off kızlarya bu sa.lerde niye boş bizim topic yaa...herkes bebişlerle kocalarla mı ilgileniyo..bi yanlız benimmafoldumben oğlan uyuyo..herif geç geliyoo:2:
benim de kayınvalide meyve rendeleyip veryor....pancake iki küçük kaşıkla başlayın demiş ...bizimki sanırım biraz fazla veriyor...bir şeyde söylenmiyoki...kayınvalideye....
bakalim canim, yarin baslayacagiz sebzeye..
him, sebzeye anne sutu katmayi dene, anne sutunu sevdigi icin sebzeye alisirmis, bir tanidigim soylemisti bir dene bakalim..
ant. avatarın çok hoş....
ne zaman başladınız canım bizede az az başla arttır dediler ben sanırım 2-3 gün az verdim sonra yediği kadar bi soryndda olmadı çok şükür
yumurta erken değilmi ya
4.aydan sonra başladık...benim işe başlamamla birlikte....
bılmıyorummkı canım tatıldeyken bı tattırdım guzelce yedı bende devam ettım sakıncası varmı bılmıyom faydalı dıyede yedırıyorum doktora sormak lazım
Selam hanimlar....
bizimkilere bıraksan her şeyi yedirecekler çocuğa...hafta sonu da ver dedi bana kayınvalidem de ...ben vermicem ...çocuğun midesi dinlensin biraz....
10 gün olmuş neredeyse bişey olmaz yediği kadar yesin yavrucuk
sağol canım içimi rahattlattın....yani bi şey söyleyenmiyorum...ne çok biliyonoz diyolar...öğlende bahsetmiştim...yanında demir vitamini bile veremiyorum...
10 gün olmuş neredeyse bişey olmaz yediği kadar yesin yavrucuk
bizde bu ay başladık şimdilik 1 fındık büyüklüğünde..ama dr. niye başlamadın hemen başla falan demişti erken değil yani ama alerjik reaksiyon gösterdiğinden çok az başlanıyomuş
benimki anne sütü almadığından ve biberon maması içmek istemediğinden dr. ek gıdalara agırlık ver herçeşit olur dedi..
benim sütüm iyi çok şükürde...işe başladığımda eve bıraktığım sütü kzım biberonla da kaşıkla da almak istememiş...biz de en azından karnı doysun diye meyve rendeleyip verelim dedik..
canım sen önce memeye ağırlık ver bence değişik tatlar alınca memeden uzaklaşabilir..benimki ek gıdalardan ssonra mam içmemeye başladı tadını beğenmiyo serseri..sütünde varmış zorlayın biraz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?