iyi akşamlar canummmmmkaydirigubbakcemile2a.s.
kimin 3lüsü kötü çıkmış yahu aramızda 3lüye giden mi var olamazki dahaakannehir
teşekkür ederim canım seninde hayırlı ve saglıklı olsun inşallah
HOS GELDIN CNM :CüvCüv:
aa tarıhlerımısde aynı sankım
kızlar üçü biarada salıncak diye yazın google da bakın süper bişey salıncak oluyo ana kucağı oluyo büyüdüğünde de sandalye oluyo çok kullanışlı alınca böyle bişey almalı ana kucağı çok lazım oluyo bikere yeğenlerimden tecrube ettim valla ilk doğduklarında çok işe yarıyo...
kızlarselam bende rabim izin verirse mayıs annesi olacagım aranıza yeni katıldım yani..
kızlar meraba nasılsınız 2 gündür giremiyordum pek fazla bayabi ilerlemiş
selam kızlar beni unutmuşunuzdur bayadır girmiyodum nasıl gidiyorum bakalım hamilelik cinsiyetini öğrenen varmı
kzılar ben kaçıyorum pazartesi görüşürüssss güzel bir hafta sonu geçirin
yok canım çıkmadan yaziim örnek verdim bizim çalışanlarımızdan birinin hanımını anlattım bugün öğrendik de bebeği alıcaklarmış sonuçları kötü çıkmış ona üzüldük...
aaaa yesimark cnm sen bayağıdır girmedin bizde unuttu bu kız girmicek bidaha herlade dedik. cinsiyet öğrenen 4 kişi var senin bellimi
nerelerdesin canım ya
tabi var ilk sayfada listemizdede yazıyo
baksana bi:)))
ya kesin değil ama doktor erkek olabileceğini dedi ama daha çok küçükya tam belli değil ama benim bebiş çok hareket ediyo ultrasında diyolarki erkekler çok hareket edermiş öle bi bilginiz varmı?
evet canım bende öyle duymuştum kızlar hareketi pek sevmezmiş erkekler kıpır kıpır olurmuş
sen tam olarak kaç haftalıksın pekii
cnm valla bilmem benim kızım oluyormuş. hareketli maşşalah. merve10 ve idyl erkek bebişleri onlara sormak lazım. ben 2li yaptırdım tüm sonuçlarım çok güzel çıktı o yüzden doktorum ne 3lü nede 4lü gerek yok dedi bende yaptırmıcam. yaptıra ve üzücü haber alan bazı arkadaşlarımız oldu aslında gerek varmı yokmu tartışılır bencesüprizzzzz
cnm beray arkadaşımız 2li yaptırdı sonucu kötü çıkınca doktoru amniyosentez demiş. 3lü bile önermeden hemde. bilmiyorum ne olcak nasıl olucak. üzücü şeyler çok çok kötü zamanlar geçirdi beray ve şimdi iyi birazda olsa. ben güzel çıkacağını düşünüyorum onun sonuçlarının allahın izniyle:Saruboceq:
bencede yaptırmana gerek yok bende yaptırmıcam. cnm erken değil burdada 12. haftalarda öğrenen çok insan var yani kkda biraz araştırma yaparsan görebilirsin. zaten kız en son kendini gösteririmiş erkek hemen belli olurmuşopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?