2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl yaaa.. 6 da da mı sıçrayacağız..olamaz..bizim sıçrama baya kötüydü

ya ben kızıma sadece elma suyu şeftali suyu ve pürelerini verdim...hergün sularından veriyorum artık ama meyve püresini yemek istemiyor.öğürüyor...bende zorlamıyorum...ben de pekemzle falan mı versem yoksa acele etmesem mi?emzirmek iyiydi bekaydirigubbakcemile3

Boy ve kilomuzu çok büyük oranda genetik yapımız belirler. Dolayısıyla siz veya ailenizdeki diğer kişiler de zayıf ve narin yapılı ise endişe etmenize gerek yoktur. Çocuğunuz genel olarak mutlu ve enerjikse ve düzenli bir şekilde kilo alıyorsa (az olsa bile) büyük olasılıkla endişelenmenizi gerektirecek herhangi bir durum da yok demektir.

şu cümle bayağı rahatlattı benii =))))

benimki de sadece meyve püresi yiyor

teşekkür ederim elvancım sıçrama nedir ya ben bilmiyom:kedi:

huyunun suyunun değiştiği dönemler yani zor dönemler

çok doğruu

kimse ek gıdayla beraber emzirmiyor mu neden hiç kimse bişii demedii aşkolsunn...

kimse ek gıdayla beraber emzirmiyor mu neden hiç kimse bişii demedii aşkolsunn...

ek gıdaya tam olarak geçmedik...ben okuldayken kayınvalide meyve rendeleyip içine de benim sütümden ekleyip veriyor..çoğunluklada emziriyorum....

bende emziriyorum işe başladığım için yavaş yavaş meyvelerden başladık dün ilk kez sebze çorbası yaptık ama yemedi beğenmedi.öğün olarak tam başlamış değilim.birde ben sütüm yetmediği için devam sütü (biberon maması) veriyorum.

BENDE DEVAM EDİYORUM EMZİR MEYE yalnızca sabah on buçuk gibi meyve veriyorum kaşk maması ile karıştırarak.birde ikindi zamanı yoğurt onun dışında sadece anne sütü...şimdilik pazartesiden sonra sebze çorbasına başlayacağım

selam kızlar nasılsınız. geçmiş olsun dilekleriniz için teşekküredeerim inşallah boyunfıtığı falan çıkmaz bakalım ne olcak.
bende emziriyorum kızımı. sadece meyve yiyor öğlen bide gece yatmadan biberon maması içiyo ama çoğunluk anne sütü alıyo kızım.henüz öğün olarak ek gıdaya başlamadık bizde.

ben dedim ama görmedin sanırsam
pardon canım görmedim..

arkadaşlar teş.ederim mbenim bebiş sadece uyku modunda emdiği iiçin sormk istedim.

bi de gün içinde uyandıklarında kaç saat uyanık kalıyorlar...

maşallah diyeyim bikaç gündür biz eski düzenimize döndük...akşam 20.30 gibi uyuyor.sabah 6 da uyanıyor..arada uyanıp emiyor tabi ama uyuyor yine..6 dan sonra biraz oyun babayı uğurluyoruz 8-9 gibi yine yatıyor..1 saat uyuyor..sonra öğlen uykusuna 12 gibi yatıyor bu defa 2,5 saat kadar uyuyor..bi de akşam üstü uyyor 1-1,5 saat bukadar..toplam 16 saat falan uyuyor günde hala...hep böyle düzenli olsa keşke..4. ayda bi sıçradık mahvolduk...bi de 6 da sıçrama var...

selaaam annemdeyim güya dinlenmeye geldim gelen giden bitmiyo:))

herkese iyi haftasonları benmi yaapcak bi sürü işim olmasına rağmn haftasonu düğün nikah gezmem gerekecek inşallah oğluşuma bişey olmaz bu ağır tempoda

MAAŞALLAH CANIM BİZDE 10BUÇUK GİBİ YATIYOZ AKŞAM SONRASI HEMEN HEMEN AYNI BZİMDEGÜNDÜZ Bİ KEREDE 2,5 SAAT UYUYOMU BİLMİYOMDA BİRER SAAT UYUYODUR ENAZINDAN

kızlar merhaba bir sorum var size,bebekler arka arka emeklemeye başlarsa bir sorun teşkil edermi,yani yanlış giden birşey olmaz değilmi?

bizimki de arka arka gidiyo:) ayaklarına destek yapınca öne doğru gidiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…