2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy gidiyorum kusura bakmayın kızlarrr işim vardı bakamadım kendinize iyi bakın....pazartesi görüşürüz görümceme gidiyorum izmite...

kimin 3lüsü kötü çıkmış yahu aramızda 3lüye giden mi var olamazki dahaakannehir

yok canım çıkmadan yaziim örnek verdim bizim çalışanlarımızdan birinin hanımını anlattım bugün öğrendik de bebeği alıcaklarmış sonuçları kötü çıkmış ona üzüldük...

kızlar meraba nasılsınız 2 gündür giremiyordum pek fazla bayabi ilerlemiş

ya o ççok güzelde ben oto koltuğu olarakta kullanılan anakucağından istiyorum
onlara bakınıyom bu aralar

kızlarselam bende rabim izin verirse mayıs annesi olacagım aranıza yeni katıldım yani..

hoş geldin canım allah tamamına erdirsin

kızlar meraba nasılsınız 2 gündür giremiyordum pek fazla bayabi ilerlemiş

slm canım senden naberler:dance:

selam kızlar beni unutmuşunuzdur bayadır girmiyodum nasıl gidiyorum bakalım hamilelik cinsiyetini öğrenen varmı

canım o tahlillere çok güvenmeyin diolar o arkadaşın karnından sıvı almıışlarmı o kesinmiş bide siz 3 lü yaptırmayı düşünüyomusunuz ben pek düşünmüyorum 2 li yaptırmadım zaten doktor gerek yok dedi

aaaa yesimark cnm sen bayağıdır girmedin bizde unuttu bu kız girmicek bidaha herlade dedik. cinsiyet öğrenen 4 kişi var senin bellimi

ya kesin değil ama doktor erkek olabileceğini dedi ama daha çok küçükya tam belli değil ama benim bebiş çok hareket ediyo ultrasında diyolarki erkekler çok hareket edermiş öle bi bilginiz varmı?

ya kesin değil ama doktor erkek olabileceğini dedi ama daha çok küçükya tam belli değil ama benim bebiş çok hareket ediyo ultrasında diyolarki erkekler çok hareket edermiş öle bi bilginiz varmı?

evet canım bende öyle duymuştum kızlar hareketi pek sevmezmiş erkekler kıpır kıpır olurmuş
sen tam olarak kaç haftalıksın pekii

canım ya doktor ense kalıınlığına falan baktı 2 liye gerek yok dedi işde 3 lüde istersen yaptır dedi ama pek yaptırmama taraftarı o çünkü çok yanlış çıkabiliyomuş sonra karından sıvı alınıyomuş oda %1 düşük oluyomuş bilmiyorum valla kafam çok karıştı kötü sonuç alanlar karnından sıvı aldırdımı? bide senin kesin kız nasıl diyerbildiler daha çok küçük değilmi

canım işde amniyosentez sakat yaptırsa bi dert yaptırmasa bi dert bence başka doktorlarada gitsin burda çok duydum ya testi yanlış çıkan işde o arada sitresden ölüyosun zor ya baya ya benim doktorda ufak bişe gördüm ama çok küçük olduğpu için kesi değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…