aybirannce çıksada bitse bu huysuzbilmiyorumkismileluktam olarak değiştiğini duymadım ama çıkana kadar huysuz olurlarmış..ee ardarda çıkarsa tabiki huyu uzuuunn bi süre değişmiş olur
selam gamze maaşallah duruya ,
kızlar ben spral taktırdım ama siz neden düşünmüyorsunuz bilmediğim bi etkisimi var bilmiyorumkismile
gamzeemmm neden korktun ki korumuyor muymuş bana dr. en garantisi bu ilaç kullanma kondom da risk dedi ondn taktırdım rahat rahattt saldım çayıra hesabındayım yanii eğer korumuyor ise işim iş valla allahım korusun isteyenlere versinn.... nasılsın bu arada gamzeee duru napıyor. ben işteyim yemeğe inip gelicem özledim sizleri yaa azcık takılın buralarda
gamzee duruya okuyup yolladım bu sabah tatlım valla nazara geldi prensesim:'((
selam kızlar işe geldim geç geldim kaçamak yaptım bugün waikikiye uğradım kuzuma bissürü cici aldım:)))
kızlar ben spral taktırdım ama siz neden düşünmüyorsunuz bilmediğim bi etkisimi var bilmiyorumkismile
seymacim bence yanlis biliyorsun, spiral sadece yabanci madde etkisi yapar ve spermleri oldurur. dollenme falan olmuyor ya
canım g bloktayız biz 5 sene degılmı süresi?
asla polemik yaratmak için yazmıyorum kızlar ama ben neden taktırmaktan vazgeçtiğimi yazayım..şimdi korunmanın amacını bilirsiniz yumutra ve spermin birleşmemesi için..ama spiralde yumurta ve sperm dölleniyormuş rahme yerleşirken spirale takılıp düşüyomuş yani icabında sık sık düşük yapma olasılığı var kii dinen bilinçli olarak bebek düşürtülmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?