2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ısılık gb değil daha büyük özellikle kafasının içinde saclarının arasında oluyor sizde de öyle mi

kızlar nerdesınız kızıma mılupanın sutlu pırınclı kasık mamsını aldım yarın denıcem cok merak edıyorum yıcekmı

selamlarrr oğluşumla bi güzel gezdik arabayla ordan oraya taşı dahadabi yoruldum.kızlar babasling kullanan varmıydı ya alsam diyorum araba taşıma derdi olmaz amma velakin oğlan enson 9500kg idi acaba dahamı zor olur..

kızlar nerdesınız kızıma mılupanın sutlu pırınclı kasık mamsını aldım yarın denıcem cok merak edıyorum yıcekmı

inş. yer canım tatlı oldunda sanırım bi çok bebiş beğenir benim oğlumda bayılıyo ben bebelac kullanıyorum..birde ben ballı irmikli almıştım ama benşmkuzuya alerji yaptı sütlü pirinçliyle başlamak en doğrusu şimdiden afiyet bal şeker olsun

benimki çok sevdi 10 gündür geceleri veriyorum biraz daha uzun uyusun diye severekte yiyo yerken çok nefismiş der gibi sesler çıkarıyo ama çok koyu yapma kabız yapıyomuş doktorumuz dedi çorbadan biraz daha koyu olsun yeter

alerji yaptığını nasıl anladın kızarıklıklar mı çıktı vücudunda

bebegini emziremeyen arkadaslar vardi ya, sagsinlar cikan sutle kasik mamasini yapsalar mesela bebisler de annesinin sutunu icmis olsa. yapilir mi acep oyle aklima geldi

bebegini emziremeyen arkadaslar vardi ya, sagsinlar cikan sutle kasik mamasini yapsalar mesela bebisler de annesinin sutunu icmis olsa. yapilir mi acep oyle aklima geldi

benım kızım emmıyo evet olabılır bende dusunmustum.gercı ben emmesede sagıp bıberonla verıyorum.gecelerı emıyo cok sukur ama oda cok uzun surmıcek gıbı.neyse verebılıdıgım yere kadar artık.

ınsallah yer ya benım kızın bogazı cok kotu valla.cok acıkmasına ragmen nazlanarak ıcıyo mamyıda sutude.nolcak bılmıyorum bu kızın pesınde kasıkla gezcem galıba bı kasık yesın dıye(

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

kızlar nerdesınız esım maca gıttı her cumartesı halı saha macları var.kızımda uyudu bende sıkıldım uykumda yok.neler yapıyosunuz

selam kızlar nasılsnız off gece gece içime kurt düştü sizede bi sorayım dedim( bıngıldaklara bakıomusunuz ön bıngıldak nasıl bebeklerinizde hafif kabarık mı??

ızlar ya bısey daha sorcam sıze asyam daha ayaklarını basamıyo.sızınkıler tam basıyolarmı .yere yıgılıyo dırenemıyo hıc.annem nıye basmıyo dr gıt dedıde.coktan basmasımı gerekıyodu

merhaba arkadaşım doğum yapan kadınların eşleri doğumdan 3-4 ay sonra veya ilk 3-4 ay tam hatırlamıyorum depresyona bunalıma girebiliyormuş sanırım kadının ruh hali onu da etkiliyormuş yeni doğum yaptığım sıra eşim okumuş bana söylemişti. :)

canım benimki de yaklaşık senin çocuğunla.benimki basıyor 1 aydır.önce tam basamıyordu3. ayın başında sonra yavaş yavaş uzun süre basmaya dik durmaya başladı.şuan maşallah çok iyi. ama ne sorun olabilirki basmasın. her çocuğun gelişimi aynı değilki benimki de tam olarak bu hafta dönmeye başladı.hatta kızıma millet takla atıyor sen hala yatıyorsun diye takılıyordum.telaş etme bence bol bol antrenman yaptır kasları anca güçleniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…