evet doğru hatırlıyosun opuyorumnanaktan birazcık yaramaz benimki çok uğraştırıyor ne gündüz ne gece uyumak istemiyor :) ama herşeye rağmen çok tatlı.çok sağol canım inşallah opuyorumnanaktan
senin minik kaptan ne yapıyor? yanlış hatırlıyorsam kusura bakma, denizci tarzı kıyafetler alıyordun di mi sen hamileyken :)
ben tazesini bulamadım hazır almıştım aktardan biberonuna koyup verdim ii gelmişti sizede yarar inş. canımECEYAS sende sağol
colerko hemen denicem taze ıhlamurmu olack şu hazır ıhlamurda iyi gelirmi acaba
nice senelereeeeebugün benim doğum günüm :)))) oğlum uyuyarak bana hediyesini vermiş oldu kociş daha kutlamadı bile((((
inşallah canım uçak kalkarken besle sarp beyi müümkün olursa kulakalrı için basıncı dengelemek adına, gerçi sen anlatansındr bunları ama ben yine de hatırlatym dedim :)herkese günaydııınnn. çok şükür cuma :)
gurbet elde, geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşsin inşallah bebişin...
biz de bu akşam ilk uçak maceramızı yaşayacağız, hafta sonu için istanbul gidiyoruz, inşallah sorunsuz geçer..
iyi yolculuklar ipeknilcim...ooohhhh gezin boll boll............
şu demir olayı benimde kafamı karıştırıyor...demir damlası başlamadı doktorumuz ..3 aylıkken yapıldığında iyi çıkmıştı kan değerleri..ama kilo alımı yavaş ek besin başadım yavaştan ama hiç değişiyor gibi gelmiyor.çok kafama takıyoyorummm....
slm kizlar benim oglum kendi basina yemek istemiyo bizimle yemek istiyo yogurt yesin diye ugrastim tukurdu yutmadi ben yerkende agzimin icine bakti dayanamadim domates corbasi yedirdim sizce hatami yapmi$im
günaydınlar herkese hayırlı cumalar
bebeğim hastalandı burnu çok akıyo dün akşamda daha çok uyandı tıkanıktı burnu deli oldum çok üzülüyorum burun kıpkırmızı(((((
herkese günaydııınnn. çok şükür cuma :)
gurbet elde, geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşsin inşallah bebişin...
biz de bu akşam ilk uçak maceramızı yaşayacağız, hafta sonu için istanbul gidiyoruz, inşallah sorunsuz geçer..
Melek gecmıs olsun burda havalar baya sogudu cocuga kıslık kıyafet almam lazım penyelerle gezıyo hasta olcak dıye korkuyom bende
çok sağolun kızlar olumunekankayizsmile
demir damlası hakkında konuşuyorduk ya, dün sabah gazetesinde prof.dr Gülyüz Öztürk ün demir eksikliği hakkında röportajı vardı yanlış aktarmayayım diye sayfayı koparıp işe getirdim valla :)
anne sütündeki demir 6. aydan sonra ciddi olarak azalıyormuş bu yüzden demire başlanıyormuş. inek sütü demir eksikliğine sebep oluyormuş, hazır mama takviyeleri demir açısından iyiymiş. demir eksikliğine karşı anneler çok dikkatli olmalıymış.ek gıdaya geçince de demir açısından zengin besinler seçilmeliymiş.6. aydan itibaren 1,5 yaşına kadar 3 ayda bir kan testi yapılmalıymış takip için. demir damlası çok yüksek dozda ve kontrolsüz kullanılırsa yan etkisi olabilirmiş ama koruyucu dozda demirin hiç bir zararı yokmuş.demir eksikliği olan bebeklerde uykusuzluk, huzursuzluk, çevre dikkatinde azalma, büyüme hızında yavaşlama ve enfeksiyon sıklığı söz konusu olurmuş. şüphe edilirse hemen dra gidilmeliymiş. röportajın özeti böyle :))
ben 5. ay kontrolünde drdan test yapmasını isteyeceğim valla, hiç yapılmadı şimdiye kadar bize çünkü...
kızlar bişi sorucam ben dün sebze çorbası tattırdım (patates/havuç) kuzucuk hiç beğenmedi :)
siz nasıl yapıyorsunuz?
teşekkürler canım :)
Sarpın da kilo alımı yavaş aslında ama test yapılmadı hiç. geçen ay doktoru sağlık ocağı demir damlası verecek mutlaka başla dedi ama vermediler sağlık ocağından. bu ayki kontrolde test yaptırıp kendim almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?