banada vermediler sağlık ocağından anlamadım.ben devit yerine multitabs a geçtim acd vitaminleri var.tahlilsiz başlayan doktorları da anlamıyorum....ama kafama takılıyor.4 100 doğdu ama kilosunu ikiye katlamadı 6800 falan hala 65 cm.neden neden neden.....3 kilo doğmuş olsa kabulleneceğim belki bilmiyorum.=((
hangi ay kilosunu ikiye katlamaları gerekiyordu????????akannehir
kızlar bişi sorucam ben dün sebze çorbası tattırdım (patates/havuç) kuzucuk hiç beğenmedi :)
siz nasıl yapıyorsunuz?
BANADA VERMEDİLER SAĞLIK OCAĞINDAN ANLAMADIM.BEN DEVİT YERİNE MULTİTABS A GEÇTİM ACD VİTAMİNLERİ VAR.tahlilsiz başlayan doktorları da anlamıyorum....ama kafama takılıyor.4 100 doğdu ama kilosunu ikiye katlamadı 6800 falan hala 65 cm.neden neden neden.....3 kilo doğmuş olsa kabulleneceğim belki bilmiyorum.=((
BANADA VERMEDİLER SAĞLIK OCAĞINDAN ANLAMADIM.BEN DEVİT YERİNE MULTİTABS A GEÇTİM ACD VİTAMİNLERİ VAR.tahlilsiz başlayan doktorları da anlamıyorum....ama kafama takılıyor.4 100 doğdu ama kilosunu ikiye katlamadı 6800 falan hala 65 cm.neden neden neden.....3 kilo doğmuş olsa kabulleneceğim belki bilmiyorum.=((
canım havucunu biraz fazla koyuyorum ben tatlı oluyo yiyo oğlan yada azcık pekmez koyabilrisin dr.um demişti
teşekkürler ben irmik koymadım.bu bildiğimiz irmik değilmi hani tatlılarda kullandımız yoksa bebekler için farklımı ? of ne kadar cahilim bu konularda :kedi:bi havuç küçük bi patates 2 gündür küçük bi kabağın yarısınıda ekliyorum hepsini soyup koyuyorum tencereye 3-4 bardak içme suyu koyuyorum 40-50 dak haşlıyorum sebzeleri alıyorum içinden 1 çay kaşığı kadar irmik atıyom 1 taşım kaynıyo bu arada zebzeleri ya çatalla çok iyi eziyom yada tel süzgeçten geçiriyorum bunuda suya atıyorum çok sulu olmayan bi çorba oluyo soğuyunca veriyorum yiyo benimki tuz yağ koymuyom
canım havucunu biraz fazla koyuyorum ben tatlı oluyo yiyo oğlan yada azcık pekmez koyabilrisin dr.um demişti
iniş kalkış kısa süre değil bizimkinin de memeden gönlü çabuk geçiyor dışarıları seğrediyr arada diye emzik verdim ben de, önemli olan emmesi işte sadece ağzı açık olsa o bile yeter dedi benim doktorum ama ben onu kendimde test etmiştim daha önce yutkunmak daha iyi geliyorECRN2010 , doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce opuyorumnanaktan
sağol Sinemciim, Sarp genelde emmek istemiyor acaba emzik de aynı işlevi görüyor mudur, ben de size bunu soaracaktım.. hava konusu da önemli valla, burada hava gayet iyi tedarikli olmam lazım, istanbulun havası belli olmaz :)
6. ay canım takılma bu kadar hamileyken vitaminler faln gerekeni önce toplamış şimdi biraz naz yapıyor kız olduğu belli olsun diyeBANADA VERMEDİLER SAĞLIK OCAĞINDAN ANLAMADIM.BEN DEVİT YERİNE MULTİTABS A GEÇTİM ACD VİTAMİNLERİ VAR.tahlilsiz başlayan doktorları da anlamıyorum....ama kafama takılıyor.4 100 doğdu ama kilosunu ikiye katlamadı 6800 falan hala 65 cm.neden neden neden.....3 kilo doğmuş olsa kabulleneceğim belki bilmiyorum.=((
teşekkürler ben irmik koymadım.bu bildiğimiz irmik değilmi hani tatlılarda kullandımız yoksa bebekler için farklımı ? of ne kadar cahilim bu konularda :kedi:
bende öyle deniyeyim ama pekmez ağır olmaz dimi daha 4.5 aylık ?
canım banada vermediler demir damlasını hemşire 6.ayından sonra dedi bana.kızının kilosu için endişelnme kızlar daha narin büyüyebiliyor.
ben de okula başladığımdan beri kayınvalide bakıyor kızıma....demir damlasından bahsedilmiş...ben demir damlası verirken kayınvalidem söyleniyor ilaç vere vere ne hale geliyor çocuk diye...diyorum o ilaç değil vitamin diye...ama anlamıyor...o yüzden onun yanında veremiyom ya...neden her söylediğime itiraz ediyolar anlamıyom...ne yedi içti demeye bile çekinir oldum valla....Sağolsun herşeye yardım ediyo ama yine de bazı sözlerinden rahatsız oluyom ....
ben de okula başladığımdan beri kayınvalide bakıyor kızıma....demir damlasından bahsedilmiş...ben demir damlası verirken kayınvalidem söyleniyor ilaç vere vere ne hale geliyor çocuk diye...diyorum o ilaç değil vitamin diye...ama anlamıyor...o yüzden onun yanında veremiyom ya...neden her söylediğime itiraz ediyolar anlamıyom...ne yedi içti demeye bile çekinir oldum valla....Sağolsun herşeye yardım ediyo ama yine de bazı sözlerinden rahatsız oluyom ....
okadar kafana takma bence benim arkadaş 2,ayında 2ye katladı biz 4e yakınken katladık bebekten bebeğe değişir o sağlıklıysa çok önemli değil kilosu 6800 az değil aralıklar dahilinde öyle biliyorum ben
5.ayın sonunda doğum kilosunu ikiye katlamalı....seninki kaç aylık oldu....canını sıkma...kilosu normal sınırlarda....
canım Yelda 6. ayda 2 ye katlamalı demişti sanırım. minyon olacak sanırım bizimkiler, sağlıklı olsunlar da... ben de dra sorup multitabsa geçmek istiyorum
iniş kalkış kısa süre değil bizimkinin de memeden gönlü çabuk geçiyor dışarıları seğrediyr arada diye emzik verdim ben de, önemli olan emmesi işte sadece ağzı açık olsa o bile yeter dedi benim doktorum ama ben onu kendimde test etmiştim daha önce yutkunmak daha iyi geliyor
6. ay canım takılma bu kadar hamileyken vitaminler faln gerekeni önce toplamış şimdi biraz naz yapıyor kız olduğu belli olsun diye
elvan çok hoşsun söylemeden edemedim
27 si benim doğum günümdü benimkide unuttumafoldumben:2:
walla benim hayatım bi işe girmeden düzelmicek onu anladım ben bigün dertleşiriz tabi
şu kızdan bi fırsat olsa rahat rahat bi dışarı çıkabilsem
ben burdayım lülülülülülü egemeni uyuttum annemlerdeyim annemde muhabbete tutuyo hep aynı şeyleri konuşuyoz bi dur şu kk. ya bakayım diyemiyorum alınır sabır sabır seviyorum anamı ama ya allah başıdan eksik etmesin...
günaydın kızlar
yine çok uykusuz bir güne merhaba dedim.nerdeyse abartısız gece 10 kez kalkmışımdır ne zaman düzelecek bu çocuk sürekli kucağımda uyumak istiyor yatırıyoyorum gözleri kapalı ağlamaya başlıyorbaşıma ağrılar girdi uykusuzluktan .
ecrn mutlu yıllar yeni yılında herşey gönlünce olsun.bu arada bursanın neresindensin ?
gurbet elde bebişine çok geçmiş olsun.
slm kızlar nasılsınız
ek gıdalara başladık ama bizim hiç saatli değil çünkü uyku düzenimiz gündüz yok..ve merak ediyorum emen bebişler ek gıdalarla nasıl oluyor.benim uyanıkken emmiyo uyuyoken emiyo a...,ve ben 8 tahıllı ballı kaşık maması vriyorum gün içinfde meyve püresi o kadar çorbalara 5.ayda başla dedi dr um...
Bildiğimiz irmik canım pekmezin bi sakıncası olmaz ama bence çorbalarına koymasanız daha iyi olur hani hep tatlı yedirmemek lazım diye düşünüyorum ben kimse yanlış anlamasın ben kahvaltılarına geçince pekmez kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?