2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deniz yozgattamı oturuyosun benımde kuzenım orda garantı banka tayın edıldı merkezde..kımselerı yok orda helede karısı cok sıkılıyo orda..

yozgat merkezde değilim canım...yenifakılı ilçesindeyim...burası da merkeze uzak baya....kayseriye daha yakınız biz...

sıpaya daha uzun uyusun diye kaşık maması yapıyorum yatmadan önce sonra ayağımda sallıyorum uyusun diye uykuya dalmaya yakın mızmızlanıyo kızarana kadar ağlıyo alıp emziriyorum tam uykuya dalıyo hooop kaka yapıyo yedikleri çıkyo oyyyyyyyyyyyyy bu oğlanla işim zor maşallah metobolizma hızlı çalışıhyo fazlasını hemen atıyo azıcık içinde tutsa kilo alacak zate

canım cagan benı emmıyokı sutum yok malesef keske olabılseydı..

himm, olsun canim oyle de boyle de buyuyorlar...

biberona nasıl alıştırabilirim....yarın biraz uğraşayım diyorum...ben yokken de en azından sütümü içer...

iste bu doktorlarin cok bilmisligi, biberon verme memeyi birakir. alakasi yok memeyi birakacak cocuk biberon emzik almasa da birakir. kesinlikle bebek 15-20 gunlukken biberonla tanismali bence.
ben 2 haftalikken gunde 1 ogununu biberonla verdim, ilk basta rahat alismasi icin anneden degil de baska birinden almali, annede meme oldugunu bildiginden kabul etmeyebiliyorlar.

cok sukur memeyi cok seviyor, ben yokken de bakan kisi rahat ediyor biberonla

gec kaldigim icin bende asla biberonu kabul etmiyo kasiga alisti biberonu sokmuyo agzina erken alistirmali bencede.. Pazar kocisi ziyarete gitcez tam 22 gun olmus

selam kızlar opuyorumnanaktan
felaket geçen bir tatilin ardından kazasız belasız döndüm nihayet. el kadar bebeyle tatil neyim zarar ziyanmış öğrendim. hiç bir tad alamadık boşu boşuna para harcadık dünya kadar.
dönüşte doktorumuza gittik, doktor kilomuzu biraz fazla buldu. accık da korkuttu beni şöyle ki; anne sütü alan bebekler obez olmaz evet ama, fazla emip mideleri büyürse ek gıdalarda daha çok yemek ister ve doymazlar dedi. buda obeziteye kadar gidermiş. benim aklıma hemen devrim geldi valla haber vermeyi bir borç bildim naçizane. ben düne kadar memede uyutuyordum, onu bırakmaya çalışıcam bakalım becerebilirsem. nerden nereye yaaa hamileyken zayıf doğcak bu çocuk diye üzülüyordum, şimdi şu başıma gelene bak!
:1no2:

pancakee çok haklısın şu biberon konusunda...sabah sabah biraz biberon denemesi yapayım dedim olmadı....aç olduğu halde biberonu almadı...ağlaya ağlaya bir hal oldu yavrucak...meme olduğunu bildiği için sanırım zorladıysam da olmadı....

herkese günaydın iyi haftasonları bebiş hasta keyifsiz uykusuz bende öyle tabi(((

ya bende dün ıhlamuru biberonla veremedim almıyo biberonu bende anne sütüne devam ediyorum bide kendi sütümü sağıp denicem

tatilinizden keyif almadığınıza üzüldüm canım..ama olsun öğrenmiş oldunuz..oğlunasa koskocaman maşallah.yavrucuk anne sütünü bile istediği kadar içemicekmi yahuu..

İlknurr maaşallah oğuzhan paşaya

oy maşallah paşaya demek tatil yaramış sana memişler dolmuş oğlış tosun olmuşşdelikafadulden
canım babsı versin biberonu senin kokunaalışmıştır meme iser canımm
günaydınnnn.........
Herkese günaydın
günaydın herkeze oğluşum hasta biraz burnı tıkalı öksürüyor hafiften
günaydın kızlar geçmişolsun müge
nevin kafdir tuğcuyu duydunmu ek gudqa konusunda yazdıklarını okudunmu hülya demişti bana çok taskip edemedim aa bir bak istersenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…