canım doğumdan sronra hemen hemen herkezde oluyor bu süreç.ama iş yine biz kadınlara düşüyor maalesef.arada dengeyi sağlamak çok zor.mesela beni yanlış anlamayın ama kesinlikle eşlerinizle ayrı yatmayın.erkeklerde çocuk gibiler onlarda ilgi istiyorlar ama arada tabi bizi düşünen yok
selam kızlar kaç gündür yoktum annemde kaldım 4 gün falan. Kocişle aramız çok iyi değil sorunlar fazla bende biraz annemde kaldım iyi geldi. Kızım doğduktan sonra zaten birtürlü iletişim kuramıyoruz kocamla tamamen uzaklaştık aynı evin içinde ayrı yaşıyo gibiyiz neolcak bilmiyorum bu durum. çok bunaldım. Hakkımızda hayırlısı artık.
Geçmişe bir göz atıyım annişlerde bebişlerde iyidir umarım.
hakkında hayırlısı olsun canım bol bol dua et
sağol canım öyle yapıyorum zaten dua ediyorum.ben sürekli ilgileniyorum çocuk gibi peşinde dolanıyorum ama 4 aydır bi düzen tutturamadık eşim çok uzaklaştı benden kendi halinde takılıyo işte beraber oturup tv bile izlemiyoruz konuşmayı geçtim yani. Zaten kızım çok yoruyo bide bu tür şeylerle uğraşmak iyice mahvediyo beni. Psikolojim iyi değil mafoldumben
sağol canım öyle yapıyorum zaten dua ediyorum.ben sürekli ilgileniyorum çocuk gibi peşinde dolanıyorum ama 4 aydır bi düzen tutturamadık eşim çok uzaklaştı benden kendi halinde takılıyo işte beraber oturup tv bile izlemiyoruz konuşmayı geçtim yani. zaten kızım çok yoruyo bide bu tür şeylerle uğraşmak iyice mahvediyo beni. psikolojim iyi değil mafoldumben
üzülmemeye çalış canım ya ne kadar mümkün bilmiyorum ama miniklerin bize ihtiyacı var gözümüze bakıyolar yavrunun sağlığı için iyi olmaya çalış hem sütün etkileniyo hemde bu aydan sonra sesinin tonundan bile anlıyomuş bebekler üzgünmüsün sevinçlimisin
zaten herşey onlar için artık.kuzum yüzüme bi gülsün yetiyo herşeyi unutuyorum. allah sağlık versinde gerisi nasılsa hallolur.
kızlar bu arada kasık maması veren varmı .cogunuz kasıkla beslemeye basladınız sanırım.bende denemek ıstıyorum kasıkla yutabılcekmı acaba
ben veriyorum canım milupanın sütlü pirinçlisini çok sevdi oğlum sende dene istersen
Canım kaşık maması değilde meyve püresini kaşıkla veriyorum bi sorun yaşamadık çok şükür tatlı kaşığı kullanıyorum ben bide mama kaşığı falan değil ,bol bol dua edin kızlar ne diyim sorunuz kimse yok oluyo işte diyorum ya biz hemen parlıyoruz her söylenen batıyo ama onlarda tepki veriyo demekki bizimkide onlara batıyo biz doğurdun onlar bunalımda anlayabilmiş değilim
bende onu almayı dusunmustum zaten bıde tatahıllısını almayı dusunuyorum.ınsallah yer bıde bıaz kıvamı koyu oldugu ıcın yutmada bı sorum olurmu dıye tedırgınım
devrimim başın sağolsun canım allah geride kalanlara uzun ömür versin
iyi geceler tatlı annişler ve bebişleri,
okul açıldığından beri sabah okul öğlen oğluşla ev derken bir türlü kk ya giremedim girince de yazamadım okuyup çıktım hep. Okul açıldığından beri oğluşun uyku düzeni acayip bozuldu, gece 1 kere kalkan oğlum şimdi neredeyse saat başı ayağa dikiyor bizi. Ne oldu anlamadım ya? Dün gece tam ben yatıcam 1.30 gibi kalktı karnını doyurdum, e uyumuyo, ben eeee eeee diyorum o bana gülüyo, dil çıkarıp tüüü diye tükürükler saçıyo, oyun yapıyo bana, sonra kalktık babasıyla oynadılar 3.30 gibi uyudu, 6.30 da kalktı emip uyudu 8.30 kadar, ben de kalkıp okula gittim Allah tan dersim 9.25 teydi. Kaç gündür böyle, okula uykusuz gidiyorum hele 7.30 derslerine giderken çok zor oluyor, inşallah eski düzenimize döneriz böyle devam ederse yandığımız resmidir.
Bize kan damlası olarak santafer verdi tadına bakmadım ama kokusu güzel çikolata gibi sanki, sağlık ocaklarının verdiğinin kokusu ve tadı kötü yan etkisi de çok dedi doktorumuz bunu verdi, Ömer Çağan içince yüzünü falan buruşturmuyor tadı da iyi herhalde bi bakayım yarın.
Devrimim başınız sağolsun Allah kalanlara uzun, sağlıklı ömür nasip etsin.
geçmiş olsun canım...atlatır kuzularımız bunları evelallah...
devrimim başın sağolsun canım...oğlunda bişey çıkmayacak bence..gönlünü ferah tut..
çok saolun kızlar,dostlar saolsunselam kızlar devrim başın sağolsun canım hasta olan bebişler en kısa zamanda iyileşir inş. ateşlenirse soğuk kolonya yı eklem yerlerine sürün çok etkili oluyor. zaten uçtuğu için daha çok üşümez korkmayın. biz bayramda test ettik. sık sık sürün ki çabuk düşsün ateş.
birde bizim için erken ama ben istedim sabahat aktuna'nın 2-6 yaş arası çocuklar için kitabını kargo ödemeniz şartıyla ücretsiz gönderiyorlar. link verdim. ister tlf ile ister bu linkten isteyebilirsiniz. iki çocuğu olanlar hemen isteyebilirler. Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
sıkma canını,daha bebeklerimizin düzeni oturmadı,hepsi olur zamanla,hepimizde var ufak defeksağol canım öyle yapıyorum zaten dua ediyorum.ben sürekli ilgileniyorum çocuk gibi peşinde dolanıyorum ama 4 aydır bi düzen tutturamadık eşim çok uzaklaştı benden kendi halinde takılıyo işte beraber oturup tv bile izlemiyoruz konuşmayı geçtim yani. zaten kızım çok yoruyo bide bu tür şeylerle uğraşmak iyice mahvediyo beni. psikolojim iyi değil mafoldumben
merhaba arkadaşlar birşey sorucam bebeklerinizin gece burunları tıkanıyor mu?benimki her sabah tıkanık olarak uyanıyor. birde gün içinde yüzünde ve kafasında kırmızı alarji gb bişeyler cıkıp cıkıp geri kayboluyor. acaba birşey alerjimi yapıyor yoksa sizin bebeklerinizde de oluyor mu
merhaba arkadaşlar birşey sorucam bebeklerinizin gece burunları tıkanıyor mu?benimki her sabah tıkanık olarak uyanıyor. birde gün içinde yüzünde ve kafasında kırmızı alarji gb bişeyler cıkıp cıkıp geri kayboluyor. acaba birşey alerjimi yapıyor yoksa sizin bebeklerinizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?