selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.
10 gündür sol elimde sürekli bi uyuşukluk vardı bugün doktora gittim tabi hemen mr istedi onu çektiricem bakalım ne varmış.
amin canım, tabi önemli olan sağlık ve huzur... tabi senin işin daha zor, büyük kızına da ilgi göstermek zorundasın, Allah kolaylık versin..
benim eşim pek anlayışlı da değil ne yazık ki...
:sinifsinif: çookk ağlayasım varrr..hafta sonu hemn saç rengi değiştirip br kestrip falan imaj değişikliği ile kendime gelmeliyiimmmmmsenağlama
of kızlar ya yarama parmak bastınız bende oyle bı haldeyımkı dılencı kılıgındayım resmen bıde benım saclarda oyle cok beyaz varkı goren yaslanmıssın dıo(acıl boya sekıl bı seseyler yapmam lazım yoksa kendı goruntumden bunalıma gırcem cok az kaldı.
kayınvalıdemlerde gelecek haftasonu kucuk ogullarının yanına gıdoylar oh be 40 gun falan yoklar:))bıde o bunaltıyo benım hergun sabah kakıyo evınde ısı yok gıbı yukarı bıze cıkıyo sınır oluyorum
slm canım naber?nasıl gidiyor, oğluşun nasıl? işte sorun kendinden çözülecek gibi mi müdahale gerekecek mi?insani sorular sorabiliyo muşum çok sevindim sanki tanıdığım herkese oğlum uyuyacak mı diye soracakmışım gibi geliyor :))merhaba kızlar, maşallah baya bir kalabalığız..
bu hafta işe başladım, artık hiç bir şeye tam yetişemiyorum 3 günde yıprandım valla :) çalışan anneler nasıl hallediyorsunuz işlerinizi? ben ya tembelim ya beceriksiz sanırım , yaptığım her şey yarım yamalak oluyor. emekli olmak istiyorum :)))
slm canım naber?nasıl gidiyor, oğluşun nasıl? işte sorun kendinden çözülecek gibi mi müdahale gerekecek mi?insani sorular sorabiliyo muşum çok sevindim sanki tanıdığım herkese oğlum uyuyacak mı diye soracakmışım gibi geliyor :))
temizliğe gelince herkes öyle ben dağınıklığa tahammül de edemiyorum sürekli telkinler yine önemli değil mutfağın dağınık olabilir önemli olan dinlenmen ve oğlunla ilgilenmen faln diye sinir krizi geçirmemi engelliyor ki benim çalışma saatlerim bakanım faln daha kolay boşver yapsan da aynı olyo zaten, moralini yüksek tutmaya çalış neler var pislikten evde yemek yenmiyor hiç değilse o durumdaa değiliz diye avut kendini
canım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık
toprak da iyi diycem de emin olamadığım için daha bi stresli oluyorum mıyıldanıp duruyor çocuk süekli, amna görünürde bişeyimi< yok çok şükürsağol canım çok şükür iyiyiz, Toprak beyler nasıllar :) aslında Sarp uslu maşallah gece uykusu falan fena değil ama yine de işe başlayınca zorlandım biraz.. annem bütün gün çok uslu durdu diyor ben eve gidince şımarası tutuyor sıpanın :)) haklısın canım, olduğu kadarıyla yetieceğiz ev işi konusunda da, sağlık olsun :)
canım çok ara açıyorsun sen kocanla daha sakin ol onun yerine koy kendini, öyle düşün için rahatlar, herşeyi bu kadr takarsan sen de üzülürsün onu da üzersin, oğluşunda üzülür koca eline bakmak onun ailes ivs diye düşnme evimizin geçimini tek başına karşılaması zor diye hak vermeye çalış, bi taraftan da annen senden bieşy istese sen diğerleri daha zengin onlardan iste diyebilir misin ne kadar parasız kalsan da istemiş onu da halletmeye çalşyocanım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?