canım benim kızımın da burnu klima çalıştırdığımız zaman tıkanıyordu..artık klima kullanmıyoruz ama arasıra yine tıkanıyor..bende sefiyol burun spreyi var doktorumuz vermişti..ondan kullanıyorum..gece yatmadan iki burun deliğine de fıslatıyorum.rahat uyuyor...allerji olsa hemen geçmez kızarıklıklar..ama bazen gün içinde bizimkinde de oluyor onlar..
canım isilik değil bu farklı bişey. kaşınıyor gb bebeğim ellerini hep kaşımak için götürüyorkizarikliklar isilik, bebegi fazla sicak tutuyor olabilirsin
ısılık gb değil daha büyük özellikle kafasının içinde saclarının arasında oluyor sizde de öyle mi
kızlar nerdesınız kızıma mılupanın sutlu pırınclı kasık mamsını aldım yarın denıcem cok merak edıyorum yıcekmı
kızlar nerdesınız kızıma mılupanın sutlu pırınclı kasık mamsını aldım yarın denıcem cok merak edıyorum yıcekmı
inş. yer canım tatlı oldunda sanırım bi çok bebiş beğenir benim oğlumda bayılıyo ben bebelac kullanıyorum..birde ben ballı irmikli almıştım ama benşmkuzuya alerji yaptı sütlü pirinçliyle başlamak en doğrusu şimdiden afiyet bal şeker olsun
bebegini emziremeyen arkadaslar vardi ya, sagsinlar cikan sutle kasik mamasini yapsalar mesela bebisler de annesinin sutunu icmis olsa. yapilir mi acep oyle aklima geldi
benimki çok sevdi 10 gündür geceleri veriyorum biraz daha uzun uyusun diye severekte yiyo yerken çok nefismiş der gibi sesler çıkarıyo ama çok koyu yapma kabız yapıyomuş doktorumuz dedi çorbadan biraz daha koyu olsun yeter
selam kızlar nasılsnız off gece gece içime kurt düştü sizede bi sorayım dedim( bıngıldaklara bakıomusunuz ön bıngıldak nasıl bebeklerinizde hafif kabarık mı??
arada bakıyorum hafif çökük oluyor hayırdır kabarıklıkmı var
Canım kaşık maması değilde meyve püresini kaşıkla veriyorum bi sorun yaşamadık çok şükür tatlı kaşığı kullanıyorum ben bide mama kaşığı falan değil ,bol bol dua edin kızlar ne diyim sorunuz kimse yok oluyo işte diyorum ya biz hemen parlıyoruz her söylenen batıyo ama onlarda tepki veriyo demekki bizimkide onlara batıyo biz doğurdun onlar bunalımda anlayabilmiş değilim
ızlar ya bısey daha sorcam sıze asyam daha ayaklarını basamıyo.sızınkıler tam basıyolarmı .yere yıgılıyo dırenemıyo hıc.annem nıye basmıyo dr gıt dedıde.coktan basmasımı gerekıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?