ahh cnm sağolllasınnnopuyorumnanaktanbence öncelikle kendi dr.una sor canım tahlil yapsak diye..çünkü çıkan sonuca göre fazla veriliyo örnek benim kuzu herkes kilosu kadar içerken biz 16 damla artı pekmez ve kırmızı mercimeklede takviyemiz var
çok etkilememişse geçebilie canım..benim oğlanda cicibebedeb olduğunda avil surupla 2 günde düzelmişti ama yüzündeydi
opuyorumnanaktan
ne mutlu sana ahh ahh benim anacımda gelse..:sinifsinif:
veeee herkese günaydın..10 da uyandık oğlanı doyurdum sıra bende nasılsınız bakalım bebişler nasıll
biraz geriden olucak ama ant oğluşuna maşallah çok tatlı ...
devrim gözün aydın bebişinin herşeyi normal olmasına çok sevindim.
durubaby senin bebiş büyüdü artık maşallah huzursuluğu dişlerindendir bencede acıkınca tekrar yemeğe başlar.
hap sutu azalttigi icin ilk 6 ay onerilmiyor. 6. aydan sora ek gida falan zaten az emecek diye oyle
ahh cnm sağolllasınnnopuyorumnanaktan
büyüdü valla zaman çabuk geçiyor ben sabah duruya şöle bir kahvaltı hazırladım milupanın 8 tahıllı karışımını aptamille yaptım bi kaba koydum içine çok az pekmez dövülmüş 2 tane ceviz ve pınar beyazdan azcık kattım bide çeyrek yumurta sarısı 2 adet bee bisküvisizemuszemus çok enerjikbi kahvaltı oldu zorlada oyunlarlada olsaa yedirdim çoğunu çok şükür ama sonrası banyoluk tabiiidelikafaduldendelikafadulden şimdide uyuyoruz
kızlar bişi sorucam gerçi ek gıdayla ilgili ama burda daha kalabalıkız.ben işe başladığımdan beri sütüm epey bir azaldı günde ancak 100 cc yada en fazala oda nadiren 150 cc süt sağabiliyorum.annem biberon maması veriyor birde meyve çok az.doğrumu besliyorum bebişimi.hiç süt veremeyenler nasıl besliyor bebişlerini?
çocuğa bi yan etkisi yok yani? ozaman 2 ay daha kardeş kardeş takılayım ben kocayla:))
gamze enerji patlaması olmasın çocukta:)))
ya bu arada bizimki de 11de uyudu hala uyuyo maş. noldu anlamadım uyumazdı böle uzun uzun:) güzel bi rüya görüyo heralde kalkamadı
hahahahah:roflol::roflol::roflol: olabilir valla napim yedirebildiğim zaman tıkıorum ne bulduysam ya bu cmrtesi bizimde 6. ay aşımız var gene ateşş huysuzluk :sinifsinif: ya bişey sorucam dişler çıkınca çocukların huyu değişiyormuşşş sizde böle bişey duydunuzmu hiçbilmiyorumkismile
hiç anne sütü veremeyenlerdenim yasemincim(ayy isimle hitap etmek hoşuma gitti ayol)
sabah kahvaltı veriyorum karışım öğlen çorba arada yoğurt yada meyva bazen birbirine katıp veriyorum akşam kasık maması gecede içerse bebek sütü
kızlar bişi sorucam gerçi ek gıdayla ilgili ama burda daha kalabalıkız.ben işe başladığımdan beri sütüm epey bir azaldı günde ancak 100 cc yada en fazala oda nadiren 150 cc süt sağabiliyorum.annem biberon maması veriyor birde meyve çok az.doğrumu besliyorum bebişimi.hiç süt veremeyenler nasıl besliyor bebişlerini?
kız adam korunsun ya ne takılcan kardeş kardeş hep bizmi halletcez herşeyi feminist damarıma basmayınlmaz:
hahahahah:roflol::roflol::roflol: Olabilir valla napim yedirebildiğim zaman tıkıorum ne bulduysam ya bu cmrtesi bizimde 6. Ay aşımız var gene ateşş huysuzluk :sinifsinif: Ya bişey sorucam dişler çıkınca çocukların huyu değişiyormuşşş sizde böle bişey duydunuzmu hiçbilmiyorumkismile
bence ek gıdalara başla zaten hazır mama veriyomuşun ek gıda daha sağlıklı bence ,bide sağabiliyosan işyerindede sağ sakla bi sonraki gün versinler ben sütümün son damlasına kadar vericem hem sağmazsan emmeye emmeye iyice azalıcak
daha küçük diye başlamak istemiştim yeni meyveye başladık birde gece için pirinçli sütlü olan mamadan aldım.annem bugün tarhana çorbası yaptı içmemiş ağlamaya başlamış
iştede sağıyorum toplamda o kadar çıkıyor.işe başlamadan önce sadece anne sütü veriyodum noldu anlamadım birden azaldı.çok üzülüyorum.
kızlar ben spral taktırdım ama siz neden düşünmüyorsunuz bilmediğim bi etkisimi var bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?