2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece çok sık uyanıyo ağlaması yok ama sık uyanmalar sersem ediyo beni valla..

ant Allah yardım ediyodur doru diyosun ben 1taneyle başa çıkamıyom millete helal olsun

ömürr geçmiş olsun kuzuya öksürük de varmı? varsa doktor git canım ilerlemeden inş.

nevin iyi çalışmalar canım sana da.

pancake senin bu gece iyimiydi can 1-2 gündür uyumuyo diyodun?

evet bi kaç kişiden daha duydum böyle. bende yavaştan başlıyayım..sağol canım

selam kızlar dun gırememdım anneme gıtmıstım.sıze bende bısey soracagım kan damlası ferro sanoldu sanırım adı.kızım ıcmıyo tukuruyo.ıcındede mamasına damlatıp verebılırsınız yazıyo bende oyle yapıyorum bısey olurmukı yoksa hıc ıcmıcek

iğrenç bişey valla kızına son derece hak veriyorum:) bişey olmaz canım hemşire bize de meyve suyuna falan kat demişti ama benim cins oğlum içiyo bi arıza çıkarmadı sadece suratını ekşitti..

meyve veriyosan meyveylede olur canım içinde yazıyosa oyle ver hiç içmemesinden iyi..bizimki ferrum kokusu güzel tatıda tatlı tuzlı arası oğlan itiraz etmeden içiyo şükür

saolun kızlar bu arada bın kere masallah kızım bayramdan berı gece cok guzel uyuyo dunya varmıs ya 4 ay sonra uyku neder tadına vardım valla.darısı uyumayanların basına.hele bu gece tam 11 saat uyudu ve 2 kez uyandı.karnı doyalı uyuyo kuzum cok sukur:)
hı bıde sabah kzıım emdı cok mutlu oldum gecede emdı.ama sabah 9.30 da emdı.yarım saat sonra huysuzlandı.uykusuda yoktu.mama yaptım verıdım hepsını ıctı.100 cc yapmıstım hemde kızım gercekten doymuyomus ya

11 saatmı maşşalah subhanallah:)
gece yatmadan önce ne veriyosun çabuk yaz banaa:))
Allah daim etsin tatlım rüya gibi ama darısı başımaa..

11 saatmı maşşalah subhanallah:)
gece yatmadan önce ne veriyosun çabuk yaz banaa:))
Allah daim etsin tatlım rüya gibi ama darısı başımaa..

canım 2 hafta oncesıne kadar benım kızımda 2 saate bıuyanıyodu hatta saat bası uyandıgıda cok oluyodu uyukuya hasrettım.yatmadan once sutum varsa sagıp verıyorum 100 cc sagıyorum.sutum cok yoksa mama yapıyorum 100.110 cc kadar onu ıcıp yatıyo gecede kalkınca emıp gerı uyuyo

selam kızlar devrim başın sağolsun canım hasta olan bebişler en kısa zamanda iyileşir inş. ateşlenirse soğuk kolonya yı eklem yerlerine sürün çok etkili oluyor. zaten uçtuğu için daha çok üşümez korkmayın. biz bayramda test ettik. sık sık sürün ki çabuk düşsün ateş.

birde bizim için erken ama ben istedim sabahat aktuna'nın 2-6 yaş arası çocuklar için kitabını kargo ödemeniz şartıyla ücretsiz gönderiyorlar. link verdim. ister tlf ile ister bu linkten isteyebilirsiniz. iki çocuğu olanlar hemen isteyebilirler. Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu

mama çok tok tutuyo gece uykusunda ama gece sık emmedikleri için sütünde azalma olmasın dikkat et canım. olmazsa gece bir kere kalkıp sağ. benim kesildi ya korkuyorum artık aman herkesin sütü bol olur inş.

talep formunu doldurdum canım 10 gun ıcınde gelecek dıyo kargo da 4.5 lıraymıs.bakalım gelsın lazım olur elbet.ben zaten okumayı cok severım elbet her kıtabın kattıgı bısey olur

kızlar bu arada benim oğlan 4. aydan beri oturmak istiyo kendini kaldırıyo devamlı bende bi süredir çok kısa süreli ve destekli otuytuyodum kucağımda dün sağlık ocağında 6 aydan önce oturtmuyosun dedi..ama dolmuşta falan hayatta durmuyo sizin dr.lar ne diyo bu konuda

canım benım kızım 4.5 aylık kucagıma oturtuyorum 10 gundur falan cok uzun surelı deıl ama zaten 4 aylık olunca heryerde yazıyo desteklı oturabılır dıye

bizim doktorumuzda destekle oturabilir dedi...uzun süreli olmamak kaydıyla bi sorun olmaz bence

selam kızlar kaç gündür yoktum annemde kaldım 4 gün falan. kocişle aramız çok iyi değil sorunlar fazla bende biraz annemde kaldım iyi geldi. kızım doğduktan sonra zaten birtürlü iletişim kuramıyoruz kocamla tamamen uzaklaştık aynı evin içinde ayrı yaşıyo gibiyiz neolcak bilmiyorum bu durum. çok bunaldım. hakkımızda hayırlısı artık.
geçmişe bir göz atıyım annişlerde bebişlerde iyidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…