2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okadar kafana takma bence benim arkadaş 2,ayında 2ye katladı biz 4e yakınken katladık bebekten bebeğe değişir o sağlıklıysa çok önemli değil kilosu 6800 az değil aralıklar dahilinde öyle biliyorum ben

banada sağlıkocağında bişey demediler kan damlası için..bide her ay gel mutlaka diyolar.klava: dr.kontrolunda söyledim allahtan

5.ayın sonunda doğum kilosunu ikiye katlamalı....seninki kaç aylık oldu....canını sıkma...kilosu normal sınırlarda....

canım Yelda 6. ayda 2 ye katlamalı demişti sanırım. minyon olacak sanırım bizimkiler, sağlıklı olsunlar da... ben de dra sorup multitabsa geçmek istiyorum

canım havucunu biraz fazla koyuyorum ben tatlı oluyo yiyo oğlan yada azcık pekmez koyabilrisin dr.um demişti

iyi fikir ben de havucu arttırayım bari çünkü püreyi de çorbayı da pek sevmedi beyefendi. tatlıyı daha çok seviyor

ben de okula başladığımdan beri kayınvalide bakıyor kızıma....demir damlasından bahsedilmiş...ben demir damlası verirken kayınvalidem söyleniyor ilaç vere vere ne hale geliyor çocuk diye...diyorum o ilaç değil vitamin diye...ama anlamıyor...o yüzden onun yanında veremiyom ya...neden her söylediğime itiraz ediyolar anlamıyom...ne yedi içti demeye bile çekinir oldum valla....Sağolsun herşeye yardım ediyo ama yine de bazı sözlerinden rahatsız oluyom ....

teşekkürler ben irmik koymadım.bu bildiğimiz irmik değilmi hani tatlılarda kullandımız yoksa bebekler için farklımı ? of ne kadar cahilim bu konularda :kedi:
canım havucunu biraz fazla koyuyorum ben tatlı oluyo yiyo oğlan yada azcık pekmez koyabilrisin dr.um demişti

bende öyle deniyeyim ama pekmez ağır olmaz dimi daha 4.5 aylık ?

canım banada vermediler demir damlasını hemşire 6.ayından sonra dedi bana.kızının kilosu için endişelnme kızlar daha narin büyüyebiliyor.

iniş kalkış kısa süre değil bizimkinin de memeden gönlü çabuk geçiyor dışarıları seğrediyr arada diye emzik verdim ben de, önemli olan emmesi işte sadece ağzı açık olsa o bile yeter dedi benim doktorum ama ben onu kendimde test etmiştim daha önce yutkunmak daha iyi geliyor
6. ay canım takılma bu kadar hamileyken vitaminler faln gerekeni önce toplamış şimdi biraz naz yapıyor kız olduğu belli olsun diye

olmaz canım zaten 1 çay kaşığı kadar koyarsın mıktarı az olursa çorbanın daha azada olur bizde 5.ayda başladık kansılığa takviye için kahvaltı ve çorbalara koy mutlaka dedi dr.umuz

slm kızlar nasılsınız
ek gıdalara başladık ama bizim hiç saatli değil çünkü uyku düzenimiz gündüz yok..ve merak ediyorum emen bebişler ek gıdalarla nasıl oluyor.benim uyanıkken emmiyo uyuyoken emiyo a...,ve ben 8 tahıllı ballı kaşık maması vriyorum gün içinfde meyve püresi o kadar çorbalara 5.ayda başla dedi dr um...

kaynanaların hepsimi böyle yaaaa:uhm:

Bildiğimiz irmik canım pekmezin bi sakıncası olmaz ama bence çorbalarına koymasanız daha iyi olur hani hep tatlı yedirmemek lazım diye düşünüyorum ben kimse yanlış anlamasın ben kahvaltılarına geçince pekmez kullanıcam

ŞERİFECİM KOLAY GELSİN CANIM YA NAPICAN EVLAT İÇİN KATLANICAN MECBUR KAYNANA İŞTE SÖYLENMEDEN DURMUYOLAR:1hug:

5.ayın sonunda doğum kilosunu ikiye katlamalı....seninki kaç aylık oldu....canını sıkma...kilosu normal sınırlarda....

canım Yelda 6. ayda 2 ye katlamalı demişti sanırım. minyon olacak sanırım bizimkiler, sağlıklı olsunlar da... ben de dra sorup multitabsa geçmek istiyorum

teşekkür ederimmm çoooookkkk arkadaşlarrr..biz şuan 4ay 26 günlüküz 6 ayda katlayacaksa 1 ayda 1200 almalıyızakannehir imkansızzz:gitme: ama sağlıklı maaşallah çok hareketli tüm hareketlerini yapıyor yüz üstü sırt üstü dönüyor.şarkılar söylüyor.ellerinden tutunca ayağa kalkıyor biz yaptırmıyoruz kesinlikle hiç zorlanmadan tutup kallıyor maaşallah las motor gelişimi iyi...kilomuz dediğiniz gibi normal sınırlar içinde ama doğum kilosuna göre az gitti işte..allah başka dert vermesin.. nil cim bencede geç sorup multitabs abende doktorumu değiştireceğim salı gününe randevu aldım başka bir doktorda görsün diye 15 günde bir gidiyoruz zatennn:sinifsinif:

elvan çok hoşsun söylemeden edemedim

o senin hoşluğun nevincim

27 si benim doğum günümdü benimkide unuttumafoldumben:2:

bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun

walla benim hayatım bi işe girmeden düzelmicek onu anladım ben bigün dertleşiriz tabi
şu kızdan bi fırsat olsa rahat rahat bi dışarı çıkabilsem

artık her yere bebekle

aynı modelden bende de var

ah canım 4 aylıkken benimki de öyleydi. şimdi daha sakinledi. HEMDEEEE ARTIK EMZİK EMİYOR KİRAZ UÇLU DAMAKLI HİÇ FARKETMİYOR HOLEEEEY

KIZLAR 4 ve 6. bir de 9. ayda büyüme sıçraması oluyormuş ya bence de doğru biz artık 5 aylığız ve biraz daha sakinledikkk

ben çalışıyorum sabah 7-8 gibi emziriyorum işe gidiyorum 10 gibi sağdığım sütü veriyolar 12de meyve veriyolar uyumuyosa uyuyosa 1,30 gelip emziriyorum meyve yediyse 2-2,30 gibi emziriyom saat 4-5 gibi sebze çorbasına başladık başlamadan önce süt bırakıyodum onu veriyolardı 6,30 7 gibi bidaha emziriyorum 9,30 10 gibi muhallebi veriyorum yemezse tekrar emziriyorum bide gece kaçkere kalkarsa emziriyom bizim düzenimiz böylea.s.

bizim kansızlığımız biraz fazla olduğu için dr.umuz dedi canım..zaten ole çokta tatlandırmıyo malesef bebekte olsalar hiç tadı tuzu olmayan şeyleri yemeiyolar ben 6. ayını doldursuz minicikte olsa tuz koyucam yemicek yoksa dün yayla çorbasını içmedi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…