer Çağan içince yüzünü falan buruşturmuyor tadı da iyi herhalde bi bakayım yarın.

Devrimim başınız sağolsun Allah kalanlara uzun, sağlıklı ömür nasip etsin.

kızlar ek gıdaya 6.ayda geçince zorlukmu yaşanıyorr ?bunu mart annelerine sorsam daha mı iyi olcak ne:)
ben tam olarak 6.ayı bekliyorum doktor beyimiz öle dedi ..

Canım bi arkadaşımın 10 aylık bebeği var 6 ay anne sütünden başka birşey vermemiş sonra çok zor oldu ek gıdaya geçmek hala da zor yiyor dedi. Bizim doktorda ek gıdaya başlamayalım henüz anne sütüne devam dedi ama ben meyve püresi veriyorum günde 1 kez.

Canım hoşgeldiniz şehrimize, bize de bekleriz ya ne güzel olur. Biz santafer kullanıyoruz kilosuna göre başlıyorsun Ömer Çağan 6700gr 7 damla kullanıyoruz biz. Bugün meyve püresini verirken verdim ben ama aklıma gelince veriyorum belli saatlerde değil yani.Bir de emzirdikten 45 dk sonra vermeye çalışıyorum süt etkisini azaltırsa diye gerçi doktorumuz birşey söylemedi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…