2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben yine dün gece kasık ağrılarıyla uyandım sonra öksürüğüm tuttu durmadan öksürüyodum
ben öksürdükçe karnıma ağrı saplanıyodu bayağı bi süre uyuyamadık gece
bu sabahta yine güne istifra ederek başladım ve yine kanlı geldiiimafoldumben

Geçmiş olsun canım, öksürüğüne bi çare bulsan ballı zencefilli süt bana çok iyi geliyordu bi dene istersen. Anlaşılan sen hamileliğin boyunca çıkartcan. 13. haftadasın daha geçmedi. Kafana takma kanı falan olabliyormuş.

semadan doktordan güzel haberlerle gelir inşAllah. benimde pazartesi. gitdsemde kurtulsam düşünmekten kafayı yiycem yoksa:)

şulecim öksürügüne bir çare bulman lazım. doktorunla konuştunmu bunun için.
2 gün evdeydim ya o zaman ıhlamur içtim azalmıştı dün yine arttı
doktorumada sormadım ya ne bileyim ama eşim bugun seni doktora götürücem diye tutturdu

zencefili bende duydum ama hiç içmedim ballı sütde yaptım ama içemiyorummm:sm_confused:
bu sabah kahvaltı yapamadım mide bulantıısından iş yerine gelince eşim tost aldı onu yemeden önce saframı çıkartdım yaniii
boğazım tahriş oldu heralde öksürdüğüm için ondan kan geliyo heralde

semadan doktordan güzel haberlerle gelir inşAllah. benimde pazartesi. gitdsemde kurtulsam düşünmekten kafayı yiycem yoksa:)

Bende iyi sayılırım canım bende progestana devam ediyorum, doktorum 12.haftaya kadar elimizden geldiği kadar saldırcaz dedi, inşallah başarıyla sonuçlanır. Şu doktora gitmedenki stres öldürüyor adamı yapmayım rahat olim diyosun ama ne mümkün. İnşallah sende iyi haberlerle döneceksin canım allahın izniyle.

ayşesinem sanada günaydına.s.

günaydın, şu doğum fotoğrafçısının fotolarna bakıyordum da her gördüğüme ağlıyorum ben şu sıralar bir de ikili üçlü testler tabi fazla duygusallaşan var mı aranızda ağlamıyım diyorum olmuyor , bir de mayıs sonu annesiyim sizden biraz sonra gelecek beeğimiz herkes fazlasıyla yaşıyor sanki annelik duygusunu ben ultrasonda gördüğümün dışında varlığını hissetmiyorum pek bbeğimin
yanlış bişey yapıcam bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum
dertiliyim anlıycağın bi günaydın dedin neler yazdım :sinifsinif:

progestana bende devam ediyorum canım.inş canım hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz:Saruboceq:

:1rolleyes:bende kramplar dışında hissetmiyorum henüz hiç birmiz hissetmiyoruz zaten...:1no2:
ama senin duygusallığını hepimiz anlayabiliyoruz çünkü bizde öyleyizzzsenağlama
gerçi bende azaldı galiba 12. haftayı atlatınca biraz daha normale dönüyosun
yine çok duygusalım ama en azından artık olur olmadık şeylere ağlamıyorum

sen kaç haftalıksın:uhm:

progestana bende devam ediyorum canım.inş canım hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz:Saruboceq:

sema ve çiğdem
kızlar valla Allah yardımcınız olsun
sizin bide düşük tehlikesniz var ya onun için aklınızda hep acaba olur demi
inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatsaydınız
3 ay bitince progestana devam edicekmisiniz:uhm:

9 hafta

bilmiyorum şulecim ya. pazartesi doktordan ögrenicem işte devam edip etmeyecegimizi. inş gerek kalmazmafoldumben.

şule sevilin dediğini bende duydum. yani zencefilin öksürüge iyi geldiğini hatta annem kardeşime yapmıştı da hemen ayaklanmıştı.

ya dur o zencefil degilde kekikmiydi yoksa. off kafam karıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bilmiyorum şulecim ya. pazartesi doktordan ögrenicem işte devam edip etmeyecegimizi. inş gerek kalmazmafoldumben.

inşallah canım
ama 3 aydan sonra tehlike azalıyo hatta tehlike kalmıyo diye biliyorum sabredin az kaldı
ve kötü düşünmeyin çünkü gerçekten kötü düşünce insanı etkiliyo
zaten sizin üzülmeniz bebeğide üzüyo biliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…