2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar...hava kapalı tam uyku havası...Allahtan kızım 9 a kadar uyudu bu sabah..tabi 6 da kalkıp 1 saat oynadık...hiçbişey yapasım yok..inşallah imkan olur da bugün kuaföre giderim...

Günaydınn hanımlarr
havalar burda da baya bozmaya başladı.yarın evime dönüyorum evimi özledim:)

ilknur maş. tosuncuk olmuş demekk:) Aman Allah korusun obeziteden yavrularımızı ve beni:)) çağın hastalığı yaa

müge geçmiş olsun yavruna..

canım bizim kilomuz artık aldı başını gitti,ek gıdaya bile geçemiyoruz,doktor saat aralıklarını aç dedi,3.5 4 saatte 1 ,aslında devrim fazla emmiyorda,gerçi babasıda 1yaşında 20kiloymuş,bilmiyorum ya hayırlısı,hep zayıf olsun istedim başıma gelene bak,tatilin için üzüldüm,bende tatilde devrimle hiçbişey yapamadım allahtan evdeydik de para harcamadık :)))
herkese günaydınnnn

slm kizlar benim oglum kendi basina yemek istemiyo bizimle yemek istiyo yogurt yesin diye ugrastim tukurdu yutmadi ben yerkende agzimin icine bakti dayanamadim domates corbasi yedirdim sizce hatami yapmi$im
bizde sabah domates dilmiştim babası suyndan verdi ama tuzlu diye sevmedi kuzumm
hmm araştırım bu bilgiyi benim kız 8,5tan sonra huzursuzlanıyo uyuyo uyanıyo emiyo uyumazsa oynuyoz böyle 11 e kadar gidiyo sonra tekrar emme pışpıs 11,30da uyuyoo bazen 9,5tada uyuyo ama kalkıyo tekrar erken yattığı zaman daha çık kalkıyo ama geç yattığı zaman daha uzun süreli uyuyo bu gündüz çok uyuyosa değişiyo düzenii işte
günaydınlar herkese hayırlı cumalar
bebeğim hastalandı burnu çok akıyo dün akşamda daha çok uyandı tıkanıktı burnu deli oldum çok üzülüyorum burun kıpkırmızı(((((
geçmiş olsun
bize ebe tatliş yapmadanmı verceksiniz dediğimde demir eksilikliği zihinsel geriliğe yol açtığı için ilk 1 yıl önemli dedi ama her doktor farklı diyor burda okuduklarımdan bende hiçbişey anlamış değilim sanki farklı kitaplardanmı eğitim almış bunlar ortak bir fikiryokk
bende bir duracam 1 ay sonra kızımiçinşerfe napalım duymamazlığa vercez mecbur geçinmeye bakacaz canım benim şuanki evim küçük onlar için hemde kızım için ev arıyoruz şimdi herşey bebişler içinn yoksa düzzenimi bozmak istemiyorum hiç hemde elden daha güvenilirdir canım
banada ebe aynısını dedi canım az kilo almış ama maşallah mutlu sağlıklı bir bebek dedi bakalım bu aykaç kilo aldı acaba hem benimki 6700 dü canım 4. ayda üzülme her bebek farklı sağlıklı olsunlarda bende başta tkıyodum ama her bebek farklı işte
bi de gün içinde uyandıklarında kaç saat uyanık kalıyorlar...
benimki 2-3 saat sonra huzursuzlanıyo canım eğer öğleden sonra uykusunu aldıysa akşam 8den sonra tekrar başlıyo ozaman kdar dayanıyo yanii
bizimki de arka arka gidiyo:) ayaklarına destek yapınca öne doğru gidiyo:)
bizimki poposuyla atıyo hepsinin hareketi farklıı
maşallahh oğluşuna benim kızımda atlıyo sofraya gözlerini açıyo ne ağzıma atsam bakıyo deömek benim kızımda hazır aslında 1 aydan beri gerçekten hazır ama ben yine anne sütü verdimyettiği kadar anne sütü 5.ayda bakıcam tadımlık başlarım belkii oda 6. ayda zorlanmıyalım diye
nasılsınız kızlar
hoşgeldin canımm
burdA HAVA ÇOK GÜZEL GÜNEŞLİ AMA GÜZ SERİNLİĞİDE VAR CANIMMM

demek babasına çekmiş canımm oyala oynat falan unutsun memeyi genetik bazı şeyler canımm üzülme sağlıklı olsunda tosuncukk

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim havalardan oluyor bi serin bi sıcak.bide benim oğlum çok terliyor gece bile kaç sefer kalkıp üstünü çarşafını değiştiriyorum

bu arada devrim çok tatlı maşallah tombik tombik emekleyince yürümeye başlayınca gider kilolar merak etmeyin

kızlar gittim bi dolu alışveriş yaptım mont falan aldım 6-9 aylık almışım 2-3 tanesi küçük oldu. beden bedeni tutmuyo ya beceremiyorum hala şu alışveriş işini:) boşa para verdk ayollsempatiksalakcinni
nerdesiniz yaa haftasonu tabi kimse yok

evet nidah bende aynı dertten müzdaribim bazen küçük oluyo 6 9 aylar bazen büyük bende pantolon fln alcaksam evdekini götürüp ölçüyorum çareyi öyle buldum

gökçen değiştir ben hep 9-12 alıyom ki seninki daha kilolu maaşallah kerem paşaya göre bide face varmı varsa senide ekliyim

kızımın çamaşırlaını yıkamıştım uzun kollu giydsirim diye baktım 74 yazan tulum vardı giydirdim tam oldu güya bakletiyom kışın giydiririm diyee

evet nidah bende aynı dertten müzdaribim bazen küçük oluyo 6 9 aylar bazen büyük bende pantolon fln alcaksam evdekini götürüp ölçüyorum çareyi öyle buldum

mantıklı aslında bende öle yanımda götürim ya sağol canım:)

gökçen değiştir ben hep 9-12 alıyom ki seninki daha kilolu maaşallah kerem paşaya göre bide face varmı varsa senide ekliyim

salak kafam etiketlerini kestim bi güzel yıkadım sonra farkettim küçük olduunu nevin:))
face var tatlım özelden atayım sana maili. nisan anneleri grup kurmuş bizdemi kursaksengözlerimebaksanab

tugba bende öle çekmeceleri karıştırırken farkettim 74leri saklamışım oysa tam zamanıymışş

oğlan uyudu bende gideyim dolabını kurcalayım aklıma taktınız :) varmı 74 filan görüşürüz

mesajın çıkmamış canım ya kuralım bilen varsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…