kıslarr ızmırlı arkadaslardan doruk tıp merkesıne gıdenn ve dogumu orda yapmayıdusunen varsa eger
bugun bı arkadasım orda dogum yaptı
cocugun kolu kırılmıs dogumda
alçıya alınması ıcın cocuk hastanesıne sevk etmışler yeni doğan bebeği yaa
cok uzuldum valla :gitme:
giden ve dogum yapmayı dusunenler yol yakınken bır daha dusunsunler derım
aaaa ne ilginç.. ciddi mi canım bu bende o yanardöner şelerden almayı düşünüyordum. aaaaa olabilir vallaaha heee.. bu arada selam kızlaaarrr.kaydirigubbakcemile5
ben çok istiyorum kovmalarını keşke kovsalarda tazminat alıp çıksam ne güzel:sm_cool::sm_cool:
ayyyyy çok geçmiş olsun yaa bu gün duyduğum ikinci üzücü haber bizim bi çalışanımızın eşinin de çocuğu alınıcakmış üçlü testi amniosentezi çok kötü çıkmış allahım sen koru kuzularımızı inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza kuzularımızı kaderleri güzel olsun inşallahh..
Allah iyiliğini versin:roflol:
aslında işsizlik parası mı ne vardı ondan faydalanılabilir CADIARZU
ayyyyy çok geçmiş olsun yaa bu gün duyduğum ikinci üzücü haber bizim bi çalışanımızın eşinin de çocuğu alınıcakmış üçlü testi amniosentezi çok kötü çıkmış allahım sen koru kuzularımızı inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza kuzularımızı kaderleri güzel olsun inşallahh..
amin amin:1no2:
canım sen hangi hastaneye gidiyodun:uhm:
selma alemsin kız doğru diyon vala:roflol:
boncukumm benim daha beter fındıkzade de:roflol:
dedim acaba yakın bi yere gidiyomu o yüzden sordum. uzak muzak bilindil yer olması çok daha önemli canım boşverkaydirigubbakcemile5
selma alemsin kız doğru diyon vala:roflol:
boncukumm benim daha beter fındıkzade de:roflol:
dedim acaba yakın bi yere gidiyomu o yüzden sordum. uzak muzak bilindil yer olması çok daha önemli canım boşverkaydirigubbakcemile5
yok canım sema hastanesine gittim hamile kalmadan önce ama rahat edemedim dktor bana benziyodu heyecanlıydı birazkaydirigubbakcemile3 vallahi insan kendini güvende hissetmeli düşündüm taşındım ben bu huyumu sevmiyorum dedim kendimi böyle huyu olan birine emanet edemem dedim ve göztepeye gidip geliyorum ....senin daha da zormuş of of doğumu da mı orda yapıcaksın ?
nazar değircen kıss...KK'yı yasaklarlarsa görürsün gününüakannehirbana boşuna para veriyolar:1ninca:
3 lü testi kötü çıkan arkadaşa çok üzüldüm acaba benimde allah korusun başıma öle bi şey gelse na parım bilmiyorum aldırabilirmiyim allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?