2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off kızlarya bu sa.lerde niye boş bizim topic yaa...herkes bebişlerle kocalarla mı ilgileniyo..bi yanlız benimmafoldumben oğlan uyuyo..herif geç geliyoo:2:

benim de kayınvalide meyve rendeleyip veryor....pancake iki küçük kaşıkla başlayın demiş ...bizimki sanırım biraz fazla veriyor...bir şeyde söylenmiyoki...kayınvalideye....

ne zaman başladınız canım bizede az az başla arttır dediler ben sanırım 2-3 gün az verdim sonra yediği kadar bi soryndda olmadı çok şükür

ne zaman başladınız canım bizede az az başla arttır dediler ben sanırım 2-3 gün az verdim sonra yediği kadar bi soryndda olmadı çok şükür

4.aydan sonra başladık...benim işe başlamamla birlikte....

bizimkilere bıraksan her şeyi yedirecekler çocuğa...hafta sonu da ver dedi bana kayınvalidem de ...ben vermicem ...çocuğun midesi dinlensin biraz....

4.aydan sonra başladık...benim işe başlamamla birlikte....

10 gün olmuş neredeyse bişey olmaz yediği kadar yesin yavrucuk

bılmıyorummkı canım tatıldeyken bı tattırdım guzelce yedı bende devam ettım sakıncası varmı bılmıyom faydalı dıyede yedırıyorum doktora sormak lazım

bizde bu ay başladık şimdilik 1 fındık büyüklüğünde..ama dr. niye başlamadın hemen başla falan demişti erken değil yani ama alerjik reaksiyon gösterdiğinden çok az başlanıyomuş

selam kızlaaar opuyorumnanaktan
şöyle bi gecmişe baktım ama hepsini okumam bi dokuz ayımı daha alır gibi vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
yahu bizim 35 yaş üstü hanımlar derneğinin elemanları ben gibi kayıplara karısmıs,vakit bulup sohbet edebilen annelere imrendim vallahi bilmiyorumkismile
bakımı zor mor ama bebişler bu aylarda çooooooooooook tatlı oldularrrr
görüşmek üzere hepinizi öpüyorum şekerlerrrr opuyorumnanaktan

sevındım valla bende ılk basta az verdım ama sımdı bır yumurtanın sarısını yıyo alerjık bı reaksıyonda gostermedı

benimki anne sütü almadığından ve biberon maması içmek istemediğinden dr. ek gıdalara agırlık ver herçeşit olur dedi..

benim sütüm iyi çok şükürde...işe başladığımda eve bıraktığım sütü kzım biberonla da kaşıkla da almak istememiş...biz de en azından karnı doysun diye meyve rendeleyip verelim dedik..

canım sen önce memeye ağırlık ver bence değişik tatlar alınca memeden uzaklaşabilir..benimki ek gıdalardan ssonra mam içmemeye başladı tadını beğenmiyo serseri..sütünde varmış zorlayın biraz bence

ben evdeyken sürekli emziriyorum....canım...okuldan da boş saatlerimde eve gelip yine emziriyorum...

biberona nasıl alıştırabilirim....yarın biraz uğraşayım diyorum...ben yokken de en azından sütümü içer...

deniz yozgattamı oturuyosun benımde kuzenım orda garantı banka tayın edıldı merkezde..kımselerı yok orda helede karısı cok sıkılıyo orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…