2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bişi sorucam gerçi ek gıdayla ilgili ama burda daha kalabalıkız.ben işe başladığımdan beri sütüm epey bir azaldı günde ancak 100 cc yada en fazala oda nadiren 150 cc süt sağabiliyorum.annem biberon maması veriyor birde meyve çok az.doğrumu besliyorum bebişimi.hiç süt veremeyenler nasıl besliyor bebişlerini?

ahh cnm sağolllasınnnopuyorumnanaktan

büyüdü valla zaman çabuk geçiyor ben sabah duruya şöle bir kahvaltı hazırladım milupanın 8 tahıllı karışımını aptamille yaptım bi kaba koydum içine çok az pekmez dövülmüş 2 tane ceviz ve pınar beyazdan azcık kattım bide çeyrek yumurta sarısı 2 adet bee bisküvisizemuszemus çok enerjikbi kahvaltı oldu zorlada oyunlarlada olsaa yedirdim çoğunu çok şükür ama sonrası banyoluk tabiiidelikafaduldendelikafadulden şimdide uyuyoruz

gamze enerji patlaması olmasın çocukta:)))

ya bu arada bizimki de 11de uyudu hala uyuyo maş. noldu anlamadım uyumazdı böle uzun uzun:) güzel bi rüya görüyo heralde kalkamadı

hiç anne sütü veremeyenlerdenim yasemincim(ayy isimle hitap etmek hoşuma gitti ayol)
sabah kahvaltı veriyorum karışım öğlen çorba arada yoğurt yada meyva bazen birbirine katıp veriyorum akşam kasık maması gecede içerse bebek sütü

gamze enerji patlaması olmasın çocukta:)))

ya bu arada bizimki de 11de uyudu hala uyuyo maş. noldu anlamadım uyumazdı böle uzun uzun:) güzel bi rüya görüyo heralde kalkamadı

hahahahah:roflol::roflol::roflol: olabilir valla napim yedirebildiğim zaman tıkıorum ne bulduysam ya bu cmrtesi bizimde 6. ay aşımız var gene ateşş huysuzluk :sinifsinif: ya bişey sorucam dişler çıkınca çocukların huyu değişiyormuşşş sizde böle bişey duydunuzmu hiçbilmiyorumkismile

tam olarak değiştiğini duymadım ama çıkana kadar huysuz olurlarmış..ee ardarda çıkarsa tabiki huyu uzuuunn bi süre değişmiş olur

saol şeymacım opuyorumnanaktan

bence ek gıdalara başla zaten hazır mama veriyomuşun ek gıda daha sağlıklı bence ,bide sağabiliyosan işyerindede sağ sakla bi sonraki gün versinler ben sütümün son damlasına kadar vericem hem sağmazsan emmeye emmeye iyice azalıcak

kız adam korunsun ya ne takılcan kardeş kardeş hep bizmi halletcez herşeyi feminist damarıma basmayınlmaz:

benim koca condomla korunmayı yanlış biliyodu dün anlatınca aa ozaman ben bidaha birlikte olmam seninle dedi..benimkide benimle kardeş kardeş geçincek sanırım..naniknaniklülülülülülü

selam gamze maaşallah duruya ,

daha küçük diye başlamak istemiştim yeni meyveye başladık birde gece için pirinçli sütlü olan mamadan aldım.annem bugün tarhana çorbası yaptı içmemiş ağlamaya başlamış
iştede sağıyorum toplamda o kadar çıkıyor.işe başlamadan önce sadece anne sütü veriyodum noldu anlamadım birden azaldı.çok üzülüyorum.

üzülme canım stresten olabilir..önce sebze çorbasıyla başlayın biz öyle yaptık 1 ay sonra diğer çorbalara geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…