biberona nasıl alıştırabilirim....yarın biraz uğraşayım diyorum...ben yokken de en azından sütümü içer...
deniz yozgattamı oturuyosun benımde kuzenım orda garantı banka tayın edıldı merkezde..kımselerı yok orda helede karısı cok sıkılıyo orda..
ben nuby doğal dokunuşla çözmüştüm bu sorunu canım
bende de var ondan da onu da almıyo...iyice aç mı bıraksam acaba...
sevındım valla bende ılk basta az verdım ama sımdı bır yumurtanın sarısını yıyo alerjık bı reaksıyonda gostermedı
canım cagan benı emmıyokı sutum yok malesef keske olabılseydı..
biberona nasıl alıştırabilirim....yarın biraz uğraşayım diyorum...ben yokken de en azından sütümü içer...
ohhh ohh herkes gelmişş
SEZEN hoşgeldinnnna.s.
pancakee çok haklısın şu biberon konusunda...sabah sabah biraz biberon denemesi yapayım dedim olmadı....aç olduğu halde biberonu almadı...ağlaya ağlaya bir hal oldu yavrucak...meme olduğunu bildiği için sanırım zorladıysam da olmadı....
selam kızlar opuyorumnanaktan
felaket geçen bir tatilin ardından kazasız belasız döndüm nihayet. el kadar bebeyle tatil neyim zarar ziyanmış öğrendim. hiç bir tad alamadık boşu boşuna para harcadık dünya kadar.
dönüşte doktorumuza gittik, doktor kilomuzu biraz fazla buldu. accık da korkuttu beni şöyle ki; anne sütü alan bebekler obez olmaz evet ama, fazla emip mideleri büyürse ek gıdalarda daha çok yemek ister ve doymazlar dedi. buda obeziteye kadar gidermiş. benim aklıma hemen devrim geldi valla haber vermeyi bir borç bildim naçizane. ben düne kadar memede uyutuyordum, onu bırakmaya çalışıcam bakalım becerebilirsem. nerden nereye yaaa hamileyken zayıf doğcak bu çocuk diye üzülüyordum, şimdi şu başıma gelene bak!:1no2:
selam kızlar opuyorumnanaktan
felaket geçen bir tatilin ardından kazasız belasız döndüm nihayet. el kadar bebeyle tatil neyim zarar ziyanmış öğrendim. hiç bir tad alamadık boşu boşuna para harcadık dünya kadar.
dönüşte doktorumuza gittik, doktor kilomuzu biraz fazla buldu. accık da korkuttu beni şöyle ki; anne sütü alan bebekler obez olmaz evet ama, fazla emip mideleri büyürse ek gıdalarda daha çok yemek ister ve doymazlar dedi. buda obeziteye kadar gidermiş. benim aklıma hemen devrim geldi valla haber vermeyi bir borç bildim naçizane. ben düne kadar memede uyutuyordum, onu bırakmaya çalışıcam bakalım becerebilirsem. nerden nereye yaaa hamileyken zayıf doğcak bu çocuk diye üzülüyordum, şimdi şu başıma gelene bak!:1no2:
günaydın herkeze oğluşum hasta biraz burnı tıkalı öksürüyor hafiften
oy maşallah paşaya demek tatil yaramış sana memişler dolmuş oğlış tosun olmuşşdelikafaduldenselam kızlar opuyorumnanaktan
canım babsı versin biberonu senin kokunaalışmıştır meme iser canımmpancakee çok haklısın şu biberon konusunda...sabah sabah biraz biberon denemesi yapayım dedim olmadı....aç olduğu halde biberonu almadı...ağlaya ağlaya bir hal oldu yavrucak...meme olduğunu bildiği için sanırım zorladıysam da olmadı....
günaydınnnn.........
Herkese günaydın
günaydın kızlar geçmişolsun mügegünaydın herkeze oğluşum hasta biraz burnı tıkalı öksürüyor hafiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?