2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dr bey iyi gunler.
Size bebeklerde ek gıdada tuz ve şeker kullanımı ile ilgili danışmak isterim.Ben ogluma ozel ne yaptıysam hiç birini yemedi cıkarttı fakat bizim yedikelrimizden(tatlı tuzlu) verdigim zaman da cok olmasa da 1er kaşık seve seve yiyiyor.İnternette de araştırdıgımız zaman her yer cocuklara kesınlıkle şeker ve tuz vermeyin diyor.Enerji ve uykusuzluk yaparmış.Peki eski insanlar acaba hep ozel mi yaparlarmış her şeyi beni bile annem evde pişen yemekler ile beslemiş(81 dogumluyum).Sizce bebeklerin yemeklerinde tuz ve şeker olmalımı ve ya nekadar olmalı.Nacizane fikrinizi almak isterim.
İlginize teşekkurler.

Dr.KadirTugcu

Anne sütünde bile "tuz" vardır... Tuzsuz, şekersiz diye bir şey yok, az bilenlerin saçmalıkları... Aşırı tuz ve şekerden kaçının, normal, evde pişen gıdaların tuz ve şekerinden bir zarar gelmez... Anne sütünde bile tuz ve şeker vardır... Sütteki şeker, "Laktoz" bir "Di-sakkarit" olup ( yani ikili bir şeker olup) , yarısı "Galaktoz", yarısı "Glikoz" dur...

bana kalsa bende tuzsuz diye biliyordummm.. evde yaptığınız yemeklerden verin diyor adam ya ama herlade 6.ay içindir

ben oğluma verdiğim herşeyin tadına bakıyom valla sütüne muhallebisine ilacına devit sırf yağ mesela:)

koca dediniz de dün gönlümü aldı kerata:)) oysa 3gün küs durcaktım 2 gün durabildim. odun modun ama seviyoz iştee:=))
bana 2.çocuğu napcas nezaman olcak diyo barışır barışmaz gıcık yaa

Son düzenleme:
seyma sen bu kocani seviyor musun niye denyo dedin simdi :)

denyo işte 28 ini doldurdu ama akıl yaşı 8 hadi 10 olsun ..çatlak herif dün sabah işe giderken oğlan uyuyomuş gece geç geldiğinden göremiyo tabi bugünde uyurken ayağını gıdıklayıp uyandırmış sevmek için..giderkende yanıma yatırıyo oğlum erken daha niye kalktın sen diyodum çocuğa ben uyandırdım diyo..minicik bebek sevmek için uykudan uyandırılır mı hiç..o yüzden denyo..yoksa severim keratayı evlenmek için 5 sene bekledik 2.5 sene flört 2.5 sene nişanlılık

kaydirigubbakcemile3

:) he he süpermiş...

memnun oldum canım:)

bizim herifff çocuk delisii. tabi yapması sevmesi kolay olan bana oluyo:)) emir büyüsün sağlıkla da şu an hiiç düşünmüyom Allah isteyene versin.

yalnıs kıslar doğru düzgün korunma yöntemi de oturtmuş değilim spiralden vazgeçtim iğneleri araştırıyorum..

aynı dert bizde de kocama kalsa korunmıcak bile ama 2.çocuğuda hemen istemiyo iğneler ara kanama yapıyomuş ablam demişti ayrıca dr.umda dedi canım biz şimdilik condom kullanmaya çalışıyoruz..

ben önceden hap kullanıyodum yasmindi adı ilk 6 ay yasak oda eşim korunuyo benimde işime geliyo kandırırım ben onu emzirene kadar sen korun diye ondan sonra ne halt etcem bilmiyomfisfisfis

memnun oldum canım
bende canım olumunekankayizsmile
aynı dert bizdede var kazaya kurban gidicem diye korkuyorum :)

bende memnun oldum
olumunekankayizsmile bende..

ben önceden hap kullanıyodum yasmindi adı ilk 6 ay yasak oda eşim korunuyo benimde işime geliyo kandırırım ben onu emzirene kadar sen korun diye ondan sonra ne halt etcem bilmiyomfisfisfis

6 aydan sonra hap kullanabiliyomuymuşuz?
benim eşim korunmuyo condomla falan. şeyma iğnelerin kanama yapması derken adet düzensizliğimi oluyo ? bi kadın doğumcuyla görüşmem lazım bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…