- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
nasıl yaaa.. 6 da da mı sıçrayacağız..olamaz..bizim sıçrama baya kötüydüo senin hoşluğun nevincim
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun
artık her yere bebekle
aynı modelden bende de var
ah canım 4 aylıkken benimki de öyleydi. şimdi daha sakinledi. HEMDEEEE ARTIK EMZİK EMİYOR KİRAZ UÇLU DAMAKLI HİÇ FARKETMİYOR HOLEEEEY
KIZLAR 4 ve 6. bir de 9. ayda büyüme sıçraması oluyormuş ya bence de doğru biz artık 5 aylığız ve biraz daha sakinledikkk
nasıl yaaa.. 6 da da mı sıçrayacağız..olamaz..bizim sıçrama baya kötüydü
evet sıçrıcaz
ya ben kızıma sadece elma suyu şeftali suyu ve pürelerini verdim...hergün sularından veriyorum artık ama meyve püresini yemek istemiyor.öğürüyor...bende zorlamıyorum...ben de pekemzle falan mı versem yoksa acele etmesem mi?emzirmek iyiydi bekaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim elvancım sıçrama nedir ya ben bilmiyom:kedi:
Boy ve kilomuzu çok büyük oranda genetik yapımız belirler. Dolayısıyla siz veya ailenizdeki diğer kişiler de zayıf ve narin yapılı ise endişe etmenize gerek yoktur. Çocuğunuz genel olarak mutlu ve enerjikse ve düzenli bir şekilde kilo alıyorsa (az olsa bile) büyük olasılıkla endişelenmenizi gerektirecek herhangi bir durum da yok demektir.
şu cümle bayağı rahatlattı benii =))))
kimse ek gıdayla beraber emzirmiyor mu neden hiç kimse bişii demedii aşkolsunn...
kimse ek gıdayla beraber emzirmiyor mu neden hiç kimse bişii demedii aşkolsunn...
bende emziriyorum işe başladığım için yavaş yavaş meyvelerden başladık dün ilk kez sebze çorbası yaptık ama yemedi beğenmedi.öğün olarak tam başlamış değilim.birde ben sütüm yetmediği için devam sütü (biberon maması) veriyorum.
pardon canım görmedim..ben dedim ama görmedin sanırsam
BENDE DEVAM EDİYORUM EMZİR MEYE yalnızca sabah on buçuk gibi meyve veriyorum kaşk maması ile karıştırarak.birde ikindi zamanı yoğurt onun dışında sadece anne sütü...şimdilik pazartesiden sonra sebze çorbasına başlayacağım
bi de gün içinde uyandıklarında kaç saat uyanık kalıyorlar...
BENDE DEVAM EDİYORUM EMZİR MEYE yalnızca sabah on buçuk gibi meyve veriyorum kaşk maması ile karıştırarak.birde ikindi zamanı yoğurt onun dışında sadece anne sütü...şimdilik pazartesiden sonra sebze çorbasına başlayacağım
bi de gün içinde uyandıklarında kaç saat uyanık kalıyorlar...
maşallah diyeyim bikaç gündür biz eski düzenimize döndük...akşam 20.30 gibi uyuyor.sabah 6 da uyanıyor..arada uyanıp emiyor tabi ama uyuyor yine..6 dan sonra biraz oyun babayı uğurluyoruz 8-9 gibi yine yatıyor..1 saat uyuyor..sonra öğlen uykusuna 12 gibi yatıyor bu defa 2,5 saat kadar uyuyor..bi de akşam üstü uyyor 1-1,5 saat bukadar..toplam 16 saat falan uyuyor günde hala...hep böyle düzenli olsa keşke..4. ayda bi sıçradık mahvolduk...bi de 6 da sıçrama var...
kızlar merhaba bir sorum var size,bebekler arka arka emeklemeye başlarsa bir sorun teşkil edermi,yani yanlış giden birşey olmaz değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?