2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım doğumdan sronra hemen hemen herkezde oluyor bu süreç.ama iş yine biz kadınlara düşüyor maalesef.arada dengeyi sağlamak çok zor.mesela beni yanlış anlamayın ama kesinlikle eşlerinizle ayrı yatmayın.erkeklerde çocuk gibiler onlarda ilgi istiyorlar ama arada tabi bizi düşünen yok

kesinlikle aynı fikirdeyim canım ,biz zaten stresli bi dönem geçirdik kendimize yetemiyoruz bide eşler ilgi istiyo ilk 1-2 ay çok zordu benim çok stresliydi

hakkında hayırlısı olsun canım bol bol dua et

hakkında hayırlısı olsun canım bol bol dua et

sağol canım öyle yapıyorum zaten dua ediyorum.ben sürekli ilgileniyorum çocuk gibi peşinde dolanıyorum ama 4 aydır bi düzen tutturamadık eşim çok uzaklaştı benden kendi halinde takılıyo işte beraber oturup tv bile izlemiyoruz konuşmayı geçtim yani. zaten kızım çok yoruyo bide bu tür şeylerle uğraşmak iyice mahvediyo beni. psikolojim iyi değil mafoldumben

üzülmemeye çalış canım ya ne kadar mümkün bilmiyorum ama miniklerin bize ihtiyacı var gözümüze bakıyolar yavrunun sağlığı için iyi olmaya çalış hem sütün etkileniyo hemde bu aydan sonra sesinin tonundan bile anlıyomuş bebekler üzgünmüsün sevinçlimisin

canım hepımız yasadık bu sureclerı kımınkı erken bıttı kımınınkı hala suruyo malesef.her kadın dogumdan sonra mutlaka azda olsa yasamıstır aynı seylerı.bızde esımle cok uzak deılız ama nerdeyse her hafta kavga edıyoruz.bısey cıkıyo mutlaka.oda benım kadar kızmızı dusunuyo .bızım sorunumuz esımın annesı o torununa gereken hassasıyetı gostermıyo bende sınır oluyorum onun ıcın esıme kavga edıyoruz.aynı bınada oturuyoruz o yuzdende gun gecmıyo kı bı tartısma cıkıyo

zaten herşey onlar için artık.kuzum yüzüme bi gülsün yetiyo herşeyi unutuyorum. allah sağlık versinde gerisi nasılsa hallolur.

kızlar bu arada kasık maması veren varmı .cogunuz kasıkla beslemeye basladınız sanırım.bende denemek ıstıyorum kasıkla yutabılcekmı acaba

zaten herşey onlar için artık.kuzum yüzüme bi gülsün yetiyo herşeyi unutuyorum. allah sağlık versinde gerisi nasılsa hallolur.

aynen canım kızımın yuzune bakınca hersey bos gelıyo .o ıyı olsunda bısey ıstemem dıyorum.daha dun aksam nasıl kavga ettık esımle.cok agladım valla.yıne annesının yuzunden.esım hep benı haksız goruyo sankı ben yabancıyım hala onun aılesı onlarmıs gıbı.annesıne toz kondurmuyo bende sınır krızıne gırdım artık patladım nasıl agladım valla.kızım olmsa cok daha kotu olurdum.

Canım kaşık maması değilde meyve püresini kaşıkla veriyorum bi sorun yaşamadık çok şükür tatlı kaşığı kullanıyorum ben bide mama kaşığı falan değil ,bol bol dua edin kızlar ne diyim sorunuz kimse yok oluyo işte diyorum ya biz hemen parlıyoruz her söylenen batıyo ama onlarda tepki veriyo demekki bizimkide onlara batıyo biz doğurdun onlar bunalımda anlayabilmiş değilim

ben veriyorum canım milupanın sütlü pirinçlisini çok sevdi oğlum sende dene istersen

bende onu almayı dusunmustum zaten bıde tatahıllısını almayı dusunuyorum.ınsallah yer bıde bıaz kıvamı koyu oldugu ıcın yutmada bı sorum olurmu dıye tedırgınım

Bende bugun sebze puresi verdim kasikla canim..adamlari bos birakmayiiiin beni bilenler diycegimi de bilir o gelmezse size gidin duzelir kizlar uzulmeyin herseyi bebisler icin yaptiginizi dusunun inanin daha kolay oluyo hayat....

merhaba arkadaşlar birşey sorucam bebeklerinizin gece burunları tıkanıyor mu?benimki her sabah tıkanık olarak uyanıyor. birde gün içinde yüzünde ve kafasında kırmızı alarji gb bişeyler cıkıp cıkıp geri kayboluyor. acaba birşey alerjimi yapıyor yoksa sizin bebeklerinizde de oluyor mu

ben şeftalı muz cam rendeden geçiriyorum içinde de biraz pirinç unu yapıp katıyorum oğlum çok seviyor hem doyurucu hem vitaminli

bende onu almayı dusunmustum zaten bıde tatahıllısını almayı dusunuyorum.ınsallah yer bıde bıaz kıvamı koyu oldugu ıcın yutmada bı sorum olurmu dıye tedırgınım

kıvamını kendin ayarla paketin üzerinde yazan şekilde yapmak zorunda değilsinki yavaş yavaş ekle mamayı suya karıştırdıkça koyulaşıyor zaten

devrimim başın sağolsun canım allah geride kalanlara uzun ömür versin

geçmiş olsun canım...atlatır kuzularımız bunları evelallah...

devrimim başın sağolsun canım...oğlunda bişey çıkmayacak bence..gönlünü ferah tut..

çok saolun kızlar,dostlar saolsun

sıkma canını,daha bebeklerimizin düzeni oturmadı,hepsi olur zamanla,hepimizde var ufak defek

canım benim kızımın da burnu klima çalıştırdığımız zaman tıkanıyordu..artık klima kullanmıyoruz ama arasıra yine tıkanıyor..bende sefiyol burun spreyi var doktorumuz vermişti..ondan kullanıyorum..gece yatmadan iki burun deliğine de fıslatıyorum.rahat uyuyor...allerji olsa hemen geçmez kızarıklıklar..ama bazen gün içinde bizimkinde de oluyor onlar..

kizarikliklar isilik, bebegi fazla sicak tutuyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…