seyma sen bu kocani seviyor musun niye denyo dedin simdi :)
koca dediniz de dün gönlümü aldı kerata:)) oysa 3gün küs durcaktım 2 gün durabildim. odun modun ama seviyoz iştee:=))
bana 2.çocuğu napcas nezaman olcak diyo barışır barışmaz gıcık yaa
nevin selam canım geç kaldın bugün yoğunsun herhal
koca dediniz de dün gönlümü aldı kerata:)) oysa 3gün küs durcaktım 2 gün durabildim. odun modun ama seviyoz iştee:=))
bana 2.çocuğu napcas nezaman olcak diyo barışır barışmaz gıcık yaa
denyo işte 28 ini doldurdu ama akıl yaşı 8 hadi 10 olsun ..çatlak herif dün sabah işe giderken oğlan uyuyomuş gece geç geldiğinden göremiyo tabi bugünde uyurken ayağını gıdıklayıp uyandırmış sevmek için..giderkende yanıma yatırıyo oğlum erken daha niye kalktın sen diyodum çocuğa ben uyandırdım diyo..minicik bebek sevmek için uykudan uyandırılır mı hiç..o yüzden denyo..yoksa severim keratayı evlenmek için 5 sene bekledik 2.5 sene flört 2.5 sene nişanlılık
bende yasemin..
:) he he süpermiş...
aynen öyle çok yoğunum yeni açabildim çoğu kez sadece okuyorum bişey yazamıyorum kusura bakmayın
bende yasemin..
memnun oldum canım:)
bizim herifff çocuk delisii. tabi yapması sevmesi kolay olan bana oluyo:)) emir büyüsün sağlıkla da şu an hiiç düşünmüyom Allah isteyene versin.
yalnıs kıslar doğru düzgün korunma yöntemi de oturtmuş değilim spiralden vazgeçtim iğneleri araştırıyorum..
memnun oldum canım:)
bizim herifff çocuk delisii. tabi yapması sevmesi kolay olan bana oluyo:)) emir büyüsün sağlıkla da şu an hiiç düşünmüyom Allah isteyene versin.
yalnıs kıslar doğru düzgün korunma yöntemi de oturtmuş değilim spiralden vazgeçtim iğneleri araştırıyorum..
bende canım olumunekankayizsmilememnun oldum canım
aynı dert bizdede var kazaya kurban gidicem diye korkuyorum :)memnun oldum canım:)
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile bende..bende memnun oldum
ben önceden hap kullanıyodum yasmindi adı ilk 6 ay yasak oda eşim korunuyo benimde işime geliyo kandırırım ben onu emzirene kadar sen korun diye ondan sonra ne halt etcem bilmiyomfisfisfis
6 aydan sonra hap kullanabiliyomuymuşuz?
benim eşim korunmuyo condomla falan. şeyma iğnelerin kanama yapması derken adet düzensizliğimi oluyo ? bi kadın doğumcuyla görüşmem lazım bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?