2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyyy çok geçmiş olsun yaa bu gün duyduğum ikinci üzücü haber bizim bi çalışanımızın eşinin de çocuğu alınıcakmış üçlü testi amniosentezi çok kötü çıkmış allahım sen koru kuzularımızı inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza kuzularımızı kaderleri güzel olsun inşallahh..

amin amin:1no2:

canım sen hangi hastaneye gidiyodun:uhm:

Allah iyiliğini versin:roflol:

aslında işsizlik parası mı ne vardı ondan faydalanılabilir CADIARZU

ya evet kovsunlar 6 ay işsizlik parası alırız o zamana kadarda bebeğimiz büyür sonrada çalışmak istersek başka işe girer çalışırız tazminatta yanımıza kar kalır :roflol::roflol:

amin canım :Saruboceq:

amin amin:1no2:

canım sen hangi hastaneye gidiyodun:uhm:

ben özel göztepeye gidiyorum canım ordaki doktorum çok iyi ve güvenilir. yeğenimi de doğurttu çok şükür arkadaşlarımızdan da giden var memnunuz kısaca... bayağı uzak ama alıştık bikere evlenmeden evvel de hastanenin arka sokağında oturuyoduk alışık olduğu yeri bırakamıyo insan....

selma alemsin kız doğru diyon vala:roflol:

boncukumm benim daha beter fındıkzade de:roflol:

dedim acaba yakın bi yere gidiyomu o yüzden sordum. uzak muzak bilindil yer olması çok daha önemli canım boşverkaydirigubbakcemile5

yok canım sema hastanesine gittim hamile kalmadan önce ama rahat edemedim dktor bana benziyodu heyecanlıydı birazkaydirigubbakcemile3 vallahi insan kendini güvende hissetmeli düşündüm taşındım ben bu huyumu sevmiyorum dedim kendimi böyle huyu olan birine emanet edemem dedim ve göztepeye gidip geliyorum ....senin daha da zormuş of of doğumu da mı orda yapıcaksın ?

ama yemezler anam kovarlarmı hiç klava:klava:

doktoru çok seviyorum ya ablamın da 2 doğumunu o yaptırmıştı normal doğum hemde. yani doktordan dolayı oraya gidiyorum. ama doğuma yakın karşıda abimler fln var artık onlarda kalırım son günler olmazsa. inş acil bi durum olmazsa orda yapmayı düşünüyorum canımkaydirigubbakcemile2

son 10 dk kızlar ben toparlanıp kaçıyorumm yarın da burdayım maleseflmaz: hadi iyi akşamlarr bebişlerinizle Allah a emanetsinizz..a.s.

benimde yarım saatim kaldıdelikafadulden
ve bugun hiççç işş yapmadım kızlarrrrlülülülülülü

3 lü testi kötü çıkan arkadaşa çok üzüldüm acaba benimde allah korusun başıma öle bi şey gelse na parım bilmiyorum aldırabilirmiyim allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

iyi akşamlar kızlarrrr ben yarın yokum evde yatıcam :) kendinize çoook iyi bakın opuyorumnanaktan

kesınlıkle cok zor bı karar
allah yardımcısı olsun hepımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…