2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğlum hiç bişey yapamıyo:a015:

benimkide sadece ayaklarını tutup bide 2 yana donuyo oda kızmıssa bana kusup donuyor ama tam donemiyor hala... bide yüz üstü ilerleme falan yok bazen yer degiştiriyor tabi yine sinirliyse:)) dr a sordum neden donmuyor diye 5 parmak ornegi verdi hepsi aynı degil bebeklerin dedi sabır dedi... 6. ayda destekli oturabiliyormu bu incelenecek onemli olan bu dedi...

slm kızlar
bebeğime rezene vericem sorun olmaz değilmi?
gündüzleri hiç uyumuyor hiççmafoldumben
belki rahatlatır uyku verir diye biraz vericem sabahları

slm kızlar
bebeğime rezene vericem sorun olmaz değilmi?
gündüzleri hiç uyumuyor hiççmafoldumben
belki rahatlatır uyku verir diye biraz vericem sabahları

canım ben canı aşı için hastaneye götürdüğümde daha 29 günlük bebek vardı ona rezene vermişler gaz sancısı için valla lıkır lıkır içiriyodu annesi ama yinede sen bilirsin

canım ben canı aşı için hastaneye götürdüğümde daha 29 günlük bebek vardı ona rezene vermişler gaz sancısı için valla lıkır lıkır içiriyodu annesi ama yinede sen bilirsin

40 ı çıkana kadar bende verdim iyi geliyordu ama şimdi beş ayın içinde ve gaz sorunumuz yok denecek kadar az maşallah
benim asıl amacım uyku verici etkisini kullanmak..o yüzden tereddütüm
sağol cnm cevabın için:)

Son düzenleme:
benim keyfim yok bebişim hasta burnu akıyo hapşuruyo ıhlamur kaynatıyorum vericem inşallah düzelir bende daha düzelemedim ki benden direkt minnoşuma işte

ben geldimmm..oğlan bu sa.te uyudu umarım gece uykusuna gider enazından 19.30 kadar dayanabilseydi..yere bıraktım yatağını değiştirmeye gittim sesi kesildi bi geldim kuzum uyumuş kalmış

canım oğlunu başka bebeklerle kıyaslama....zamanla yapacaktır...

ne biliyim kızlarya çoğu bebikten büyük benimki..dönemiyo diyorum kilolu ya önden diyo millet peki bu dönenler kaç kilo ki

geldim, can bu ay 500 gr almis, doktorum iyi emzirmeyle devam edebiliriz dedi fakat ben, gece cok sIk uyaniyor, kasiga heyecanlaniyor, lokmama gozunu dikiyor dedigim icin, o halde baslayalim ufak ufak hazir olma isaretleri dedi.
ve, pirincli muhallebi, hipp aradim oncelikli tercihim oydu ama bulamadim milupa aldim, ve sebze corbasiyla basliyoruz, iki minik kasik sonra yavas yavas artiracagiz. doktorum once sebzelere alissin sonra meyve dedi, ssebep de tatliya alisinca sebzeyi reddedebilir dedi, benden aktarmasi.

demir yine vermedi, 6. ayda baslayacagiz dedi, 8. ayda test yapacakmis ve duruma gore kesecekmis.
bizden bu kadar, yani sutum dolu dolu ama oglan yine de ek gidaya baslamak istiyor napalim...

maşallah can beye ii kilo almış bi sorun da yokmuş oh ohhh ne güsel

maşallah can a

off kızlarya bu sa.lerde niye boş bizim topic yaa...herkes bebişlerle kocalarla mı ilgileniyo..bi yanlız benimmafoldumben oğlan uyuyo..herif geç geliyoo:2:

Son düzenleme:
benim kızım da uyudu eşim de halı saha maçına gitti...ben de buralarda haım çiftliğine bakıyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…