slm kızlar bizde dün ankaraya geldik kardeşimin yanına
dün aşımız vardı burda misafi olarak yaptırdık ama tabi öyle olunca pek ilgilenmiyolar
bu ayki aşısında ağzına da bişey veriyolar diye duymuştum sanki yanlış mı hatırlıyorum?
kan damlasını da ben sordum 5 damla dedi hemşire kendi bişey yazdı kağıda verdi siz kan damlası olarak ne kaç damla ve ne zaman veriyosunuz?
Ahahah beyazıt brokoliiye geçmekistemedi çorbalarıhiç sevmiyo çocuk alıştı dana anasının şekerli sütüne tatsız geliyo herşey meyve pürelerini sevdi ama tatlı yaakaydirigubbakcemile3
inşallah canımoyyy devrimim inşallahbişeycği yoktur tombik oğluşun korkma ya iri bebiş iştenazar değicek tombişe ya maşallah maşallah tütütü
evet canım,o kuzenim,ameliyat oldu,ameliyatta 2kez daha beyin kanaması geçirdi ve ameliyttan sonra uyanamadı,hergün biraz daha beyni geriledi,en son cigerlerleri iflas etti ve kalbi durdu,1saate yakın müdahale etmişler ama kendine gelmemiş malesefdevrimim hastaede karsını kovuyo felan diyodun o diilmi ya bilincimi kapandı sonradan nooldu yaa başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin çcuğu varsa ömrünü ona uzun ömür versin inşallah
bize doktor vermedi kan damlasıkan damlasını 8 damla veriom aklıma geldikçe dün unuttum mesela:)
selam kızlarr bu kan damlası nedirrr doktor bize vermediiakannehir
ben geldim....opuyorumnanaktan
bi haftalık kayınvalide tatile 10 güne uzadı..çok şükür geldik evimize...Doğa uçakta çok ağladıhiç emziremedim kalkışlarda...hem gidişlte hem gelişte neredeyse 20 dakika ağladı..sonra sızdı zaten..bişey olmamıştır değil mi:gitme:
ben geldim....opuyorumnanaktan
bi haftalık kayınvalide tatile 10 güne uzadı..çok şükür geldik evimize...Doğa uçakta çok ağladıhiç emziremedim kalkışlarda...hem gidişlte hem gelişte neredeyse 20 dakika ağladı..sonra sızdı zaten..bişey olmamıştır değil mi:gitme:
kızlar ek gıdaya 6.ayda geçince zorlukmu yaşanıyorr ?bunu mart annelerine sorsam daha mı iyi olcak ne:)
ben tam olarak 6.ayı bekliyorum doktor beyimiz öle dedi ..
slm kızlar bizde dün ankaraya geldik kardeşimin yanına
dün aşımız vardı burda misafi olarak yaptırdık ama tabi öyle olunca pek ilgilenmiyolar
bu ayki aşısında ağzına da bişey veriyolar diye duymuştum sanki yanlış mı hatırlıyorum?
kan damlasını da ben sordum 5 damla dedi hemşire kendi bişey yazdı kağıda verdi siz kan damlası olarak ne kaç damla ve ne zaman veriyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?