Canım bi arkadaşımın 10 aylık bebeği var 6 ay anne sütünden başka birşey vermemiş sonra çok zor oldu ek gıdaya geçmek hala da zor yiyor dedi. Bizim doktorda ek gıdaya başlamayalım henüz anne sütüne devam dedi ama ben meyve püresi veriyorum günde 1 kez.
selam kızlar dun gırememdım anneme gıtmıstım.sıze bende bısey soracagım kan damlası ferro sanoldu sanırım adı.kızım ıcmıyo tukuruyo.ıcındede mamasına damlatıp verebılırsınız yazıyo bende oyle yapıyorum bısey olurmukı yoksa hıc ıcmıcek
selam kızlar dun gırememdım anneme gıtmıstım.sıze bende bısey soracagım kan damlası ferro sanoldu sanırım adı.kızım ıcmıyo tukuruyo.ıcındede mamasına damlatıp verebılırsınız yazıyo bende oyle yapıyorum bısey olurmukı yoksa hıc ıcmıcek
saolun kızlar bu arada bın kere masallah kızım bayramdan berı gece cok guzel uyuyo dunya varmıs ya 4 ay sonra uyku neder tadına vardım valla.darısı uyumayanların basına.hele bu gece tam 11 saat uyudu ve 2 kez uyandı.karnı doyalı uyuyo kuzum cok sukur:)
hı bıde sabah kzıım emdı cok mutlu oldum gecede emdı.ama sabah 9.30 da emdı.yarım saat sonra huysuzlandı.uykusuda yoktu.mama yaptım verıdım hepsını ıctı.100 cc yapmıstım hemde kızım gercekten doymuyomus ya
11 saatmı maşşalah subhanallah:)
gece yatmadan önce ne veriyosun çabuk yaz banaa:))
Allah daim etsin tatlım rüya gibi ama darısı başımaa..
canım 2 hafta oncesıne kadar benım kızımda 2 saate bıuyanıyodu hatta saat bası uyandıgıda cok oluyodu uyukuya hasrettım.yatmadan once sutum varsa sagıp verıyorum 100 cc sagıyorum.sutum cok yoksa mama yapıyorum 100.110 cc kadar onu ıcıp yatıyo gecede kalkınca emıp gerı uyuyo
selam kızlar devrim başın sağolsun canım hasta olan bebişler en kısa zamanda iyileşir inş. ateşlenirse soğuk kolonya yı eklem yerlerine sürün çok etkili oluyor. zaten uçtuğu için daha çok üşümez korkmayın. biz bayramda test ettik. sık sık sürün ki çabuk düşsün ateş.
birde bizim için erken ama ben istedim sabahat aktuna'nın 2-6 yaş arası çocuklar için kitabını kargo ödemeniz şartıyla ücretsiz gönderiyorlar. link verdim. ister tlf ile ister bu linkten isteyebilirsiniz. iki çocuğu olanlar hemen isteyebilirler. Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
kızlar yaa brokoli hakkında bilgisi olan yokmu..:sinifsinif:
bence verebilirsin. tariflerde 4.aydan sonra brokoli çorbası diye tarifler var.
kızlar bu arada benim oğlan 4. aydan beri oturmak istiyo kendini kaldırıyo devamlı bende bi süredir çok kısa süreli ve destekli otuytuyodum kucağımda dün sağlık ocağında 6 aydan önce oturtmuyosun dedi..ama dolmuşta falan hayatta durmuyo sizin dr.lar ne diyo bu konuda
kızlar bu arada benim oğlan 4. aydan beri oturmak istiyo kendini kaldırıyo devamlı bende bi süredir çok kısa süreli ve destekli otuytuyodum kucağımda dün sağlık ocağında 6 aydan önce oturtmuyosun dedi..ama dolmuşta falan hayatta durmuyo sizin dr.lar ne diyo bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?