2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben bastirmaya ugrasmadim acikcasi, denemedim de :) yapmak mi lazimmis yahu

ne bılım canım ya bende hıc ugrasmamıstım hıc aklıma gelmemıstı gecen gun annem dedı nıye basmıyo acaba dıye dr a goturun yada arastır bakalım normalmıymıs dedı ıcıme kurt dusurdu genelde basıyolar galıba 4-5 aylık bebekler kzıım 4.5 aylık oldu daha basamıyo hıc

alerji yaptığını nasıl anladın kızarıklıklar mı çıktı vücudunda

kırmızı pütürler oldu canım yanaklarında..hani ayazda kalırsında soğuktan yanarya yanaklar ole avil verdim 2 günde geçti..

benim olumda basıyo canım..hatta saftrik eşim yürütmeye çalıştığında zarzor adım bile atıyo..aslında erken bastırmamak gerekiyomuş tam olarak nezaman bastırılıyo bilmiyorum

hatta yoğurda koyduğum 6 cici bebede alerji yaptı..saflıktan çocum deneme tahtası oldu ama alerji yapca hiç aklıma gelmemişti..kahvaltıda falanda veriliyoya

bebeklerde 7. aydan önce bastırmamak gerekiyormuş öyle okumuştum bir doktorun kitabındaboshayallersmile
ahh şu babalar:kedi: babasıda duruya tay tay durmasını öğretmeye çalışıyor daha çok erken desemde dinletemedim:umursamaz:

valla bende hiç denememiştim basıyomu diye az önce denedim basmıyor 30 unda 5 aylık olucak.bi sorun olcağını sanmıyorum

şimdi google da arattım bi sitede 3 aylık bebek gelişiminde ''Ayaklarının üzerinde dik tutulduğunda vücudunun ağırlğını taşıyabilir'' yazıyor

iyi akşamlar kızlar
ben ayakları üzerine bastırıyorum emiri. bastırmak derken ayakta tutunca hele ayna karşısındaysa başlıyo zıplamaya:)) bayılıyo hop hop diye zıplamaya. erken mi diye hiç düşünmemiştim:)
başım çatlıyo emir yeni uykuya daldı biraz gezinip yatıcam ben de..

bebekler bu aylarda önceden ayaklarının üzerine basıyo olsalr da bu aylarda basamayabilirlermiş hatta bu yüzden doktora gidenler oluyomuş korkuttuk mu önceden basıyodu şimdi neden basmıyo gibilerinden uzman tv ye bak netten ordan duymuştum

iyi akşamlar kızlar
yarın sabah ağrı ya gidiyoruz yeni tayin yerimize..yeni bir hayat baslıyor yeni evimizden yazıcaz inşallah artık size:)
kızlar bu arada ben ecrine 2 gündür üzüm suyu veriyorum bir iki çay kaşıgı kadar..
bugün akşam kakasından kırmızı bişey geldi hafif kan gibi degildi gerçi..üzümden olabilirmi?
balgamsı bişeydi

eşimin abisi geliyo ellerinden tuttarak yattığı yerden çocuğu kaldırıyo ellerinden tutup yürütmeye çLIŞIYO OTUTTURMAYA ÇALIŞIYO YAPMAYALIM DAHA ERKEN DEDİKÇE DEDİĞİME PİŞMAN EDİYO NUTUK ATIP DURUYO BANA BİŞEY OLMAZ BİŞEY OLMAZ DEYİP DURUYO AKLIM ÇIKIYO BİŞEY OLACAK DİYE BİZİMKİ DE SESLE GÜLÜYO O ÖYLE YAPTIKÇA SABIRLAR VER BANA ALLAHIM 2. ÇOCUĞU GİDECEM DAĞ BAŞINDA BÜYÜTECEM DELİRMEMEK İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…