2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagolun kızlar önerileriniz için
bende milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var ama yemiyor benmki
bide elma püresi denicem içine anne sütüde karıştırayım diyorum.

amin canım, tabi önemli olan sağlık ve huzur... tabi senin işin daha zor, büyük kızına da ilgi göstermek zorundasın, Allah kolaylık versin..
benim eşim pek anlayışlı da değil ne yazık ki...

zor ki ne zor nil..kendime vakit ayıramıyorum hiç...ama geçecek biliyorum...
eş desteğide çok önemli...ama napalım dört dörtlük yok ki zatenn...alsanaalsanasmile

:sinifsinif: çookk ağlayasım varrr..hafta sonu hemn saç rengi değiştirip br kestrip falan imaj değişikliği ile kendime gelmeliyiimmmmmsenağlama

:sinifsinif: çookk ağlayasım varrr..hafta sonu hemn saç rengi değiştirip br kestrip falan imaj değişikliği ile kendime gelmeliyiimmmmmsenağlama

yap canım, imaj değişikliği iyi geliyor valla... ben de biraz kestirdim çook uzundu çünkü, çok da sarıydı biraz da rengini koyulaştırdım moral oldu ama fön falan hakgetire toplayıp geziyorum :)

of kızlar ya yarama parmak bastınız bende oyle bı haldeyımkı dılencı kılıgındayım resmen bıde benım saclarda oyle cok beyaz varkı goren yaslanmıssın dıo(acıl boya sekıl bı seseyler yapmam lazım yoksa kendı goruntumden bunalıma gırcem cok az kaldı.
kayınvalıdemlerde gelecek haftasonu kucuk ogullarının yanına gıdoylar oh be 40 gun falan yoklar:))bıde o bunaltıyo benım hergun sabah kakıyo evınde ısı yok gıbı yukarı bıze cıkıyo sınır oluyorum

arkadaslar hepımizin özelliklede calısanların pili bitmiş görünüyor bend eöyleyim cok bunaldım hersey gözümde büyüyor bazı seylerı oglan uyuyunca yağsam dıyorum ama uykusuzluk da cok yorar dıye ıse varmıyorum oylece kalıyo bırde bız sımdı tasındık ıyıce dagıldı hersey nasıl toplancak bılmem yardııım ıstıyooommmmmmm:bbo:

bende bu haftasonu bişeyler yaptırıcam saçlarıma..daha kararveremedim ama...çok dökülüyorlar baya da uzunlar..çok seviyorum uzun saçı...ama biraz değişiklik istiyorum...rengini mi değiştirsem diyorum ama saçım orjinal..renginide seviyorum...ama bişeyler yaptırmak istiyorum...bi de dümdüz saçlarım perma mı yaptırsam ne?:1closedeyes:

valla bende dışarı çıkarken hep rahat şeyler giymek istiyorum çoğu zaman eşofman body o kadar zaten dışarı çıkarken bebğin herşeyini toparla onu giydir çıkmadan abir altını değiştir falan derken zaman geçiyo ben çoğu zaman bakımlıyıdır şimdi kendime dikkat etmeyince herkes şaşırıyo

slm canım naber?nasıl gidiyor, oğluşun nasıl? işte sorun kendinden çözülecek gibi mi müdahale gerekecek mi?insani sorular sorabiliyo muşum çok sevindim sanki tanıdığım herkese oğlum uyuyacak mı diye soracakmışım gibi geliyor :))
temizliğe gelince herkes öyle ben dağınıklığa tahammül de edemiyorum sürekli telkinler yine önemli değil mutfağın dağınık olabilir önemli olan dinlenmen ve oğlunla ilgilenmen faln diye sinir krizi geçirmemi engelliyor ki benim çalışma saatlerim bakanım faln daha kolay boşver yapsan da aynı olyo zaten, moralini yüksek tutmaya çalış neler var pislikten evde yemek yenmiyor hiç değilse o durumdaa değiliz diye avut kendini

yazık bize :)) daha geçen sene hepimiz süslü püslüydük şimdi ne hale geldik... şaka bir yana ben baya salmıştım kendimi evde, işe başlayınca toparlanmak zorunda kaldım biraz ama kıyafetim çok az en kısa zamanda bir şeyler almalıyım güya kilo veririm diye almıyordum yalan oldu :)) geçen gün annemlere giderken Sarpa bir şeyler giydirdim anneme pek uymamış kıyafeti di mi dedim, annem de güldü bana önce sen bir kendine bak dedi, kadın haklı valla çok saldım kendimi...

sağol canım çok şükür iyiyiz, Toprak beyler nasıllar :) aslında Sarp uslu maşallah gece uykusu falan fena değil ama yine de işe başlayınca zorlandım biraz.. annem bütün gün çok uslu durdu diyor ben eve gidince şımarası tutuyor sıpanın :)) haklısın canım, olduğu kadarıyla yetieceğiz ev işi konusunda da, sağlık olsun :)

canım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık

aynı durumdayım ama sabredicez ben biraz daha büyümesini bekliyorum kızımın
sonra ilk bulduğum işe giricem kendimi sürekli eve kapanmış çocuk bakan biri olarak düşünemiyorum

aaahhh ahhhh herkes aynı dertten muzdarip bende çok bakımlıydım her gün oje rengim bile değişirdi ama şimdi nerde çalıştığım için çok salma şansım olmadı ama değişiklik iyi geliyor moral oluyorrr...bende sarartacağım iyice birde katlı havalı bir kesim tamamm....... yeni sezon alışverişi birde.....

yapalım değişiklik rahatlayalım yaaa

özlemgkhn gecmıs olsun boyun fıtıgı olabılır canım dıkkat et
ant gün içinde eşinin kulakları epey çınlıyor olmalı canım:roflol:
tugba canım gecmıs olsun kendını o kadar üzme bizde hergun benzer durumları yasıyoruz bebıslerle bende cok duygusalım kendını bu kadar üzme canım Allah beterınden korusun

toprak da iyi diycem de emin olamadığım için daha bi stresli oluyorum mıyıldanıp duruyor çocuk süekli, amna görünürde bişeyimi< yok çok şükür
canım çok sıkkın çok üzgünüm..koca eline bakmanın ezikliğini yaşıyorum..alıp başımı çekip gitmek istiyorum artık
canım çok ara açıyorsun sen kocanla daha sakin ol onun yerine koy kendini, öyle düşün için rahatlar, herşeyi bu kadr takarsan sen de üzülürsün onu da üzersin, oğluşunda üzülür koca eline bakmak onun ailes ivs diye düşnme evimizin geçimini tek başına karşılaması zor diye hak vermeye çalış, bi taraftan da annen senden bieşy istese sen diğerleri daha zengin onlardan iste diyebilir misin ne kadar parasız kalsan da istemiş onu da halletmeye çalşyo
o durum biraz cannı sıkyo senin başka şeyleri de kafana takyosun bence, parayı kafana takma vermek istemediğin şeyler gitmesi gerekiyorsa başka şekillerde çııkıyor insanını elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…